- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.861
Kizlar bisey sorucam benim bugun catlatma ignesinden sonraki 8. Gunum cok fena kasik agrilarim oluyo.sanki adet olucakmism gibi bi his var yani nasl soyleyim yumurtaliklarimi hissediorum agridiginda. Bunlar normal mi sizce benim ilk denemem oldgu icin bilmiorum yardimci olurmsnz(
Ben de ayni durumdayim canım 9.gunum bide göğüs agrim cok bekliyorum bakalım..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlaç bittikten sonra on gün içinde olursunuz Dr bana öyle verdi 4kez
progestoni tutunmayi kolaylastirmak icin verdi 3 dusugum var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın tatlım adete kaç gün kaldı peki? benimde dün biraz karnım ağrıdı ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı bugün gebelik yaptım negatif
günaydın kızlar,
bende de sanırım kırmızılar gelecek.
karnım, belim ağrıyor.
tanıdık ağrılar.
Ariver canım nasılsın naptın bir gelen giden varmı
günaydın tatlım adete kaç gün kaldı peki? benimde dün biraz karnım ağrıdı ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı bugün gebelik yaptım negatifsanırım benim hormonlarda sorun çıktı çok üzgünüm bende
Adet oldum canım
gunaydin, kizlar dun catlatma ignemi yaptim ardindan progeston 200mg gunde 2kere baslatti hemen dr. ama suan cok fenayim ayaga kalkacak dermanim yok cok yorgunum midem fena bi ates basio bi usuyorum normal mi bu durum?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Destek olalım diye bu topik var ama kimse selamımı bile almadı.caniniz sağolsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rica ederim sanırım o folic asitin muhadili ecz kalfasıyım ben elevite şuan gerek yok sen sor genede hayılısı arkadaşım....
eeee o zaman sen daha da iyi bilirsin ... tamamdir simdi icim daha da rahatladi .. bakalim bende suanda reglimi bekliyorum 24 haziranda olmam lazim . o gun bir test yapilmasi ve kana bakilmasi lazimmis onu yaptiricam 26 sinda da dr u gorucem.. bakalim temmuz benim icin heyecanliolucak cunku microenjeksiyonla asilamayi dusunuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?