Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

rahim filmi ilkel bir yöntem mi ? bunu söyleyenin doktor olduğundan şüphelendim şimdi.

bu forumda 10 larca kadın var infertilesinin sebebinin tüplerinin tıkanıklığı olduğunu bu filmle anlayıp, tedavi ettiren ve sonuca ulaşan !

sana aşılama ve hsg ye 900 tl mi istediler canım ? yoksa sadece hsg içinmi bu para.

sadece hsg yi ben acıbademde sigortam olduğu için indirimli 300 tl ye çektirdim. tüplerin açık
olduğunu öğrendim bu bile insanı motive ediyor. en azından infertilitenin bir seçeneğini elemiş oluyorsun.

sen zaten araştırıp doğru yolu bulmuşsun. rahim filmi olmadan 3 kere aşılama yapılır mı ya ? işte bunlar kapitalist sistemin doktorları.
kimbilir hastane yönetimi kotamı koydu nedir aşılamada hedefin şu kadar hastalarına daya diye. tövbe tövbe..

filmi çektir. hsg hakkında öyle okuduklarınada itibar etme. çok canın falan yanmıyor. abartıyor bir çok kişi.
15 saniye süren içinde bir basınç o kadar.

gitmeden 1 saat önce apranax içmeni öneririm.

canım ben sen oldun sandım olmazsın o zaman inş geç döllenmedir belki.ya predictor çok hassas ignenin etkisiyle çıkarttı bence
aynen öyle canım artık kısmet üzülmek yersiz

canım ben sen oldun sandım olmazsın o zaman inş geç döllenmedir belki.ya predictor çok hassas ignenin etkisiyle çıkarttı bence

aynen öyle canım artık kısmet üzülmek yersiz
yok canım olmadım dün iğneden sonra 14.gün idi ondan kan verdim ama değer artacak gibi bir değer değil 0,2 çıktı geç döllenme bile olsa en azından biraz daha yüksek çıkardı neyse kist oluşmasa bari adet gelsede gitsem doktora sıkıldım valla bu ne yaaa ilaç falan almıcam artık öle karar aldım alsan bir dert almasan bir dert

Merhaba, çok geçmiş olsun. Rahim filmi çok sancılı bir işlem bilginiz olsun. Bazı bayanlar narkoz ile uyutulup çektiriyor.

canım yorumun için çok tşk ederim. jimer hastanesi aşılamaya 900 hsg ye 600 dedi ama kendi dr um asılamayı 400e yapıyor rentıpta da hsg 350 yarım saat önce gel ağrı kesici serum uygulaması oluyor tüpleri rahatlatmak ve ağrıyı azaltmak için dediler.

Merhaba, çok geçmiş olsun. Rahim filmi çok sancılı bir işlem bilginiz olsun. Bazı bayanlar narkoz ile uyutulup çektiriyor.

valla ben herseyi göze aldım tatlım. anne olmak istiyorsak eğer ki biz bide doğum sancısı görücez o yuzden canımız sağ olsun bebişimiz elsin yeter herşeye razıyız. gideceğim yerde anestezili değilmiş. bakalım kısmet belki de korktugum kadar olmaz.

Haklısın canım. Yeter ki bebeklerimize kavuşalım. İnsan her şeye katlanıyor. Sadece bazı bayanlar acıdan habersiz gidiyor ve büyük bir şaşkınlıkla karşılaşıyorlar. Acısız bir işlem sanıyorlar. O yüzden bilgin olsun ve kendini psikolojik olarak buna hazırla. Çok fazla adet sancısı çekmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki. Her acının bir sonu var :)

Kesinlikle katiliyorum. Hsg önemli bisey. Bende 3. Ay klomen tedavisindeyim. Bu ayda olmazsa Dr asilamaya gecicez ama öncesinde rahim filmi cektiricez dedi.

öyle canım sonu güzel olsun yeterki. Rabb'im yardım eder.

Kesinlikle katiliyorum. Hsg önemli bisey. Bende 3. Ay klomen tedavisindeyim. Bu ayda olmazsa Dr asilamaya gecicez ama öncesinde rahim filmi cektiricez dedi.

ben 1. klomenden sonra hemen yaptırdım.

çünkü tüp kapalıysa bir değeri yok klomeninde.

bu iş sadace yumurtlama değil. tüpler kadınlar için çok önemli organlar.

sonuçta yumurta ve sperm bu tüplerde karşılaşıp birleşiyor.

bence bir an önce yaptır.

hsg çekiminden sonra bir çok doktor o ayı atlatıyor. korunun diyor.

çünkü direkt radyasyon almış oluyorsun.

sen yine doktoruna sor.

evet canım. bende adet olmayı bekliyorum. temmuz ayında çektireceğim.

Kızlaar şimdi doktordan geliyorum bende. Yımıtam 19 mm olmuş, çatlatma iğnesi verdi doktor, rahim duvarı da iyi dedi (benimki inceydi)
2 saat sonra falan yaptırıcam iğneyi . Benim sormak istediğim; ben incir kürü yapıyodum, devam edeyim mi yoksa bırakayım mı?

Bende incir kürü yapıyordum. Doktorum inanma böyle şeylere hurafe dedi. Ama ben yapmaya devam ediyorum çünkü inciri çok seviyorum

Yarın yumaşları ölçecek. bakalım ne kadar etkisi olmuş bu kürün. Yazarım yarın.

Walla bana etki etti galiba. P.tesi gittiğimde 16 mm'ydi. Bugün 19 mm oldu. İncirden mi yoksa kendiliğinden mi bilemedim ama

ayyyy inşaallah canım bugün iğneyi yapalı 1 hafta oldu. haftaya adet olmam gerekiyor. tabi kist olmamışsa. normal adet tarihim ise 30 haziran

hadi sana rastgele arkadaşım.

daha çoook günün varmış. beklemek çok zor.

bende bugun yarın adeti bekliyorum bakalım.

Walla bana etki etti galiba. P.tesi gittiğimde 16 mm'ydi. Bugün 19 mm oldu. İncirden mi yoksa kendiliğinden mi bilemedim ama

Şöyle bir şeyde var. İlaçlar bittikten sonrada etkisi bir süre devam ediyor. O yüzden yumurtaların büyümesi de devam ediyor. Ama sen yine iç kürünü bir şey olmaz. Zararı yok zaten. Bende içiyorum her akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…