Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

İyi edersın canım çokta kimyasal kullanmak iyi değil benimde. Yengemin. Olmuyordu ve çok ilaç kullandı tüp bebek denediler ama olmadı sonrada rahim kanseri oldu allah korusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen katılıyorum canım diger forumda dedim kimse inanmadı yumurta rezervini azaltıyo klomen

Haklısın canım. Ben pazartesi öğlen gidicem doktora. Öğleden sonra yazarım buraya.

Amin canım. Catlatma iğnesi vurulana kadar kac kere gidiliyor doktora klomen bitince 1 kere mi

Canim o senin yumurta gelişimine bagli. Klomen bitince cagiriyor büyümeye başlayan yumurta varmi bakiyor. Ki genelde ilk kontrolde yumurta istenilen büyüklüğe erişmemiş oluyor. 2-3 gün sonra 2. Kontrole cagiriyor. Yumurta buyuduyse catlatma iğnesi veriyor.

Canım sarı akintin klomen ictikten ne kadar sonra oldu. Bu hamilelik belirtisiimi çatlama belirtisimi oluyor sarı akıntı

benim adete yakındı canım çünkü bende nprmalde de sarı akıntı olmazdı...çatlama belirtisindeki akıntı yumurta akı beyazı gibi şeffaf olur

Slm cnm sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun

Canim 1 tane bile olsa iğne verebilir. İğne için belli bir yumurta sayisi yok. Sende yumurta büyüklüğün iyi olduğu için vermemiş olabilir. Yumurtaların kaç mm di?? Sonrasinda yumurta catladi mi diye kontrole cagirmadi mi???

merhaba cnm..adet oldum maalesef..ıkı gun gecikmeli..ama anlamadım nasıl bı adet..sureklı kahverengı koyu kahve tarzı seyler..hıc kan gelmedi desem yeridir.yaa sizdede bolle bişe oldumu..normalmı bole olması anlamadım..korkuyorum bazılarında kist oluşmuş..allah korusun ole bir şey olmusmudur.bilginiz varmı kızlar:

Cnm iki yımurtam oluşmustu ve çok bıyuk dedi doktor ikiside sonra tekrar cagırdı gıttım yeni çatlamıştı sık sık ilişki önerdi zaten bende sorunda yok çatlıyor yumurtalarım birtane oğlum var 16 yaşında

Cnm ıkı ay once ben oyle olmustum bır orkıtle adetımı bıtırdım ve normalde çok adet olan bırıydım bende dedim kesin hamileyım kan testı negatıf cıktı ve doktora gıttım rahım agzı iltıhabı olmus bende şimdi gecen ay normale dondum

cnm ne kullandın pekı bunun ıçın

Canimdedigim gibi yumurtanın büyük olduğu için vermemiş. Hem sorun olmaması da super :)) bende PCO var. Rabbim 2. Cocugunada kavusmayi nasip etsin tez zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…