- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.061
Mucizem sende klomen kullandın mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bende kullandım ama asırı karın bolgemde sıskınlık oldu agrım çok oldu ve ıkı hafta oldu ama yıne içim çok acıyor belim aşırı agırdı anlamadım bende yumurtlama donemınde bır hafta oldu bakalım ne olacak temmuzun 1 de adet gunum
dr kontrle cagrdımı yumurtanın catladıgına bakmak için
Evt canım çatlamıştı ogun baktı ve ilişkiye gir sık sık dedi iğne vuracaktı gerek duymadı
evt cnm kullandım 6 haz da iğnemi de vuruldum bugun 14. günüm işte ama bi belrtm yok
Test yaptin mi canim?
10 gunum var ama belim çok agrıyor göğünslerim iğne batar gibi birşeyler oluyor ben klomenden dolayı düşünüyorum
Ayın 5 de 5 gun kullandım adetımın 5 günü başladım ve doktora gıttım ıkı yumurta olusmus ve cok buyumus dedı çok iyi dedi ve çatlamıştı bilmiyorum yaaa her ay stres stres
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO
bi hafta sonra kan testi yaptırabilirsin
Korkuyorum cnm onuda yaptırmaktan Adet olunca sıkıntı olmuyor fazlada test yapınca olmayınca yıkılıyorum yeminle eşim bile dıyor yok çıkınca arabayı bıle kullanamayacam dıyor elim ayagım bosaldı dıyor
yaptım cnm 3 tane test yaptım gecen hafta 1i pozitf dger2si negatf cıktı gerci umudum da yok olcgndn dr da cagrmadı kontrole beklyrm işte öyle boşboş
canım geçen hafta yaptıysan çok erken yapmışsın. pozitif çıkmasının nedeni de çatlatma iğnesinden dolayı. hem idrar da çıkmayabilir. istersen kan testi ver. kanda kesin çıkar.
Merhaba kızlar ben geçen ay klomen kullandım ama olmadı bu ayın 7 de adet oldum tekrar klomene başladık ve Çarşamba günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum adet tarihim 10 temmuz hayırlısı Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallah 8 aylık evliyim 25 yaşındayım 5 aydır bebek istiyoruz
kan testi yaptım negtf cıktı 1.31cıktı erkenmi dyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?