Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

sanırım 4 günün kaldı seninde. idrar testimi yaptın ?

sabah ilk idrarla çıkar diyolar ama ben yapmadım.

evet canım kaldı 4 idrar testi yaptım bide predictor eary aldım erken gebelik testi yapsammı acaba biliyorsunuz predictor hassas bi test kanda atmama ihtimalim varmıdır igne olmuştum ben

evet canım kaldı 4 idrar testi yaptım bide predictor eary aldım erken gebelik testi yapsammı acaba biliyorsunuz predictor hassas bi test kanda atmama ihtimalim varmıdır igne olmuştum ben

predictor çok net gösteriyor sonucu

ilk klomende 4 gün önceden bana maselef negatifi çakmıştı.

açıkcası bende korkuyorum sonuctan, yakında eczanede yok. o yüzden sukunet içinde kendimi dinliyorum.

ama elimin altında olsa kesin yapardım.. sanırsam... kesin :)

yok canım 4 gün var daha:18: predictor early aldım bide onuda yapsammı etkisini atmışmıdır vücud acaba ignenin

bence 2 gün daha bekle kuzu 25 bile olsa çıkıyor onda ama şöle düşün öğrensende keseyi göremicen gene beklicen ne kadar geç öğrensek o kadar iyi yani....

yok canım 4 gün var daha:18: predictor early aldım bide onuda yapsammı etkisini atmışmıdır vücud acaba ignenin

bence çoktan atmıştır kuzum 14.günündesin yap gitsin ben ultra erkende bile çıkmadı şimdi senin regl göre hesaplıyorsun demi iğneye göre değil eğer benim de iğneye göre değilde regl göre hesaplarsam 6 gün falan var iğneye göre de 2 gün

2 günde çatladığını var sayarsak en az 12 gün beklemek lazım bence ee 2 oldu ozman rahime yerleşeli idrarda çıkmama ihtimali çok düşük en mantıklısı 2 gün daha beklemek gibi :)

Son düzenleme:
2 günde çatladığını var sayarsak en az 12 gün beklemek lazım bence ee 2 oldu ozman rahime yerleşeli idrarda çıkmama ihtimali çok düşük en mantıklısı 2 gün daha beklemek gibi :)

öle mi dersin benim şimdi 12.günümdeyim negatif görüyorum o zaman umutsuzluğa kapılmayım ben :) :) sevineyim azıcık

öle mi dersin benim şimdi 12.günümdeyim negatif görüyorum o zaman umutsuzluğa kapılmayım ben :) :) sevineyim azıcık

kesinlikle kapılma artık bizde bu işlerde prof olduk :)
rahime gömüldüğü anda başlıyor yükselmeye beta en az bence 14 gün sabır etmek lazım (bende dayanamıyorum ama) öyle yani kuzum :)

kesinlikle kapılma artık bizde bu işlerde prof olduk :)
rahime gömüldüğü anda başlıyor yükselmeye beta en az bence 14 gün sabır etmek lazım (bende dayanamıyorum ama) öyle yani kuzum :)
ya içime su serptin valla dün oturdum ağladım sinirden bu ay da olmadı diye :) :) senin regl kaç gün var?

ya içime su serptin valla dün oturdum ağladım sinirden bu ay da olmadı diye :) :) senin regl kaç gün var?

kıyamam ya dur stres yapma sakin ol ki yavrun rahat yerleşsin...
ah onu sormucaktın işte daha çoook var :) 1 hafta oldu iğneyi vurulalı 29 haziran 27 sinde belli olur ama olup olmadığı progesteron kullanıyorum pazar biticek 2 gün sonra adet olursun dedi dr gebelik yoksa 1 hafta beklicem bende yani hayırlısı bakalım :)

bence 2 gün daha bekle kuzu 25 bile olsa çıkıyor onda ama şöle düşün öğrensende keseyi göremicen gene beklicen ne kadar geç öğrensek o kadar iyi yani....

Kızlar bilmiyorum ya bu ayda olmazsa oturup aglicam heralde moralim sıfır.kesin predictor çift çizgi çıkar zor tutucam kendimi herhalde bile bile ignenin etkisi vardır diye düşünyrm

owww senin çok var daha ben yine iyiymişim :) benim iğnenin vurulduğu 13.gün geçen ay da mayıs 22 de adet oldum kimisi diyor iğnenin vurulduğundan itibaren 14.15 gün adet olman lazım eğer ona göre ise 2 3 gün regl göre ise 6 gün var bekleye bekleye ağaç olduk walla birde ultra erken gebelik testi aldım ha bire yapıp duruyrum diyor ki ilişkiden 5-7 gün arası gösterir bende koca negatif bu testleri de begenmedim

Kızlar bilmiyorum ya bu ayda olmazsa oturup aglicam heralde moralim sıfır.kesin predictor çift çizgi çıkar zor tutucam kendimi herhalde bile bile ignenin etkisi vardır diye düşünyrm

ne zaman yapıcaksın testi?eğer çift görürsen durma kan testine git derim çünkü o kadar süre kalmaz herhalde bünyede iğne etkisi

okadar stres yapacağına kana git ama bak o bile düşük çıkıcak bu seferde yükseldimi yükselmedimi diye stres yapcan vallahi bak tecrübe ile sabit yani...

ne zaman yapıcaksın testi?eğer çift görürsen durma kan testine git derim çünkü o kadar süre kalmaz herhalde bünyede iğne etkisi

Canım ya bilmiyorum ama kesin yaparım keşke almasaydim .ya kan için devlete gitsem acilde yapmiyolar muayenede çok kalabalık suriyelisinden tut herkes orda beklersem katil olurum :)) ayrıca canım ben normal adet günümu hesap edyrum

ama 36 saat içinde çatlıyor onu da hesaba katmak lazım ben iğneden saymıyorum perşembe kontrole gittim çatlamış dedi ya salı yada çarşamba çatladı eğer döllendise o günden itibaren sayıyorum en az 14 gün iğneyi sayarsan 16 gün bence :)

okadar stres yapacağına kana git ama bak o bile düşük çıkıcak bu seferde yükseldimi yükselmedimi diye stres yapcan vallahi bak tecrübe ile sabit yani...
hahahaha sen ne güzel destek oluyorsun bize valla içimi aydınlattınn :) bebek yoksa da birden varmış gibi sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…