Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

test yaptınmı gfun40..belkı hamılesındır...degılsen de bı doktora gıt ıstersen tekrar..inşAllah hamilesindir:)

canım çok saol ilgilendiğin için:)ovulasyon testinde 2.çizgi birinciye çok yakın ama aynı değil. gebelik testimde negatif çıktı doktora tekrar gidecegim ama 2 hafta sonra..o zamana kadar da içim içimi yiyecek. klomenin bi zararı olur mu peki?klomenden sonra çatlatma iğnesi yapılmazsa yumurta büyüyüp kist oluşturur diyorlar

ayyy inşallahhhhçok saol canım ilgilendiğin için:) ovulasyon testi yaptım 2.çizgi 1.ciye yakın ama aynı değil.gebelik testi de negatifdoktorada 2 hafta sonra gidecegim.bide bazı yerlerde okudum klomenden sonra çatlatma iğnesi yapılmazsa yumurta büyüyüp kist oluşuyormuş bu konuda bilgin varmı?

neden ıkı hafta sonra gıdıyosun cnm..bence ne yap et gıt..yaa kıst olusanlar varmıs..allah korusun ınsallah ole bıse olmaz ama ya olduysa..doktor ona gore bı hal caresıne bakar..

kizlar catlatma ignemi oldum doktorun dediklerini yaptim simdi geriye sayim yapiyorum. insallah hersey yolunda gider

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
canım son durumlar ne adet oldun mu???yoksa hamiş misin :)

canım son durumlar ne adet oldun mu???yoksa hamiş misin :)

yok be güzelim.

pazar günü kan testi yaptırdım. negatif.

belimde ağrıda geçti. noluyo bilmiyorum.

kafam çok bozuk zaten. adette olmicam herhalde. ki ben hiç bu yaşıma kadar olmamazlık yapmadım ama hiç bir belirti yok.

anlamadımki.

doktoramı gitsem acaba ? ne zaman gitsem ?

sen naptın adet oldun mu ?

ben adet oldum kuzum cumartesi günü...stresten gecikebilir tatlım istersen biraz daha bekle ondan sonra git doktora doktor şimdi adet sökücü verip yollar ama ağrıların devam ederse yarın ya da çarşamba gidersin desene öteki ayı bklicez yine beraberce

ya gazetelere, televizyonlara bakıyorum millet bodrumda, çeşmede çoluk, çocuk para,mülk zevk-i sefa içinde yaşıyor.

diyorumki bunlara bu kadar şeyi veren kısmet eden bizi niye hiç görmüyor, duymuyor acaba ?

yani onların torpili ne acaba ?

kafam çook bozuk.

dünyanın iyi bir yer olmasını istiyorsan sende iyi insanlara, anne baba olup insan yetiştirmek isteyenlere biraz acı ya...

el açıp zeus a bu kadar yalvarsam şimdiye ikizlerim olmuştu....

artık kendimi "kısmet, kader, nasip, hayırdır" falan gibi tamlamalarlada kandıramıyorum.

neden bir kısım çoluk, çocuk mutluluktan ağızlarından salya saçarken ben böyle hep ağlamaklıyım ??

herhalde ben 2. sınıf bir kulum.

neyse...

yumurtaların buyumuste catlamıs bıle cnm..iğne kullanmana gerek kalmayacak..bu günler senın ıcın cok onemlı..iyi değerlendir..

Canım kanamam geldiyse nasıl iyi değerlendiricem anlamadım :26: Yeterli büyüklüğe ulaşamadan çatlamış olabilir mi bilemedim. Bugün öğlen gidicem doktora.

tatlım ya isyan etme aynı şeyleri ara ara bende düşünüyorum ama napalım bizimde alın yazımız böyle allah nasip edicek bizede inşallah üzülmemeye çalış tatlım herşeyin zamanı geldiğinde bizimde olacak inşallah

şimdi internetten bir makale buldum onu okuyordum.

spermlerde dna kırığı diye bir şey oluyormuş. o da yumurtayı dölleme yeteneğini çok düşürüyormuş.

bu ayda bu iş peşine mi koşsam ? sen duydun mu bunu hiç ?

yada şu soğan suyu mu ne o tip şeylerlemi geçirsem bu ayı ?

sen napcan klomene devamm mı canım ?

o sperm analizlerini biz yaptırdık canım zaten benim eşimde sperm hızı ve hareketlilikte sorun vardı ameliyat olduk sonuçlar en son iyi çıkmıştı suan ne durumda bilmiyorum soğan kürü iyi diyorlar ona bende başlıcam ama bu ay tatile gidicem o yüzden eylül gibi başlarım...klomeni de bu ay son kullanışım olacak çatlatma iğnesi de istemicem bu sefer sonrasıda biraz ara verip aşılama falan denicem inşallah

standart sperm testini bizde yaptırdık bir sorum çıkmadı. ama sanırım bu daha komplike bir test.

işte olmadıkça sardırıyor insan.

klomenide en az 3 ay kullanın diyorlar. en fazla 6.

sen kaç kere kullandın ?

hımmm o zaman o dediğin testi bilmiyorum ben klomeni 2 kere kullandım bu ay da kullancam sonra bırakıcam çünkü o da zararlıymış çok kullanılırsa o yüzden akışına bırakıcam biraz

Canım sen adaleti çok yanlış yerde aramışsın yani dünyada :)

Afrika kıtasında her gün yüzlerce insan açlıktan ölüyor.

Amerika kıtasının en büyük hastalık sorunu obezite.

Norveç'de dünyaya gelsen hayatın varlık içinde olacaktı

Suriye'de ise belki bir kurşunla yaşamın son bulacaktı.

Soğan kürü için çok faydalı diyorlar. Ben de denemek istiyorum ama ilaç kullanırken aynı anda soğan kürü yapmak istemiyorum.

ya inan bunlarıda düşünüyorum. bunları gözardı ediyorda değilim ama....

bir kadının en masum isyanı evlat konusunda olandır bence.

her negatiften sonraki standartım oldu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…