Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canimdedigim gibi yumurtanın büyük olduğu için vermemiş. Hem sorun olmaması da super :)) bende PCO var. Rabbim 2. Cocugunada kavusmayi nasip etsin tez zamanda :)

Amin cnm ben hiç olmayanlar için çok dua edıyorum mevlama hamd olsun bırtane o sevgıyı heyecanı yasattı bana olmayanların yardımcısı olsun mevlam tez zamanda o guzel duyguyu tattırsın herkeze sanada içten dualarım sızınle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bnde adet oldum maalesef cnmm

İnşallah bu dönem hamiş kalırız ama çoooooook uzak geliyor bana. Sanki yıllar sonra olacakmış. O kadar ümitlendim ki bu sene her ay olacakmış gibi. Artık kaldıramıyorum. Drum ümidini kaybetme diyor ama elimde değil. Çok üzülüyorum.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Canım nekadar üzülürsen sitrese girersen okadar bebeğinden uzaklaşıyorsun sıkma canını olur rahat ol olurmu üzülme

Slm arkadaşlar. Rahim inceliği yada kalınlığı nasıl belli oluyor. Herhangi bir belirtisi varmı acaba. Bilgisi olan paylasabilirmi. Merak ettim hamile kalamama sebeplerindenmis galiba.

amin ablacımmm çok sağol

amin ablacımmm çok sağol

Bugun çok kötü hissediyorum kendimi arkadaşımın kızı öldü 17 yaşındaydı şimdi yola çıkacam cenazeye gidiyorum biz yok diye üzülüyoruz onunda vardı ama şimdi yok allah herşeyin hayırlısını versin kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin ((

Canim sen klomen kullamistin di mi? Normalde dr unun adet olunca cagitmasi lazim seni kist olmu mu dir bakmaya ama ustine de adet goruyor olabilirsin ya da daha tam sokulmemis olabilio, klomen yapio bole seyler. Benimde bu ay 2 gun su gibi geldi 3. Gun resmen bitti col az leke gelio.

evet cnm bu ay ılk defa klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum..ayy inşallah ustune gormedır de hayırlı sağlıklı hamıleyımdır rabbım..ümitlenmek istemiyorum ama o mutlu haberı kocacıma vermeyı o kadar ıstıyorum kı..ıkı ay ayrı kalıcaz..o yüzden bu ay olmasını cok ıstıyodum..bu üstüne görmede hamilelik belirtisi olmöazmı peki canlar..rabbım hepimizin yuzunu en kısa zamanda guldursun inşallah..su sitede hamileyım cıglıkları yukselsın tez zamanda..

aaaaa Allah rahmet eylesin çoook üzüldümmm kaza falan mı geçirmiş, yada hasta mıydı acaba? Aynen öyle. Rabbim hayırlısını versin herşeyin

aaaaa Allah rahmet eylesin çoook üzüldümmm kaza falan mı geçirmiş, yada hasta mıydı acaba? Aynen öyle. Rabbim hayırlısını versin herşeyin

Cnm 4 yıldır beyin tümörüydü kaç kez ameliyet oldu ama sürekli üredi hastalığı bugunde vefat etmiş çok üzüldüm ağlıyorum bugünden beri mevlam annesine sabır versin çok zor

amin inşaalllahhh

Amin canim insallah. Atesin dustuyse regl dir o. Bi de test yapabilirsin emin olmak icin. Ama zaten adetse 1-2 gune kalmaz sokulur. Canim ins hamilesindir ama ben de umitlendirnek istemem cunku klomen bunu yapiyor. Dilerim minik meleginiz tez vakitte gelir sen de esine bu mutlu haberi verirsin. Benimkinde ben her ay regl oldukca en az benim kadar uzuluyor. Rabbim nasip etsin insallah hepimize.

Klomen kullandım 2 gün önce 3 yumurtam 12 MM olmuştu. Yarın doktora gidicektim eğer büyümüşse çatlatma iğnesi verecekti ama bu sabah kanamam geldi. Hala şoktayım. Daha yumurtalarım bile büyümeden bu kanama neyin nesi şimdi anlamadım. Moralim bozuldu.

yumurtaların buyumuste catlamıs bıle cnm..iğne kullanmana gerek kalmayacak..bu günler senın ıcın cok onemlı..iyi değerlendir..

mrblar..bende regl düzensizliği var.yılda 2-3 kere olabiliyorum.dr. yumurtalarımın büyüyemediğini söyledi ve klomen verdi.adetin 5. günü başladım ve günde 2 tane kullandım.bittiğinin ertesi günü dr. ye gittim. hala 10mm civarında ve çok sayıda yumurtam olduğunu söyledi.bikaç gün sonra tekrar kntrla gitmemi istedi.ancak işten izin alamadım ve kntrle gidemedim klomen biteli 25 gün oldu ve 15 gündür şiddetli kasık ağrım var.sizce nedeni ndir kızlar?:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…