Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

yahu yapıver bi idrar testi varsa çıkar yoksa da bilirsin en azından. varsa da hemen kana gidersin. böyle kendini yemekten iyidir.

canım idrar testine zaten hiç güvenmiyorum... evden de çıkasım hiç yok.. eczaneden test alacak yüzüm de yok her ay ikişer ikişer alıyorum

yarına kadar beklicem canım.. olmazsam sabahtan kana gidecem... ama sanmıyorum olurum akşama felaket sancım var

ya kızım yapsana niye beklicennn..
böyle bekelyip stres yapınca adet olcaksan bile sökülmen zor olur canımmm..
öğren rahatla

canım idrar testine zaten hiç güvenmiyorum... evden de çıkasım hiç yok.. eczaneden test alacak yüzüm de yok her ay ikişer ikişer alıyorum

tamam tamam anlaşıldı, sen beklemekten yanasın. hakkında ne hayırlıysa öyle olsun arkadaşım. tez zamanda yüzün gülsün.

Kızlar bugün 13.günüm. Perşembe günü gittiğimde sadece sol tarafımda 2 yumoş vardı. Doktor gayet iyi görünüyorlar dedi.
Dün sol tarafımda bayaa sancı oldu, basınçla beraber hatta bacağıma vurdu, yürümekte zorlandım. Oldukça akıntım da vardı.
bu arada göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet de oldu. Acaba dün yumurtlamış olabilir miyim 12.günümde? Nolur nolmaz diye eşimle durumu değerlendirdik tabi Bugün zaten kontrölüm var yine, umarım herşey yolundadır ( pek umamıyorum aslında)

Kocaman bir negatif

canım üzülme hayırlısı buymuş demekki, çocuklarımızın doğum tarihi taaaaaaaaaaaa hiç bişey yaratılmadan önceden belliydi. demekki daha zamanı gelmemiş. demekki bizim çocuklarımız 2015 şubat doğumlu olmıcaklarmış böyle düşün ve sabretmekten asla vazgeçme. bebek fikrine de sakın ara vermeyin. ara verince sonra tekrar sıfırdan başlamak daha zor olur. herşey sıcağı sıcağınayken ne gerekiyorsa yapmak en doğrusu. daha önceden okudğum kadarıyla rahim filmini yeni çektirdin ve hemen aşılama oldun. zaten rahim filminden sonra ilk 4 ay içinde gebe kalma ihtimali yüksek. umutlu olmaya devam et...

Bakalım canım sonumuz ne olacak. Hayırlısı

Olacam ben canım biliyorum vücudumu da çok iyi tanıyorum. Çok sancim var lekelenme de oldu zaten

yok ya yaptıracağımdan değil işte.

sen nasılsın ? naptın ? bekleme sürecine devam sanırım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…