- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.881
arkadaşım gingko blabo denen (ilaç değil zaten) gıda takviyesi, bir ağacın yaprak ekstratının ürünü. kanın vucutta hızlı devrini sağlıyor. kan dolaşımını
hızlandırıyor. düzenli ve iyi bir marka kulşlanırsan. yani kimyasal bir şey değil. asırlardır yararlanılan bir ağaç yaprağı.
folic asit ve elevit arasında dünya kadar fark var.
folik asit adı üzerinde folik asit.
ama elevitin içeriği şöyle; (internetten arat sende göreceksin)
A vitamini (retinol ) 4000 I .U. (1201.2 M9)
Bl vitamini (tiamiı n hi droklorür) 1.6 mg
B2 vitamini (ribofl. avir ı) 1.8 mg
B6 vitamini (piridc ıksir T hidroklorür) 2.6A mg
B12 vitamini (siyanokobalamin)
C vitamini (askorbik asit) 100 mg
D3 vitamini (kolekalsiferol) 500 I. .U. (12.5 ug)
E vitamini (-tokoferol asetat) 15 mg
Biotin (B8 vitamini) 200 M9
Kalsiyum pantotenat (B5 vitamini) 10 mg
Folik asit 0.8 mg
Nikotinamid 19 mg
4 mineral
Kalsiyum 125 mg
Demir 60 mg
Magnezyum 100 mg
Fosfor 125 mg 3 eser element
Bakır 1 mg
Mangan 1 mg
Çinko 7.5 mg
Boyar maddeler: Titanyum dioksit (E171), demir oksit sarı
(E172).
yani elevit hamile / yada hamilelik düşünen her kadının ihtiyacı olan bir destek vitamin mineraller topluluğu.
türkiyede hamile olduğu tespit edilen hemen hemen her kadına doktor yazar bunu
bide ben bunların yanında ek olarak omega 3 alıyorum canım.
inş. gerek kalmaz canım hakkında hayırlısı ne ise olsun göbişin bebişle dolsun inş. :)
Destek olalım diye bu topik var ama kimse selamımı bile almadı.caniniz sağolsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm ben de dediklerinden doktoruna hiç güvenmedim.yerinde olsam ona birdaha gitmezdm. Bence iyi araştırıp güzel bi doktor bulup durumunu anlat. Belki tedavine az geriden baslayip yumurta takibi yapar ne biliyim uygun bi ilac tedavisi yapar. Ne kdr zamndr bekliyosun biomiyrm ama hemen aşılama olmuyit benm bildgm. Hem de aşılama genellikle spermde sorun olanlara yapılıyor ve isteyenlere ayrıcaKızlar Günaydın.. Dün adet oldum ki zaten belliydi olacağım.. Çok üzüldüm ama toparlanmam gerek diye düşündüm.. Ve şu an toparlanmış gibiyim.. Dün de eşimle konuştuk ne yapacaz nasıl devam edecez diye.. o da bütün gün bunu düşünmüş zaten... Yine aşılama yapalım dedi.. ki her şeyden vazgeçmişti.. ama fikri değişmiş.. tabi doktoruma pek güvenmiyor.. ilk aşılamada bizi çok aceleye getirdi.. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmadı... Aşılamayı ultrason eşliğinde yapmadı. Ve en kötüsü ne biliyor musunuz ben aşılama sırasında dinlenirken perdeyi çekip içeri hasta aldı... aşılamadan sonra her doktor hastaasına progesteron vermiş benimki hiç bişey vermedi folbiol dışında... İlk başta heyecandan bunları düşünemedim ama eşim bunları sayınca tek tek bi an gerçeklerle yüzleştiğimi hissettim.. Eşim yarın yine aynı doktora git güven vermezse başka birini buluruz dedi.. ama bunların hepsi için kafam karışık.. Ne yapmalıyım ? ikinci aşılamayı yapmalı mıyım ? ya yine olmazsa... Akıl verin bana kızlar... :44:
Canm ben de dediklerinden doktoruna hiç güvenmedim.yerinde olsam ona birdaha gitmezdm. Bence iyi araştırıp güzel bi doktor bulup durumunu anlat. Belki tedavine az geriden baslayip yumurta takibi yapar ne biliyim uygun bi ilac tedavisi yapar. Ne kdr zamndr bekliyosun biomiyrm ama hemen aşılama olmuyit benm bildgm. Hem de aşılama genellikle spermde sorun olanlara yapılıyor ve isteyenlere ayrıca
walla bilemedim ben onu acaba çalışma yapayım mı diye de düşündüm sonra vazgeçtim...seninde az kalmıkş wallason 3 !
ovulasyon koyu çıkıyorsa ayda 2 kere yumurtlayanlardan olabilir misin canım acaba ?
neden olmasın bence bi doktora görünsen. belkide döllenmeyi bekleyen yumurtan vardır.
Canım 10 aydır ıstıyoruz olmuyor bi kere yakaladık o da kimyasal oldu malesef. Eşimde sorun var zaten o yüzden aşılamayı önerdi. Önce doktorum a bütün bunları söyleyip tavrını gorecem canım
arkadaslar geldım kesem gozuktu
Hmm anladm canm . Doktoruna diceksn de bunları bilmiyormu zaten anlamadm ???
bilmiyorum ki canım bnde sorim dedim blki vardır aynı durumda olan kişiler.bnm hep 28 di 26 günde geliyo. bir daha kullnmadım bnde ilacı kist yaptı diye.doktorada gitmedim artık seneye tüp bebek denerm olmzsa.
24 aydır beliyorum bn bebişi olsun artık okadar ayrıca 2 ci benim oğlan var 7 yaşında bi tane geçen sene ağustosta çatlatma yaptık aynı siz gibiydim bu sefer relaks takılıyorum geçen sene çok yıprandım kist yaptı vs....
Teşekkürler saolun kızlar inşallah bu sene hamile kalabiliriz hepimiz 👪
ins cnm ama ben kendi adıma pek ümitli degilim
Kimlerin çocuğu oluyo cnm bi görsen bizim de olur inşallah. Ümit kesmek yok mücadeleye devam
şirine naptın göremedim seni bugün?gelen giden var mı?Iyi fikir zaten başım catliyo 2 gündür :)) kocaya soralım
Kimlerin çocuğu oluyo cnm bi görsen bizim de olur inşallah. Ümit kesmek yok mücadeleye devam
şirine naptın göremedim seni bugün?gelen giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?