- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.941
Canım ben 21 yaşındayım ve daha 10 aylık evliyim bekleme süresini o yüzden uzun tuttum. Tüp bebek düşünmek dahi istemiyorum. Çok yoruldum ben çok
Çocuk için üzülmeyin çabalarsanız peşini bırakmazsanız Allah'ın da izniyle oluyor.Ben de klomen kullandım.Tüpleriniz açıksa olmaması için bir neden yok.
Kızlar dr dan geldim şimdi 4 tane nurtopu gibi Yumoş olmuş çok şükür bugun 11.gunum 18 mm dedi çatlama igneside vermedi bende havuç suyu kullanicam bakalim hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde 13. günümde 4 yumurta vardı 19 mm.
banada çatlatma iğnesi vermedi.
beraberiz yani.
iyi değerlendir bugünlerini
sıkı çalış
Aaa iyi oldu takip edelim birbirimizi bari 😊evet sıkı çalışalım Yarın ve sonraki günü degerlendirin dedi dr.ekstra yaptigin bisi varmi cnm bu arada
pazartesi adetimin 3. günüydü doktora gittim muayene etti yumurtalar çok güzel dedi.eşimin sigara içip içmediğini sordu bende içtiğini söyledim içmesin kesinlikle yasak zaten eşinin spermde sorun var dedi ve bu ay aşılama yapalım size diye ilaç yazdı ilaçlar raporlu olmasına rağmen farkı baya tutuyor .gelip bunları eşime anlattım ve kızmaya başladı nereden biliyormuş spermin bozuk olduğunu(elimde tahlil sonucları var) garanti varmıymış gibi laflar etti benimde canım sıkıldı dolayısıyla ilaçlarıda almadık bu durumda ben napım biri bana yardımcı olsun.............
aklımda ki tek şey boşanmak
bana cuma, pazar ve salı günlerini değerlendir dedi.
ben işi sağlama alim diye cuma, cumartesi, pazartesi ve salı çalıştırdım adamı.
ekstra yaptığım hergün folik asit ve elevit içiyorum.
bide bütün gün dinleniyorum.
o kadar.
şimdi adete 2 gün kaldı hiç bir belirti yok. arada derinden bir bel ağrısı geliyor.
şimdi gazetede 4 düzleri olan adamı okuyodum aklıma kendim geldim :) olmaz olmaz bide 4 üz olursa :)))
Erkekler kendilerine yakistiramazlar böyle şeyleri. Boşanmak çare değil sadece şeytanın vesvesesi.😈😈😈biraz geri çek kendini suyuna git bu ara o zaten şoku atlatinca sana gelip konusacaktir
Kızlar Günaydın.. Dün adet oldum ki zaten belliydi olacağım.. Çok üzüldüm ama toparlanmam gerek diye düşündüm.. Ve şu an toparlanmış gibiyim.. Dün de eşimle konuştuk ne yapacaz nasıl devam edecez diye.. o da bütün gün bunu düşünmüş zaten... Yine aşılama yapalım dedi.. ki her şeyden vazgeçmişti.. ama fikri değişmiş.. tabi doktoruma pek güvenmiyor.. ilk aşılamada bizi çok aceleye getirdi.. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmadı... Aşılamayı ultrason eşliğinde yapmadı. Ve en kötüsü ne biliyor musunuz ben aşılama sırasında dinlenirken perdeyi çekip içeri hasta aldı... aşılamadan sonra her doktor hastaasına progesteron vermiş benimki hiç bişey vermedi folbiol dışında... İlk başta heyecandan bunları düşünemedim ama eşim bunları sayınca tek tek bi an gerçeklerle yüzleştiğimi hissettim.. Eşim yarın yine aynı doktora git güven vermezse başka birini buluruz dedi.. ama bunların hepsi için kafam karışık.. Ne yapmalıyım ? ikinci aşılamayı yapmalı mıyım ? ya yine olmazsa... Akıl verin bana kızlar... :44:
Destek olalım diye bu topik var ama kimse selamımı bile almadı.caniniz sağolsun
eeee o zaman sen daha da iyi bilirsin ... tamamdir simdi icim daha da rahatladi .. bakalim bende suanda reglimi bekliyorum 24 haziranda olmam lazim . o gun bir test yapilmasi ve kana bakilmasi lazimmis onu yaptiricam 26 sinda da dr u gorucem.. bakalim temmuz benim icin heyecanliolucak cunku microenjeksiyonla asilamayi dusunuyormus
o gün doktora gittim bn mutlu haberbeklerken bu haberi aldım.doktor dedi ki 2 gün daha olmazsa gel ilaç verim dedi.eve geldim maydanoz suyu kaynattım içtim yarım bardak.sonra pede adaçayı yağı döktüm.o gün adet oldum.bir daha doktora gitmedim ağrı fln olmadı adetimde o ay az geldi.sonraki ay hem erken geldi hemde çok geldi.
Merhaba,
Aranıza yeni katılıyorum.Klomen konusunu ararştırıken kendimi burada buldum. 3 senelik evliyim ve yaklaşık 8 ay korunmadıktan sonra geçtiğimiz ay doktora gittim. yumurtamın oldugunu 2 gün sonra ilişkiye başlamamı söyledi. uyguladım ama maalesef olmadı.sonrasında regly olunca 3. gün hormon testleri yaptılar.sonuçları gösterdiğimde hiçbir sorunun yok dedi. yinede klomen verdi 5 gün günde 1 adet ve sonrasında gün aşırı ilişki dedi. yumurta takibiyle ilgili bişey sölemedi.regly olursan yine gel dedi. ilaç dozunu arttırmaktan sonra ultrason ile takipten bahsetti.
Benim gibi hiçbir sorunu olmadıgı halde klomen kullanıp hamile kalan varmı ?
Merhaba,
Aranıza yeni katılıyorum.Klomen konusunu ararştırıken kendimi burada buldum. 3 senelik evliyim ve yaklaşık 8 ay korunmadıktan sonra geçtiğimiz ay doktora gittim. yumurtamın oldugunu 2 gün sonra ilişkiye başlamamı söyledi. uyguladım ama maalesef olmadı.sonrasında regly olunca 3. gün hormon testleri yaptılar.sonuçları gösterdiğimde hiçbir sorunun yok dedi. yinede klomen verdi 5 gün günde 1 adet ve sonrasında gün aşırı ilişki dedi. yumurta takibiyle ilgili bişey sölemedi.regly olursan yine gel dedi. ilaç dozunu arttırmaktan sonra ultrason ile takipten bahsetti.
Benim gibi hiçbir sorunu olmadıgı halde klomen kullanıp hamile kalan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?