Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

canım ben 2 kere yumurta takibi yaptırdım birinde 14.gün gittiğimde 16 mm idi birinde ise 17-18 mm arası idi..demek ki senin yumurtalar biraz geç büyüyor ama yumurtan oluşuyormuş benim tek yumurta oluştu ikisinde de

hayır kuzum klomen içtin bittii.. hani eğer gebelik yoksa adet olacaksın yaa.. işte adetin 2. gunu doktora gidince alttan ultrasonla bakıyor.. eğer yumurta çatlamamışsa kist şeklinde görüyor zaten

Canım ben klomen kullandım 5 gün ve 5 gün ara verdım doktora gıttım yumurtlamaya bakıyor benim çatlamıştı sorun yok ama bazende catlamıyormus kıst olusuyormus bos verme adetten sonra hemen gıt bakıl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım pekala kahverengi akıntın oluyor muydu acaba?

Bende iki yumurta vardı ve doktor çok ıyı dedı senın ki üç daha ıyı ama boyutunu bılemm

Bende yumurtalarımın adetini sordum. Önemli olan adeti değil boyutu dedi. Zaten normali de 1 yumurtadır. Fazlasına ihtiyacın yok dedi. Bu 3 yumurtadan biri daha çok dominantlaşıp büyüyebilir. O zaman çatlatırız dedi. ama bugün 15. gün ve kime sorsam yumurtaları daha büyük ((

Cnm benim yumurtalar dahada küçük üzülme:)))

Bunu duyduğuma sevindim. demek ki ilk denemede hamile kalınabiliyormuş :))
evet bende oldu ama malesef düştü....ben iyi tarafından bakıyorum şuan demek ki hamile kalabiliyormuşum dedi ...sende özellikle bu dönemde stresten uzak dur beslenmene dikkat et olur inşallah :)))))))

evet bende oldu ama malesef düştü....ben iyi tarafından bakıyorum şuan demek ki hamile kalabiliyormuşum dedi ...sende özellikle bu dönemde stresten uzak dur beslenmene dikkat et olur inşallah :)))))))

stres yok ama çok heyecanlıyım. İçim kıpır kıpır

Tedaviyle hamile kalanların durumu daha mı riskli oluyor acaba?

Çünkü bu şekilde hamile kalıpta düşük yapan, kalbi duran, kimyasal gebelik v.s çok duyuyorum.

kızlar mrb. benim bu ay ikinci kez klomen kullanışım geçen ay 3 yumurtam oluştu 3 üde 18 mm idi fakat hamile kalamadım. bu ay tekrar klomene başladım 3. gün kullanışım ve akıntım çok fazla oluyo sizdede böylemi acaba ben geçen ay kullanırken hiç akıntım olmamıştı çatlatma iğnesi olduğumda bile akıntı yaşamadım fakat bu ay çok akıntım var acaba erkenden yumurtlamayamı başladım

Cnm bende bu ay kullandım akıntım çok oldu ve aşırıda kasıklarımda sancım oldu doktora gıttım ve sancının olması çok ıyı dedı yumurtalar buyuyor ve çatlayacak dedi ıkı yumutra verdı şimdi günümü bekliyorum

sanmıyorum canım ya bende nasip kısmet bu işler birazda inşallah öteki gebeliğim sağlıklı olur diye düşünüyorum rabbim hakkımızda hayırlısını verir inşallah benimde adetim gelmesi lazım ama halen gelmedi mesela ki kan testim de negatif stres basmaya başladı beni iyice dellencem az kaldı

14haziran 6.27
16haziran 14.97
18haziran 30.54
20haziran 66.97
Kızlar beta hcg değerlerim bunlar sonucum nasıl kızlar yavaş mı ilerliyor bi sorun mu var ki neden az artıyor hala sevinemedim

Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Benim arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu o da kürtaj olmak zorunda kaldı. Şimdi o da senin gibi adetini bekliyor. Birde soğan kürüne başladı. Bilgin olsun.

Cnm stres yapma gerek yok stres herseyı bitırıyor zaten

ya kızlar bu klomen kullanıp canlı doğum yapabilen kadın oranı kaç acaba ?

böyle bilimsel bir araştırma var mı ? yada soran araştıran.

ben 10 kişiden anca 2 - 3 kişi duyuyorum okuyorum bebeğini sağlıklı eline alan

bu beni çok korkutuyor

düşükler, kalp durmaları falan..

acaba bu ilacın etkisi mi ? yani doğanın işine karışıyoruz kimyasal olarak zorla kendimizi yumurtlatıyoruz ve soğal yolla ilerlemesi gereken
sürece müdahale ettiğimiz içinmi oluyor bunlar ?

değerli fikirlerinizi alayım..

Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Benim arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu o da kürtaj olmak zorunda kaldı. Şimdi o da senin gibi adetini bekliyor. Birde soğan kürüne başladı. Bilgin olsun.
evet ya o soğan kürü çok faydalı diyorlar adet gelsin bende başlıcam yapmaya...ben adet gelsede zaten 2 ay ara vericem tatile çıkıyorum çünkü

Cnm ben ilk bu ay kullandım klomen ve daha bekliyorum adet gunumu hamıle olmazsam dahada kullanmam nekadar saglıklı bılmıyorum çatlama iğneside vurmadı doktor gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…