- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.241
Yok canım gitmedim bu ay gitmicem ara verecem kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum spora başladım. . Ara ara unutuyorum ama hatırlatan çok oluyor . Kızıyorum artık cevredekilere çocuğa çok merakliysan sen yap diyorum. Sen nasılsın kuzucumm
Slm arkadaşlar rahim inceliği yada kalındığı nasıl biliniyor. Bir belirtisi var mi. Bilgisi olan paylasabilir mi acaba?
Belirtilere takılma canım. Moralini yüksek tut. Bebişin sana sıkıca tutunmak için savaş veriyor olabilir stres yapma rahat oliyi yapmışsın canım. zaten Ramazan da geliyor. bu arada dinlenmiş olursun. bende beklemedeyim canım. cuma ya kadar gelmezse kırmızılar test vericem. ama hiç belirtim yokolmadı galiba bu ayda.
Canım inan tek dert o değil ki bir sürü dert hangisine karşı güçlü durabileceksin ki.. şu an odada tek başıma oturmuş agliyorum. Kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorumher zman gecikmiyor canm olsa da korkma kistten diğer adetle atiliyorlar.
Iyi yapmissn canm. Aylarca kafamizdan atmamiz gerekebilir bu işi( o yüzden iyi olmamiz lazim :**
bende ne diyceğimi şaşırmıştımm.. yok düşünmüoruz.. düşünsekmi karar veremedik gibi şeylerrr diyordum.... saol yaaa en azından böyle derimmm
Belirtilere takılma canım. Moralini yüksek tut. Bebişin sana sıkıca tutunmak için savaş veriyor olabilir stres yapma rahat ol
Canım inan tek dert o değil ki bir sürü dert hangisine karşı güçlü durabileceksin ki.. şu an odada tek başıma oturmuş agliyorum. Kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum
Ya ben yumurtladigim gün çok ağrım olurdu klomen kullandığımdan beri dağa çok ağrım oldu kimildayamiyorum bile bugün 14.gun adamla birlikte olmam lazım ama nasıl olacak bilemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm ultrasona grdinmi doktor soluyo
niçin ağlıosun arivercimmm????
Canım inan tek dert o değil ki bir sürü dert hangisine karşı güçlü durabileceksin ki.. şu an odada tek başıma oturmuş agliyorum. Kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum
Rahim kaç MM sormadım canım ama çok ince dedi. Bu ilaç hamileliğin 12. hastasına kadar kullanılıyor. Rahim duvarını kalınlaştırıp sağlamlaştırıyor.Hamile kalmayı kolaylaştırdığı gibi hamilelerde de bebeğin tutunmasını sağlıyor. Düşük olmasını engelliyor.
Doktor bana ne kadar kullanacağımı söylemedi. günde bir tane kullanıcam. Yarın sabah başla dedi.
Şuan rahmim acıyor. Bugün bir şey yapamayız ama yarına acım geçerse olabilir.
Ya öyle bir durum oldu ki sadece çocuk odaklıyım ve kuruluk problemi başladı. Cinsellik bir fantazi olmaktan çıktı ve göreve dönüştü.
Doktora söyledim bu durumu. Jel vericem demişti ama hala vericek.
Kızlar mrb. Bu ikinci kez klomen kullanışım ve dün son hapımı içitm bugün koyu kahverengi lekelenmem oluyo neden bilemiyorum
Slm arkadaşlar rahim inceliği yada kalındığı nasıl biliniyor. Bir belirtisi var mi. Bilgisi olan paylasabilir mi acaba?
selam kızlar,
beklenen 2 damla kan geldi ! klomeni 2. kullanışımda zaten 5 damla olan adetin 2 ye düştü.
ne kadar rahimi inceltiyorsa artık.
bu sabah soğanları 5 dk kaynattım. süzdüm. bardak bana bakıyor ben bardağa.
15 gün içim bakım nolcak.
doktora her seferinde "benim adetim çok ama çok azaldı bu bir sorun değil mi?" diye soruyorum. 1 damla gelsin ama gelsin diyor !
hiç inandırıcı gelmiyor bana.
aranızdan böyle olan var mı ? böyle 3 günde toplasan 1 ped kirletmeyen ?
ve doktoruyla bunu paylaşıp cevap, tedavi alan ?
günaydın arkadaşalr merhaba
BEN BU AYIN 7 SİNDE REGL OLDUM 12.SİNDE KLOMEN VERDİ DOKTOR 18İNDE DE KONTRELE GİTTTİM 2 TANE YMURTAM OLUŞMUŞ BİRİ 16 BİRİ 17 DEDİ GÜN AŞIRI İLİŞKİ ÖNERDİ BUGUN YİNE KONTROLÜM VAR YİNE YUMURTA TAKİBİ Mİ ACABA YUMURTALARIMIN BÜYÜKLÜĞÜ NASIL
BİLGİSİ OLNLARDAN CVP BEKLİYORUM
Seyrani, bende seninle aynı durumdayım. 2 ayda bir adet olurum ve kokusundan falan rahatsız olmasam bütün bir adet dönemini tek bir pedle geçirebilirim ve üstelik kırmızı kanda gelmez bulanık kahverengi.
Doktoruma ben de sordum. Sorun değil dedi. Hatta kaç doktora sordum. Bir tanesi düzensizlik için doğum kontrol hapı vermişti ve bu kanamalarını dahada çok azaltacak ama böyle olması daha iyi demişti.
Arkadaşımın kanaması çok olurdu baya çok yani. sürekli demir eksikliği kansızlık falan yaşardı bu yüzden. O da doktora gitmişti ve ciddiye alması gerektiğini çok zararlı olduğunu söylemişlerdi. Kendisi bekardı ve karından ultrasyona çağırmışlardı.
şimdi bu konuyla alakalı bir video izledim uzman tv de.
kadın doktor diyorki net olarak "rahim inceyse bebek tutunamaz. hormon takviyeleriyle rahimi deksetlemek şart"
aylardır gittiğim her doktora kendimi anlatıyorum biride bir destek ilaç vermedi. ama teşhis hep aynı "rahim çok ince"
anlamıyorum ya.
bu kahverengi 3 - 5 damla kan rahimin alarm verdiğini gösteriyor işte. nasılki şakır şakır kanaman oluyosa ve bu bir sorunsa
bu da ciddi bir sorun.
videodaki doktor "rahim kanlanıp kalınlaşmazsa bebek tutunamaz" diyor. daha ne desin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?