- 18 Haziran 2014
- 1.288
- 808
- 88
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.281
Sen de haklısın ama göğüs ağrılarım çoktu bugün yok denecek kadar az. İyici strese girdim son birkaç gündür.. İnsanların sorularından o kadar sıkıldımki.. Allah bir an önce hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Soru sorup içimizi acıtan, geren insanları da ıslah etsin
Hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Ama doktor kontrolü olmadan kullanma derim. sonucta takip edilmen lazım. Allah korusun daha kötü sonuçlarla karşılaşmayasın. Öyle klomen diyip geçmemek lazım. Hep hormonal dengeyi etkileyecek ilaçlar bunlar.
rahim inceliği belirtisi az ve kısa adet.
mesela adetimin 17. günü rahim 6 mm
oysaki sağlıklı bir gebelik için 8 - 9 mm olması gerekir diyor doktorlar.
senin incelik problemin mi var ?
Fatmacim hatirlarsan ben de klomen zedeyim.2 kocaman kist olmuştu catlamamisti.Dr um 2 ay doğum kontrol kullaniriz demişti doğum kontrohapinin 9 .gunundeyim bu gün muayene oldum kistler gitmiş 4cm di.Dr.bu nazil olur dedi ama ben söylemedim adetinin 3.günü soğan kuru yapmistim.10 gündür öğlen aksam taze yaptim ilik AC karna içtim sonuç harika
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Benim bu tedavimin ilk ayı ama psikoloji gitti. Huni takmam yakındır
Kocama sardım resmen. Kötü davranıyorum. Sürekli sinirleniyorum. Ne derse uflayıp pufluyorum.
Normalde o çocuk istemiyor. Sırf ben istediğim için tamam dedi.
Sen zaten istemiyorsun o yüzden umrunda değil falan diyorum.
Bendeki durumlar böyle
canım bende başladım soğana,ama benım durumum çok kötüydüm ölüydüm öyle düşün hastanede.az önce doktordan geldim canım o kadar ilaçlar serumlar sogan kuru 13 cm den 7 ye inmiş halada 2.ci derece ohss geçiriyorum.düşün yani en az doz ilaçlarla en ağır ohssyi geçiriyorumki 2.ye zorla inmiş.tedavim devam daha .bir daha zaten yaptırırsam tekrarlanacak dedi ben vazgeçtim soğan kürüne devam edeceğim bakalım bebek işim uzadı en az 1 sene artık.pkoyu düzene koymam lazım canım.ALLAHım yardımcımız olsun şuna bak diyorum gereksiz gözüken polikistiklerin başımıza açtığına bakarmısın ya,gereksiz diye diye umursamadım en ağır duruma geldi pkom ne yazıkkibirde yaş bebek olmaması herşey önemli böyle konularda hayırlısı RABBimden hepimizin adına bakalım canım nasıl olacak İNŞALLAH
Eşimle tartıştık canım. Ben çok yoruldum bi kere bile alttan almayi bilmez. Beni kirdiginda gönlümü almakiçin cabalamaz. .neye uzulecem ben ya neye.. çok sıkıldım her şeyden. Herkesten..
Kızlar ben bu ay ara veriyorum dinlenicem biraz kafam cok dağınık. Temmuz'da eşimle tatile gidecez bir arkadaşın yanına o doktor. Bi de orda denicem
Evrakcuuuu nerdesinnn canimm
canımmmm tatildeydim :) hiç kafamda yoktu geldim yine bebek te bebek diye başladımmmkendimi bazen hiç iyi hissetmiyorum sennsılsın kuzummm miniklerimiz nasıl cinsiyetleri bellioldumu kuzucukların :)
Kızlar bisey sorcam ovitrelle ignesinden sonra gebelik adetgunu gecmeyene kadar kanda belli olur mu? Yoksa adetin gecmesimi lazm?
dr bana adetin gecmeden bosuna yapma dedi bende bekliyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende başladım soğana,ama benım durumum çok kötüydüm ölüydüm öyle düşün hastanede.az önce doktordan geldim canım o kadar ilaçlar serumlar sogan kuru 13 cm den 7 ye inmiş halada 2.ci derece ohss geçiriyorum.düşün yani en az doz ilaçlarla en ağır ohssyi geçiriyorumki 2.ye zorla inmiş.tedavim devam daha .bir daha zaten yaptırırsam tekrarlanacak dedi ben vazgeçtim soğan kürüne devam edeceğim bakalım bebek işim uzadı en az 1 sene artık.pkoyu düzene koymam lazım canım.ALLAHım yardımcımız olsun şuna bak diyorum gereksiz gözüken polikistiklerin başımıza açtığına bakarmısın ya,gereksiz diye diye umursamadım en ağır duruma geldi pkom ne yazıkkibirde yaş bebek olmaması herşey önemli böyle konularda hayırlısı RABBimden hepimizin adına bakalım canım nasıl olacak İNŞALLAH
canım adet oldun mu? günaydın bu arada
çok geçmiş olsun canım.
büyük badire atlattın.
bir çocuk sevindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?