Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

bence artık kür falan yapma. yapacağın tek şey ekşın. sıkı çalış.

rahim duvarını kalınlaştırmak için ne yaptın ? ilaç falanmı kullandın ?

benimde ince

benimde ince

kızlar bnmkide aksine fazla kalın.nasıl incelir bu.kalınkende hamilelik oluşmuyo.birde çat iğnesnden sonra kist oluşursa adet kaç gün gecikiyor.

kızlar bnmkide aksine fazla kalın.nasıl incelir bu.kalınkende hamilelik oluşmuyo.birde çat iğnesnden sonra kist oluşursa adet kaç gün gecikiyor.

Rahim duvarı hakkında bir fikrim yok ama kist oluşursa zaten hemen Doğum kontrol hapı kullanmaya başlıyorsun o ay ve ilaç bitince adet oluyorsun. Genelde ilaçla 1 ayda atılıyor kist.

benimde ince

ahahah evet yaa full ekşın canım walla hiiiççbirşeyy yapmadım. Doktor bu ay ki ilaca ilk başladığımda rahim ince , onun için ekstra ilaç verebilirim demişti ve ben yumurta tembelliğinden çok rahim inceliği için endişeleniyordum. Yanlız bir yerde şöyle bişey okudum; yumurta gerekli boyuta geldiğinde,
ondan salgılanan hormonla rahim de kalınlaşıyormuş, gebe kalınca da iice devam ediyormuş bu kalınlaşma. Sanıyorum yumurta büyüyünce rahimde beraberinde kalınlaştı. O yüzden içini ferah tut, yumoşlara odaklan

ya canım merhaba sen bilirsin diye yazıyorum iğneye rağmen yumurta çatlamıyorsa neden olur bir fikrin var mı?

canım benim geçen ay solda kist oluşmuştu. çünkü orada ki yumurtalarım küçüktü. çatlama iğnesine rağmen çatlayamadığı için kiste dönüşmüş. ama adet ile birlikte çatlamıştı. biliyorsun ki klomen çoklu yumurta oluşturuyor. ve her biri aynı boyutta olmadığından küçük çatlayamadığından kiste dönüşebiliyor.

Rahim duvarı hakkında bir fikrim yok ama kist oluşursa zaten hemen Doğum kontrol hapı kullanmaya başlıyorsun o ay ve ilaç bitince adet oluyorsun. Genelde ilaçla 1 ayda atılıyor kist.

şubat ayında kullandığım iğneden sonra 2 kist olmuştu adetim 2 gün geçmişti o zaman.

benimde 4 yumurtam vardı. doktor ilaca gerek yok rahim kalınlaştırmak için bu yumurtaların salgıladığı madde yeter demişti.

iğneden snra yapmanda sakınca yok ama bence devam etme o yumurta büyütmek için

Ben de 1. Klomenden sonra cektrcem. Umarim temizdir. Acibademde cektiren kimdi ??

ayyyy inşaallah canım bugün iğneyi yapalı 1 hafta oldu. haftaya adet olmam gerekiyor. tabi kist olmamışsa. normal adet tarihim ise 30 haziran

Kesin kist mi olusuyor canm bu klomende

Canim gecen ay serophen kullandim klomen benzeri 7 gün yumurtami takip etti catlatma iğnesi oldum catlamadi.bir daha iğne oldum catlamadi.ve luf olduğumu söyledi.yani catlamayan yumurta derken adete 1 hafta kala az azvlekelenmeler sonra adet günü asidi kanama bu gün 12.gün hala kahverengi kanama.kist için bu ay doğum kontrol hali verdi.yani bu ay da boyle geçti.bu arada bakalim hap kisti geçirecek mi.yani durup dururken hap yüzünden kistle ugrasiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim kis oldugunda belirti oldu mu adet sancisi gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…