- 6 Haziran 2014
- 530
- 839
- 208
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.221
Cnm sen bayağı sıkıntı yasamissin.Allah yard olsun tez zamanda sağlığına kavuşursun inş.çok sıkıntılı bi süreç.bende rahim filmi çektirdim çok şükür .sen önce kendi sağlığını düşün bebek daha sonra inş olur..önce sağlık..Geçmiş olsun canım senınki ilk aşama ohss olmuşsun yumurta 6.5 hafif geçmiştır benımkine göre benimki 3. en ağır aşamadaydı 13-14 cm 5 tane ben ölüyordum ALLAH korudu %50 hayatı riskim vardı .Bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum aynı doktora birde gittiğim insan guya çok bilgili.Benım ağır pko olduğumu bildiği halde o ilaçları az dozla dikkatli kontrolde tutarak tedaviyi devammı durdurmak mı gerektiğini belirtmesi gerekiyordu .Hayırlısı olsun bizede gelmiş geçmiş olsun canım benım.ben artık bitkisel kürlerle kendimi tedavi edeceğim.soğan kürü aslan pençesi çayı da hormonları düzenliyor sonra incir havuc kürü yapmayı düşünüyorum .Şuan soğan kürüne başlayacağım ama daha kontrol altındayım akciğerime su toplanma beynime kan pıhtısı ALLAH korusun atma riski var diye uğraşıyoruz atlatayım da bunları bebek düşünmüyorum artık bir kaç ay .Önce kendi sağlığımız
Canım geçmiş olsun sanada.Ben 5 gün serephone içtim ve puregon iğne yaptım .sonra ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.Pkoyu elimizden geldiğince azaltmadan bu riski hepimiz göz önüne almalıyız ne yazıkki doktorlar bunu bize demiyorlar.Benim gittiğim doktor o kadar bilgili ki ama o kadarda çok hastası varki sırf para için herkesi alıyor kabulune ve bir iki söz söyleyip gönderiyor.Ben diaformin içiyorum pkolular içmeli bu ilacı insulinden dolayı hiç o demedi ben dedim böyle ilac içiyorum haaa evet devam et diyor.Takip etmesi lazımdı hiç umursamadı.dikkat et sende canım o büyümeyen yumurtalar pkodan dolayı fazla uyarılıyor ve beklenmedik anda mm değil cm oluyor.Bende 4-5 tane 3-4 mm di iğneden bır hafta sonra 13-14 cm oldular doktor onlar minik işe yaramaz demişti bir tane 18 mm vardı çatlatmayı yapalım dediğinde .Günlerdir hastanede yattım ölüm tehlikem oldu yumurtalığımın ters dönme riski oldu dönseydi ameliyata girecektim şimdi akcığerimde su toplana bilir beynime kan pıhtısı ata bilir diye diyet yemekler sadece protein diyet yemekler ilaçlar ve bol su.Aman diyim dikkat et canım.Gözümle doğum yapan kaç kadın gördüm benim kadar ağrı sancı çekmediler hiç düşünmüyordumda dayana bileceğimi ALLAHım acıdı bana
Baya bir badireler atlatmışsın canım çok üzüldüm( . Bende diaformin gibi bir ilaç kullanmıyorum. Kadıköyün en pahalı hastanelerinden birine gidiyorum ama doktora endişelerimi söylediğimde sürekli "siz bana bırakın" deyip duruyor.
Şimdi doktordan geldim. Tek yumurtam 16 MM olmuş ve 2 gün sonra tekrar çağırdı. Ara kanamalarımı sordum. "Yıllarca hormonların harekete geçmemiş ve yumurtaların tembelleşmiş, zayıflamış. İlaçlarla biz onları tetikleyince birden bocaladılar ve yıllarca pasif kalan yumurtalar birden büyümeye başladı. Dolayısıyla kılcal damarlarda çatlama oluştu. Zayıf bir insanın birden kilo alıp derisinin çatlaması gibi" dedi. Crınone vajinal jel verdi. Her sabah bir tane kullanıcam. Rahim duvarım çok incelmiş. Onu kalınlaştıracakmış.
Klomen kullanıp hamile kalanlarla normal yolla hamile kalanların risk derecesi aynı mıdır? diye sordum ( kimyasal gebelik, kalp durması, düşük vs.)
Her hamilelikte oran %15 dir dedi.
Ya nasıl guvenecez bız doktorlara bazıları hıç sonuc vermıyor sırf para için gel git yapıyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim doktor pek açıklama yapmayı sevmiyor. 15 dakikada bir hasta kabul ediyor. Ama çok sık kontrole çağırıyor.
Güvenmekten başka çaremiz yokBen birkaç kez devlet hastanesine gittim.
Gayet modern görünümlü bayan bir doktor, mahalle ağzıyla aynen bana şöyle dedi " Kızım ben seninle mi uğraşıcam?"
Test sonuçlarını göstermek istediğim için dedi bunu ve sadece 2. görüşümdü. Arkama bile bakmadan çıktım oradan.
Benim verdiğim vergilerle aldıkları maaş haram olsun.
Aynen haram olsun benım doktorum çok konusuyor sakacı çok net anlatıyor herseyı soru sordugumda bıkmadan anlatıyor ve devlet hastanesıne tek evlenırken kan testı yaptırmak için gittim asla gıtmem suratsıZ oluyorlar pislikler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Baya bir badireler atlatmışsın canım çok üzüldüm( . Bende diaformin gibi bir ilaç kullanmıyorum. Kadıköyün en pahalı hastanelerinden birine gidiyorum ama doktora endişelerimi söylediğimde sürekli "siz bana bırakın" deyip duruyor.
Şimdi doktordan geldim. Tek yumurtam 16 MM olmuş ve 2 gün sonra tekrar çağırdı. Ara kanamalarımı sordum. "Yıllarca hormonların harekete geçmemiş ve yumurtaların tembelleşmiş, zayıflamış. İlaçlarla biz onları tetikleyince birden bocaladılar ve yıllarca pasif kalan yumurtalar birden büyümeye başladı. Dolayısıyla kılcal damarlarda çatlama oluştu. Zayıf bir insanın birden kilo alıp derisinin çatlaması gibi" dedi. Crınone vajinal jel verdi. Her sabah bir tane kullanıcam. Rahim duvarım çok incelmiş. Onu kalınlaştıracakmış.
Klomen kullanıp hamile kalanlarla normal yolla hamile kalanların risk derecesi aynı mıdır? diye sordum ( kimyasal gebelik, kalp durması, düşük vs.)
Kanamanın nereden geldiğini görmek için demir bir şeyle rahmimi açtı ve içine baktı ama öyle bir canım yandı ki anlatamam.
Hastaneden çıktım işe geldim ve şuan iş yerinde kıvranıyorum. Karnım çok ağrıyor. İçimde bir şeyler acıyor ama isim veremiyorum. Mide bulantısı da başladı. Rahmim de zonklama var.
Kürtaj falan olsam halim nice olurdu diye düşündüm. Umarım hiç yaşamam :18:
ne güzel büyümüş yumurtan. 2 gün içinde çatlar bence. arka arkaya 2 gün sıkı çalış :)
rahim duvarı inceliği için verdiği jeli ne kadar kullancaksın canım ? yumurta çatladıktan sonra bırakılıyormu yoksa devammı ?
bende de aynı sorun vardı. ama hiç bir ilaç yada jel vermedi. belki vereydi bu ay bi ihtimalim oludu
senin rahim kaç mm miş ?
Cnm sen bayağı sıkıntı yasamissin.Allah yard olsun tez zamanda sağlığına kavuşursun inş.çok sıkıntılı bi süreç.bende rahim filmi çektirdim çok şükür .sen önce kendi sağlığını düşün bebek daha sonra inş olur..önce sağlık..
INSALLAH bitanem sorunsuz atlatitsin .Inan en iyi hastaneyede gitsek sans ben bunu anladim o kadar titiz aradim ugrastim gitmedigim dr lalmadi en son bunu buldum cok iyi diye basima bunlar geldi.Hani konu parada drgil esim.diyor doktugun paralari gec hic dusunme ya bisey olsaydi ne yapacaktik .Iste bizim doktorlar ve kac doktora gittim hicmi cikmaz iyisi.Grlecekte Ankaraya giderim o da gdrrsem.eger.Canim bak surekli yumurta takibi iste gereksiz dedigi yumurtalar bir anda hopp firliyorlar karninda siskinlik kasiklarda agri oldumu hemen hic bekleme hastaneye git ohss ola bilir de baksinlar sansa birakma ALLAHim kimseye vermesin INSALLAH herkess saglikli olsun ilk once sonrafa hayirli saglikli brbeklrr versin.brn o kadat hastanede yattim adetim 1bucuk gun azacik geldi kesildi hrmen gebelik testi isyediler negatif dediler inan o kadar dua ettim negatif olsun diye .Cunku o kadar agri kesici serumlar morfinler yapildiki bebek olsaydi morfinin etkisinden ne olurdu bilemiyorum onlara basit geliyor ama insan hayata bit canli sonucta.Adetim kesildiginden hala gelmedi suan bile tedirdigim 16haziranda olmustum acaba diye korkuyorum gec dollenme olursa bebek olursa o bebek sagliksiz olur ALLAHkorusun INSALLAH yoktur atlatmisimdir.Mutlaka kontrollerini bir giderken ikiye cikar canim brnim RABBim saglikli hayirli guzelmi guzel brbekler nasip eylesin hepinize canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence yumurtaların büyüyor.
bugun yarın çatlayacak.
yumurta akı kıvamını görürsün sen akşama, sabaha
Yok canım gitmedim bu ay gitmicem ara verecem kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum spora başladım. . Ara ara unutuyorum ama hatırlatan çok oluyor . Kızıyorum artık cevredekilere çocuğa çok merakliysan sen yap diyorum. Sen nasılsın kuzucumm
benimde adet günüm 3 gün geçti
bende de hiç bir ağrı yok
acaba çatlamamış yumurta kalıpta kist mi yapmı banada ?
ağrım yok ama kanamada yok.
kist oluşursa adet gecikiyor dimi kızlar ?
Yok canım gitmedim bu ay gitmicem ara verecem kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum spora başladım. . Ara ara unutuyorum ama hatırlatan çok oluyor . Kızıyorum artık cevredekilere çocuğa çok merakliysan sen yap diyorum. Sen nasılsın kuzucumm
INSALLAH bitanem sorunsuz atlatitsin .Inan en iyi hastaneyede gitsek sans ben bunu anladim o kadar titiz aradim ugrastim gitmedigim dr lalmadi en son bunu buldum cok iyi diye basima bunlar geldi.Hani konu parada drgil esim.diyor doktugun paralari gec hic dusunme ya bisey olsaydi ne yapacaktik .Iste bizim doktorlar ve kac doktora gittim hicmi cikmaz iyisi.Grlecekte Ankaraya giderim o da gdrrsem.eger.Canim bak surekli yumurta takibi iste gereksiz dedigi yumurtalar bir anda hopp firliyorlar karninda siskinlik kasiklarda agri oldumu hemen hic bekleme hastaneye git ohss ola bilir de baksinlar sansa birakma ALLAHim kimseye vermesin INSALLAH herkess saglikli olsun ilk once sonrafa hayirli saglikli brbeklrr versin.brn o kadat hastanede yattim adetim 1bucuk gun azacik geldi kesildi hrmen gebelik testi isyediler negatif dediler inan o kadar dua ettim negatif olsun diye .Cunku o kadar agri kesici serumlar morfinler yapildiki bebek olsaydi morfinin etkisinden ne olurdu bilemiyorum onlara basit geliyor ama insan hayata bit canli sonucta.Adetim kesildiginden hala gelmedi suan bile tedirdigim 16haziranda olmustum acaba diye korkuyorum gec dollenme olursa bebek olursa o bebek sagliksiz olur ALLAHkorusun INSALLAH yoktur atlatmisimdir.Mutlaka kontrollerini bir giderken ikiye cikar canim brnim RABBim saglikli hayirli guzelmi guzel brbekler nasip eylesin hepinize canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?