Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

günaydın canım istersen bugün de bekle yarın gidersin eğer adetlerin düzensiz ise git bence en azından ne zaman gelecek acaba hamilemiyim diye düşünmezsin

Selam

aynı durumdayız,benimde adet günüm pazar,nasıl dayanacam hiç bilmiyorum,Belim inanılmaz ağrıyor ama her zaman adet öncesi ağrırdı,
Test yapmak istemiyorum,Umutlu beklemek daha iyi sanırım

Arkadaşım bende aynı endişeleri yaşıyorum seninle. Yani bir değil iki değil o kadar çok problem duyuyorum ki. Peki neden doğal yolla hamile kalanlarda böyle problemler hiç duymuyorum. Acaba onlar bu forumda takılmıyorlar da ondan mı :26: bilemedim.

Pazartesi doktora gidicem ve aynısını sorucam. Gerçi daha önce normal yolla oluşan çocuklara göre fiziksel yada zihinsel olarak bir farkı olur mu diye sormuştum. Hayır olmaz demişti.

Selam

aynı durumdayız,benimde adet günüm pazar,nasıl dayanacam hiç bilmiyorum,Belim inanılmaz ağrıyor ama her zaman adet öncesi ağrırdı,
Test yapmak istemiyorum,Umutlu beklemek daha iyi sanırım
bence sende bekle pazartesi vermek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

Canım bende 9 aylık evliyim. 6 aydır bebek istiyoruz. Bu ay ilk kez klomen içtim. Benim adet günümde 4 temmuz. Bana ığne vermedi doktor. İğne nasıl oluyor anlatirmisin. Ücreti ne kadar.

hayır kuzum klomen içtin bittii.. hani eğer gebelik yoksa adet olacaksın yaa.. işte adetin 2. gunu doktora gidince alttan ultrasonla bakıyor.. eğer yumurta çatlamamışsa kist şeklinde görüyor zaten

Himm anladim. Peki kist sadece alttan ultrasonlami belli oluyor. Ben alttan ultrason hiç yaptırmadım. Yaptiramiyorum panik atak var da bende biraz.

yok canım ben ilk kullandığımda hamile kaldım o zaman sarı akıntım vardı sürekli ama bu ikinci kullanışımda hiçbirşey olmadı
Canım sarı akintin klomen ictikten ne kadar sonra oldu. Bu hamilelik belirtisiimi çatlama belirtisimi oluyor sarı akıntı

Himm anladim. Peki kist sadece alttan ultrasonlami belli oluyor. Ben alttan ultrason hiç yaptırmadım. Yaptiramiyorum panik atak var da bende biraz.

kuzum üsttende görür neden olmasın. ancak alttan daha iyi görebildikleri için alttan bakıolar... sen korkuyorsan üstten bakmasını rica et olurmu?

gülşahcım bende öyle dedim zaten kuzum... klomenden sonra adet olunca 2. gunu gitmeli. Ki; zaten doktorda çağırıyo mutlaka.. benim 2. klomenim ama tutmadı galiba adetime 1 gun var ancak kanda negatif çıktı üzgünümmmm çokkkkkkkk

Canım uzulme olacak bırgun zamanı var demek bende çok istiyorum bu ay hiç kafaya takmamaya calıştım her ay kan testı yaptırıyorum negatif inanki dünya başıma yıkılıyor kuzenlerım hamıleydı hepsı dogurdu ben daha hamile kalamadım zaman gerekli demel tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende 9 aylık evliyim. 6 aydır bebek istiyoruz. Bu ay ilk kez klomen içtim. Benim adet günümde 4 temmuz. Bana ığne vermedi doktor. İğne nasıl oluyor anlatirmisin. Ücreti ne kadar.

Canim iğne çatlatma iğnesi göbeğimden vuruldum ücreti 68 lira iğneden sonra kasiklarimda çok ağrı oldu buda yumurtalarin catladigina işaretmis Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat versin

haklısın tatlımda ... ne bileyim evlenmeden önce zannederdimki benim hemen olurrhiçde öyle olmadı yaaaaaaa senin gecikme varmı ne alemdesin tatlım

doktordan cevap alınca bana yaz mutkala.

ben öyle "yok yok bişiy olmaz" diyen delilsiz, mesnetsiz konuşan tıp personeline hiç güvenmem. bu ilaçla ilgili
mutlaka bir bilimsel yayın ne bilim bir veri vardır. onlara dayanarak konuşmaları lazım ama nerde öyle literatüre hakim doktor !

anca hacı baba işi yook yok olmaz falan deyip geçiştiriyorlar canım.

mesela kaç hamilelik canlı doğumla sonuçtalndı, yaş aralığında ilacın etkileri gibi konularda mutlaka veri olması gerekir.

bende 2. kere kullanıyorum

1. seferde 2 yumurta gelişmişti. şimdi 4 oldu.

her yumurtladığın fazla yumurta kadını biraz daha menapoza sürüklüyor. zaten menapozda yumurtaların bitmesi ya.

o yüzden bende artık bu olmazsa kimyasal istemiyorum senin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…