- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.901
Yok canım yok idrar testi yaptım negatif zaten çok sancim var sokulsun artık rahatliyim. Aşılama da olmadı ne olacak bilmiyorum
dogru rabbim hayrlısını versin herkese
Seyranicimmmm harikasinnn verdigin bilgiler muhtesem ... tamam canim ben bunu bir arastiriyim elevit i ... olmadi tr den bir arkadasima soylerim aldiririm burada bulamazsam ... gingko blabo icin iyi olan marka hangisi sen biliyor musun ? sorayim bende burada birrrr ... alayim olmazsaaaa kan degerlerim icin iyi olacaktir saniyorummmm cok saol bitanemmm
Kistin gectimi bende de kist olustuda.adeti 2 gun geldi kist gecmismidir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklisn gercektn yillarca gordum izledim bende saniyodum bu cocuk hemen oluyo arkadasim 😏 ama hepsi filmlerdeyms. isin icine girince ne cok ayrinti var bilmedgimz ne cok sey varms insan tecrubeyle ogreniyo 😊
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
walla bilemedim ben onu acaba çalışma yapayım mı diye de düşündüm sonra vazgeçtim...seninde az kalmıkş walla
aaaa ne güzel ayyy inşallah hamişsindir erken gebelikte çıkmış işte birde o test güvenilir diyorlaar inşallah bebişin seninledirYok canım adete var daha 2 gün falan dün yaptım predictor erken gebelik testini silik çıktı ama normal testte çıkmadi bilemedim hayırlisi
bu şubat ayında oldu canım.adetim 2 gün geçmişti o ay çok az geldi kanama.sonraki ayda 26.günde geldi çok fazla.sonrada hep 26 günde adet olmaya başladım.halada öyle
Kızlar Günaydın.. Dün adet oldum ki zaten belliydi olacağım.. Çok üzüldüm ama toparlanmam gerek diye düşündüm.. Ve şu an toparlanmış gibiyim.. Dün de eşimle konuştuk ne yapacaz nasıl devam edecez diye.. o da bütün gün bunu düşünmüş zaten... Yine aşılama yapalım dedi.. ki her şeyden vazgeçmişti.. ama fikri değişmiş.. tabi doktoruma pek güvenmiyor.. ilk aşılamada bizi çok aceleye getirdi.. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmadı... Aşılamayı ultrason eşliğinde yapmadı. Ve en kötüsü ne biliyor musunuz ben aşılama sırasında dinlenirken perdeyi çekip içeri hasta aldı... aşılamadan sonra her doktor hastaasına progesteron vermiş benimki hiç bişey vermedi folbiol dışında... İlk başta heyecandan bunları düşünemedim ama eşim bunları sayınca tek tek bi an gerçeklerle yüzleştiğimi hissettim.. Eşim yarın yine aynı doktora git güven vermezse başka birini buluruz dedi.. ama bunların hepsi için kafam karışık.. Ne yapmalıyım ? ikinci aşılamayı yapmalı mıyım ? ya yine olmazsa... Akıl verin bana kızlar... :44:
Kistin gectimi.gectiyse nasil gecti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adetin 4.günü baslayip iki hafta bir su bardagi kadar sabah Ac karnina ve gece yatarken icmelisiniz ayni zamanda seker dengeleyici ilaç kullaniyo olmaniz gerek çok tatil olduğu için birden yüklemek iyi olmaz diye düşünüyorum
Canım 10 aydır ıstıyoruz olmuyor bi kere yakaladık o da kimyasal oldu malesef. Eşimde sorun var zaten o yüzden aşılamayı önerdi. Önce doktorum a bütün bunları söyleyip tavrını gorecem canım
aaaa ne güzel ayyy inşallah hamişsindir erken gebelikte çıkmış işte birde o test güvenilir diyorlaar inşallah bebişin seninledir
hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişir ama birde 14 günden sonra iğne etkisi kalmaz bence sen testi ilk idrarla tekrarla bence hamilesin kuzum...ben bugün de yaptım test ama negatif malesefcanım ben inanmıyorumki hiç belirti yok kuzum gögüs uçlarımdan başka .bence igneyi atamadım dün vücuddan onun etkisi. bu arada sen tekrar yaptınmı
Çok teşekkür ederim. Çok sağol.
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşaallah .AMİN
Kizlar gunaydin, bu sabah itibariyle regl oldumberbat otesi bir moralle ise gidiyorum. Esim de cok uzuldu. Her ay umitler bagliyoruz cunku. Hatta bana dioki bi arastirma ruhu da yok doktorlarda dio. Hani neden olmuo kismiyla ilgilenmio mu bunlar dio. Seni kandiriolar mi acaba dio bidahaki gidisinde ne yapip edip izin alip gelicem dio. Baska drlar deneyelim dio ama bu gittigim en hesapli ozeldi. Malum devletin ilgi alakasi belli bursada ramazanda tedaviye ara verelim dicem dr uma. Iftar sonrasi cok zor duzenli bi cinsel hayat ramazanda. Oyle yani kizlar nolcak bilmiyorum. Esim dedi ki bu sabah, biz bunu nie basaramiyoruzki benim biseyler yapmam gerekiosa yapayim ama senlik bisey yok diosunuz drla napicaz bilemedim dio. Nasi uzuldum onu oyle caresiz gorunce (( Rabb'im isteyen kimseye aratmasin.
canım gunydın bişi sorcam izmite gelebilirmsnz burda önemli tavsye edeblcgm dr var
Kizlar gunaydin, bu sabah itibariyle regl oldumberbat otesi bir moralle ise gidiyorum. Esim de cok uzuldu. Her ay umitler bagliyoruz cunku. Hatta bana dioki bi arastirma ruhu da yok doktorlarda dio. Hani neden olmuo kismiyla ilgilenmio mu bunlar dio. Seni kandiriolar mi acaba dio bidahaki gidisinde ne yapip edip izin alip gelicem dio. Baska drlar deneyelim dio ama bu gittigim en hesapli ozeldi. Malum devletin ilgi alakasi belli bursada ramazanda tedaviye ara verelim dicem dr uma. Iftar sonrasi cok zor duzenli bi cinsel hayat ramazanda. Oyle yani kizlar nolcak bilmiyorum. Esim dedi ki bu sabah, biz bunu nie basaramiyoruzki benim biseyler yapmam gerekiosa yapayim ama senlik bisey yok diosunuz drla napicaz bilemedim dio. Nasi uzuldum onu oyle caresiz gorunce (( Rabb'im isteyen kimseye aratmasin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım gunydın bişi sorcam izmite gelebilirmsnz burda önemli tavsye edeblcgm dr var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?