- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.301
günaydın arkadaşlar günümüz aydınlık geçer inşallah bende bu ay klomene devam edicem doktor dozajı artırdı günde 3 tane yaptı neden böyle yaptı anlamadım daçatlatma iğnesini de yazdı bakalım inşallah bu ay olur olmazsa bir ay ara vericem haplara
canım adet oldun mu? günaydın bu arada
Bende klomen kullandım şimdi beklemedeyim afetim ayın 1 de olmazsa 3 çıkartacam dedi doktor iğnede olacan dedı ama beniö yımurtalarda sorun yokkı korkuyorum bende kist olur giye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
alla alla neden o kadar az geldi ki canım doktora gitsene az gelmesi de tuhaf bir olay diye biliyorum.günaydın canım,
pazartesi günü böyle kahverengi çamur gibi 3 - 5 damla ile başladık.
salı 1 ped kullanmışımdır.
bugun tamamen bitti.
sen ilaca devam sanırım. kist olmamış değil mi ?
geçen ay yumurtan çatlamıştır sanırım.
bende geçen ay 14.gün 17-18 mm idi iğnede vuruldum ama bu ay 3 e çıakrdı bende sormadım neden diye...seninki yavaş büyüyor olmasın canım çatlıyordur ama belki de yavaş büyüyordur 3 e çıkarması enterasan olmuş seninki...benim sadece 1 yumurta olduğu için belki de artırdı ne bileyim ya bende şaşırdım zaten doktora dedim ben bu aydan sonra ara veericem diye
Benim 3 tane yumurta olmustu ve kontrole gıttım catlamıştı normalde sorun yok dıyor sende olması lazım dıyor ama nerdeeeeee iğne bile vurmaya gerek duymadı offff çok zor yaa gunde değilki ay bekliyoruz yeminle ömrüm bitti şimdi ayon 1 iple çekiyorum bat gunu
az kalmış az daha dayan canımm...bak senin ne güzel 3 yumurta oluşmuş benim tek oluşuyor nisanda oluştuğunda kendiliğinden çatladı hamile kaldım ama düştü malesef...geçen ay doktor takip amaçlı iğnede vurdu tutmadı bakalım bu ay ne olacak ? sende sor bakalım neden dozajı artırıyormuş canım
canım ya çok çok geçmiş olsun şuan nasılsın kendine çok dikkat et yat dinlen bari inşallah çok çabuk atlatırsınKizlar bu ilaclara ignelere dikkat edinnnn.Basima geldi ALLAHkimseye yasatmasin ohss yi doktorunuza sorun 1. 2. 3.derecelerinde insanin basina neler gele biliuor anlatsinlar ben3.dereceyle hastanede yattim olumden dondum.Doktorlarimiz hicte duyarli degiller ne yazikki.Suan 2.deteceye inmis hala yatarak tedavim.devam ediyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alla alla neden o kadar az geldi ki canım doktora gitsene az gelmesi de tuhaf bir olay diye biliyorum.
evet canım gittim adetli olduğum için alttan muayene olmak istemedim üstten baktı temiz dedi klomeni 3 e çıkarttı ama bu sefer...
sen tekrar ne zaman gidiceksin? devam edicek misin ilaca
Geçmiş olsun cnm benim çok üzüldüm benim birtane oğlum var 16 yaşında ikinciyi istiyorum oda olmuyor sitreste yapıyorum çok
peki bu rahim inceliğini artırmak için tedavi yok mu?? en azından sadece ona yönelsen ...bende tek yumurta ile bir kere hamile kaldım ama bu sefer olmayınca doktor farklı bir yol izlicek ama bakalım rabbim hepimize en kısa zamanda yavrularımızı kucaklarımıza kavuşturur
kaç kere gittim doktora. miktarı değil zamanında gelmesi önemli diyor geçiyor !
bence klomen rahimi incelttiğinden dökülecek bir yapı oluşmuyor adetle.
ben artık kullanmıyım diye karar verdim canım. olmayacaksa olmuyor. zaten eşimde kimyasal yükleyip durma vucuduna diyor.
doktora gidip klomensiz yumurta takibi yaptırcam bide ovulasyon seti aldım onu kullanıcam.
benim yumurtlama değil rahim problemim var bence.
onun için uğraşmalıyım.
geçen ay 4 tane şahane yumurtan var dedi doktor ama rahim kalınlaşmıyorki tutunsun.
dene dene dene... inan her ihtimali düşünmekten, sorgulamaktan bıktım !
klomeni 3 e çıkardıysa yumurtalarını çoğaltacak herhalde. şansını arttırmaya çalışacak. ama inan yumurta çoğalınca
şansın artmıyor. 1 yumurtayla oluya kiminin kiminin benim gibi 4 harika yumurtayla fiyasko !
umarım sağlıklı bir yumurtayla mutluluğu yakalarsın :)
allah bağışlasın ne mutlu sana :) stres zaten en büyük düşmanımız bizim belki rahat olsak herşey daha gzel oalbilir ben bu ay öle yapıcam bakalım ne olacak
amin canım inşallah sana bana isteyen bütün arkadaşlarımıza nasip eder inşallahh...Amin cnm mevlam kımseyı evlat hasretıyle imtihan etmesın benım var ama yokmus gıbı istiyorum ikincisi
amin canım inşallah sana bana isteyen bütün arkadaşlarımıza nasip eder inşallahh...
peki bu rahim inceliğini artırmak için tedavi yok mu?? en azından sadece ona yönelsen ...bende tek yumurta ile bir kere hamile kaldım ama bu sefer olmayınca doktor farklı bir yol izlicek ama bakalım rabbim hepimize en kısa zamanda yavrularımızı kucaklarımıza kavuşturur
Bugün adetimin 16. günü ve doktor kontrolüm var.
Umarım yumurtalarım artık büyümüştür ve çatlatma iğnesi verir. Ne büyümez yumurtaymış bu böyle.
yokmu kızlar bılgısı olankızlar adetımın 4.gunu bhormn testı yaptırdım..sonuclar:
FSH:4.88
LH:5.12
E2:62.66
PL:17.3
BİLGİSİ OLAN YORUMLAYABILIRMI?
bende netten sipariş vermiştim cinsel ilişkiden 5 -7 gün sonra gösteriyor diye ama malesef sonuçsuz kaldıŞimdi gidiyordum test almaya erken gosteren testler var ama. Tam çıktım mahallede kanlı bıçaklı kavga zor kaçtım içeriye:)))) odum koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?