Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

akıntı her zamanki gibi. az.

ilk klomende adet gününe yaklaştıkca şakır şakır akıyodu.

şimdi o yok.

belimde hafif, der,nden bi sızı var.

sende ne var ne yok ?

hafiften gögüslerim agrıyo ama kaıntı falan az yok gibi bu ayda fos çıktı galiba yarın test yapsammmı bilemedim canım sıkılıyo sonra offff

kan testi yaptıran / yaptıracak / merak eden tüm arkadaşlara duyurulur !

3 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 10 – 50
4 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 5 – 425
5 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 20 – 7300
6 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 1,080 – 56,000
7 ile 12 haftalık hamilelikte ise Beta HCG değerleri 7,650 – 290,000 arasında olabilir.

ahh keske yine bu degerleri görebilecekmiyim hayırlısyla tabi

hafiften gögüslerim agrıyo ama kaıntı falan az yok gibi bu ayda fos çıktı galiba yarın test yapsammmı bilemedim canım sıkılıyo sonra offff

ben artık test falan yapmam ya !

bi umutla 3 - 5 gün daha yaşıyım bari.

ben zaten dayanırım dayanırımmmm tam test alırım yaparım negatifi görürüm bide 2 saat sonra kırmızılar koşarak gelir.

aynen bende de test yaptıktan sonra adet oluyorumm niyeyse aynı gğn

aynen bende de test yaptıktan sonra adet oluyorumm niyeyse aynı gğn

gögüs ağrısı, sızısı bende de yok.

klomenle ilk başarısız sonucumda gögüslerime dokunamıyodum öyle acıyordu. akıntım çoktu. şeffaf, su gibi.

adete yakın benim kuku nun içinde
böyle karıncalanma, uyuşma gibi bi his oluyor. esas o zaman anlıyorum geliyor kırmızı kart diye.

şimdilik o da yok. sadece derin bi bel ağrısı.

kızlar bişey sorucam ilk klomen kullandığım ay yumurtam çatlamıştı doktor adetin geçerse gel dedi.gittim doktora adet günümden sonra ultrasonla baktı çatlayan yumurta yoktu başka kçük 2 yumurta vardı kit oluşmuş şekilde.bnm anlamadığım çatlayan yumurta söndümü.birde aynı durumu aşayıpta tekrar klomen kullandınızmı.bn kullandığım ayda yumurtam çatladı diye bir daha kullanmadım.kullanmam gerekiyormuydu.

canım yumurtan çatlamamış kist oluşmuş onuda adetle yada dr ilaç yazar onla atarsın yumurta sönmez yani

ya kendimizide çok dinliyoruz zaten unutsak 5 gün aslında nasıl güzel olur

canım yumurtan çatlamamış kist oluşmuş onuda adetle yada dr ilaç yazar onla atarsın yumurta sönmez yani

yok canım adetin 17.günü gitmiştim o zaman çatlamış demişti.gösterdi değişik bi şekildeydi.sonra gittiğimde orda yumurta yoktu.sağ tarafta vardı 2 küçük.sonra adet oldum bu şubat ayındaydı.o ayki adet çok azdı zaten kısa sürdü.sonraki ayda döngüm 26 ya düştü halada öyle geliyo.

hmmm çok ilginç ya bilemedim şimdi .benm adet günümde 6dan 4 düştüü klomen mı yapıyo acaba ya (

hmmm çok ilginç ya bilemedim şimdi .benm adet günümde 6dan 4 düştüü klomen mı yapıyo acaba ya (

bilmiyorum ki canım bnde sorim dedim blki vardır aynı durumda olan kişiler.bnm hep 28 di 26 günde geliyo. bir daha kullnmadım bnde ilacı kist yaptı diye.doktorada gitmedim artık seneye tüp bebek denerm olmzsa.

Folikül kisti olgunlaşan yumurtaların çatlatmamasıyla oluşuyor. Ovulasyon olmuyor yani. Benim iğneye rağmen 3 tanesi çatlamamış. Ve yaklaşık 50 mm ye kadar büyümüş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy ( bu buyuk sorn mu canm Doktor bana yumurtan catladi diyor bunu gorebiliyor mu sence ?? Benm demi catlamiyo yoksa

Ayy ( bu buyuk sorn mu canm Doktor bana yumurtan catladi diyor bunu gorebiliyor mu sence ?? Benm demi catlamiyo yoksa

Vajinal ultrason ile çatlayıp çatlamadığını görebilirler. Başka bir yöntem de yok sanırım. Doktor muayene ettiyse ve çatladığını gördüyse sorun yok. Bana çatlatma iğnesinden sonra ultrason yapılmadı. O yüzden böyle oldu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladm canm tesekkur ederim. Evet bakti her seferinde de bakiyor zaten.

canm benmde eşimn sperm hareketsizlği çoktu 3 ay ila kullandı şuan hamileyim kesinlikle umudunu kesme

Umudumu kestım bıle canım ( eşim doktora gıtmıyo ve alınganlık gosterıyo .ben gıdeyım tahlılerını gostereym dıyorm onada karsı çıkıyo canım napıcagmı bılmıorum ama senin adina sewindm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin 😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…