Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Ya bende kullandım ama asırı karın bolgemde sıskınlık oldu agrım çok oldu ve ıkı hafta oldu ama yıne içim çok acıyor belim aşırı agırdı anlamadım bende yumurtlama donemınde bır hafta oldu bakalım ne olacak temmuzun 1 de adet gunum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dr kontrle cagrdımı yumurtanın catladıgına bakmak için

arkadaşlar 10 yaşında bir kızım var bır tane daha olsun istedik iki senedir uğraşıyorum klomene yeni başladım 5 gün kullandım 10 . gün doktora gıttım yumurtalar buyumemiş ne iğne istedi ne de başka bişey ilişki önerdi tutmazsa yine deneyecekmiş olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek diyor... bu klomen ile yumurta büyümezse ilişki ne işe yararki yaa....

10 gunum var ama belim çok agrıyor göğünslerim iğne batar gibi birşeyler oluyor ben klomenden dolayı düşünüyorum

Ayın 5 de 5 gun kullandım adetımın 5 günü başladım ve doktora gıttım ıkı yumurta olusmus ve cok buyumus dedı çok iyi dedi ve çatlamıştı bilmiyorum yaaa her ay stres stres

Korkuyorum cnm onuda yaptırmaktan Adet olunca sıkıntı olmuyor fazlada test yapınca olmayınca yıkılıyorum yeminle eşim bile dıyor yok çıkınca arabayı bıle kullanamayacam dıyor elim ayagım bosaldı dıyor

biliyorum zor bi durum ama öğrenmek zorundasın canm ona gre haytnı yönlendrecksn

Evt haklısın yapacam var yada yok su sancım neden ola bılır doktor yumurtaların catladı ondan dedı ama ilacında bır etkısı varmı acaba

yaptım cnm 3 tane test yaptım gecen hafta 1i pozitf dger2si negatf cıktı gerci umudum da yok olcgndn dr da cagrmadı kontrole beklyrm işte öyle boşboş

canım geçen hafta yaptıysan çok erken yapmışsın. pozitif çıkmasının nedeni de çatlatma iğnesinden dolayı. hem idrar da çıkmayabilir. istersen kan testi ver. kanda kesin çıkar.

Canm.neden 5 ayda hemen tedaviye basladnz. Erken degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…