- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.841
incir kürüyle :)
Hergün 1 kuru incir yiyorum ama kür yapmadım. Nasıl yapılıyor acaba? Çörek otu+bal+tarçın yapıyorum bi de hayit aldım onu içiyorum.
Aynı zamanda glifor da kullanıyorum. bunlara ramen büyümediyse artık ne olacak bilmiyorumgerçi hepsine yeni başladım daha .
Bi de incir kürünü deneyelim bakalım
cok saol hayatim verdigin bilgiler icin .. gingko blobayi bir kac yerde gordum ama tam olarak ne ise yariyor bilemedim .. senin bilgin var mi ??? Lomin da ayni sekilde kani sulandiriyormus hemde takviye C vitamini dedi .. Elevit i hic duymadim .. Onu da bana dersen vitamin midir ? Bu arada ben belcikadayim ya ondan Türkiye ile ilaclarin bazilari ayni oluyor bazilari bulunmuyor burada ..
Folik asit Inofolic kullaniyorum onun yaninda bu elevit i de kullanabilir miyim yoksa agirmi olur senceeeee .. yada hepsini mi kullansammm ayyy sasirdimmm yaaaa
yarım lt suyun içine 6 7 kuru inciri 2ye bölüp at kaynasın sabah kalktıgında bide gece yatarken iç benimki 12mm di 1i 2dünde bitane olusup 10mm oldu digeri 18mm oldu sadece 2 günde
ayy ne kadar iyiymiş yaa..Hemen yapıyorum şimdi. Bu gece içerim. Çok teşekkürler inşalahh bende de işe yarar.
Günaydın kızlar,
klomenin diğer versiyonu serophene kullanıyordum. ilk kullanışımda çatlatma iğnesi de yapılmıştı olmadı. ikinci serophene kullanışımda yumurtam kendiliğinden çatladı ve şimdi hamileyim.çarşamba günü 6 haftalık olacak (SAT'tan itibaren). ve ultrasonla görmek için gideceğim.
en yakın zamanda sizlerin de bu heyecanı tatması dileklerimle
yarar allahın izniyle gün içindede içebilirsin ama en fazla 4kez gün içinde
Merabalar . incir kürüyle olan yazılarınızı okudum. Bende birşey sormak istiyorum regliykenmi içilir yoksa normal zamanlarda da başlanabilir mi ?
Mrb benim pco var klomenlede olsa yumurtam hic büyümezdi 2. Klomenden sonra 2-3 gün incir suyu ictim ve gelip gidip incir yedim yumurtam 22mm olmuştu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne demek canim bende bu sayfada yeniyim yaşadıklarımi yaziyim dedim :)Cevap verdiğin için çok sağol. Artık bende bidahaki reglimde başlayım o zaman. Teşekkür ederim. :)
Ne demek canim bende bu sayfada yeniyim yaşadıklarımi yaziyim dedim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ammmiiiinnnnn canim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :))
Merabalar . incir kürüyle olan yazılarınızı okudum. Bende birşey sormak istiyorum regliykenmi içilir yoksa normal zamanlarda da başlanabilir mi ?
İlaç bittikten sonra on gün içinde olursunuz Dr bana öyle verdi 4kezarkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?