Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Malesef güzel haber veremicem canım. Kahverengi akıntım oldu bu demektir ki adet olacam aşılama da olmadı ben ne yapacam yaaa çok kötüyüm

canım kahverengi akıntı illa adet olucan anlamına gelmez belki yerleşme kanamasıdır. ama olmazsa da hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır. hiç bozma moralini canım

kızlar sabah kalktıgımda pempe akıntım geldı adet mı oluorum yıne catlama iğnesinden sonra 18.gunum bugun cumartesı kan testım 6.27 cıkmıstı bugun tekrarlıcaktım testi ama galiba adet oluorum ya 50:

canım kahverengi akıntı illa adet olucan anlamına gelmez belki yerleşme kanamasıdır. ama olmazsa da hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır. hiç bozma moralini canım
Her ay öyle oluyor canım. Önce kahverengi leke geliyor sonra adet oluyorum çok üzüldüm çok.
Hemen bozma moralini canım gercektn yerleşme lekesidir belki. Sen iyi düşün iyi olur inşallah

Sanmıyorum canım sanmıyorum cok mutsuzum

kızlar sabah kalktıgımda pempe akıntım geldı adet mı oluorum yıne catlama iğnesinden sonra 18.gunum bugun cumartesı kan testım 6.27 cıkmıstı bugun tekrarlıcaktım testi ama galiba adet oluorum ya 50:

Canım yerleşme lekesidir belki. Hemen git kan tahlili yap. Sakın ol ama

canım bir kan testi ver bakalım ne olacak. hemen mutsuzluğa kapılma.
Eşim işe giderken yapalım dedı kabul etmedim. Bekliyelim bugün.olacaksam aksama sökulur zaten
Bu seferde olmadı galiba ya işten sonra gidicem test yapmaya inşallh degerim düşmemiştir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inşallah canım

ayyy inşaallah yükselmiştir canım. ama test yaptığında 16. gün ve değerin 6,27. bence hamile olma olasılığın çok yüksek. pembe akıntı da yerleşme kanamasıdır umarım. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Inlallh ya cok korkuyorum hasta olacak diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar gününüz aydın olsun,

özel hastahanelerde yada devlette kan testi fiyatları nasıl ? bilgisi, tecrübesi olan paylaşabilir mi ?

benim adete daha 4 günüm var ama içimden bişey sürekli dürdüktüyor yaptır diye.

sabahta kalktım 1 saat çişimi yapmaya kıyamadım. idrar testi yapsam mı yapmasam mı ? çıkar mı çıkmaz mı diye.

zaten idrarda da çıkmaz herhalde 4 gün önceden. bu forumda 3 - 5 kişi tanımıştım 4 gün önce yapıp pozitifi gören.

canım sakın yanlıs anlama ama bana nezaman öyle bişi olsa sonuc negatif cıkıyor gecen hafta test yaptım poztfti bugün daha kaliteli bişi alıp yaptım negatf çöktüm (

canım sakın yanlıs anlama ama bana nezaman öyle bişi olsa sonuc negatif cıkıyor gecen hafta test yaptım poztfti bugün daha kaliteli bişi alıp yaptım negatf çöktüm (

bende ne zaman test yapmaya yeltensem ve yapsam 2 - 3 saat sonra kırmızılar koşarak gelir

napalım be canım çöküp çöküp ayağa kalkmaya alışmadık mı aylardır ?

"olsun be gözüm olsun
ne olacaksa olsun
bu da benim sana ayrılırken hediyem olsun"
(yusuf hayaloğlu)

çok efkarlıyım bugun.....

canım günaydın hayırlı sabahlar...özelde kan fiyatları değişiyor bizim burada 3 ayrı özeldeki fiyatları yazayım 21 60 ve 120 tl ye yapıyorlar bence 4 gün erken ama kanda çıkar inşallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…