Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Çevresel baskı çok gerer insanı haklısın. Benim tedavimi gördüğümü sadece eşimle ben biliyoruz. O yüzden kafamız rahat. Sende umursama boş ver. Ne meraklı insanlar var yaa.

birkere vermisti cnm ya kistte olmamisti haklisinda doktorlardan sogudum artik tutturmuslar sorun yok laparoskopiyle bakalim ne var diye sorun yokta neden yok tukendim cokk

rahim inceliği belirtisi az ve kısa adet.

mesela adetimin 17. günü rahim 6 mm

oysaki sağlıklı bir gebelik için 8 - 9 mm olması gerekir diyor doktorlar.

senin incelik problemin mi var ?

Ben bilmiyorum var mi yok mu. Hamilelik olmadı da burda duydum rahim inceliği kalınlığı falan diye bir sorayım dedim. Ama adetim 5 gün sürüyor 3 gün yoğun diğer gün ler ara ara. Normalmi acaba bu.

canım bende başladım soğana,ama benım durumum çok kötüydüm ölüydüm öyle düşün hastanede.az önce doktordan geldim canım o kadar ilaçlar serumlar sogan kuru 13 cm den 7 ye inmiş halada 2.ci derece ohss geçiriyorum.düşün yani en az doz ilaçlarla en ağır ohssyi geçiriyorumki 2.ye zorla inmiş.tedavim devam daha .bir daha zaten yaptırırsam tekrarlanacak dedi ben vazgeçtim soğan kürüne devam edeceğim bakalım bebek işim uzadı en az 1 sene artık.pkoyu düzene koymam lazım canım.ALLAHım yardımcımız olsun şuna bak diyorum gereksiz gözüken polikistiklerin başımıza açtığına bakarmısın ya,gereksiz diye diye umursamadım en ağır duruma geldi pkom ne yazıkki birde yaş bebek olmaması herşey önemli böyle konularda hayırlısı RABBimden hepimizin adına bakalım canım nasıl olacak İNŞALLAH

zaten insanın elinde olmuyor canım psikolojisi bozuluyor.Benımde sinir en üst seviyede de kendimi sürekli frenliyorum.Zorlamamak lazım düşünüyorum artık benımde ilk tedavimdi canım bugün doktordan geldim 3.derece ohssden hala o tedavilerle 2.ye inmiş durumdayım tedavim devam yataktan kalmamam lazım halada.bir kere geçirenler sürekli geçirirmiş çatlatmada aşılama tüp bebekte ne yazıkki.Ben vazgeçtim bu yöntemlerden soğan kürüne başladım spor ymeklere dikkat ilaçlarım pkoyu en aza indirmeden asla bebek düşünmüyorum önce kendi sağlığımız sonra böyle tedavi canım.Önce kendimizi tparlamamız lazım düşünsene bu haldeyken ya bebek olursa ve sağlıksız olursa ALLAHkorusun sende biraz oluruna bırak artık bende bıraktım artık zaten kafaya taktıkca olmuyor hormonlar fırlıyor sakin olmaya çalış hayatına güzelce devam et tabi bende :) :) :) ALLAHım hepimize zamanında hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin stresi atalım bir kenara artık

Allah korumuş seni.ben ohss yi tüp bebek yaptiranlarda duyardim.ama basit bir klomenin yaptigina bak.tekrar geçmişler olsun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşimle tartıştık canım. Ben çok yoruldum bi kere bile alttan almayi bilmez. Beni kirdiginda gönlümü almakiçin cabalamaz. .neye uzulecem ben ya neye.. çok sıkıldım her şeyden. Herkesten..

eşini en iyi sen tanırsınn... hani tartışma konusunu bilsem ona göre birşey yazardım ama... Bildiğim birşey varsa o da erkeklerin ne kadar anlayışsız oldugudur... onları yontmaktaa en zor iş.... Ancak onun eşref saatini buluppp bir gun neden böyle davrandıgını neden guzel guzel tarışı konuşamadıgınızı sorabilirsin... insanlar konuşa konuşa.. malesef erkekler bunu bilmio hepsi kütükkkk wallaa

Kızlar bisey sorcam ovitrelle ignesinden sonra gebelik adetgunu gecmeyene kadar kanda belli olur mu? Yoksa adetin gecmesimi lazm?

Dayanamadim test yaptim ve hazin son kocaman bir negatiffff , olmadi malesef 😔😔😭😭😭😭

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sabah sağlık ocağına gidecektim kan sonucunu almaya.. Gerek kalmadı tuvalette hapşurmamla adetim başladı.. Allahım ya gülsem mi ağlasam mı. Var mı benim gibi çatlatma iğnesinin 19. gününde adet olan

günaydın arkadaşlar günümüz aydınlık geçer inşallah bende bu ay klomene devam edicem doktor dozajı artırdı günde 3 tane yaptı neden böyle yaptı anlamadım da çatlatma iğnesini de yazdı bakalım inşallah bu ay olur olmazsa bir ay ara vericem haplara

dr bana adetin gecmeden bosuna yapma dedi bende bekliyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bn adetime 4 gün vardı yaptım negatifti hiç umudum yok ama yinede ne bilim insanda belki düşüncesi oluyorr allah herkesin gönlüne göre versin bu duygudan mahrum etmesin

Bugün adetimin 16. günü ve doktor kontrolüm var.

Umarım yumurtalarım artık büyümüştür ve çatlatma iğnesi verir. Ne büyümez yumurtaymış bu böyle.

çok geçmiş olsun canım.

büyük badire atlattın.

bir çocuk sevindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…