- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.921
canım izmit adapazarı oluyor di mi?
orda eşimin akrabaları filan var ama çalışıyoruz ikimizde yani tedavi süreci uzun bi süreçbi de erkek dr sa zaten gidemem
izmit adapazarından 1 saat önde sana gre cnm yani sana gre su seklde yalova karamürsel gölck degrmendere izmit
canım benim bi hafta sonumu ayırır gelirim oraya ama devam gelme sansım yok arabamız da yok zaten[/
tamam canım
Kizlar gunaydin, bu sabah itibariyle regl oldumberbat otesi bir moralle ise gidiyorum. Esim de cok uzuldu. Her ay umitler bagliyoruz cunku. Hatta bana dioki bi arastirma ruhu da yok doktorlarda dio. Hani neden olmuo kismiyla ilgilenmio mu bunlar dio. Seni kandiriolar mi acaba dio bidahaki gidisinde ne yapip edip izin alip gelicem dio. Baska drlar deneyelim dio ama bu gittigim en hesapli ozeldi. Malum devletin ilgi alakasi belli bursada ramazanda tedaviye ara verelim dicem dr uma. Iftar sonrasi cok zor duzenli bi cinsel hayat ramazanda. Oyle yani kizlar nolcak bilmiyorum. Esim dedi ki bu sabah, biz bunu nie basaramiyoruzki benim biseyler yapmam gerekiosa yapayim ama senlik bisey yok diosunuz drla napicaz bilemedim dio. Nasi uzuldum onu oyle caresiz gorunce (( Rabb'im isteyen kimseye aratmasin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım uzme kendını herşeyde oldugu gibi bu konudada moral cok önemli hepimiz doktorlara okadar guvenıp ümit baglıyoruz kı bazen yanlış tercıh yaptıgmızı anlamıyoruz. Benım oncekı doktorumda beni ilaçsız testsız uc ay oyaladı ama ben saf gıbı gıdıyodm hala sonra Rabbımden işte izne cıktgı donem adet oldum ve mecburen doktor ve hastane değiştrdm ve gercektn bakış açım değişti edacım. Doktorum uzuldgumu gorunce kendını anlattı. "Ben jinekolog oldugum halde 3 kez asılama yaptırdm ama tutmadı. Tam 5 sene tedavıyle ugrastım ama olmadı. Benım tedavı ettgm kadınlar hamıle kalıuodu ama ben hala kalamıyodm nezamankı tedavıyı bıraktım stresten kurtuldm ozman hamıle kaldım dedı" ondan sonra içim rahatladı bıraz yanı nekadar dıkkat edersek edelım ilaçlar iğneler tabıkı aldıgımz tedbırler ama gerısı tevekkul. Eger mevla nasip edıcekse edıyo yoksa gene yok. Oyızdn rahatla azcık stres yapma hem bursa doktor acısından cok zengın bı şehır. Benım bı tanıdıgım unıversıte hastanesındekı doktorlara tedavı oldu ve hamıle kaldı. Cok ıyı docentler ve proflar var aklında bulunsun 😘
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım ben inanmıyorumki hiç belirti yok kuzum gögüs uçlarımdan başka .bence igneyi atamadım dün vücuddan onun etkisi. bu arada sen tekrar yaptınmı
ne demek canım birbirimize yardım için burdayız.
ben sana SOLGAR ı öneririm. ben bu markaya güveniyorum.
tamam canim saolasinnn bitanem ... bende biran once reglim gelsede gerekn neyse baslasam diye sabirsizlaniyorum inanir misin
Kızlar az önce ovulasyon takibinden geldim. Bugün 15. gün ve 16 mm olmuş. Bana göre küçük ama dr. çok güzel, tam çatlatılmaya hazır, yarın yine gel dedi.:44: Çatlatma iğnesi mi yapacak ne yapacak onu da söylemedi hiç, bende sormadım salak gibi. Her gidişimde mal gibi oluyorum yaa he he deyip
çıkıyorumSizce ne yapar yaa , deneyimli arkadaşlarım bi akıl verseniz. :26:
walla canikom normalde catlatma ignesi en az 18 mm oldugunda yapiliyor belki o tekrar bakicak bu arada buyumeye devam eder diye demistir sana ve 18 mm olunca herhalde atlatma ignesi verecektir ... Hayirlisi canim benimmmbol bol kuru incir yeeeee tavsiye ederimmmm cok buyutuyorrr
Yok canım ya. Tüp Bebek için değerlerimiz çok iyi. Doktorum doğal yolla olacak kendi haline bırakın dedi.Allah hakkinda hayirlisini verir tup bebek dusunuyrmsn.
Canım eşimin arkadaşı araştırmada Doç. Kimseye bu süreçten bahsetmemistik aslında ama zor durumda olduğumuzu görünce eşim arkadaşına açtı konuyu. O da hocama soracam dedi ve sordu. Bi ilac verdi eşime bunu kullan hız 4 ayda artacak dedi ve kendiliğinden olacak. Olmazsa yanıma gelsinler dedi arkadaş başka şehirde biz de beklicez artık canımBeyin bize nasıl oyunlar oynuyo nasıl gözümüzü kör ediyo iş bitince anliyoruz dimi. Asıl sebep kafada kızlar. Canim geçmiş olaun öncelikle asilamada çok iyi bi takip olmasi lazim mesela kurallari var ve sende çoğunu yapmamış dr malesef.umitsizlige kapılma tekrar yaptır bence ama önce çeki düzen ver kendine birde dr unu değiştir.ben yardımcı olurum sana herseyi sorabilirsin. Kendim bu işin içinde olmasaydım bende yanlış yonlendirilirdim inanin herşey yolunda gidiyo bwnim şimdilik ovulasyon için birkac güne daha ihtiyacim var insallah olur zaten ben ovulasyonu bekarken de Herseyiyle yasiyodum şimdi de öyle ama bu stres varya bu stres ahh ahhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cAnım tekrar masraf yapıp aşılama yapacagınıza direk tüp bebbegemi yönelseniz acaba devletde karşılıyo diye biliyorum ama fikir sizin aşılamada o kadar garanti bieşy yok bide 2 embrio olsa ikiz olsa iyi olmazmı
günaydın GÜNDAŞIM :)
nasıl gidiyor ? belirti var mı ?
sende klomen adet gecikmesi yapıyor mu ?
bende kendimi test yapmadan oyalamaya çalışıyorum.
ilk kullandığımda 3 - 4 gün gecikmişti ne mutlu olmuştum tutturdum diyeama tabi fos çıktı.
Yok canım ya. Tüp Bebek için değerlerimiz çok iyi. Doktorum doğal yolla olacak kendi haline bırakın dedi.
Canım eşimin arkadaşı araştırmada Doç. Kimseye bu süreçten bahsetmemistik aslında ama zor durumda olduğumuzu görünce eşim arkadaşına açtı konuyu. O da hocama soracam dedi ve sordu. Bi ilac verdi eşime bunu kullan hız 4 ayda artacak dedi ve kendiliğinden olacak. Olmazsa yanıma gelsinler dedi arkadaş başka şehirde biz de beklicez artık canım
Yok canım doğal yolla olabilecekken tüp bebek asla yapmam. . Ki olmasa bile 3 4 yıl geçmeden yine yapmam
Yok guzelim ya bekliyorum valla solda bi hareket var ama adetde olabilirimbugün normal bi testmi alsam acaba sende belirti varmı
canım ya yarın ya öbür gün olmam lazım ınş olmam ya idrarfa ilk hamileligmde 3 gün kala falan öğrenmiştim .iğnede oldum geç döllenme ihtimali yok alırım bugün yine bence test :)) kanda kesin çıkarda hastane uzak ondan gidemembende hiç bişiy yok !
ne bel ağrısı, ne meme sancısı.
sadece sağ kasığımda bi ağırlık, bi gerginlik var.
o kadar.
2 gün kaldı diyorum ama klomenin gecikme yapmasınıda katarsam 5 gün diyorum ben.
senin net kalan 2 gün mü ?
idrar tahlili için adetin geçmesi gerekmiyor mu ? yoksa kan testimi yaptırsak ? oooofffff..
ama eminim benim test yapmamı bekliyor şıp diye gelecek !
Canım değerleriniz normalse zaten bekleyin hakkıniza hayırlisi ına tez zamanda olur
Yok canım ya. Tüp Bebek için değerlerimiz çok iyi. Doktorum doğal yolla olacak kendi haline bırakın dedi.
Yok canım doğal yolla olabilecekken tüp bebek asla yapmam. . Ki olmasa bile 3 4 yıl geçmeden yine yapmam
Umarım gerek kalmaz tüp bebeğe..
İlk 4 yıl kendiliğinden olur diye bekledik doktorlar öyle dedi..
9 Yıllık evliyim hiç korunmadık raporlarımızda sebepsiz infertilite diye geçiyor tespit edilmiş bir sorunumuz yok..Ama bebeğimizde yok..
Klomen aşılama vs..bunlarla bir süre denenebilir ama fazla vakit kaybetmeyin lütfen..
Yaşınızı bilmiyorum ama erken yapılan tüp bebek yumurta kalitesi için önemli yaşla birlikte kalite düşüyor.
Ortada tespit edilmiş bir sorun yokken hemen tüp bebeğe yönelmekte asla doğru değil..
3-4 yıl demişsiniz bu uzun bir süre beklemek için 2 yıl bekleyin olmazsa tüp bebek merkezine başvurun lütfen...
3 tüp bebek 2 aşılama sayısız klomen tedavisi görmüş biri olarak naçizane tavsiye ediyorum..
Tüp bebek kesin gebelik demek değil ama kendiliğinden gelir diye uzun yıllar beklemekten daha iyidir.
Bu arada tedaviler sırasında 2 kez gebe kaldım devam etmedi.
En kısa zamanda doğal yolla anne olmanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?