Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

o zaman akşam acile git de ki migrenim tuttu yok şuram ağrıyo ilaç içemiyorum hamilelik şüphem var dedin mi yapıyorlar kanda hcg ye bakıyorlar ama tabi uyuz bir doktora gelmezsen...burada çoğu kişi öle yapıyor...

hahahaha sen ne güzel destek oluyorsun bize valla içimi aydınlattınn :) bebek yoksa da birden varmış gibi sevindim :)

24 aydır beliyorum bn bebişi olsun artık okadar ayrıca 2 ci benim oğlan var 7 yaşında bi tane geçen sene ağustosta çatlatma yaptık aynı siz gibiydim bu sefer relaks takılıyorum geçen sene çok yıprandım kist yaptı vs....

ya bu iğneden sonra 13 14 gün pozitif çıkanlar ne yiyor ne içiyor ya hemen belli oluyor bizde mi sorun var hahahaha

demi birde o tarafı var kist falan yapıyormuş bizde olmaz inşallah bu arada ne mutlu sana maşallah rabbim nazarlardan saklasın inşallah oğlunu darısı sana ve benim gibi isteyenlerin başına olsun inş

ya bu iğneden sonra 13 14 gün pozitif çıkanlar ne yiyor ne içiyor ya hemen belli oluyor bizde mi sorun var hahahaha

hayır bak şöyle bişey var 4 ila 10 gün içerisinde rahime ulaşıyor ya demek kiminde erken ulaşıyor rahime onuda bilemiyoruz malasef (((
ayrıca ben 2 ay önce kimyasal yaşadım normal yolla erken öğrendimde ne oldu tez buldum çabuk kaybettim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 3 gün önce falan öğrendim o testti yapmasam aa adetim geçikti bu ay geç oldum diyecektim vallahi bak artık tecrübe oldu herşey dikkat ediyorum...
gebe kalsam kalp atışını duymadan kimseye yaymıcam rezil oldum geçen sefer kayınvalide arıyor nasıl gidiyor diye dedim düştü bebek rezil oldum ya (((((

Iyi fikir zaten başım catliyo 2 gündür :)) kocaya soralım

Canım senin kaçinci denemen sadece klomen mi kullanıyorsun

canım çok uzun ben şimdi bi yazmaya başlasam sayfayı işgal edicem ama özetle geçen yıl bi kere klomen denedik bide bu ay onun harici başka bişeyler yapmadık ama ne olur üzmeyin kendinizi önce sağlık çünki bebek ararken sağlık problemlerim çıktı çünkü rabbim hayırlısı versin herkeze aminnnnnnnnnnnnn

ya ne rezilliği saçmalama demek ki o çocuğun nasibi yokmuş...aynı şeyi bende yaşadım nisanda kimyasal gebelik yaşadım hemde kan testi verdim değer güzel artmışken kanama başladı dünyam kafama yıkıldı gitti çok üzüldüm ama diyorum ki hayırlısı böyle imiş demek ki neyse biz bekleyelim bakalım bizim bebişler ne zaman gelecek.... :)

cok saol hayatim verdigin bilgiler icin .. gingko blobayi bir kac yerde gordum ama tam olarak ne ise yariyor bilemedim .. senin bilgin var mi ??? Lomin da ayni sekilde kani sulandiriyormus hemde takviye C vitamini dedi .. Elevit i hic duymadim .. Onu da bana dersen vitamin midir ? Bu arada ben belcikadayim ya ondan Türkiye ile ilaclarin bazilari ayni oluyor bazilari bulunmuyor burada ..

Folik asit Inofolic kullaniyorum onun yaninda bu elevit i de kullanabilir miyim yoksa agirmi olur senceeeee .. yada hepsini mi kullansammm ayyy sasirdimmm yaaaa

öyle canım öyle herşeyin hayırlı rabbimden elden bişey gelmiyor işte...

folik asit le elevit tam olmasa aynı sayılır elevit daha kapsamli bi vitamin + içinde folik asitte var 2 sini aynı anda sakın kullanma genelde gebeliğin ilk 3 ayı sadece folik asit daha sonra elevit ve kan ilaçlarına geçiliyor ama kafana göre hareket etme nerde olursan ol dr seni yönlendiricektir...

ayyy canim yaa aimis ama degmis bakkkk ne guzel ... ben turkiyede degilim yaaa ama buradada belcikada araplar biliyormus bu isi .. bir arkadasim arastiricak birkac kisi varmis tanidik ta nasil oldugunu bilmeden gitmek istemedim acikcasi .. birde burdakiler gobegi yukari cekiyorlarmis yumurtalar yerine otursun diye... bende bu ay o ilaca basladim ama buradaki adi Metformine 850 lik ayniymis glukopage ile.. Insallah banada vesile ve sifa olur .. saol canim verdigin bilgiler icin...

tesekkurler savha cim ... Inofolic kullaniyorum bende .. elevit i ben bir sorayim o zaman .. saol cnm

onemlı degıl canım ne demek bırbırımıze yardımcı olacagız

merhaba arkadaşlar sıksık girip yazamıyorum. geçtiğimiz hafta çarşamba hasta olmuştum cuma günü doktoruma gittim muayene oldum istersen iğneye geçebiliriz ama eğer sabırlıysan 1 ay daha klomen deneyelim dedi. iğneye geçersek aşılama yapıcaz dedi ben de 1 ay daha klomen kullanma kararaı aldım. dün itibariyle 3. klomenime başlamış bulunmaktayım. rabbim hayırlı eylesin :) eğer bu ay da olmazsa aşılamaya geçmeden önce 1-2 ay ara vermeyi düşünüyorum. sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir. yazarsanız sevinirim :)

kızlar az önce yumoş kontrölünden geldim. 1 tane daha olmuş yumurtam, yani toplamda 3 oldu.
Hepsi solda. İkisi 12 biri 14mm dedi. Adetimin 13.günü sizce küçük değil mi? Nasıl en az 18 mm olacak bu yumurtalar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…