Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Seyranicimmmm harikasinnn verdigin bilgiler muhtesem ... tamam canim ben bunu bir arastiriyim elevit i ... olmadi tr den bir arkadasima soylerim aldiririm burada bulamazsam ... gingko blabo icin iyi olan marka hangisi sen biliyor musun ? sorayim bende burada birrrr ... alayim olmazsaaaa kan degerlerim icin iyi olacaktir saniyorummmm cok saol bitanemmm

Canm ben de dediklerinden doktoruna hiç güvenmedim.yerinde olsam ona birdaha gitmezdm. Bence iyi araştırıp güzel bi doktor bulup durumunu anlat. Belki tedavine az geriden baslayip yumurta takibi yapar ne biliyim uygun bi ilac tedavisi yapar. Ne kdr zamndr bekliyosun biomiyrm ama hemen aşılama olmuyit benm bildgm. Hem de aşılama genellikle spermde sorun olanlara yapılıyor ve isteyenlere ayrıca

Canım 10 aydır ıstıyoruz olmuyor bi kere yakaladık o da kimyasal oldu malesef. Eşimde sorun var zaten o yüzden aşılamayı önerdi. Önce doktorum a bütün bunları söyleyip tavrını gorecem canım

son 3 !

ovulasyon koyu çıkıyorsa ayda 2 kere yumurtlayanlardan olabilir misin canım acaba ?

neden olmasın bence bi doktora görünsen. belkide döllenmeyi bekleyen yumurtan vardır.
walla bilemedim ben onu acaba çalışma yapayım mı diye de düşündüm sonra vazgeçtim...seninde az kalmıkş walla

Canım 10 aydır ıstıyoruz olmuyor bi kere yakaladık o da kimyasal oldu malesef. Eşimde sorun var zaten o yüzden aşılamayı önerdi. Önce doktorum a bütün bunları söyleyip tavrını gorecem canım

Hmm anladm canm . Doktoruna diceksn de bunları bilmiyormu zaten anlamadm ???

Kizlar klomenden sonra test negativ cikti.daha sonra agrilarim icin dr gittim kist olusmus dr adetle birlikte gider dedi fakat adetim sadece 2 gun surdu ve cok gelmedi.benim gibi durumu olanlar veya klomenden sonra kist olusanlar paylasirsaniz cok sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyorum ki canım bnde sorim dedim blki vardır aynı durumda olan kişiler.bnm hep 28 di 26 günde geliyo. bir daha kullnmadım bnde ilacı kist yaptı diye.doktorada gitmedim artık seneye tüp bebek denerm olmzsa.

Kistin gectimi bende de kist olustuda.adeti 2 gun geldi kist gecmismidir

Teşekkürler saolun kızlar inşallah bu sene hamile kalabiliriz hepimiz 👪

Kistin nasil gecti anlatirmisin

Kimlerin çocuğu oluyo cnm bi görsen bizim de olur inşallah. Ümit kesmek yok mücadeleye devam

Haklisn gercektn yillarca gordum izledim bende saniyodum bu cocuk hemen oluyo arkadasim 😏 ama hepsi filmlerdeyms. isin icine girince ne cok ayrinti var bilmedgimz ne cok sey varms insan tecrubeyle ogreniyo 😊

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…