Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

dogru rabbim hayrlısını versin herkese

Amin canım ümidini sakın kesme etrafimda çok mucize var anlatsam sayfalara sığmaz onun için kızıyorum şimdi kendime boş yere en güzel zamanlarimi harap etmişim. Rabbimin ol demesiyle olur herşey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne demek canım birbirimize yardım için burdayız.

ben sana SOLGAR ı öneririm. ben bu markaya güveniyorum.

Kistin gectimi bende de kist olustuda.adeti 2 gun geldi kist gecmismidir

bu şubat ayında oldu canım.adetim 2 gün geçmişti o ay çok az geldi kanama.sonraki ayda 26.günde geldi çok fazla.sonrada hep 26 günde adet olmaya başladım.halada öyle

Öyle canım bende ebeyim zaten bende kolaycacik oluveriyo sanardim işim mesleğim gereği. Ama birgün deselerdi sen böyle sıkıntılar yasicaksin diye inanmazdim heralde.imtihan işte napalım güzel günler kapıda inşallah az kaldı bekleyin

walla bilemedim ben onu acaba çalışma yapayım mı diye de düşündüm sonra vazgeçtim...seninde az kalmıkş walla

vazgeçme bence. ovülasyon çift kırmızı çıkarsa ya hamilelik belirtiyor yada yumurtanın çatlayacak olduğunu.

sen gözlerini kapa vazifeni yap :)

benim az kaldı evet ama diyorumki ilk klomen kullandığımdaki gibi gecikme yaparmı bu ay acaba ?

normal adete göre 3, eğer klomen gecikme yaparsa 7 gün var.

Yok canım adete var daha 2 gün falan dün yaptım predictor erken gebelik testini silik çıktı ama normal testte çıkmadi bilemedim hayırlisi
aaaa ne güzel ayyy inşallah hamişsindir erken gebelikte çıkmış işte birde o test güvenilir diyorlaar inşallah bebişin seninledir

Beyin bize nasıl oyunlar oynuyo nasıl gözümüzü kör ediyo iş bitince anliyoruz dimi. Asıl sebep kafada kızlar. Canim geçmiş olaun öncelikle asilamada çok iyi bi takip olmasi lazim mesela kurallari var ve sende çoğunu yapmamış dr malesef.umitsizlige kapılma tekrar yaptır bence ama önce çeki düzen ver kendine birde dr unu değiştir.ben yardımcı olurum sana herseyi sorabilirsin. Kendim bu işin içinde olmasaydım bende yanlış yonlendirilirdim inanin herşey yolunda gidiyo bwnim şimdilik ovulasyon için birkac güne daha ihtiyacim var insallah olur zaten ben ovulasyonu bekarken de Herseyiyle yasiyodum şimdi de öyle ama bu stres varya bu stres ahh ahhh

Birde şura sure sinin 22.ayetini okuyun hergün ama içten ve inanarak kistm vardı 2 ay önce eridi 😉yumurtalık sifasi için

Son düzenleme:
Kistin gectimi.gectiyse nasil gecti

o gün doktora gittim bn mutlu haberbeklerken bu haberi aldım.doktor dedi ki 2 gün daha olmazsa gel ilaç verim dedi.eve geldim maydanoz suyu kaynattım içtim yarım bardak.sonra pede adaçayı yağı döktüm.o gün adet oldum.bir daha doktora gitmedim ağrı fln olmadı adetimde o ay az geldi.sonraki ay hem erken geldi hemde çok geldi.

Çok teşekkür ederim. Çok sağol.
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşaallah .AMİN

Canım 10 aydır ıstıyoruz olmuyor bi kere yakaladık o da kimyasal oldu malesef. Eşimde sorun var zaten o yüzden aşılamayı önerdi. Önce doktorum a bütün bunları söyleyip tavrını gorecem canım

cAnım tekrar masraf yapıp aşılama yapacagınıza direk tüp bebbegemi yönelseniz acaba devletde karşılıyo diye biliyorum ama fikir sizin aşılamada o kadar garanti bieşy yok bide 2 embrio olsa ikiz olsa iyi olmazmı

aaaa ne güzel ayyy inşallah hamişsindir erken gebelikte çıkmış işte birde o test güvenilir diyorlaar inşallah bebişin seninledir

canım ben inanmıyorumki hiç belirti yok kuzum gögüs uçlarımdan başka .bence igneyi atamadım dün vücuddan onun etkisi. bu arada sen tekrar yaptınmı

Son düzenleme:
canım ben inanmıyorumki hiç belirti yok kuzum gögüs uçlarımdan başka .bence igneyi atamadım dün vücuddan onun etkisi. bu arada sen tekrar yaptınmı
hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişir ama birde 14 günden sonra iğne etkisi kalmaz bence sen testi ilk idrarla tekrarla bence hamilesin kuzum...ben bugün de yaptım test ama negatif malesef erken gebelikte de normal de de çıkmadı

Kizlar gunaydin, bu sabah itibariyle regl oldum berbat otesi bir moralle ise gidiyorum. Esim de cok uzuldu. Her ay umitler bagliyoruz cunku. Hatta bana dioki bi arastirma ruhu da yok doktorlarda dio. Hani neden olmuo kismiyla ilgilenmio mu bunlar dio. Seni kandiriolar mi acaba dio bidahaki gidisinde ne yapip edip izin alip gelicem dio. Baska drlar deneyelim dio ama bu gittigim en hesapli ozeldi. Malum devletin ilgi alakasi belli bursada ramazanda tedaviye ara verelim dicem dr uma. Iftar sonrasi cok zor duzenli bi cinsel hayat ramazanda. Oyle yani kizlar nolcak bilmiyorum. Esim dedi ki bu sabah, biz bunu nie basaramiyoruzki benim biseyler yapmam gerekiosa yapayim ama senlik bisey yok diosunuz drla napicaz bilemedim dio. Nasi uzuldum onu oyle caresiz gorunce (( Rabb'im isteyen kimseye aratmasin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım gunydın bişi sorcam izmite gelebilirmsnz burda önemli tavsye edeblcgm dr var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…