Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

bende ne diyceğimi şaşırmıştımm.. yok düşünmüoruz.. düşünsekmi karar veremedik gibi şeylerrr diyordum.... saol yaaa en azından böyle derimmm

iyi yapmışsın canım. zaten Ramazan da geliyor. bu arada dinlenmiş olursun. bende beklemedeyim canım. cuma ya kadar gelmezse kırmızılar test vericem. ama hiç belirtim yok olmadı galiba bu ayda.
Belirtilere takılma canım. Moralini yüksek tut. Bebişin sana sıkıca tutunmak için savaş veriyor olabilir stres yapma rahat ol
her zman gecikmiyor canm olsa da korkma kistten diğer adetle atiliyorlar.

Iyi yapmissn canm. Aylarca kafamizdan atmamiz gerekebilir bu işi ( o yüzden iyi olmamiz lazim :**
Canım inan tek dert o değil ki bir sürü dert hangisine karşı güçlü durabileceksin ki.. şu an odada tek başıma oturmuş agliyorum. Kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum
bende ne diyceğimi şaşırmıştımm.. yok düşünmüoruz.. düşünsekmi karar veremedik gibi şeylerrr diyordum.... saol yaaa en azından böyle derimmm

niçin ağlıosun arivercimmm????

Ya ben yumurtladigim gün çok ağrım olurdu klomen kullandığımdan beri dağa çok ağrım oldu kimildayamiyorum bile bugün 14.gun adamla birlikte olmam lazım ama nasıl olacak bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım oss mi ohss mi nedir o olmasın sakın.... gittinmi doktora yumurtalarına baktımı klomenden sonra?

Canım inan tek dert o değil ki bir sürü dert hangisine karşı güçlü durabileceksin ki.. şu an odada tek başıma oturmuş agliyorum. Kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum

Çok iyi anliyrm seni ama elden bişey gelmiyor işte kuzm (( sabretcez naaplm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar,

beklenen 2 damla kan geldi ! klomeni 2. kullanışımda zaten 5 damla olan adetin 2 ye düştü.

ne kadar rahimi inceltiyorsa artık.

bu sabah soğanları 5 dk kaynattım. süzdüm. bardak bana bakıyor ben bardağa.

15 gün içim bakım nolcak.

doktora her seferinde "benim adetim çok ama çok azaldı bu bir sorun değil mi?" diye soruyorum. 1 damla gelsin ama gelsin diyor !

hiç inandırıcı gelmiyor bana.

aranızdan böyle olan var mı ? böyle 3 günde toplasan 1 ped kirletmeyen ?

ve doktoruyla bunu paylaşıp cevap, tedavi alan ?

günaydın arkadaşalr merhaba
BEN BU AYIN 7 SİNDE REGL OLDUM 12.SİNDE KLOMEN VERDİ DOKTOR 18İNDE DE KONTRELE GİTTTİM 2 TANE YMURTAM OLUŞMUŞ BİRİ 16 BİRİ 17 DEDİ GÜN AŞIRI İLİŞKİ ÖNERDİ BUGUN YİNE KONTROLÜM VAR YİNE YUMURTA TAKİBİ Mİ ACABA YUMURTALARIMIN BÜYÜKLÜĞÜ NASIL
BİLGİSİ OLNLARDAN CVP BEKLİYORUM

valla canım ben öyle bir durumdayımki adamdan istediğimi alım başkada bi ne heves ne istek kaldı !

allaha şükür hiç bir anlaşmazlığımız yok ama artık dene dene gına geldi.

bebeği bir tuttursam o sağ ben selamet yani...

Kızlar mrb. Bu ikinci kez klomen kullanışım ve dün son hapımı içitm bugün koyu kahverengi lekelenmem oluyo neden bilemiyorum

Aynısı bende de oldu 1 hafta ara ara devam etti. Doktora gittim. Kılcal damarlarda çatlama olmuş. Vajinal jel verdi. Eski yazılarımı okuyabilirsin.

Slm arkadaşlar rahim inceliği yada kalındığı nasıl biliniyor. Bir belirtisi var mi. Bilgisi olan paylasabilir mi acaba?

rahim inceliği belirtisi az ve kısa adet.

mesela adetimin 17. günü rahim 6 mm

oysaki sağlıklı bir gebelik için 8 - 9 mm olması gerekir diyor doktorlar.

senin incelik problemin mi var ?

Slm arkadaşlar rahim inceliği yada kalındığı nasıl biliniyor. Bir belirtisi var mi. Bilgisi olan paylasabilir mi acaba?

Doktor muayenesi ile biliniyor. Bende incelik vardı ve progestan vajinal jel kullanıyorum ama kalın olan için nasıl bir işlem uygulanıyor bilmiyorum.

Seyrani, bende seninle aynı durumdayım. 2 ayda bir adet olurum ve kokusundan falan rahatsız olmasam bütün bir adet dönemini tek bir pedle geçirebilirim ve üstelik kırmızı kanda gelmez bulanık kahverengi.

Doktoruma ben de sordum. Sorun değil dedi. Hatta kaç doktora sordum. Bir tanesi düzensizlik için doğum kontrol hapı vermişti ve bu kanamalarını dahada çok azaltacak ama böyle olması daha iyi demişti.

Arkadaşımın kanaması çok olurdu baya çok yani. sürekli demir eksikliği kansızlık falan yaşardı bu yüzden. O da doktora gitmişti ve ciddiye alması gerektiğini çok zararlı olduğunu söylemişlerdi. Kendisi bekardı ve karından ultrasyona çağırmışlardı.

Yumurtaların çok iyi büyümüş 11 günde 16 ve 17 MM olmuş. Benim dün 14. gündü ve bir yumurtam 16MM olmuştu. Yarın tekrar gidicem.

Doktorun seni çağırmasının sebebi yumurtaların çatlamış mı diye bakacak olabilir.

şimdi bu konuyla alakalı bir video izledim uzman tv de.

kadın doktor diyorki net olarak "rahim inceyse bebek tutunamaz. hormon takviyeleriyle rahimi deksetlemek şart"

aylardır gittiğim her doktora kendimi anlatıyorum biride bir destek ilaç vermedi. ama teşhis hep aynı "rahim çok ince"

anlamıyorum ya.

bu kahverengi 3 - 5 damla kan rahimin alarm verdiğini gösteriyor işte. nasılki şakır şakır kanaman oluyosa ve bu bir sorunsa
bu da ciddi bir sorun.

videodaki doktor "rahim kanlanıp kalınlaşmazsa bebek tutunamaz" diyor. daha ne desin !

Progestan iğne, hap yada jel vermedi mi doktorun. Rahim inceyse hamile kalsan da bebek tutunamaz. Doktorum da aynısını dedi bana ve jel verdi.

Seninki neden bir şey vermedi anlamadım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…