Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canım ben 21 yaşındayım ve daha 10 aylık evliyim bekleme süresini o yüzden uzun tuttum. Tüp bebek düşünmek dahi istemiyorum. Çok yoruldum ben çok

Evet çok gençsin ve yeni evlisin
Beklemek en güzeli zaten ama çok ta bekleme diyorum ben..
2 yıl olmuyorsa detaylı araştırmaya gidilsin testler yapılsın bu testler basit her zaman ki hormon tahlilleri değil...
Aklında bulunsun diye yazıyorum..
Daha 21 yaşındasın ve tespit edilmiş bir sorununuz yok çok şükür yoruldum demen için erken sağlam dur anne olacaksın sen...
Bak ben 4.tüp bebek aşamasındayım ama inatla anne olmak için uğraşıyorum ve asla pes etmiyorum...
Sen daha yolun başındasın ve inşallah ne aşılamaya ne tüp bebeğe gerek kalmadan anne olacaksın güzel haberlerini okuyacağım...

Kızlar bthcg 30cıktı ikiye katlamış ilk 6.27 ikincisi 14.97 bugun ki 30 ıkı gun arayla yaptırdım ama ıkı gündür kanamam devam ediyor sizce bu neden oluyor kızlar o kadar kana rağmen tutunmuş mu yani :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çocuk için üzülmeyin çabalarsanız peşini bırakmazsanız Allah'ın da izniyle oluyor.Ben de klomen kullandım.Tüpleriniz açıksa olmaması için bir neden yok.

Canm sen klomenle mi hamile kaldn. Kac ay sonra ve klomenden de önce rahim filmi cektrdin mi anlatrmisn bize :)))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dr dan geldim şimdi 4 tane nurtopu gibi Yumoş olmuş çok şükür bugun 11.gunum 18 mm dedi çatlama igneside vermedi bende havuç suyu kullanicam bakalim hayırlısı

benimde 13. günümde 4 yumurta vardı 19 mm.

banada çatlatma iğnesi vermedi.

beraberiz yani.

iyi değerlendir bugünlerini

sıkı çalış

benimde 13. günümde 4 yumurta vardı 19 mm.

banada çatlatma iğnesi vermedi.

beraberiz yani.

iyi değerlendir bugünlerini

sıkı çalış

Aaa iyi oldu takip edelim birbirimizi bari 😊evet sıkı çalışalım Yarın ve sonraki günü degerlendirin dedi dr.ekstra yaptigin bisi varmi cnm bu arada

bana cuma, pazar ve salı günlerini değerlendir dedi.

ben işi sağlama alim diye cuma, cumartesi, pazartesi ve salı çalıştırdım adamı.

ekstra yaptığım hergün folik asit ve elevit içiyorum.

bide bütün gün dinleniyorum.

o kadar.

şimdi adete 2 gün kaldı hiç bir belirti yok. arada derinden bir bel ağrısı geliyor.

şimdi gazetede 4 düzleri olan adamı okuyodum aklıma kendim geldim :) olmaz olmaz bide 4 üz olursa :)))

pazartesi adetimin 3. günüydü doktora gittim muayene etti yumurtalar çok güzel dedi.eşimin sigara içip içmediğini sordu bende içtiğini söyledim içmesin kesinlikle yasak zaten eşinin spermde sorun var dedi ve bu ay aşılama yapalım size diye ilaç yazdı ilaçlar raporlu olmasına rağmen farkı baya tutuyor .gelip bunları eşime anlattım ve kızmaya başladı nereden biliyormuş spermin bozuk olduğunu(elimde tahlil sonucları var) garanti varmıymış gibi laflar etti benimde canım sıkıldı dolayısıyla ilaçlarıda almadık bu durumda ben napım biri bana yardımcı olsun.............
aklımda ki tek şey boşanmak

Erkekler kendilerine yakistiramazlar böyle şeyleri. Boşanmak çare değil sadece şeytanın vesvesesi.😈😈😈biraz geri çek kendini suyuna git bu ara o zaten şoku atlatinca sana gelip konusacaktir

Hadi bakalım hayırlısı cnm kendinde belirti arama sakın çok yipratici.bide geliyomuş dorduzler ayyyy😠😨😨

Benim 2 hamileligimde de belirti olmadı oyle belli başlı illa olacak die bişi yok

haklısın aslında ama 1-2 yıllık evli değilim ki 8 yıl oldu daha ne kadar bekliyim artık canıma tak dedi

hayırlısı olsun canım. kendini strese sokma eşinin fikrini değiştirip sana destek olmasına sevindim. canım bence de doktorunu değiştirebilirsin.

Destek olalım diye bu topik var ama kimse selamımı bile almadı.caniniz sağolsun

selam canım. hoşgeldin öncelikle bazen sorular, öneriler atlanabiliyor kusura bakma her zaman birbirimize destek olmalıyız.

ayyy hadi inşaallah canım yaaa. temmuz uğurlu gelir sana

Merhaba,

Aranıza yeni katılıyorum.Klomen konusunu ararştırıken kendimi burada buldum. 3 senelik evliyim ve yaklaşık 8 ay korunmadıktan sonra geçtiğimiz ay doktora gittim. yumurtamın oldugunu 2 gün sonra ilişkiye başlamamı söyledi. uyguladım ama maalesef olmadı.sonrasında regly olunca 3. gün hormon testleri yaptılar.sonuçları gösterdiğimde hiçbir sorunun yok dedi. yinede klomen verdi 5 gün günde 1 adet ve sonrasında gün aşırı ilişki dedi. yumurta takibiyle ilgili bişey sölemedi.regly olursan yine gel dedi. ilaç dozunu arttırmaktan sonra ultrason ile takipten bahsetti.
Benim gibi hiçbir sorunu olmadıgı halde klomen kullanıp hamile kalan varmı ?

Tesekkurler cevabin icin

Hoşgeldin canimmm. Bende de PCO olduğu için tedavi görüyorum. Ama senin gibi problemi olmayanlar için klomeni sureci hizlandirmak için veriyorlar sanirim. İnş. Tez zamanda hamis kalirsin :))

Hosgeldin canim benim derdimde seninle ayni. Ben 10 aylik evliym basindan beri korumadim hic hele hap hic kullanamdm ama doktora gittgmde dedign gibi hormonlarnda bi sikinti yok dedi ve klomen baslatti hatta bide catlatma ignesi verdi suan bekliyorum adet olursan gel dedi endise etme yani esinde bi sikinti yoksa klomen sureci ghizlandriyo,yumurtalari daha hizli buyutuyo bide sanirim bebegn tutunmasi icin rahim duvarini kalinlastitiyo

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba Bende beklemedeyim 10. Günüm adet tarihim ne zaman yada kac gün beklemem lazım? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…