Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Bilmiorm canim artik kafam beynm durmus durumda bisiler yapmaya calisiorm ama her gecen gun umudumu kaybetmeye basliorm rabbm hepimizn yardimcisibolsun ins bu ay rabbim sana hayilri hir evlatla mujdewini versin ve yuzunu guldursn cnku burdan aldigimz her guzel haber bir umut bizler icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm sen bayağı sıkıntı yasamissin.Allah yard olsun tez zamanda sağlığına kavuşursun inş.çok sıkıntılı bi süreç.bende rahim filmi çektirdim çok şükür .sen önce kendi sağlığını düşün bebek daha sonra inş olur..önce sağlık..

Baya bir badireler atlatmışsın canım çok üzüldüm ( . Bende diaformin gibi bir ilaç kullanmıyorum. Kadıköyün en pahalı hastanelerinden birine gidiyorum ama doktora endişelerimi söylediğimde sürekli "siz bana bırakın" deyip duruyor.

Şimdi doktordan geldim. Tek yumurtam 16 MM olmuş ve 2 gün sonra tekrar çağırdı. Ara kanamalarımı sordum. "Yıllarca hormonların harekete geçmemiş ve yumurtaların tembelleşmiş, zayıflamış. İlaçlarla biz onları tetikleyince birden bocaladılar ve yıllarca pasif kalan yumurtalar birden büyümeye başladı. Dolayısıyla kılcal damarlarda çatlama oluştu. Zayıf bir insanın birden kilo alıp derisinin çatlaması gibi" dedi. Crınone vajinal jel verdi. Her sabah bir tane kullanıcam. Rahim duvarım çok incelmiş. Onu kalınlaştıracakmış.

Klomen kullanıp hamile kalanlarla normal yolla hamile kalanların risk derecesi aynı mıdır? diye sordum ( kimyasal gebelik, kalp durması, düşük vs.)

Her hamilelikte oran %15 dir dedi.

Ya nasıl guvenecez bız doktorlara bazıları hıç sonuc vermıyor sırf para için gel git yapıyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya nasıl guvenecez bız doktorlara bazıları hıç sonuc vermıyor sırf para için gel git yapıyorlar

Benim doktor pek açıklama yapmayı sevmiyor. 15 dakikada bir hasta kabul ediyor. Ama çok sık kontrole çağırıyor.

Güvenmekten başka çaremiz yok Ben birkaç kez devlet hastanesine gittim.

Gayet modern görünümlü bayan bir doktor, mahalle ağzıyla aynen bana şöyle dedi " Kızım ben seninle mi uğraşıcam?"

Test sonuçlarını göstermek istediğim için dedi bunu ve sadece 2. görüşümdü. Arkama bile bakmadan çıktım oradan.

Benim verdiğim vergilerle aldıkları maaş haram olsun.

Aynen haram olsun benım doktorum çok konusuyor sakacı çok net anlatıyor herseyı soru sordugumda bıkmadan anlatıyor ve devlet hastanesıne tek evlenırken kan testı yaptırmak için gittim asla gıtmem suratsıZ oluyorlar pislikler

Kanamanın nereden geldiğini görmek için demir bir şeyle rahmimi açtı ve içine baktı ama öyle bir canım yandı ki anlatamam.

Hastaneden çıktım işe geldim ve şuan iş yerinde kıvranıyorum. Karnım çok ağrıyor. İçimde bir şeyler acıyor ama isim veremiyorum. Mide bulantısı da başladı. Rahmim de zonklama var.

Kürtaj falan olsam halim nice olurdu diye düşündüm. Umarım hiç yaşamam :18:

ne güzel büyümüş yumurtan. 2 gün içinde çatlar bence. arka arkaya 2 gün sıkı çalış :)

rahim duvarı inceliği için verdiği jeli ne kadar kullancaksın canım ? yumurta çatladıktan sonra bırakılıyormu yoksa devammı ?

bende de aynı sorun vardı. ama hiç bir ilaç yada jel vermedi. belki vereydi bu ay bi ihtimalim oludu

senin rahim kaç mm miş ?

bence yumurtaların büyüyor.

bugun yarın çatlayacak.

yumurta akı kıvamını görürsün sen akşama, sabaha

Rahim kaç MM sormadım canım ama çok ince dedi. Bu ilaç hamileliğin 12. hastasına kadar kullanılıyor. Rahim duvarını kalınlaştırıp sağlamlaştırıyor.Hamile kalmayı kolaylaştırdığı gibi hamilelerde de bebeğin tutunmasını sağlıyor. Düşük olmasını engelliyor.

Doktor bana ne kadar kullanacağımı söylemedi. günde bir tane kullanıcam. Yarın sabah başla dedi.

Şuan rahmim acıyor. Bugün bir şey yapamayız ama yarına acım geçerse olabilir.

Ya öyle bir durum oldu ki sadece çocuk odaklıyım ve kuruluk problemi başladı. Cinsellik bir fantazi olmaktan çıktı ve göreve dönüştü.

Doktora söyledim bu durumu. Jel vericem demişti ama hala vericek.

INSALLAH bitanem sorunsuz atlatitsin .Inan en iyi hastaneyede gitsek sans ben bunu anladim o kadar titiz aradim ugrastim gitmedigim dr lalmadi en son bunu buldum cok iyi diye basima bunlar geldi.Hani konu parada drgil esim.diyor doktugun paralari gec hic dusunme ya bisey olsaydi ne yapacaktik .Iste bizim doktorlar ve kac doktora gittim hicmi cikmaz iyisi.Grlecekte Ankaraya giderim o da gdrrsem.eger.Canim bak surekli yumurta takibi iste gereksiz dedigi yumurtalar bir anda hopp firliyorlar karninda siskinlik kasiklarda agri oldumu hemen hic bekleme hastaneye git ohss ola bilir de baksinlar sansa birakma ALLAHim kimseye vermesin INSALLAH herkess saglikli olsun ilk once sonrafa hayirli saglikli brbeklrr versin.brn o kadat hastanede yattim adetim 1bucuk gun azacik geldi kesildi hrmen gebelik testi isyediler negatif dediler inan o kadar dua ettim negatif olsun diye .Cunku o kadar agri kesici serumlar morfinler yapildiki bebek olsaydi morfinin etkisinden ne olurdu bilemiyorum onlara basit geliyor ama insan hayata bit canli sonucta.Adetim kesildiginden hala gelmedi suan bile tedirdigim 16haziranda olmustum acaba diye korkuyorum gec dollenme olursa bebek olursa o bebek sagliksiz olur ALLAHkorusun INSALLAH yoktur atlatmisimdir.Mutlaka kontrollerini bir giderken ikiye cikar canim brnim RABBim saglikli hayirli guzelmi guzel brbekler nasip eylesin hepinize canim.

Gecmis olsun canim benim rahim filmi bazi arkadaslarda agrili bazilarinda cok rahay geciyor INSALLAH senin iyi gecmistir.Oyle kuzum artik ilk kendi sagligima dikkat etmek lazim

Umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Benim bu tedavimin ilk ayı ama psikoloji gitti. Huni takmam yakındır

Kocama sardım resmen. Kötü davranıyorum. Sürekli sinirleniyorum. Ne derse uflayıp pufluyorum.
Normalde o çocuk istemiyor. Sırf ben istediğim için tamam dedi.

Sen zaten istemiyorsun o yüzden umrunda değil falan diyorum.

Bendeki durumlar böyle

iyi yapmışsın canım. zaten Ramazan da geliyor. bu arada dinlenmiş olursun. bende beklemedeyim canım. cuma ya kadar gelmezse kırmızılar test vericem. ama hiç belirtim yok olmadı galiba bu ayda.

Kızlar mrb. Bu ikinci kez klomen kullanışım ve dün son hapımı içitm bugün koyu kahverengi lekelenmem oluyo neden bilemiyorum

benimde adet günüm 3 gün geçti

bende de hiç bir ağrı yok

acaba çatlamamış yumurta kalıpta kist mi yapmı banada ?

ağrım yok ama kanamada yok.

kist oluşursa adet gecikiyor dimi kızlar ?

her zman gecikmiyor canm olsa da korkma kistten diğer adetle atiliyorlar.

Iyi yapmissn canm. Aylarca kafamizdan atmamiz gerekebilir bu işi ( o yüzden iyi olmamiz lazim :**

Fatmacim hatirlarsan ben de klomen zedeyim.2 kocaman kist olmuştu catlamamisti.Dr um 2 ay doğum kontrol kullaniriz demişti doğum kontrohapinin 9 .gunundeyim bu gün muayene oldum kistler gitmiş 4cm di.Dr.bu nazil olur dedi ama ben söylemedim adetinin 3.günü soğan kuru yapmistim.10 gündür öğlen aksam taze yaptim ilik AC karna içtim sonuç harika

Slm arkadaşlar rahim inceliği yada kalındığı nasıl biliniyor. Bir belirtisi var mi. Bilgisi olan paylasabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…