- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.961
Merhaba,
Aranıza yeni katılıyorum.Klomen konusunu ararştırıken kendimi burada buldum. 3 senelik evliyim ve yaklaşık 8 ay korunmadıktan sonra geçtiğimiz ay doktora gittim. yumurtamın oldugunu 2 gün sonra ilişkiye başlamamı söyledi. uyguladım ama maalesef olmadı.sonrasında regly olunca 3. gün hormon testleri yaptılar.sonuçları gösterdiğimde hiçbir sorunun yok dedi. yinede klomen verdi 5 gün günde 1 adet ve sonrasında gün aşırı ilişki dedi. yumurta takibiyle ilgili bişey sölemedi.regly olursan yine gel dedi. ilaç dozunu arttırmaktan sonra ultrason ile takipten bahsetti.
Benim gibi hiçbir sorunu olmadıgı halde klomen kullanıp hamile kalan varmı ?
Merhaba,
Aranıza yeni katılıyorum.Klomen konusunu ararştırıken kendimi burada buldum. 3 senelik evliyim ve yaklaşık 8 ay korunmadıktan sonra geçtiğimiz ay doktora gittim. yumurtamın oldugunu 2 gün sonra ilişkiye başlamamı söyledi. uyguladım ama maalesef olmadı.sonrasında regly olunca 3. gün hormon testleri yaptılar.sonuçları gösterdiğimde hiçbir sorunun yok dedi. yinede klomen verdi 5 gün günde 1 adet ve sonrasında gün aşırı ilişki dedi. yumurta takibiyle ilgili bişey sölemedi.regly olursan yine gel dedi. ilaç dozunu arttırmaktan sonra ultrason ile takipten bahsetti.
klomen ve çatlatma iğnesinde hazin sonucu bugün itibari ile aldım kocaman bir negatif((( adet gelsede öteki aya başlasak bari (((
Merhaba,
Hosgeldin canim benim derdimde seninle ayni. Ben 10 aylik evliym basindan beri korumadim hic hele hap hic kullanamdm ama doktora gittgmde dedign gibi hormonlarnda bi sikinti yok dedi ve klomen baslatti hatta bide catlatma ignesi verdi suan bekliyorum adet olursan gel dedi endise etme yani esinde bi sikinti yoksa klomen sureci ghizlandriyo,yumurtalari daha hizli buyutuyo bide sanirim bebegn tutunmasi icin rahim duvarini kalinlastitiyo
Kadınlar Kulübü
Kızlar ben bu ay ara veriyorum dinlenicem biraz kafam cok dağınık. Temmuz'da eşimle tatile gidecez bir arkadaşın yanına o doktor. Bi de orda denicem
klomen ve çatlatma iğnesinde hazin sonucu bugün itibari ile aldım kocaman bir negatif((( adet gelsede öteki aya başlasak bari (((
inşallah canım ya ama vardır herşeyde vardır bir hayır diyorum artık napalım kısmetimde yokmuş demekki😞 butun emek uctu die dusunme sabir de daha vakti var de hayirlisiyla hepimiz yavrularimiza kavuscaz..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canım sen nasılsın ? malesef öle oldu...ama diyordum ya benim yumurta çatlamadı doktorada gittiğimde söylücem o yüzden tutmadı gibi geldi bana ama herşey rabbimim takdiri tabii...hadi sıra sende(
kısmetin öbür aylarda demekki canım.
günaydın canım sen nasılsın ? malesef öle oldu...ama diyordum ya benim yumurta çatlamadı doktorada gittiğimde söylücem o yüzden tutmadı gibi geldi bana ama herşey rabbimim takdiri tabii...hadi sıra sendeiyi haberler verde mutlu olalım
eşlere malum olurmuş inşallah seninki de öledir...kırmızı kartı da yemezsin inşallah....doktor iğneyi vurdu yolladı tekrar geleyim mi diyince hayır gelme zaten çatlar yumurtan dedi ama ben eminim çatlamadı çünkü ne bir akıntım ne de bir ağrım oldu...sinir oldum zaten birde gittiğim hastane bu civardaki en iyi hastanelerden biri ama ilgilenmiyorlar malesef...olmadı doktor değiştiricem zaten...bu ay tatile gidicem gidip geleyim soğan kürüne bende başlıcam...üzülmüyorum rabbimim takdiri diyorum artık
yumurtanın çatlayıp çatlamadığını doktor kontrol etmedi mi canım ? yada senin akıntın falan olmadı mı ? çatlatma iğneside oldun.
ya bu doktorlar veriyor ilacı sanki herşey bitmiş gibi davranıyorlar. bence sorunlarımıza yeterince eğilmiyolar. mesela dün ibrahim saraçoğlunu dinledim diyo ki
"bir çok kadın nerdeyse her ay hamile kalır ama rahim üzerinde üst tabakada bir tabaka oluşur ve embriyonun tutunmasını engeller. işte soğan kürü
bu tabakayı eritir. hamileliği kolaylaştırır."
belkide sorunumuz bu. ama ver ilacı gönder ! şöyle doğru düzgün her türlü ihtimali değerlendiren bir doktor bulamadım !
ama çok yürekten söylüyorum herşeyde bir hayır vardır. belkide bu bizim imtahanımız.
beni soracak olursan :) karnım adet olacakmış gibi ağrımaya başladı. eşimde dün bana "bi kız gördüm rüyamda sana benziyordu" diyor.
yazık o da hevesleniyor. bazen ona bakıyorum üzülüyorum.
bakalım benim yarın film kopar... kırmızı kartı yerim.
Ben varım :)) 9. Ayin sonnda bana da baslick doktorum. Bu bi.surec ve klomenle hamile kalan çok var canm. Ben de kendimde öyle umit ediyrm insallh.
Eeee iyimiş ozman canmm :)))
Değişiklikleri de bizimle Paylaş canm. Yolun açık olsn inş. Kafanı toparla bakalm :))
eşlere malum olurmuş inşallah seninki de öledir...kırmızı kartı da yemezsin inşallah....doktor iğneyi vurdu yolladı tekrar geleyim mi diyince hayır gelme zaten çatlar yumurtan dedi ama ben eminim çatlamadı çünkü ne bir akıntım ne de bir ağrım oldu...sinir oldum zaten birde gittiğim hastane bu civardaki en iyi hastanelerden biri ama ilgilenmiyorlar malesef...olmadı doktor değiştiricem zaten...bu ay tatile gidicem gidip geleyim soğan kürüne bende başlıcam...üzülmüyorum rabbimim takdiri diyorum artıkinşallah sende kırmızıları görmezsin
kızlar dün bende adet oldum
yumurtanın çatlayıp çatlamadığını doktor kontrol etmedi mi canım ? yada senin akıntın falan olmadı mı ? çatlatma iğneside oldun.
ya bu doktorlar veriyor ilacı sanki herşey bitmiş gibi davranıyorlar. bence sorunlarımıza yeterince eğilmiyolar. mesela dün ibrahim saraçoğlunu dinledim diyo ki
"bir çok kadın nerdeyse her ay hamile kalır ama rahim üzerinde üst tabakada bir tabaka oluşur ve embriyonun tutunmasını engeller. işte soğan kürü
bu tabakayı eritir. hamileliği kolaylaştırır."
belkide sorunumuz bu. ama ver ilacı gönder ! şöyle doğru düzgün her türlü ihtimali değerlendiren bir doktor bulamadım !
ama çok yürekten söylüyorum herşeyde bir hayır vardır. belkide bu bizim imtahanımız.
beni soracak olursan :) karnım adet olacakmış gibi ağrımaya başladı. eşimde dün bana "bi kız gördüm rüyamda sana benziyordu" diyor.
yazık o da hevesleniyor. bazen ona bakıyorum üzülüyorum.
bakalım benim yarın film kopar... kırmızı kartı yerim.
sende mi canım yaaa neyse hayırlısı hakkımızda böyle imiş napalım biz ne kadar çabalarsak boş onu anladım artık akışına bırakıcam bu ay adet olmayı bekliyorum bakalım ne zaman gelcekler tedaviye de 2 ay ara vericem sonra tıp fakültesine gidicem orada iyi doktorlar var diyorlarkızlar dün bende adet oldumneyse hayırlısı artık bıraktm dr a falanda gitmicem bayramda tatile gidicem çok yoruldum ondan sonra da kendi haline bırakıcam bu kadar çabalıyorum olmuyo vardır bir hikmeti seyrani sen olmazsın inş.badefne geçmiş olsun canım
kızlar dün bende adet oldumneyse hayırlısı artık bıraktm dr a falanda gitmicem bayramda tatile gidicem çok yoruldum ondan sonra da kendi haline bırakıcam bu kadar çabalıyorum olmuyo vardır bir hikmeti seyrani sen olmazsın inş.badefne geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?