- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.321
bencede değiştir başka bir doktora danış bakalım belki de sorun o dur onu düzeltirsen inşallah hemencik hamile kalırsınişte bende doktor değiştirip bu konunun üzerine gitcem. eski doktorum bana progesteron içeren bir hap yada jel vermedi
benim şikayetlerime rağmen. okuyorum burdaki arkadaşlar rahim inceliği varsa progesteron içerikli destekler kullanıyor.
mesela aspirin içmek, nar suyu içmek rahimin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş.
bide bunu deneyim bakalım.
bende netten sipariş vermiştim cinsel ilişkiden 5 -7 gün sonra gösteriyor diye ama malesef sonuçsuz kaldısen nerede oturuyorsun ne kavgasıymış ki acaba...bende çok korkarım kavgadan allah korusun
kızlar adetımın 4.gunu bhormn testı yaptırdım..sonuclar:
FSH:4.88
LH:5.12
E2:62.66
PL:17.3
BİLGİSİ OLAN YORUMLAYABILIRMI?
adete kaç gün var birde iğne vuruldun mu sen bu ayBen istbulda oturuyorum kavgada evimin önünde oldu bende çok korkarım daha dışarı çıkamadım çıkmamda artık bekliyecm cnm gunumu ama asırı bel agrım var normalde hiç ağırmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adete kaç gün var birde iğne vuruldun mu sen bu ay
bencede değiştir başka bir doktora danış bakalım belki de sorun o dur onu düzeltirsen inşallah hemencik hamile kalırsın
inşallah bebişin seninledir testte çıkmayabilir çok erken çünkü...olmadı yarın falan kan verebilirsen orada çıkar amaayın 1 de olmam gerek klomen kullandım kontrole gıttım ama iğneye gerek yok dedı doktor zaten çatlamış dedi yumurtalıkların ilişkiye gir dedi
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyyy amiiinnnn canım inşallah[sıze=3]
umarım burada her ay hayal kırıklığına uğrayan tüm kadınlar 2 şer 3 er hayırlı, ömürlü evlat sahibi olur.
Mesela temmuz çok uygun bi ay :)[/sıze]
inşallah bebişin seninledir testte çıkmayabilir çok erken çünkü...olmadı yarın falan kan verebilirsen orada çıkar ama
İnşallah büyümüştür canım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
maşallah oğlunuz kaç yaşında merak ettim :) maşallah maşallah siz yinede çok yormayın kendiniziyarın çalışacam bugunde evdeyim oğlumla temizlik yapıyoruz oda korkuyor hamile olurumda bebek düşer diye herşeyi yapmaya çalışıyor( çok füşkün bana
maşallah oğlunuz kaç yaşında merak ettim :) maşallah maşallah siz yinede çok yormayın kendinizi
kaç kere gittim doktora. miktarı değil zamanında gelmesi önemli diyor geçiyor !
bence klomen rahimi incelttiğinden dökülecek bir yapı oluşmuyor adetle.
ben artık kullanmıyım diye karar verdim canım. olmayacaksa olmuyor. zaten eşimde kimyasal yükleyip durma vucuduna diyor.
doktora gidip klomensiz yumurta takibi yaptırcam bide ovulasyon seti aldım onu kullanıcam.
benim yumurtlama değil rahim problemim var bence.
onun için uğraşmalıyım.
geçen ay 4 tane şahane yumurtan var dedi doktor ama rahim kalınlaşmıyorki tutunsun.
dene dene dene... inan her ihtimali düşünmekten, sorgulamaktan bıktım !
klomeni 3 e çıkardıysa yumurtalarını çoğaltacak herhalde. şansını arttırmaya çalışacak. ama inan yumurta çoğalınca
şansın artmıyor. 1 yumurtayla oluya kiminin kiminin benim gibi 4 harika yumurtayla fiyasko !
umarım sağlıklı bir yumurtayla mutluluğu yakalarsın :)
yazin dikkattimii cekti ve sana bir tavsiyede bulunmaak istiyorum rahim sorunun ne eger kalinlasmama ise kibrista sadece bu isi yapan tek doktor var adini hatirlamiyom ama o bolgeye masaj gibi bise yapiliyo ve cook faydali arastir bence
Arkadaşlar mrb. Bişey öğrenmek istiyorum sizden. Tedaviye başlamadan rahim filmi çektirdinizmi acaba
Ben konuşmuyorum artik canım. Bundan sonra kendi benim Eşref saatimi beklesin bulsun. Önceden olsa uzulurdum onunla konuşmaya calisirdim şimdi yok öyle.eşini en iyi sen tanırsınn... hani tartışma konusunu bilsem ona göre birşey yazardım ama... Bildiğim birşey varsa o da erkeklerin ne kadar anlayışsız oldugudur... onları yontmaktaa en zor iş.... Ancak onun eşref saatini buluppp bir gun neden böyle davrandıgını neden guzel guzel tarışı konuşamadıgınızı sorabilirsin... insanlar konuşa konuşa.. malesef erkekler bunu bilmio hepsi kütükkkk wallaa
canım üzüldümmmherşyde vardır bir hayır canımm seni cok iyi anlıyorum inş gelir bebişlerimiz inş....
Ben konuşmuyorum artik canım. Bundan sonra kendi benim Eşref saatimi beklesin bulsun. Önceden olsa uzulurdum onunla konuşmaya calisirdim şimdi yok öyle.
Öyle dedik biz de canım. Hayırlısı işte. ..
oğlum 16 yaşında 1.80 boyunda artık annesine yardım ediyor bende 33 yaşındayım:)
Bidenemmmm canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?