- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.821
okadar stres yapacağına kana git ama bak o bile düşük çıkıcak bu seferde yükseldimi yükselmedimi diye stres yapcan vallahi bak tecrübe ile sabit yani...
o zaman akşam acile git de ki migrenim tuttu yok şuram ağrıyo ilaç içemiyorum hamilelik şüphem var dedin mi yapıyorlar kanda hcg ye bakıyorlar ama tabi uyuz bir doktora gelmezsen...burada çoğu kişi öle yapıyor...Canım ya bilmiyorum ama kesin yaparım keşke almasaydim .ya kan için devlete gitsem acilde yapmiyolar muayenede çok kalabalık suriyelisinden tut herkes orda beklersem katil olurum :)) ayrıca canım ben normal adet günümu hesap edyrum
hahahaha sen ne güzel destek oluyorsun bize valla içimi aydınlattınn :) bebek yoksa da birden varmış gibi sevindim :)
ya bu iğneden sonra 13 14 gün pozitif çıkanlar ne yiyor ne içiyor ya hemen belli oluyor bizde mi sorun var hahahahaama 36 saat içinde çatlıyor onu da hesaba katmak lazım ben iğneden saymıyorum perşembe kontrole gittim çatlamış dedi ya salı yada çarşamba çatladı eğer döllendise o günden itibaren sayıyorum en az 14 gün iğneyi sayarsan 16 gün bence :)
demi birde o tarafı var kist falan yapıyormuş bizde olmaz inşallah24 aydır beliyorum bn bebişi olsun artık okadar ayrıca 2 ci benim oğlan var 7 yaşında bi tane geçen sene ağustosta çatlatma yaptık aynı siz gibiydim bu sefer relaks takılıyorum geçen sene çok yıprandım kist yaptı vs....
ya bu iğneden sonra 13 14 gün pozitif çıkanlar ne yiyor ne içiyor ya hemen belli oluyor bizde mi sorun var hahahaha
o zaman akşam acile git de ki migrenim tuttu yok şuram ağrıyo ilaç içemiyorum hamilelik şüphem var dedin mi yapıyorlar kanda hcg ye bakıyorlar ama tabi uyuz bir doktora gelmezsen...burada çoğu kişi öle yapıyor...
Canım senin kaçinci denemen sadece klomen mi kullanıyorsun
hayır bak şöyle bişey var 4 ila 10 gün içerisinde rahime ulaşıyor ya demek kiminde erken ulaşıyor rahime onuda bilemiyoruz malasef (((
ayrıca ben 2 ay önce kimyasal yaşadım normal yolla erken öğrendimde ne oldu tez buldum çabuk kaybettim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 3 gün önce falan öğrendim o testti yapmasam aa adetim geçikti bu ay geç oldum diyecektim vallahi bak artık tecrübe oldu herşey dikkat ediyorum...
gebe kalsam kalp atışını duymadan kimseye yaymıcam rezil oldum geçen sefer kayınvalide arıyor nasıl gidiyor diye dedim düştü bebek rezil oldum ya (((((
aynen git migrenim tuttu de iğne vurulmadan geçmiyor de ama gebelik var mı bilmiyorum de yaparlar hemen sende kurtulursun stres altında kalmazsın :)Iyi fikir zaten başım catliyo 2 gündür :)) kocaya soralım
ne güzel bak işini bilen bir doktorla karşılaşmışsın. herşeyi sor, aklına takılan bütün sorular insanı yiyp bitiriyor. buna fırsat verme. anladığım kadarıyla
anlayışlı bir doktor. seni aydınlatsın sende rahatla. hertürlü tetkikini yaptır canım.
corasprine herhalde senin kan akışını hızlandıracak. ben sana gingko blobayıda öneririm. doktora sor istersen.
limon ne işe yarıyacakmış acaba ?
bide ben 3 aydır hamilelerin kullandığı vitamin olan elevit i kullanıyorum. onun içinde ihtiyacın olan birçok vitamin mineral var.
ya ne rezilliği saçmalama demek ki o çocuğun nasibi yokmuş...aynı şeyi bende yaşadım nisanda kimyasal gebelik yaşadım hemde kan testi verdim değer güzel artmışken kanama başladı dünyam kafama yıkıldı gittiçok üzüldüm ama diyorum ki hayırlısı böyle imiş demek ki neyse biz bekleyelim bakalım bizim bebişler ne zaman gelecek.... :)
cok saol hayatim verdigin bilgiler icin .. gingko blobayi bir kac yerde gordum ama tam olarak ne ise yariyor bilemedim .. senin bilgin var mi ??? Lomin da ayni sekilde kani sulandiriyormus hemde takviye C vitamini dedi .. Elevit i hic duymadim .. Onu da bana dersen vitamin midir ? Bu arada ben belcikadayim ya ondan Türkiye ile ilaclarin bazilari ayni oluyor bazilari bulunmuyor burada ..
Folik asit Inofolic kullaniyorum onun yaninda bu elevit i de kullanabilir miyim yoksa agirmi olur senceeeee .. yada hepsini mi kullansammm ayyy sasirdimmm yaaaa
canım bunu eskı kadınlar bılıyor bana cok sacma geldı ama basta ıyıkıde cektırmıssım esımınde gonlu olmadı ızın vermedı ama ben annemlere gıdınce orda bı teyze bılıyormus geldı annemlere benı yuz ustu yatırdı belımı actım kadın belımın etını tuttu tuttu sundurdu canım cok yandı agladım hatta sık dısını dedı cıt cıt dedı kemıkler ayrı ımıs sen nerelısın canım nerde oturuyorsun burda olsaydın senı gotururdum daha cekecekt ı yeter dıye agladım belımı sımsıkı sardı karnım patlayacaktı ama ılıskının ortasında esın gevsetsın dedı oylelıkle o ay olmadı bu ay gebeyım ama ben bu ayda bı hap kullandım glucophage sekızyuzellı mg canım seker hapı dıye gecıyormus hem zayıflamaya hemde cabuk gebe kalmak ıcın dedı doktor verdı sende cektır belı o teyzeden allah razı olsun tabı basta allahım o verdı yarabbım hıc moralını bıozma olur herseyın zamanı var
folik asit le elevit tam olmasa aynı sayılır elevit daha kapsamli bi vitamin + içinde folik asitte var 2 sini aynı anda sakın kullanma genelde gebeliğin ilk 3 ayı sadece folik asit daha sonra elevit ve kan ilaçlarına geçiliyor ama kafana göre hareket etme nerde olursan ol dr seni yönlendiricektir...
tesekkurler savha cim ... Inofolic kullaniyorum bende .. elevit i ben bir sorayim o zaman .. saol cnm
ayyy canim yaa aimis ama degmis bakkkk ne guzel ... ben turkiyede degilim yaaa ama buradada belcikada araplar biliyormus bu isi .. bir arkadasim arastiricak birkac kisi varmis tanidik ta nasil oldugunu bilmeden gitmek istemedim acikcasi .. birde burdakiler gobegi yukari cekiyorlarmis yumurtalar yerine otursun diye... bende bu ay o ilaca basladim ama buradaki adi Metformine 850 lik ayniymis glukopage ile.. Insallah banada vesile ve sifa olur .. saol canim verdigin bilgiler icin...
kızlar az önce yumoş kontrölünden geldim. 1 tane daha olmuş yumurtam, yani toplamda 3 oldu.
Hepsi solda. Ikisi 12 biri 14mm dedi. Adetimin 13.günü sizce küçük değil mi? Nasıl en az 18 mm olacak bu yumurtalar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?