- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.801
hahahaha ağrılar inşallah iyiye işarettir :) seninde az kalmış ama çıkmayabilir testlerde çok var daha sen umudunu yitirme4 gün kaldı.
sağ kasığımda bi ağırlık var. belimde ağrıyığ duruyo.
öyle işte umut fakirin ekmeği :)
sanırım 4 günün kaldı seninde. idrar testimi yaptın ?
sabah ilk idrarla çıkar diyolar ama ben yapmadım.
labaquıck ultra erken gebelik testi ve certain di canım senin bugün tam günündü demi inş gelmez kırmızılar
evet canım kaldı 4 idrar testi yaptım bide predictor eary aldım erken gebelik testi yapsammı acaba biliyorsunuz predictor hassas bi test kanda atmama ihtimalim varmıdır igne olmuştum ben
babaannemizden hediyelerimiz geldi..
bir sürü tulumu oldu benim paşanınnn
Eki Görüntüle 1158629 Eki Görüntüle 1158628 Eki Görüntüle 1158627 Eki Görüntüle 1158625 Eki Görüntüle 1158626 Eki Görüntüle 1158631 Eki Görüntüle 1158630
yok canım 4 gün var daha:18: predictor early aldım bide onuda yapsammı etkisini atmışmıdır vücud acaba ignenin
yok canım 4 gün var daha:18: predictor early aldım bide onuda yapsammı etkisini atmışmıdır vücud acaba ignenin
bence çoktan atmıştır kuzum 14.günündesin yap gitsin ben ultra erkende bile çıkmadışimdi senin regl göre hesaplıyorsun demi iğneye göre değil eğer benim de iğneye göre değilde regl göre hesaplarsam 6 gün falan var iğneye göre de 2 gün
2 günde çatladığını var sayarsak en az 12 gün beklemek lazım bence ee 2 oldu ozman rahime yerleşeli idrarda çıkmama ihtimali çok düşük en mantıklısı 2 gün daha beklemek gibi :)
öle mi dersin benim şimdi 12.günümdeyim negatif görüyorum o zaman umutsuzluğa kapılmayım ben :) :) sevineyim azıcık
ya içime su serptin valla dün oturdum ağladım sinirden bu ay da olmadı diye :) :) senin regl kaç gün var?kesinlikle kapılma artık bizde bu işlerde prof olduk :)
rahime gömüldüğü anda başlıyor yükselmeye beta en az bence 14 gün sabır etmek lazım (bende dayanamıyorum ama) öyle yani kuzum :)
ya içime su serptin valla dün oturdum ağladım sinirden bu ay da olmadı diye :) :) senin regl kaç gün var?
predictor çok net gösteriyor sonucu
ilk klomende 4 gün önceden bana maselef negatifi çakmıştı.
açıkcası bende korkuyorum sonuctan, yakında eczanede yok. o yüzden sukunet içinde kendimi dinliyorum.
ama elimin altında olsa kesin yapardım.. sanırsam... kesin :)
bence 2 gün daha bekle kuzu 25 bile olsa çıkıyor onda ama şöle düşün öğrensende keseyi göremicen gene beklicen ne kadar geç öğrensek o kadar iyi yani....
bence çoktan atmıştır kuzum 14.günündesin yap gitsin ben ultra erkende bile çıkmadışimdi senin regl göre hesaplıyorsun demi iğneye göre değil eğer benim de iğneye göre değilde regl göre hesaplarsam 6 gün falan var iğneye göre de 2 gün
kıyamam ya dur stres yapma sakin ol ki yavrun rahat yerleşsin...
ah onu sormucaktın işte daha çoook var :) 1 hafta oldu iğneyi vurulalı 29 haziran 27 sinde belli olur ama olup olmadığı progesteron kullanıyorum pazar biticek 2 gün sonra adet olursun dedi dr gebelik yoksa 1 hafta beklicem bende yani hayırlısı bakalım :)
Kızlar bilmiyorum ya bu ayda olmazsa oturup aglicam heralde moralim sıfır.kesin predictor çift çizgi çıkar zor tutucam kendimi herhalde bile bile ignenin etkisi vardır diye düşünyrm
Kızlar bilmiyorum ya bu ayda olmazsa oturup aglicam heralde moralim sıfır.kesin predictor çift çizgi çıkar zor tutucam kendimi herhalde bile bile ignenin etkisi vardır diye düşünyrm
ne zaman yapıcaksın testi?eğer çift görürsen durma kan testine git derim çünkü o kadar süre kalmaz herhalde bünyede iğne etkisi
owww senin çok var daha ben yine iyiymişim :) benim iğnenin vurulduğu 13.gün geçen ay da mayıs 22 de adet oldum kimisi diyor iğnenin vurulduğundan itibaren 14.15 gün adet olman lazım eğer ona göre ise 2 3 gün regl göre ise 6 gün var bekleye bekleye ağaç olduk wallabirde ultra erken gebelik testi aldım ha bire yapıp duruyrum diyor ki ilişkiden 5-7 gün arası gösterir bende koca negatif bu testleri de begenmedim
hahahaha sen ne güzel destek oluyorsun bize valla içimi aydınlattınn :) bebek yoksa da birden varmış gibi sevindim :)okadar stres yapacağına kana git ama bak o bile düşük çıkıcak bu seferde yükseldimi yükselmedimi diye stres yapcan vallahi bak tecrübe ile sabit yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?