Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

incir kürüyle :)

Hergün 1 kuru incir yiyorum ama kür yapmadım. Nasıl yapılıyor acaba? Çörek otu+bal+tarçın yapıyorum bi de hayit aldım onu içiyorum.
Aynı zamanda glifor da kullanıyorum. bunlara ramen büyümediyse artık ne olacak bilmiyorum gerçi hepsine yeni başladım daha .
Bi de incir kürünü deneyelim bakalım

yarım lt suyun içine 6 7 kuru inciri 2ye bölüp at kaynasın sabah kalktıgında bide gece yatarken iç benimki 12mm di 1i 2dünde bitane olusup 10mm oldu digeri 18mm oldu sadece 2 günde

arkadaşım gingko blabo denen (ilaç değil zaten) gıda takviyesi, bir ağacın yaprak ekstratının ürünü. kanın vucutta hızlı devrini sağlıyor. kan dolaşımını
hızlandırıyor. düzenli ve iyi bir marka kulşlanırsan. yani kimyasal bir şey değil. asırlardır yararlanılan bir ağaç yaprağı.

folic asit ve elevit arasında dünya kadar fark var.

folik asit adı üzerinde folik asit.

ama elevitin içeriği şöyle; (internetten arat sende göreceksin)

A vitamini (retinol ) 4000 I .U. (1201.2 M9)
Bl vitamini (tiamiı n hi droklorür) 1.6 mg
B2 vitamini (ribofl. avir ı) 1.8 mg
B6 vitamini (piridc ıksir T hidroklorür) 2.6A mg
B12 vitamini (siyanokobalamin)
C vitamini (askorbik asit) 100 mg
D3 vitamini (kolekalsiferol) 500 I. .U. (12.5 ug)
E vitamini (-tokoferol asetat) 15 mg
Biotin (B8 vitamini) 200 M9
Kalsiyum pantotenat (B5 vitamini) 10 mg
Folik asit 0.8 mg
Nikotinamid 19 mg
4 mineral
Kalsiyum 125 mg
Demir 60 mg
Magnezyum 100 mg
Fosfor 125 mg 3 eser element
Bakır 1 mg
Mangan 1 mg
Çinko 7.5 mg
Boyar maddeler: Titanyum dioksit (E171), demir oksit sarı
(E172).

yani elevit hamile / yada hamilelik düşünen her kadının ihtiyacı olan bir destek vitamin mineraller topluluğu.

türkiyede hamile olduğu tespit edilen hemen hemen her kadına doktor yazar bunu

bide ben bunların yanında ek olarak omega 3 alıyorum canım.

yarım lt suyun içine 6 7 kuru inciri 2ye bölüp at kaynasın sabah kalktıgında bide gece yatarken iç benimki 12mm di 1i 2dünde bitane olusup 10mm oldu digeri 18mm oldu sadece 2 günde

ayy ne kadar iyiymiş yaa.. Hemen yapıyorum şimdi. Bu gece içerim. Çok teşekkürler inşalahh bende de işe yarar.

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. 1 yıl önce 8 haftalik diğeri ise 4 ay önce kimyasal olmak üzere 2 düşüğüm var.surekli ağladım kafama taktım birde ben ebeyim düşünün sürekli gebe ve bebekler içindeyim. Bu durumları en ince ayrıntısına kadar biliyorum artık düşünün. Kelin ilacı yok malesef.dr um sürekli bekleme taraftariydi bu ay benim ricamla klomene başladı 9 haziranda.hayirlisi bakalım bekliyorum ama artık şunu öğrendim bi tarafları mi yirtsam da olmuyo olmuyo olmuyo.hepimiz aynı şeyleri yasiyoruz az çok. Kendime çeki düzen verdim bence sizde öyle yapın konuşun kendinizle son 1 yıldır tadım tuzum kacmisti ama artık kafama takmiyorum bile lütfen üzülmeyin Rabbim OL derse oluverir hersey sağlıcakla kalın

Ammmiiiinnnnn canim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :))

Bu arada bende heterozigot pıhtılaşma bozukluğu var sadece onun dışında eşim ve bende hiç problem yok çok şükür.kafada bitiyo herşey vallahi önce kafaları düzeltelim bence.

Mrb arkadaslar bende klomen kullandım solda 22 mm yumurtm olstu bugün catlatma ignesinden sonra 9. Günüm asiri sol kasik agrisi ve batmalar oluyor göğüs agrisida cekiyorum benm gibi olan var mi normal mi adet olmak istemiyorum (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merabalar . incir kürüyle olan yazılarınızı okudum. Bende birşey sormak istiyorum regliykenmi içilir yoksa normal zamanlarda da başlanabilir mi ?

Mrb benim pco var klomenlede olsa yumurtam hic büyümezdi 2. Klomenden sonra 2-3 gün incir suyu ictim ve gelip gidip incir yedim yumurtam 22mm olmuştu :)

Mrb benim pco var klomenlede olsa yumurtam hic büyümezdi 2. Klomenden sonra 2-3 gün incir suyu ictim ve gelip gidip incir yedim yumurtam 22mm olmuştu :)

Cevap verdiğin için çok sağol. Artık bende bidahaki reglimde başlayım o zaman. Teşekkür ederim. :)

Kizlar bisey sorucam benim bugun catlatma ignesinden sonraki 8. Gunum cok fena kasik agrilarim oluyo.sanki adet olucakmism gibi bi his var yani nasl soyleyim yumurtaliklarimi hissediorum agridiginda. Bunlar normal mi sizce benim ilk denemem oldgu icin bilmiorum yardimci olurmsnz (

Merabalar . incir kürüyle olan yazılarınızı okudum. Bende birşey sormak istiyorum regliykenmi içilir yoksa normal zamanlarda da başlanabilir mi ?

Adetin 4.günü baslayip iki hafta bir su bardagi kadar sabah Ac karnina ve gece yatarken icmelisiniz ayni zamanda seker dengeleyici ilaç kullaniyo olmaniz gerek çok tatil olduğu için birden yüklemek iyi olmaz diye düşünüyorum

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…