- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.781
yahu yapıver bi idrar testi varsa çıkar yoksa da bilirsin en azından. varsa da hemen kana gidersin. böyle kendini yemekten iyidir.
yarına kadar beklicem canım.. olmazsam sabahtan kana gidecem... ama sanmıyorum olurum akşama felaket sancım var
canım idrar testine zaten hiç güvenmiyorum... evden de çıkasım hiç yok.. eczaneden test alacak yüzüm de yok her ay ikişer ikişer alıyorum
ya kızım yapsana niye beklicennn..
böyle bekelyip stres yapınca adet olcaksan bile sökülmen zor olur canımmm..
öğren rahatla
tamam tamam anlaşıldı, sen beklemekten yanasın. hakkında ne hayırlıysa öyle olsun arkadaşım. tez zamanda yüzün gülsün.
ya kızım yapsana niye beklicennn..
böyle bekelyip stres yapınca adet olcaksan bile sökülmen zor olur canımmm..
öğren rahatla
Kocaman bir negatif
Kocaman bir negatif
Bakalım canım sonumuz ne olacak. Hayırlısıcanım üzülme hayırlısı buymuş demekki, çocuklarımızın doğum tarihi taaaaaaaaaaaa hiç bişey yaratılmadan önceden belliydi. demekki daha zamanı gelmemiş. demekki bizim çocuklarımız 2015 şubat doğumlu olmıcaklarmış böyle düşün ve sabretmekten asla vazgeçme. bebek fikrine de sakın ara vermeyin. ara verince sonra tekrar sıfırdan başlamak daha zor olur. herşey sıcağı sıcağınayken ne gerekiyorsa yapmak en doğrusu. daha önceden okudğum kadarıyla rahim filmini yeni çektirdin ve hemen aşılama oldun. zaten rahim filminden sonra ilk 4 ay içinde gebe kalma ihtimali yüksek. umutlu olmaya devam et...
Canım biliyorsun ki idrar testlerinde hemen belli olmuyor sen neden canını sıkıp stres yapıyorsun geliyor 5 kardeş şimdi:) aaaaaaaa dur daha adet olmadın en iyi öğreneceğin kan testi yaptır ve kafan rahat etsin böyle daha kötü canım
Malesef güzel haber veremicem canım. Kahverengi akıntım oldu bu demektir ki adet olacamaşılama da olmadı ben ne yapacam yaaa çok kötüyüm
Ayy canim bnm yinede bi test verseydin ya
canım günaydın hayırlı sabahlar...özelde kan fiyatları değişiyor bizim burada 3 ayrı özeldeki fiyatları yazayım 21 60 ve 120 tl ye yapıyorlarbence 4 gün erken ama kanda çıkar inşallah hamişsindir
bende napayım canım dün işte iğnenin 12.günüydü negatife döndü testler malesef olmadı benimde bu ayyok ya yaptıracağımdan değil işte.
sen nasılsın ? naptın ? bekleme sürecine devam sanırım ?
bende napayım canım dün işte iğnenin 12.günüydü negatife döndü testler malesef olmadı benimde bu ayöteki aya artık kısmet
bende napayım canım dün işte iğnenin 12.günüydü negatife döndü testler malesef olmadı benimde bu ayöteki aya artık kısmet
canım testlerin adı neydi bende bugün fortune yaptım negatif çıktı(
labaquıck ultra erken gebelik testi ve certain di canım senin bugün tam günündü demi inş gelmez kırmızılarcanım testlerin adı neydi bende bugün fortune yaptım negatif çıktı(
labaquıck ultra erken gebelik testi ve certain di canım senin bugün tam günündü demi inş gelmez kırmızılar
erken mi ki bilmiyorum ki 11.gün de pozitif idi..sonra negatif oldu bende umutsuzluk diz boyu hatta 2 gün önce tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladımdaha erken değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?