- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.141
bende 2. kere kullanıyorum
1. seferde 2 yumurta gelişmişti. şimdi 4 oldu.
her yumurtladığın fazla yumurta kadını biraz daha menapoza sürüklüyor. zaten menapozda yumurtaların bitmesi ya.
o yüzden bende artık bu olmazsa kimyasal istemiyorum senin gibi.
bende 2. kere kullanıyorum
1. seferde 2 yumurta gelişmişti. şimdi 4 oldu.
her yumurtladığın fazla yumurta kadını biraz daha menapoza sürüklüyor. zaten menapozda yumurtaların bitmesi ya.
o yüzden bende artık bu olmazsa kimyasal istemiyorum senin gibi.
Canim iğne çatlatma iğnesi göbeğimden vuruldum ücreti 68 lira iğneden sonra kasiklarimda çok ağrı oldu buda yumurtalarin catladigina işaretmis Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat versin
doktordan cevap alınca bana yaz mutkala.
ben öyle "yok yok bişiy olmaz" diyen delilsiz, mesnetsiz konuşan tıp personeline hiç güvenmem. bu ilaçla ilgili
mutlaka bir bilimsel yayın ne bilim bir veri vardır. onlara dayanarak konuşmaları lazım ama nerde öyle literatüre hakim doktor !
anca hacı baba işi yook yok olmaz falan deyip geçiştiriyorlar canım.
mesela kaç hamilelik canlı doğumla sonuçtalndı, yaş aralığında ilacın etkileri gibi konularda mutlaka veri olması gerekir.
Olsun canim benim. Sakin üzülme olur mu??? Elbet birgun kavusacagiz o yaramaz bebislerimize :))) herseyde bi hayir vardir. Demek ki zamani degilmis oyle dusun canim
Amin canım. Catlatma iğnesi vurulana kadar kac kere gidiliyor doktora klomen bitince 1 kere mi
Canım sarı akintin klomen ictikten ne kadar sonra oldu. Bu hamilelik belirtisiimi çatlama belirtisimi oluyor sarı akıntı
Canim o senin yumurta gelişimine bagli. Klomen bitince cagiriyor büyümeye başlayan yumurta varmi bakiyor. Ki genelde ilk kontrolde yumurta istenilen büyüklüğe erişmemiş oluyor. 2-3 gün sonra 2. Kontrole cagiriyor. Yumurta buyuduyse catlatma iğnesi veriyor.
Slm cnm sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende klomen kullandım doktor gerek duymadı iğneye ben istiyordum iki tane yumurta oluşmuştu belkide daha fazla olmasımı gerekiyordı iğne için acaba offf varya ölecem artık beklemektenEvet canim. Bu ay 3. Oldum. 9 gün oldu. Bekliyorum.
adet oldunmu yada hamilemisin maPrincesse?Aynen ben de senin gibiyim. Neredeyse aynı haftadayız. Ben de bu Çarşamba regl olmam lazım, belirtiler şimdiden var, belki de önce olurum.
Bende klomen kullandım doktor gerek duymadı iğneye ben istiyordum iki tane yumurta oluşmuştu belkide daha fazla olmasımı gerekiyordı iğne için acaba offf varya ölecem artık beklemekten
canım insan düşünmeden edemiyor? bende her gun ateşimi ölçüyorum filan yani forumda bulabilirsin ateş ölçme yontemi diye arat o yontemi kullanıyorum filan ama butun arkadaşlarım ya olmıcak herhalde bundan sonra düşünmicem dediklerinde hamile kaldılar. sende çok düşünmemeye çalış. peki iğneyi olalı kaç gun oluyor? BAT (beklenen adet tarihin) ne zaman?
Canim 1 tane bile olsa iğne verebilir. İğne için belli bir yumurta sayisi yok. Sende yumurta büyüklüğün iyi olduğu için vermemiş olabilir. Yumurtaların kaç mm di?? Sonrasinda yumurta catladi mi diye kontrole cagirmadi mi???
merhaba cnm..adet oldum maalesef..ıkı gun gecikmeli..ama anlamadım nasıl bı adet..sureklı kahverengı koyu kahve tarzı seyler..hıc kan gelmedi desem yeridir.yaa sizdede bolle bişe oldumu..normalmı bole olması anlamadım..korkuyorum bazılarında kist oluşmuş..allah korusun ole bir şey olmusmudur.bilginiz varmı kızlar:
cnm ne kullandın pekı bunun ıçınCnm ıkı ay once ben oyle olmustum bır orkıtle adetımı bıtırdım ve normalde çok adet olan bırıydım bende dedim kesin hamileyım kan testı negatıf cıktı ve doktora gıttım rahım agzı iltıhabı olmus bende şimdi gecen ay normale dondum
cnm ne kullandın pekı bunun ıçın
Doktor antıbıyotk vermişti ilaç birde vajınal fitil
Cnm iki yımurtam oluşmustu ve çok bıyuk dedi doktor ikiside sonra tekrar cagırdı gıttım yeni çatlamıştı sık sık ilişki önerdi zaten bende sorunda yok çatlıyor yumurtalarım birtane oğlum var 16 yaşında
adet oldunmu yada hamilemisin maPrincesse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?