Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Progestan iğne, hap yada jel vermedi mi doktorun. Rahim inceyse hamile kalsan da bebek tutunamaz. Doktorum da aynısını dedi bana ve jel verdi.

Seninki neden bir şey vermedi anlamadım:26:

adam gibi bir doktor bulamadım gitti.

ben istanbul başakşehirdeyim. iyi bir doktor bulsam gitcem bu ay. sana verdiği jeli adetin kaçıncı günü başla dedi ?

acaba senin jeldendemi alsam ?

ben şimdi soğan kürü yaptım bu sabah ilk. doktora gitsem klomensiz yumurta takibi yaptırmak istiyorum desem. bide öyle denesem. çünkü yumurtlama
problemim olmadığını biliyorum. belki yumurtalarım geç gelişiyor olabilir. soğanda buna fayda edebilir. ne bilim ya düşünmekten kafam
çatlıyor.

ben klomenin zararından başka bişey görmedim şu ana kadar. kullanmıcam artık.

Canım zaten klomenin etkisi 3 ay devam ediyormuş. Klomen kullanmayı bırakıpta hamile kalanı da çok duydum.

Benim adetim çoktan bitti ama ara kanamalarım devam etti ve rahimde gitgide incelmiş. Dün verdi bana. Rahim duvarını kalınlaştıracak ve güçlendirecek dedi. Hapını veya iğnesini kullananlarda varmış. Ben bu sabah kullandım. Uzun bir ucu var. Rahmine sokup sıkıyorsun. Ben ayağa kalkınca hepsi geri akacak sandım ama hiç akmadı ve sabahtan beri herhangi bir kanamada yok. Kaşıntı oluyor diyenleri okumuştum. Şimdilik öyle bir şeyde yok.

Sen doktora sormadan alma bence ( ama ya hamile kalınca bebek düşerse birde o var. Karar veremedim canım ((

burdaki bir doktoru çok met ediyor forumdaki kadınlar.

yarın ona gidim. ne kaybederim.

beni dinleyecek bir doktor lazım. önceki ultrasonla bakar, 2 cümle kurar sonra suratına bakar kalkıp gitsin diye.

ben yarın gidim şu kadın doktora.

bide onu deniyim.

hem jeli, ilacı falanda sorarım.

Adı neymiş bu doktorun. Nerede çalışıyormuş?

Bence de sen git. Anlat durumunu. İnşallah ilgili biridir.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..
En son 27 mayısta adet oldum. Ne bende ne de eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen 1bucuk yıldır çocuğumuz olmadı. En son gittiğim doktor klomene başlattı.3 ay klomen kullacaksın. Gebelik oluşma ihtimali çok yüksek ama eğer oluşmazsa rahim filmi çekecez dedi. Adetin 4. günü başladım sabah 1 akşam 1 şeklinde kullandım. Adetin 11. günü (7 haziran) kontrole gittiğimde pregnyl yazdı. Bacaktan yaptırdım. 8-9-11-13 haziranda ilişki önerdi uyguladık. Bugün iğnenin 18. günü. Pazar günü ve bugün evde test yaptım tek çizgi. Bugün sağlık ocağına gittim kan verdim. Yarın sonuçlar çıkacak. Pek ümidim yok hayırlısı..

bizimde hiç bi problem yok cnm 22ay oldu hç korunmadık olmadı bende 7sinde regli oldum klomene başladım 5. gün 14 yumurta takibi ilişki gün aşırı bugun tekrar gidecem bakalım ne diyecek inşallah haişsindir yarın güzel haberlerini bekliyorumm

Umarım hamilesindir de bize de umut olursun

hiç ümidim yok kızlar olsa idrar testinde çıkardı silik de olsa diye düşünüyorum. Yine de hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elden

Sabırlı ol canım. Dediğin gibi her şeyin hayırlısı. Belki de hamile değilsin ama şunu da göz ardı etme : İdrar testinde hemen belli olmaz.

Son düzenleme:
slm kendi kendime klomen kullanacam bu ay doktor bir kere vermisti olmadi aylar g3cti tik yok yoruldum ne olursa olsun artik

Sabırlı ol canım. Dediğin gibi her şeyin hayırlısı. Belki de hamile değilsin ama şunu da göz ardı etme : İdrar testinde hemen belli olmaz.

Sen de haklısın ama göğüs ağrılarım çoktu bugün yok denecek kadar az. İyici strese girdim son birkaç gündür.. İnsanların sorularından o kadar sıkıldımki.. Allah bir an önce hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Soru sorup içimizi acıtan, geren insanları da ıslah etsin

Son düzenleme:
slm kendi kendime klomen kullanacam bu ay doktor bir kere vermisti olmadi aylar g3cti tik yok yoruldum ne olursa olsun artik

Hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Ama doktor kontrolü olmadan kullanma derim. sonucta takip edilmen lazım. Allah korusun daha kötü sonuçlarla karşılaşmayasın. Öyle klomen diyip geçmemek lazım. Hep hormonal dengeyi etkileyecek ilaçlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…