- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.081
ne zaman yaptın canım testi?
4 gün önce yptım cnm normalde benm hep1.20 cıkardı 1.31 cıktı ama bişiyi değiştirmiyo malesef
Ve agrılarımı soyledım asırı ates yaptı bende dr normal dedı çok iyi öyle olması dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben yumurta çatlaması ağrısına sokakta yakalandım canım ve yolda yürüyemedim. resmen çöktüm olduğum yere.
sanki karnım patlayacak kadar gaz dolmuş ve az sonra yarılcak gibi oldu.
valla banka oturdum acıdan gözümden yaş geldi.
sanırım seninde bu yoğunlukta olmuş.
zaten o sancıdan tam 10 saat sonra yumurta akı akmaya başladı
Aynen canım aşırı ağrım oldu ilk defa bukadar sancılı oldum ateşte basıyor çok fena yaa mevlam bır an önce bizleri bebiş sahibi yapsın bizde rahatlayalım
kaç yumurtan var dı senin ? çoğaldıkca ve çatlayacak büyüklüğe gelince yumurta çatlamasının acısı çok artıyor.
benim 4 tane vardi. bayılıyodum.
Bende 2 tane vardı aslında 4 oluyordu çaplarıda buyuktu ama bu ay klomen kullandım ıkı yımurtam olmus anlam veremedim inanki
doktor hepsi çatlamış dedimi ? kontrol ettimi ?
beni kntrole çağırmadı bile. zaten yumurta akı gibi sıvıyı görünce gerekte kalmadı gitmeye.
senin akıntın oldu mu ?
Ben gittim cnm kontrole evt çatlama var dedi ilişkiye gir dedi sıvıda akıntıda oldu bende ben ıkı ay öncede doktora gıttım tam yumurta catlama donemonde bana doktor baktı ve neden bebek yapmıyorsun dedı yumurtaların çok guzel çatlamış için cıvıl cıvıl dedı bende olmuyor dedım sasırdı doktor:)
aynı durumdayız desene :)
bende de yumurta çokta bi türlü olmuyor. bende rahim inceliği var. bakalım bugun adet günüm. gelen giden yok.
zaman geçmiyoooooooooooooooooooo
Ayyy inşallah hamişsindir benim daha 10 gunum var canım daha gun saymaya bıle başlamadım çok erken
sakın saymaya başlama şimdiden :)
son 2 gün başlarsın
Yok yok cnm nerde gunum gelsın ozaman başlarım sende bir belirti yok dimi şu anlık
belimde çook derin sızı bide sağ kasığımda sanki ağırlık bağlanmışta zonkluyor gibi hissediyorum.
ve sabahın 7 sinden beri tuvalete girip çıkıyorum. habire kontrol.
artık swevinmek istiyorum ya. bıktım negatiflerden.
Oylemi yani klomenden sonra ilk adetimde değil ikinci adetimin 2. Günü doktora gidip ultrason la bakmasını isteyeyim o zaman.
Kızlar cevap vermicek misiniz?
Kızlar cevap vermicek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?