- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.021
tmm canım sorarım bakalım belki de sadece o ayı atlamak yeterli değildir artık ne derlerse uyucaz.
Slm kızlar bende bu ay klomene başladım. Kist olup olmadığını nerden anlayacaz acaba?
Eğer adet olursam kist mi var demek oluyor?
Çok şükür klomenle oluşmuş olan 6.5cm kistim soğan suyu ,doğum kontrol hapı ve maydanoz suyuyla geçti bir ayda .bi daha kullanmaya gerçekten korkuyorum;((;((
Çok şükür klomenle oluşmuş olan 6.5cm kistim soğan suyu ,doğum kontrol hapı ve maydanoz suyuyla geçti bir ayda .bi daha kullanmaya gerçekten korkuyorum;((;((
Benim 13cm olmus 4-5tane arkadasim bir haftadir hastanede yatiyorum 3.derece agur ohss gecirdim.Fecmis olsun sana atlatmissin kazasiz belasiz mBen bir daha kullanmayi dusunmuyorum cektigim.agrilar anlatilmaz kollarimda damarlarimmsismis.serumlardan ignelerden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim gecen ay serophen kullandim klomen benzeri 7 gün yumurtami takip etti catlatma iğnesi oldum catlamadi.bir daha iğne oldum catlamadi.ve luf olduğumu söyledi.yani catlamayan yumurta derken adete 1 hafta kala az azvlekelenmeler sonra adet günü asidi kanama bu gün 12.gün hala kahverengi kanama.kist için bu ay doğum kontrol hali verdi.yani bu ay da boyle geçti.bu arada bakalim hap kisti geçirecek mi.yani durup dururken hap yüzünden kistle ugrasiyorum.
seninde değişik canım.bnm yumurtam çatladı ultraonda gördü.hatta banada gösterdi değişikti şekli.adet günü gittim.sonra çatlayan yumurta yerinde yoktu.sonradan oluşn 2 küçük yumurta vardı.çatlayan yumurta söndümü anlamadım ki bnde.
tatlım bir sonraki adetinin 2. gunu doktor ultrasonla baktıgında belli olur şimdi deil..
Evet senin catlamis.adetliyken yeni yumiler oluşur.bu ayi iyi degerlendirin
İnş tez zamanda geçer doktor bana 3ay doğum kontrol hapı kullancksin gecmezse ameliyt olacaksın dedi sok oldum.soğan kuru ve maydanoz suyunu tavsiye ederim gerçekten rahmi temizliği.inş sizinkide gecerÇok sevindim darisi bana
Ya çok çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir süreç yasayan bilir.kesinlikle doktor hatası kurbanlariyiz bende çok korkuyorum bi daha kullanmaya.hsg cektircem bu ay bakalım sonuc ne olacak.inş sizinkide tez zamanda düzelir ..Benim 13cm olmus 4-5tane arkadasim bir haftadir hastanede yatiyorum 3.derece agur ohss gecirdim.Fecmis olsun sana atlatmissin kazasiz belasiz mBen bir daha kullanmayi dusunmuyorum cektigim.agrilar anlatilmaz kollarimda damarlarimmsismis.serumlardan ignelerden
Benim 13cm olmus 4-5tane arkadasim bir haftadir hastanede yatiyorum 3.derece agur ohss gecirdim.Fecmis olsun sana atlatmissin kazasiz belasiz mBen bir daha kullanmayi dusunmuyorum cektigim.agrilar anlatilmaz kollarimda damarlarimmsismis.serumlardan ignelerden
Ayni durumu yaşadım klomenle 6.5cm kist oluştu cok cnm sikildi hamile kalmayi beklerken bide kistle ugrasmk cok zor.ama bi ay da geçti.soğan kuru maydanoz suyu ve doğum kontrol hapiyla.kesinlkle tavsiye ederimCanim gecen ay serophen kullandim klomen benzeri 7 gün yumurtami takip etti catlatma iğnesi oldum catlamadi.bir daha iğne oldum catlamadi.ve luf olduğumu söyledi.yani catlamayan yumurta derken adete 1 hafta kala az azvlekelenmeler sonra adet günü asidi kanama bu gün 12.gün hala kahverengi kanama.kist için bu ay doğum kontrol hali verdi.yani bu ay da boyle geçti.bu arada bakalim hap kisti geçirecek mi.yani durup dururken hap yüzünden kistle ugrasiyorum.
YEni bir topik acacam adi da klomenzedeler
Ayni durumu yaşadım klomenle 6.5cm kist oluştu cok cnm sikildi hamile kalmayi beklerken bide kistle ugrasmk cok zor.ama bi ay da geçti.soğan kuru maydanoz suyu ve doğum kontrol hapiyla.kesinlkle tavsiye ederim
2.5su bardağı kaynamis suya birkaç demet maydanoz atip biraz kaynatiyoruz.sonra aralıklı içtim ben rahmi temizlediğini duymuştum.Soğan kuru uyguluyorum adetin 10.günü bugün 2 gün oldu.baslayali.AC karna öğlen aksam iciyorum.hep taze kaynatiyorum.maydonoz suyu ilk duydum.o nazil kullaniliyor
Slm kızlar bende bu ay klomene başladım. Kist olup olmadığını nerden anlayacaz acaba?
Eğer adet olursam kist mi var demek oluyor?
hadi ya benim doktor 17 mm ken vurdu ki ben bu sefer hiç yumurtanın çatladığını hissetmedim normalde akıntı ve ağrım olurdu bu sefer hiç olmadı çok teşekkür ederim bilgin içincanım benim geçen ay solda kist oluşmuştu. çünkü orada ki yumurtalarım küçüktü. çatlama iğnesine rağmen çatlayamadığı için kiste dönüşmüş. ama adet ile birlikte çatlamıştı. biliyorsun ki klomen çoklu yumurta oluşturuyor. ve her biri aynı boyutta olmadığından küçük çatlayamadığından kiste dönüşebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?