Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

klomen ve çatlatma iğnesinde hazin sonucu bugün itibari ile aldım kocaman bir negatif ((( adet gelsede öteki aya başlasak bari (((

Hoşgeldin canım daha yolun çok basindasin. Doktor eşinden de test isteyecek. Hiç bir sorunu olmayıp klomen kullanan o kadar çok kişi var ki..

Kızlar ben bu ay ara veriyorum dinlenicem biraz kafam cok dağınık. Temmuz'da eşimle tatile gidecez bir arkadaşın yanına o doktor. Bi de orda denicem

selam hosgeldin.. nasil butun tahlillerini yapmadan sana klomen basladi bu dr inanilir gibi deil ya sorun esindeyse ya yok yere iciosan bunu, sonucta pekde masum bi ilac deil kist yapma ihtimali var.. mesela bende pihtilasma sorunu varmis genetik testte cikti sonrasinda ilac kullanmaya basladim bence sen bu dr tekrar degerlendir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

klomen ve çatlatma iğnesinde hazin sonucu bugün itibari ile aldım kocaman bir negatif ((( adet gelsede öteki aya başlasak bari (((

😞 butun emek uctu die dusunme sabir de daha vakti var de hayirlisiyla hepimiz yavrularimiza kavuscaz..

Ben varım :)) 9. Ayin sonnda bana da baslick doktorum. Bu bi.surec ve klomenle hamile kalan çok var canm. Ben de kendimde öyle umit ediyrm insallh.

Eeee iyimiş ozman canmm :)))

😞 butun emek uctu die dusunme sabir de daha vakti var de hayirlisiyla hepimiz yavrularimiza kavuscaz..

inşallah canım ya ama vardır herşeyde vardır bir hayır diyorum artık napalım kısmetimde yokmuş demekki

(

kısmetin öbür aylarda demekki canım.
günaydın canım sen nasılsın ? malesef öle oldu...ama diyordum ya benim yumurta çatlamadı doktorada gittiğimde söylücem o yüzden tutmadı gibi geldi bana ama herşey rabbimim takdiri tabii...hadi sıra sende iyi haberler verde mutlu olalım

yumurtanın çatlayıp çatlamadığını doktor kontrol etmedi mi canım ? yada senin akıntın falan olmadı mı ? çatlatma iğneside oldun.

ya bu doktorlar veriyor ilacı sanki herşey bitmiş gibi davranıyorlar. bence sorunlarımıza yeterince eğilmiyolar. mesela dün ibrahim saraçoğlunu dinledim diyo ki

"bir çok kadın nerdeyse her ay hamile kalır ama rahim üzerinde üst tabakada bir tabaka oluşur ve embriyonun tutunmasını engeller. işte soğan kürü
bu tabakayı eritir. hamileliği kolaylaştırır."

belkide sorunumuz bu. ama ver ilacı gönder ! şöyle doğru düzgün her türlü ihtimali değerlendiren bir doktor bulamadım !

ama çok yürekten söylüyorum herşeyde bir hayır vardır. belkide bu bizim imtahanımız.

beni soracak olursan :) karnım adet olacakmış gibi ağrımaya başladı. eşimde dün bana "bi kız gördüm rüyamda sana benziyordu" diyor.

yazık o da hevesleniyor. bazen ona bakıyorum üzülüyorum.

bakalım benim yarın film kopar... kırmızı kartı yerim.

eşlere malum olurmuş inşallah seninki de öledir...kırmızı kartı da yemezsin inşallah....doktor iğneyi vurdu yolladı tekrar geleyim mi diyince hayır gelme zaten çatlar yumurtan dedi ama ben eminim çatlamadı çünkü ne bir akıntım ne de bir ağrım oldu...sinir oldum zaten birde gittiğim hastane bu civardaki en iyi hastanelerden biri ama ilgilenmiyorlar malesef...olmadı doktor değiştiricem zaten...bu ay tatile gidicem gidip geleyim soğan kürüne bende başlıcam...üzülmüyorum rabbimim takdiri diyorum artık inşallah sende kırmızıları görmezsin

Ben varım :)) 9. Ayin sonnda bana da baslick doktorum. Bu bi.surec ve klomenle hamile kalan çok var canm. Ben de kendimde öyle umit ediyrm insallh.

Eeee iyimiş ozman canmm :)))

klomeni sanırım en hafif dozunda verdi. 5 gün günde 1 kez olarak. olmasa nolucak diye sorduğumda işte doz artacak ultrasonla takip vs diyerek anlattı en son eşinden de test alırız dedi. bende bu saydıklarınız 3-4 ay daha zaman alıcak eşim hemen test yaptırsa daha ii değilmi boşuna zaman kaybolmasın dedim. OLur dedi.:)
Bakalım bu ay umit ediyorumki olur. Olmas ise öncelikle eşim test yaptıracak ve onun sonuçlarıyla tekrar gideceğiz. Kafamda sorular sorular çok meşakatli işlermiş bunlar yaf :) sanırdımki hemen hamile kalırım. bilsedim daha önce başlardım bu denemelere
Sanırım en önemli olan şey motivasyonun yüksek olması. Bu ay için umutluyum. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.

Günaydın kizlar bugün catlatma ignemim 11 günü adetimin de 3. Günü adet sancısı cekiyorum ama olmuyorum normL mi yardim edin lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar dün bende adet oldum neyse hayırlısı artık bıraktm dr a falanda gitmicem bayramda tatile gidicem çok yoruldum ondan sonra da kendi haline bırakıcam bu kadar çabalıyorum olmuyo vardır bir hikmeti seyrani sen olmazsın inş.badefne geçmiş olsun canım

sende mi canım yaaa neyse hayırlısı hakkımızda böyle imiş napalım biz ne kadar çabalarsak boş onu anladım artık akışına bırakıcam bu ay adet olmayı bekliyorum bakalım ne zaman gelcekler tedaviye de 2 ay ara vericem sonra tıp fakültesine gidicem orada iyi doktorlar var diyorlar sana da geçmiş olsun canım birde senin test silik çıkmıştı demi testlerede inanmamak gerektiğini anladık

Ben aranıza yeni katıldım

Polikistik Over hastasıyım. Bu ay ilk defa adetimin 5. günü klomen tedavisine başladım. Günde 2 tane 1 kutu. 2 gün önce ilacım bitti. Dün kontrole doktora gittim ve bir tane yumurtan var ama henüz tam büyümemiş dedi ve çatlatma iğnesi vermedi. Yarın tekrar gidicem. Umarım 2 günde istenilen boyuta ulaşmıştır. Bu ay olmasını çok istiyorum.

günaydın kız kardeşlerim.
nasılsınız?
sizi gelişmelerden hemen haberdar edeyim.

dun malum regl oldum.
dr umu aradım yine olmadı dedim. o zaman önumuz ay aşılama yapalım dedi.
dr hanım dedim rahim filmi diye bişey varmış acaba tıkanıklık mı var dedim. yapalım mı dedim. yok dedi o artık ilkel bi yontem biz kurumca önermiyoruz hastalarımıza onun yerine 3 kez aşılama yapıyoruz. tutmaz ise direk tüp bebeğe yonlendiriyoruz dedi. sonra jimeri aradım ordaki dr da bu ay da klomenle takip edelim olmadı hsg isteriz çekeriz burda dedi ve 900 tl fiyat verdi.

dün butun gece bunları düşündüm eşimle tartıştım filan sorunun ne oldugunu bilmeden tedavi yguluolar bu nasıl iş filan die sesini yukseltti ben adet dönemi duygusallığıyla saatlerce ağladım ben olmasını istemio muyum senin kadar die filan derken bugun işe geldim. biraz araştırma imkanı buldum.

kadınlar kulubunde yaptığım arastırma sonucu ve fikrim doğrultsunda rahim filmi çektirmeden aşılamanın boşa masraf olacağı kanaatine vardım. eğer tüpler tıkalı ise ya da baska bi sorun var ise 400tl aşılama bedeli üstüne klomen tedavisi bi de çatlatma iğnesi boşa gidecek.
bursada rentıp 350 tl ye bayan dr eşliğinde öncesinde ağrı kesici ve tup açılması için ilaçlı serum uygulamasıyla hsg çekiyormuş.

adetimin bitiminden sonraki ilk 5 gun çekilebiliyormuş bu hsg. bende hemen randevumu aldım. adetimin 4. gunu dr uma görünücem sölicem böle böle ben film çektirmek istiyorum dicem. tedaviye bidahaki ay devam ederiz eğer sonuç tüplerin açık oldugu yonunde çıkarsa dicem. ve adetimin 8. gunu de gidip film çektiricem. size izlenimlerimi buradan yazarım kızlar benim için dua edin.

bu kararı verdiğim için kendimi iyi hissediyorm. böylelikle ramazan ayını boş geçirmiş olucaz ramazanda zaten cinsel hayat düzeni diye bişey de olmuo. sonuçlar temiz çıkar ise bayram sonrası aşılama. haydi rasgele dicez.

şu 36 yıllık hayatımda öğrendiğim tek şey;

başına gelen iyi şeye çok sevinme,
başına gelen kötü şeye çok üzelme !
vardır bir hikmet.

hayırlısı canım.

umarım çok beklemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…