Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Ben de ayni durumdayim canım 9.gunum bide göğüs agrim cok bekliyorum bakalım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydin, kizlar dun catlatma ignemi yaptim ardindan progeston 200mg gunde 2kere baslatti hemen dr. ama suan cok fenayim ayaga kalkacak dermanim yok cok yorgunum midem fena bi ates basio bi usuyorum normal mi bu durum?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar,

bende de sanırım kırmızılar gelecek.

karnım, belim ağrıyor.

tanıdık ağrılar.

Ben de ayni durumdayim canım 9.gunum bide göğüs agrim cok bekliyorum bakalım..

Aynı gunlerı takıpteyiz yani 😊Aynen benımde gogüs agrım var canım ama iyi bişey mi kotu bişey mi anlamdm buarada bır suru arkadasa iğneden sonra progestan vermş doktor ama bana vermedi kullananlar nie kullanıolar?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

progestoni tutunmayi kolaylastirmak icin verdi 3 dusugum var

progestoni tutunmayi kolaylastirmak icin verdi 3 dusugum var

Anladm canım Rabbim tekrarını yasatmasn inşallah. Benım ilk klomen + catlatma iğnem oyuzden bıraz heycanlı ve meraklıyım. Herkesn doktoru okadar farklı şeyler soylemişkı bende endişe duyuyorm ister istemz 😔

Kızlar Günaydın.. Dün adet oldum ki zaten belliydi olacağım.. Çok üzüldüm ama toparlanmam gerek diye düşündüm.. Ve şu an toparlanmış gibiyim.. Dün de eşimle konuştuk ne yapacaz nasıl devam edecez diye.. o da bütün gün bunu düşünmüş zaten... Yine aşılama yapalım dedi.. ki her şeyden vazgeçmişti.. ama fikri değişmiş.. tabi doktoruma pek güvenmiyor.. ilk aşılamada bizi çok aceleye getirdi.. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmadı... Aşılamayı ultrason eşliğinde yapmadı. Ve en kötüsü ne biliyor musunuz ben aşılama sırasında dinlenirken perdeyi çekip içeri hasta aldı... aşılamadan sonra her doktor hastaasına progesteron vermiş benimki hiç bişey vermedi folbiol dışında... İlk başta heyecandan bunları düşünemedim ama eşim bunları sayınca tek tek bi an gerçeklerle yüzleştiğimi hissettim.. Eşim yarın yine aynı doktora git güven vermezse başka birini buluruz dedi.. ama bunların hepsi için kafam karışık.. Ne yapmalıyım ? ikinci aşılamayı yapmalı mıyım ? ya yine olmazsa... Akıl verin bana kızlar... :44:

günaydın kızlar,

bende de sanırım kırmızılar gelecek.

karnım, belim ağrıyor.

tanıdık ağrılar.
günaydın tatlım adete kaç gün kaldı peki? benimde dün biraz karnım ağrıdı ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı bugün gebelik yaptım negatif sanırım benim hormonlarda sorun çıktı çok üzgünüm bende

son 3 !

ovulasyon koyu çıkıyorsa ayda 2 kere yumurtlayanlardan olabilir misin canım acaba ?

neden olmasın bence bi doktora görünsen. belkide döllenmeyi bekleyen yumurtan vardır.

Destek olalım diye bu topik var ama kimse selamımı bile almadı.caniniz sağolsun

progesteron yapıyor canım bende kullanıyoum ama alttan atıyorum çok etki yapmasın diye o bile gene uyku yapıyor ilaçın yan etkisi yani...

Destek olalım diye bu topik var ama kimse selamımı bile almadı.caniniz sağolsun

Canım hosgeldn 😊
Bıraz hızlı akış olmuştur farkedılmemiştir. Yoksa hepımızn dersı ortak herkes bırbırınden hayırlı haberler beklıyo 😊

rica ederim sanırım o folic asitin muhadili ecz kalfasıyım ben elevite şuan gerek yok sen sor genede hayılısı arkadaşım....

eeee o zaman sen daha da iyi bilirsin ... tamamdir simdi icim daha da rahatladi .. bakalim bende suanda reglimi bekliyorum 24 haziranda olmam lazim . o gun bir test yapilmasi ve kana bakilmasi lazimmis onu yaptiricam 26 sinda da dr u gorucem.. bakalim temmuz benim icin heyecanli olucak cunku microenjeksiyonla asilamayi dusunuyormus

inş. gerek kalmaz canım hakkında hayırlısı ne ise olsun göbişin bebişle dolsun inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…