Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Ve agrılarımı soyledım asırı ates yaptı bende dr normal dedı çok iyi öyle olması dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben yumurta çatlaması ağrısına sokakta yakalandım canım ve yolda yürüyemedim. resmen çöktüm olduğum yere.

sanki karnım patlayacak kadar gaz dolmuş ve az sonra yarılcak gibi oldu.

valla banka oturdum acıdan gözümden yaş geldi.

sanırım seninde bu yoğunlukta olmuş.

zaten o sancıdan tam 10 saat sonra yumurta akı akmaya başladı

Aynen canım aşırı ağrım oldu ilk defa bukadar sancılı oldum ateşte basıyor çok fena yaa mevlam bır an önce bizleri bebiş sahibi yapsın bizde rahatlayalım

Kızlarr merhaba,

Adetimin 13. günü tek yumurtam vardı oda küçüktü. Bugün 15. günü yumurta sayım 3'e çıkmış ama boyutları 12 MM

Sizinki kaçıncı günde normal boyutlara ulaşıyor acaba? Teşekkürler.

kaç yumurtan var dı senin ? çoğaldıkca ve çatlayacak büyüklüğe gelince yumurta çatlamasının acısı çok artıyor.

benim 4 tane vardi. bayılıyodum.

kaç yumurtan var dı senin ? çoğaldıkca ve çatlayacak büyüklüğe gelince yumurta çatlamasının acısı çok artıyor.

benim 4 tane vardi. bayılıyodum.

Bende 2 tane vardı aslında 4 oluyordu çaplarıda buyuktu ama bu ay klomen kullandım ıkı yımurtam olmus anlam veremedim inanki

Bende 2 tane vardı aslında 4 oluyordu çaplarıda buyuktu ama bu ay klomen kullandım ıkı yımurtam olmus anlam veremedim inanki

doktor hepsi çatlamış dedimi ? kontrol ettimi ?

beni kntrole çağırmadı bile. zaten yumurta akı gibi sıvıyı görünce gerekte kalmadı gitmeye.

senin akıntın oldu mu ?

doktor hepsi çatlamış dedimi ? kontrol ettimi ?

beni kntrole çağırmadı bile. zaten yumurta akı gibi sıvıyı görünce gerekte kalmadı gitmeye.

senin akıntın oldu mu ?

Ben gittim cnm kontrole evt çatlama var dedi ilişkiye gir dedi sıvıda akıntıda oldu bende ben ıkı ay öncede doktora gıttım tam yumurta catlama donemonde bana doktor baktı ve neden bebek yapmıyorsun dedı yumurtaların çok guzel çatlamış için cıvıl cıvıl dedı bende olmuyor dedım sasırdı doktor:)

kızlar merhaba size bazı sorularım olacak.. ben 11 aydır bebek istiyorum ama henüz nasip olmadı hormon tahlillerim spermiogram vs herşey normal 2 ay yumurta takibi yaptırdım ondada sorun yoktu fakat bu ay adetimin 12 günü doktorum yumurtayı göremedi bi yapı var ama geçen aydan kalan kistik bi yapıda olabilir yeni çatlamış bi yumurtada olabilir eğer bu ayda olmazsa gebelik adetinin 3 günü gel klomene başlayalım dedi ve maalesef bugün adet oldum.. şimdi size ilk sorum 3. gün değilde 5. gün gitsem olmazmı çünkü kanama varken alttan baktıramam 5. gün en azından bayağ azalır 2. sorumda ramazanda yumurta takibi vajinal olarak olmaz karından yumurtaya bakılabiliyormu eğer bakılamıyorsa bu ay hiç başlamam klomene..

aynı durumdayız desene :)

bende de yumurta çokta bi türlü olmuyor. bende rahim inceliği var. bakalım bugun adet günüm. gelen giden yok.

zaman geçmiyoooooooooooooooooooo

aynı durumdayız desene :)

bende de yumurta çokta bi türlü olmuyor. bende rahim inceliği var. bakalım bugun adet günüm. gelen giden yok.

zaman geçmiyoooooooooooooooooooo

Ayyy inşallah hamişsindir benim daha 10 gunum var canım daha gun saymaya bıle başlamadım çok erken

Yok yok cnm nerde gunum gelsın ozaman başlarım sende bir belirti yok dimi şu anlık

belimde çook derin sızı bide sağ kasığımda sanki ağırlık bağlanmışta zonkluyor gibi hissediyorum.

ve sabahın 7 sinden beri tuvalete girip çıkıyorum. habire kontrol.

artık swevinmek istiyorum ya. bıktım negatiflerden.

Ay cnm yas inşallah burdan hayırlı haberını verırsın bana ve diğer arkadaslara

Oylemi yani klomenden sonra ilk adetimde değil ikinci adetimin 2. Günü doktora gidip ultrason la bakmasını isteyeyim o zaman.

hayır kuzum klomen içtin bittii.. hani eğer gebelik yoksa adet olacaksın yaa.. işte adetin 2. gunu doktora gidince alttan ultrasonla bakıyor.. eğer yumurta çatlamamışsa kist şeklinde görüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…