Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kahverengi leke pembeye döndü. Ve çok sancim var adet olacam bi kaç saate sökulur. Ne yapacam ben kızlar akıl verın. Eşim doktor a gidelim kontrole kist falan olmuş mu bakalım ondan sonra da hic gitmicez ara verecez dedi. Bi yandan haklı aylardır bunun stresini yaşıyoruz her şeyden ödün verdik. Bi yandan da haksız ben anne olmak istiyorum ara verince ne kazanacaz ki. yardım edin ne olur fikir verin ne yapayım. Kafayı yicem artık

bence biraz dinlenin canım ne olursa olsun yıpratmayın kendinizi olacagı varsa oluyo olmayacaksa ne yaparsan yap olmuyo yne siz bilirsiniz ama bende dinlenme taraftarıyım benmkide olmadı galiba 3 tane test yaptım 2negtf 1pozitf cıktı napcm bilmyrm neyapmlym sence

en kesin sonuç kan tahlili cnım....

orası öyle ama elimde değil nasıl sıkmııyımm

selam, keşke doktora gitseydin. bazen erken gebeliklerde de düşük riskinden dolayı kanama olabiliyo. doktor ilaçla önlemini alıyo. yatak istirahati veriyo falan filan. ama tabi kendini en iyi sen bilirsin. eğer adet oldun gibi hissediyosan ve gelen kan adet kanı gibiyse. ozaman üzülme hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok.

kendini üzmenin bi anlamı yok canım benim herseyin zamanı var bunu benden daha iyi biliyosun rabbimin bi bildiği vardr üzme kendni nolur

biliyorum cnım ama çok umutluydum çok yine kendime gelemicem günlerce hep mutsuz kalacam.. ben hiç hamile kalamıcam sanırım

canım sancım olmasaydı ve devamı gelmeseydi kesin giderdim de.. çok sancım var aynı adet gibi pembe lekelenme oldu... 2gün sonra gidecem doktora bakalım o ne önerecek...

Günaydın kızlar,

klomenin diğer versiyonu serophene kullanıyordum. ilk kullanışımda çatlatma iğnesi de yapılmıştı olmadı. ikinci serophene kullanışımda yumurtam kendiliğinden çatladı ve şimdi hamileyim. çarşamba günü 6 haftalık olacak (SAT'tan itibaren). ve ultrasonla görmek için gideceğim.

en yakın zamanda sizlerin de bu heyecanı tatması dileklerimle

Malesef güzel haber veremicem canım. Kahverengi akıntım oldu bu demektir ki adet olacam aşılama da olmadı ben ne yapacam yaaa çok kötüyüm

canım devamı geldimi peki..
benimde adete 5 gün kala pembe kan gelmişti..
ama devamı gelmedi yerleşme lekesi olmuş şekerim.
inş öyledir.

bende serephone ile ilk ayda hamile kaldım canım..
Allah kucaklarımıza almayı nasip eder inşşş

yok ki

pembe bir şekilde geldi canım. şimdi ise çok sancım var

canım cuma akşamı sancı ile pembe kan geldi benimde..
ama sonra hiç gelmedi..
ertesü günde adet ağrısı çektim yine gelmedi birşey..
sende sadece tek lekelenmemi oldu yoksa az az geliomu

canım cuma akşamı sancı ile pembe kan geldi benimde..
ama sonra hiç gelmedi..
ertesü günde adet ağrısı çektim yine gelmedi birşey..
sende sadece tek lekelenmemi oldu yoksa az az geliomu

sabah bi akıntıyla uyandım canım kahverengiydi... az önce de lavaboya çıktım pembe bi şekilde geldi peçeteye çok az... ondan sonra da bişey gelmedi. şimdi de çok sancım var

sabah bi akıntıyla uyandım canım kahverengiydi... az önce de lavaboya çıktım pembe bi şekilde geldi peçeteye çok az... ondan sonra da bişey gelmedi. şimdi de çok sancım var

canım idrar testi yapsana..
ben bakatım gelmio bişi yaptım silik çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…