Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Soğan kürü için çok faydalı diyorlar. Ben de denemek istiyorum ama ilaç kullanırken aynı anda soğan kürü yapmak istemiyorum.

rahimin içini temizliyormuş soğan kürü. aslında denesek ne kaybederiz. doğal bir madde en azından.

ama ilaç kullanırken olurmu bilemem.

incir havuç kürüde yumurta çatlatmak içinmiş. o konuda bir sıkıntım yok. çatlıyorda gerisi gelmiyor.

Canım 6 ay falan soğan kürü yapıp sonra incir kürüne geçmek gerekiyormuş sanırım. Bende polikistik over var ve soğan kürü temizliyormuş. Rahim duvarına da çok iyi geliyormuş. İlaçlarla bir arada kullanmanı tavsiye etmiyorum. Benim bu ay çocuğum olmazsa ki olacağını sanmıyorum pek çünkü lekelenmem sürekli devam ediyor. Bir kaç ay daha tedavi görüp soğan kürü yapmayı düşünüyorum.

benimde yapmadık bi o kaldı.

onuda yapim bari. böyle beklemektense...

adete 15 gün kala başlayın diyordu saraçoğlu bir videoda. yani yumurtlama günü başlanıyor sanırım ?

yapıp hamile kalanları çok okudum artık son çare onu deneyelim bakalım.

klomen rahimi daha da incelttiği için bende kullanmıcam artık. zaten 7 mm yi zar zor buluyor.

ya inan bunlarıda düşünüyorum. bunları gözardı ediyorda değilim ama....

bir kadının en masum isyanı evlat konusunda olandır bence.

her negatiften sonraki standartım oldu bu.

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Çocuklu bir aile gördüğümde çok imreniyorum, hevesleniyorum.

Sanki hiç çocuğum olmayacak gibime geliyor.

Hatta yumurtamın olduğundan bile emin değildim ama varmış düşün o dereceyim yani.

Ayni durumu yaşadım klomenle 6.5cm kist oluştu cok cnm sikildi hamile kalmayi beklerken bide kistle ugrasmk cok zor.ama bi ay da geçti.soğan kuru maydanoz suyu ve doğum kontrol hapiyla.kesinlkle tavsiye ederim

Geçmiş olsun canım senınki ilk aşama ohss olmuşsun yumurta 6.5 hafif geçmiştır benımkine göre benimki 3. en ağır aşamadaydı 13-14 cm 5 tane ben ölüyordum ALLAH korudu %50 hayatı riskim vardı .Bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum aynı doktora birde gittiğim insan guya çok bilgili.Benım ağır pko olduğumu bildiği halde o ilaçları az dozla dikkatli kontrolde tutarak tedaviyi devammı durdurmak mı gerektiğini belirtmesi gerekiyordu .Hayırlısı olsun bizede gelmiş geçmiş olsun canım benım.ben artık bitkisel kürlerle kendimi tedavi edeceğim.soğan kürü aslan pençesi çayı da hormonları düzenliyor sonra incir havuc kürü yapmayı düşünüyorum .Şuan soğan kürüne başlayacağım ama daha kontrol altındayım akciğerime su toplanma beynime kan pıhtısı ALLAH korusun atma riski var diye uğraşıyoruz atlatayım da bunları bebek düşünmüyorum artık bir kaç ay .Önce kendi sağlığımız

arkadaşlarr çok kötüyüm artık herşey bitti gibi geliyor klomen kullandım ayın 9 undada çatlatma iğnesi oldum 4 gün var adetime ama bugün kanda baktırdım negatif yine gebe değilimm artık gücüm kalmadı dayanamıyorum eşim bnden haber bekliyor nasıl gebe değilim diycem bilmiyorum hayalleri yine suya düşecek bütüün arkadaşları baba oldu o olamadı bn kesin gebeyim die düşünüyordum karnımda sürekli batmalar varr ne oluyor bana anlamıyorum artık haytın bi anlamı yok bnim için

Canım çok geçmiş olsun. Bende ileri derecede pcoluyum senin gibi. Günde 2 tane klomen içtim 5 gün sürdü. Sen daha mı fazla içmiştin. Bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum.

Canım bence biraz kendini toparla. Hayatın bir anlamı yok falan deme. Tamam hepimiz üzülüyoruz ama hayat her şeye rağmen yaşamaya değer. Karıkoca olmak ne demek iyi günde kötü günde birlikte olmak demek. Senin sadece iyi gününde yanında olan yada hamile kaldığında seni sevecek olan bir adam zaten gerçek anlamda bir eş değildir. Bu şekilde düşün. Kendini eksik yada kusurlu düşünme.

Benim yaşım 31. 2,3 yıl daha denerim olmadı gider evlatlık alırım ve kendi evladım gibi bakar büyütürüm. Napayım yani kendimi mi öldüreyim. Sende sıkma canını.

aynı durumdayız arkadaşım.

aynı hissiyatlar içindeyiz.

üzülme demicem çünkü ortada üzülmek için yeteri kadar büyük sebep var.

kist mi oluştu acaba bu karnımdaki ağrılar ne anlamadımm off beklemek çok zor gücüm kalmadığını hissediyorumm...

benimde adet günüm 3 gün geçti

bende de hiç bir ağrı yok

acaba çatlamamış yumurta kalıpta kist mi yapmı banada ?

ağrım yok ama kanamada yok.

kist oluşursa adet gecikiyor dimi kızlar ?

kist mi oluştu acaba bu karnımdaki ağrılar ne anlamadımm off beklemek çok zor gücüm kalmadığını hissediyorumm...

Canım bende senınle aynı gun ovıtrelle vuruldum dediğin gibi karın agrılarım var belım de cok agırıyo bıde adet sancısına benzer agrılarm ve akıntım var bugn 15. gun ama test yapmaya bile korkuyorum. Klomen kıst yapabılıyomus bunu öğrenmenın tek yolu doktora gıtmen ama uzme kendını yanlız degılsn bak hepiMiz senın gıbı beklıoruz ve bırbırımz için üzülüyorz 😘

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

benimde adet günüm 3 gün geçti

bende de hiç bir ağrı yok

acaba çatlamamış yumurta kalıpta kist mi yapmı banada ?

ağrım yok ama kanamada yok.

kist oluşursa adet gecikiyor dimi kızlar ?

bn çatlatma iğnesi oldum çatlamamış yumurta kalmış olabilir mi bilmiyorum, kist oluşunca adet geçilir mi hiç bilmiyorum canm yaa

korkarak yaptım testii ve sonuç korktuğum gibi oldum bn bu ay çok ümitliydim ama testi erken mi yaptım acaba bilmiyorum
ama hamile olmuş olsaydım kanda kesin çıkardıı die düşünüyorum o yüzden ümidim klamadı artık.

bu gün ne kara gün arkadaş !

bir tanemi iyi haber olmaz.

herkes ben dahil kocaman negatifleri görüyor sapır sapır.

umutsuzluktan boğulcam artık

Canım çok geçmiş olsun. Bende ileri derecede pcoluyum senin gibi. Günde 2 tane klomen içtim 5 gün sürdü. Sen daha mı fazla içmiştin. Bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum.

Canım geçmiş olsun sanada.Ben 5 gün serephone içtim ve puregon iğne yaptım .sonra ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.Pkoyu elimizden geldiğince azaltmadan bu riski hepimiz göz önüne almalıyız ne yazıkki doktorlar bunu bize demiyorlar.Benim gittiğim doktor o kadar bilgili ki ama o kadarda çok hastası varki sırf para için herkesi alıyor kabulune ve bir iki söz söyleyip gönderiyor.Ben diaformin içiyorum pkolular içmeli bu ilacı insulinden dolayı hiç o demedi ben dedim böyle ilac içiyorum haaa evet devam et diyor.Takip etmesi lazımdı hiç umursamadı.dikkat et sende canım o büyümeyen yumurtalar pkodan dolayı fazla uyarılıyor ve beklenmedik anda mm değil cm oluyor.Bende 4-5 tane 3-4 mm di iğneden bır hafta sonra 13-14 cm oldular doktor onlar minik işe yaramaz demişti bir tane 18 mm vardı çatlatmayı yapalım dediğinde .Günlerdir hastanede yattım ölüm tehlikem oldu yumurtalığımın ters dönme riski oldu dönseydi ameliyata girecektim şimdi akcığerimde su toplana bilir beynime kan pıhtısı ata bilir diye diyet yemekler sadece protein diyet yemekler ilaçlar ve bol su.Aman diyim dikkat et canım.Gözümle doğum yapan kaç kadın gördüm benim kadar ağrı sancı çekmediler hiç düşünmüyordumda dayana bileceğimi ALLAHım acıdı bana

Mrhaba klomen kullanan arkadaslr size bisi sormk istiyorm bndan yalask 2 haftavonce gttm ve 21mm yumrtm vrdi ve doktor bu gnleei degerlendir dedi ve nitekim dedklrini yaptm fakat esmde varikosl ameliyati oldu dunde regl oldm regl 5. Gunu gl klomene baslayalim dedi sizce neyib nesi bu bildgm kadariyla 21 mm yumurta iyi hur hoyut ama ilacj vermesnn nedenini anlamadm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam canim naber??? Ne yaptin?? Dr a gittin mi tekrar?

Yok canım gitmedim bu ay gitmicem ara verecem kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum spora başladım. . Ara ara unutuyorum ama hatırlatan çok oluyor . Kızıyorum artık cevredekilere çocuğa çok merakliysan sen yap diyorum. Sen nasılsın kuzucumm

canım klomende serephone gibi yumurtaların gelişmesini sağlıyor sadece serephoneyle olmamış bide klomeni deniyelim die düşünmüştür. bnce fark yok bn serephone kullandım ilk defa sonrasında hamile kaldım ama düşükle sonlandı 3 ay önce bu ayda klomen kullandım iğne vuruldum bugün 15. gün test yaptım negatif yani hangisinin iyi olduğunu bilemiyoruz şans meselsi birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…