Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

bencede değiştir başka bir doktora danış bakalım belki de sorun o dur onu düzeltirsen inşallah hemencik hamile kalırsın

bende netten sipariş vermiştim cinsel ilişkiden 5 -7 gün sonra gösteriyor diye ama malesef sonuçsuz kaldı sen nerede oturuyorsun ne kavgasıymış ki acaba...bende çok korkarım kavgadan allah korusun

Ben istbulda oturuyorum kavgada evimin önünde oldu bende çok korkarım daha dışarı çıkamadım çıkmamda artık bekliyecm cnm gunumu ama asırı bel agrım var normalde hiç ağırmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adete kaç gün var birde iğne vuruldun mu sen bu ay

bencede değiştir başka bir doktora danış bakalım belki de sorun o dur onu düzeltirsen inşallah hemencik hamile kalırsın

umarım burada her ay hayal kırıklığına uğrayan tüm kadınlar 2 şer 3 er hayırlı, ömürlü evlat sahibi olur.

mesela temmuz çok uygun bi ay :)

inşallah bebişin seninledir testte çıkmayabilir çok erken çünkü...olmadı yarın falan kan verebilirsen orada çıkar ama

inşallah bebişin seninledir testte çıkmayabilir çok erken çünkü...olmadı yarın falan kan verebilirsen orada çıkar ama

Yarın çalışacam bugunde evdeyim oğlumla temizlik yapıyoruz oda korkuyor hamile olurumda bebek düşer diye herşeyi yapmaya çalışıyor( çok füşkün bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah büyümüştür canım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Şimdi doktordan geldim. Malesef yumurtam büyümemiş. 16 MM de kalmış. Doktor bu ay artık gelmene gerek yok çünkü daha fazla büyümez dedi. Çatlatma iğnesi de vermedi. Rahim duvarımda hala çok inceymiş. Gün aşırı ilişki tavsiye etti ama umutlanma dedi. Hamile kalma ihtimalin bu ay çok düşük dedi.

Önümüzdeki ay klomen dozajını yükselticem günde 4 ilaca çıkarıcam. Vücut çok fazla direnç gösteriyor, ilaca tepki vermiyor dedi. Beni bir korku sardı. Günde 4 ilaç çok fazla değil mi :18:

Eğer önümüzdeki ayda hamile kalmazsam direk aşılamaya geçecekmiş. Aslında klomen tedavisine 6 ay devam ederiz demişti ama kararını değiştirdi sonra. Senin açından zaman kaybı olabilir 6 ay dedi. Tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki klomen tedavisinden çok fazla ümitli değilim sende dedi.

Ama sen yine bu ay mutlka gün aşırı birliktelik yaşa ben 17 yıllık meslek hayatımda çok fazla mucize yaşadım dedi.

Durum bundan ibaret kızlar.

maşallah oğlunuz kaç yaşında merak ettim :) maşallah maşallah siz yinede çok yormayın kendinizi

yazin dikkattimii cekti ve sana bir tavsiyede bulunmaak istiyorum rahim sorunun ne eger kalinlasmama ise kibrista sadece bu isi yapan tek doktor var adini hatirlamiyom ama o bolgeye masaj gibi bise yapiliyo ve cook faydali arastir bence

yazin dikkattimii cekti ve sana bir tavsiyede bulunmaak istiyorum rahim sorunun ne eger kalinlasmama ise kibrista sadece bu isi yapan tek doktor var adini hatirlamiyom ama o bolgeye masaj gibi bise yapiliyo ve cook faydali arastir bence

tup bebegi turkiyede yapip sadece bu doktora terapiye geliyolar canim tek sorun buysa mutlaka yaptir derim

Ben konuşmuyorum artik canım. Bundan sonra kendi benim Eşref saatimi beklesin bulsun. Önceden olsa uzulurdum onunla konuşmaya calisirdim şimdi yok öyle.
canım üzüldümmm herşyde vardır bir hayır canımm seni cok iyi anlıyorum inş gelir bebişlerimiz inş....

Öyle dedik biz de canım. Hayırlısı işte. ..

Ben konuşmuyorum artik canım. Bundan sonra kendi benim Eşref saatimi beklesin bulsun. Önceden olsa uzulurdum onunla konuşmaya calisirdim şimdi yok öyle.

Öyle dedik biz de canım. Hayırlısı işte. ..

haklısınn.. ya arivercim sana bişey soracam da.. şimdi abna rahim filmi çekçeklerr 2 ayda bizi kendi halimize bırakacak normal ilaçsızz yanii... neysee eğer olmazsa puregon başlarız dedi... ve aşılamaa .... sanki sen aşılama yaptırmıştın diye hatrlıorum.. nasıl bişey bu aşlımama anestezi ilemi yapıolarr.. acıtıyomuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…