- 9 Haziran 2014
- 19
- 8
- 86
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.121
günaydın canım istersen bugün de bekle yarın gidersin eğer adetlerin düzensiz ise git bence en azından ne zaman gelecek acaba hamilemiyim diye düşünmezsin
ya kızlar bu klomen kullanıp canlı doğum yapabilen kadın oranı kaç acaba ?
böyle bilimsel bir araştırma var mı ? yada soran araştıran.
ben 10 kişiden anca 2 - 3 kişi duyuyorum okuyorum bebeğini sağlıklı eline alan
bu beni çok korkutuyor
düşükler, kalp durmaları falan..
acaba bu ilacın etkisi mi ? yani doğanın işine karışıyoruz kimyasal olarak zorla kendimizi yumurtlatıyoruz ve soğal yolla ilerlemesi gereken
sürece müdahale ettiğimiz içinmi oluyor bunlar ?
değerli fikirlerinizi alayım..
bence sende bekle pazartesi vermek daha sağlıklı olur diye düşünüyorumSelam
aynı durumdayız,benimde adet günüm pazar,nasıl dayanacam hiç bilmiyorum,Belim inanılmaz ağrıyor ama her zaman adet öncesi ağrırdı,
Test yapmak istemiyorum,Umutlu beklemek daha iyi sanırım
bence sende bekle pazartesi vermek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum[/QUO
Bekliyecez yapacak bişey yok,inş Pozitif sonuç alırız,iyi haberlerini bekliyorum
Bende klomen kullandım bu ay ama benim zaten yumurtalıklarımda sırun yok normaldede catlıyor ama doktor ne dıye verdı anlam veremedim
Canım bende aynı durumdayım. Bende de hiçbir sorun yok ama banada doktor bu ay klomen verdi.. ilk defa kullandım. Bakalım ne olacak. Senin ne kadardir hamilelik olmadı canım.
Bende klomen kullandım bu ay ama benim zaten yumurtalıklarımda sırun yok normaldede catlıyor ama doktor ne dıye verdı anlam veremedim
Canım bende aynı durumdayım. Bende de hiçbir sorun yok ama banada doktor bu ay klomen verdi.. ilk defa kullandım. Bakalım ne olacak. Senin ne kadardir hamilelik olmadı canım.
Bende kullandım klomen bu ay ama daha kullanmayacam hiçbir sorunum yok ne diye verdi doktor anlam veremedin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar ben geçen ay klomen kullandım ama olmadı bu ayın 7 de adet oldum tekrar klomene başladık ve Çarşamba günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum adet tarihim 10 temmuz hayırlısı Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallah 8 aylık evliyim 25 yaşındayım 5 aydır bebek istiyoruz
hayır kuzum klomen içtin bittii.. hani eğer gebelik yoksa adet olacaksın yaa.. işte adetin 2. gunu doktora gidince alttan ultrasonla bakıyor.. eğer yumurta çatlamamışsa kist şeklinde görüyor zaten
Canım sarı akintin klomen ictikten ne kadar sonra oldu. Bu hamilelik belirtisiimi çatlama belirtisimi oluyor sarı akıntıyok canım ben ilk kullandığımda hamile kaldım o zaman sarı akıntım vardı sürekli ama bu ikinci kullanışımda hiçbirşey olmadı
Himm anladim. Peki kist sadece alttan ultrasonlami belli oluyor. Ben alttan ultrason hiç yaptırmadım. Yaptiramiyorum panik atak var da bende biraz.
Canım ben klomen kullandım 5 gün ve 5 gün ara verdım doktora gıttım yumurtlamaya bakıyor benim çatlamıştı sorun yok ama bazende catlamıyormus kıst olusuyormus bos verme adetten sonra hemen gıt bakıl
gülşahcım bende öyle dedim zaten kuzum... klomenden sonra adet olunca 2. gunu gitmeli. Ki; zaten doktorda çağırıyo mutlaka.. benim 2. klomenim ama tutmadı galiba adetime 1 gun var ancak kanda negatif çıktıüzgünümmmm çokkkkkkkk
beklenilen kırmızı bayrak cekildi :=
Canm.neden 5 ayda hemen tedaviye basladnz. Erken degil mi?
Canım bende 9 aylık evliyim. 6 aydır bebek istiyoruz. Bu ay ilk kez klomen içtim. Benim adet günümde 4 temmuz. Bana ığne vermedi doktor. İğne nasıl oluyor anlatirmisin. Ücreti ne kadar.
beklenilen kırmızı bayrak cekildi :=
Canım uzulme olacak bırgun zamanı var demek bende çok istiyorum bu ay hiç kafaya takmamaya calıştım her ay kan testı yaptırıyorum negatif inanki dünya başıma yıkılıyor kuzenlerım hamıleydı hepsı dogurdu ben daha hamile kalamadım zaman gerekli demel tatlım
Arkadaşım bende aynı endişeleri yaşıyorum seninle. Yani bir değil iki değil o kadar çok problem duyuyorum ki. Peki neden doğal yolla hamile kalanlarda böyle problemler hiç duymuyorum. Acaba onlar bu forumda takılmıyorlar da ondan mı :26: bilemedim.
Pazartesi doktora gidicem ve aynısını sorucam. Gerçi daha önce normal yolla oluşan çocuklara göre fiziksel yada zihinsel olarak bir farkı olur mu diye sormuştum. Hayır olmaz demişti.
Cnm ben ilk bu ay kullandım klomen ve daha bekliyorum adet gunumu hamıle olmazsam dahada kullanmam nekadar saglıklı bılmıyorum çatlama iğneside vurmadı doktor gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?