- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.001
ayyyy inşaallah canımBugün iğneyi yapalı 1 hafta oldu. Haftaya adet olmam gerekiyor. Tabi kist olmamışsa. Normal adet tarihim ise 30 haziran
Kızlaar şimdi doktordan geliyorum bende. Yımıtam 19 mm olmuş, çatlatma iğnesi verdi doktor, rahim duvarı da iyi dedi (benimki inceydi)
2 saat sonra falan yaptırıcam iğneyi. Benim sormak istediğim; ben incir kürü yapıyodum, devam edeyim mi yoksa bırakayım mı?
bence artık kür falan yapma. yapacağın tek şey ekşın. sıkı çalış.
rahim duvarını kalınlaştırmak için ne yaptın ? ilaç falanmı kullandın ?
benimde ince
Walla bana etki etti galiba. P.tesi gittiğimde 16 mm'ydi. Bugün 19 mm oldu. İncirden mi yoksa kendiliğinden mi bilemedim ama
kızlar bnmkide aksine fazla kalın.nasıl incelir bu.kalınkende hamilelik oluşmuyo.birde çat iğnesnden sonra kist oluşursa adet kaç gün gecikiyor.
bence artık kür falan yapma. yapacağın tek şey ekşın. sıkı çalış.
rahim duvarını kalınlaştırmak için ne yaptın ? ilaç falanmı kullandın ?
benimde ince
ya canım merhaba sen bilirsin diye yazıyorum iğneye rağmen yumurta çatlamıyorsa neden olur bir fikrin var mı?
Rahim duvarı hakkında bir fikrim yok ama kist oluşursa zaten hemen Doğum kontrol hapı kullanmaya başlıyorsun o ay ve ilaç bitince adet oluyorsun. Genelde ilaçla 1 ayda atılıyor kist.
kendiliğinden zaten o kadar büyür. bende pek katkısı olduğunu düşünmüyorum.
hadi sana rastgele arkadaşım.
daha çoook günün varmış. beklemek çok zor.
bende bugun yarın adeti bekliyorum bakalım.
kızlar bnmkide aksine fazla kalın.nasıl incelir bu.kalınkende hamilelik oluşmuyo.birde çat iğnesnden sonra kist oluşursa adet kaç gün gecikiyor.
şubat ayında kullandığım iğneden sonra 2 kist olmuştu adetim 2 gün geçmişti o zaman.
ince rahim çok duydum ama kalını daha az rastlanan bir durum sanırım.
ahahah evet yaa full ekşıncanım walla hiiiççbirşeyy yapmadım. Doktor bu ay ki ilaca ilk başladığımda rahim ince , onun için ekstra ilaç verebilirim demişti ve ben yumurta tembelliğinden çok rahim inceliği için endişeleniyordum. Yanlız bir yerde şöyle bişey okudum; yumurta gerekli boyuta geldiğinde,
ondan salgılanan hormonla rahim de kalınlaşıyormuş, gebe kalınca da iice devam ediyormuş bu kalınlaşma. Sanıyorum yumurta büyüyünce rahimde beraberinde kalınlaştı. O yüzden içini ferah tut, yumoşlara odaklan
Kızlaar şimdi doktordan geliyorum bende. Yımıtam 19 mm olmuş, çatlatma iğnesi verdi doktor, rahim duvarı da iyi dedi (benimki inceydi)
2 saat sonra falan yaptırıcam iğneyi. Benim sormak istediğim; ben incir kürü yapıyodum, devam edeyim mi yoksa bırakayım mı?
Ben de 1. Klomenden sonra cektrcem. Umarim temizdir. Acibademde cektiren kimdi ??ben 1. klomenden sonra hemen yaptırdım.
çünkü tüp kapalıysa bir değeri yok klomeninde.
bu iş sadace yumurtlama değil. tüpler kadınlar için çok önemli organlar.
sonuçta yumurta ve sperm bu tüplerde karşılaşıp birleşiyor.
bence bir an önce yaptır.
ayyyy inşaallah canımbugün iğneyi yapalı 1 hafta oldu. haftaya adet olmam gerekiyor. tabi kist olmamışsa. normal adet tarihim ise 30 haziran
Ben de 1. Klomenden sonra cektrcem. Umarim temizdir. Acibademde cektiren kimdi ??
Kesin kist mi olusuyor canm bu klomende
Canim gecen ay serophen kullandim klomen benzeri 7 gün yumurtami takip etti catlatma iğnesi oldum catlamadi.bir daha iğne oldum catlamadi.ve luf olduğumu söyledi.yani catlamayan yumurta derken adete 1 hafta kala az azvlekelenmeler sonra adet günü asidi kanama bu gün 12.gün hala kahverengi kanama.kist için bu ay doğum kontrol hali verdi.yani bu ay da boyle geçti.bu arada bakalim hap kisti geçirecek mi.yani durup dururken hap yüzünden kistle ugrasiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?