- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.041
günaydın canım istersen bugün de bekle yarın gidersin eğer adetlerin düzensiz ise git bence en azından ne zaman gelecek acaba hamilemiyim diye düşünmezsin
gününüz aydın olsun kızlar,
benim belim ve boşluklarım hala ağrıyor, sızlıyor. bugun adet günüm.
dün akşam rüyamda kocamla yeniden evleniyordum. giymişim pullu, işli bi beyaz gelinlik kırım kırım kırıtıyodum :) ne demekse artık.
kan testi yaptırmaya korkuyorum. böyle muallakta kalmak daha mı iyi ne ? yoksa bi çılgınlık yapıp hastaneye mi koşsam ?
günaydın canım istersen bugün de bekle yarın gidersin eğer adetlerin düzensiz ise git bence en azından ne zaman gelecek acaba hamilemiyim diye düşünmezsin
sonucu alırsın onda şüphen olmasın ama adetin günü gününe geliyorsa bugün bekle yarın git derim...ama yine de sen bilirsineşimde bekle diyor.
ya zaten ha geldi ha gelcek gibi belirtiler yaşıyorum. sürekli tuvalete koşuyorum.
acaba adet günü kan testi yaptırsam ne kadar güvenilir olur ?
öffff gitsemde sonuç neyse öğrensem yaa
sonucu alırsın onda şüphen olmasın ama adetin günü gününe geliyorsa bugün bekle yarın git derim...ama yine de sen bilirsin
yok canım gitmedim ya adet olmayı bekliyorum öle gidicem ama halen gelen giden yok malesefcanım sen doktora gittin mi ?
yani yumurtanın çatlamadığından emin oldun mu ?
ultrasonda zaten doktor hemen görüyor.
eşimde bekle diyor.
ya zaten ha geldi ha gelcek gibi belirtiler yaşıyorum. sürekli tuvalete koşuyorum.
acaba adet günü kan testi yaptırsam ne kadar güvenilir olur ?
öffff gitsemde sonuç neyse öğrensem yaa
Canım bence de bekle. Çünkü ben test yapıp negatif sonuç aldığımda daha çok hayal kırıklığı yaşıyorum.
Adet olduğumdaysa amam zaten bekliyodum diye avutuyorum kendimi.
Sen yine birkaç güne öğrenicen bana bu 14 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Günaydın kimse varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende kendimi oyalamak için ev işine sardırdım. kendimi oyalıyorum :)
bende şu haftasonunu atlatayımda (inşallah) pazartesi yaptırayım diyorum ama işte ....
aslında o 14, 15 günler kolay geçiyorda sonlara doğru yaklaştınmı meraktan çatlıyo insan.
ben ilk komende adetimin 3 gün geciktiğini bildiğim için acaba 2. dede aynı şey olur mu acaba diye bekliyorum ?
aahh ahhh bilmez miyim o son günleri :) geldi mi gelecek mi diye habrie tuvalete koşmak, her akıntı da acaba kanama mı diye korkmak,
gebelik mi yoksa gecikme mi diye kendini yemek... delirtir insanı
Bende klomen kullandım bu ay ama benim zaten yumurtalıklarımda sırun yok normaldede catlıyor ama doktor ne dıye verdı anlam veremedim
aahh ahhh bilmez miyim o son günleri :) geldi mi gelecek mi diye habrie tuvalete koşmak, her akıntı da acaba kanama mı diye korkmak,
gebelik mi yoksa gecikme mi diye kendini yemek... delirtir insanı
bende bu soruyu doktora sordum dedim geçen ay çatladı iğne vurulmayım diye o da garantiye alalım dedi verdi ama ne hikmetse yumurta çatlamadı çünkü ne ağrı ne akıntı hissettimBende klomen kullandım bu ay ama benim zaten yumurtalıklarımda sırun yok normaldede catlıyor ama doktor ne dıye verdı anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?