Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Ben konuşmuyorum artik canım. Bundan sonra kendi benim Eşref saatimi beklesin bulsun. Önceden olsa uzulurdum onunla konuşmaya calisirdim şimdi yok öyle.

Öyle dedik biz de canım. Hayırlısı işte. ..

hayılrısı herşeyin bebişimmm zor işler... zaman gectikçede dahada kötü oluyo insan nasip...

aynı şeyi bende yaşadım 4 yumurta süper büyüklükte arkadan gelenlerde var...hattaa iğne bile vurulduk çatlama zmanlarını ayarlayalım diye olmayınca olmutorr hocam 4 yumurtadan bnir tnesi bile tutmaz mı tutmadı işte dedimm hemen tüp bebeğe gecelim dedi elimi ayağımı kestim doktorumdan yalnız şunu bwelirteyim klomen rahimde inceltme yapıyor deniyor fakat benim rahim kalınlığım hep cok cok iyi kalınlıktaydı eastriol rahim kalınlığıyla alakalı doktorum cok cok iyi demişti benimki yüksek çıkınca korkup sormuştum...o kalınlığa rğmen gebe kalamadım nasip diyorum nasip olunca dediğiniz gibi 1 yumurta ile bile oluyor...

oyyyyyy oyyy teyzesi yesin onun totosunu resmini atta görelim kuzum paşamızı yahuuu :) napim canım ben aynı bildiğin gibi iyi değilim

canım vermedi fotosunu ya 24. haftada doppler ve 3 boyutlu bakıcam o zaman vericem dedi..yok yani elimdee
ama karnıma bakabilirsinn..

Eki Görüntüle 1168617 Eki Görüntüle 1168623

kuzum ama toplanman lazım böyler olursa daha kötü olur yaa..başka doktore gittinmi balım

Son düzenleme:

canım üzülme allah sana ve tüm olmayan isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah bol bol dua et bende üzülüyordum dua ediyordum oldu çok şükür seninde olacak allah isteyenlere çaba gösterenlere veriyor boş bırakmıyor sizin boş kalmıyacak buna inanıyorum canım

oyyyyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmmm cok tatlı olmuşsunnn maşallah sizee erkek bebeği olduğu cok belli bi karnın çıkmış rahim filmi için gitcem canım şehir dışına gitcem medical parka...bu aralar burası cok karışık yol kesmeler falan izinden dönüşte bile korka korka geldik bir fırsatını bulup gitcem inş canım olmadı burdaki özelde yaptırıcamm

üzülüyorum işte canımmm yaa tatilde hiç aklıma gelmedi gezdim tozdumm ama buraya doğuya küçük bir yere gelince yapcak bişey olmadığından kafam hep bebekte oluyor...inan çalışmaları bile bıraktık eskisi gibi uğraşmıyoruz artık bunaldık bizde

kuzum senin cinsiyet belli oldumuu

ayy aman canım dikkat edin kendinize Allah korusun sizleri..
git yaptır canım..
belki onda bir problem vardır..
Allahım tez zamanda kavuşturdun inşş..
hep aklımdasın birtanemm...
evet teyzesi sadece göbüşümüz var..oğlan anası olucağımm belli

evet annesi cok bellii minik mustafa geliyoooo doğunca ısır benim yerime totusunu sıka sıka sev şöyle kuzucuuğu dikat etmeye çalışıyoruz canımm aslında cok bi sorun olduğunu sanmıyorum kimyasal gebeliğim var bir doktorun yazsını okudum kimyasal gebelik olması en az tüplerden bir tanesinin acık olduğunun göstergesidir falan demiş..burda bir doktoru cok övüyorlar ona gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için ne diyorsunuz yaptırmalı mıyım diye..uzunca bi aradan sonra doktorada gitmek gelmiyor içimden erteliyorum hep nasip canım dua et benim için hamişsin Rabbim c.c. kabu etsin inş

canım benim fikrim aynı..
önce rahim filmi..
sonra aşılama
olmazsa tüp bebek..
bunlar sıra ile olmalı şekerim..
bence git doktora canım madem övüyorlar..
keşke konyada olabilsen yada gelebilsen kendi doktoruma gösterirdim seni..
dr ali acar konyada ve yurt dışından bile hastası var

mustimi geliyorr inşş canım..
hamile kalmak bir mesele ardından onu beklemek daha büyük mesele..
heran tedirginsin her an düşünceli..
o bir gelsin dünyaya her yerini mıncıklıcamm bir tanede senin yerine mıncıklarım canımm...
kuzum ben hepinize toplu dua ediyorumm..
en son kadir gecesinde tek tek adınızı anarak ettim canımm

canım inş seneye diyelimmm konyaya tayin istemeyi düşünüyoruz çünkü rahim filminden cok korkuyorum anestezili konuştum..canım bulunuğum ilde aşılama yok tutma ihtimalide düşük biliyorsun inan bulunduğum ilde olsa bugün gidip yaptıracam ama şehir dışına sevk veriyorlar çalıştığım içinde cok zor.eşimde ihtimali düşükse hiç uğraşmayalım şehir dışına gitcez zaten direk tüp yapalım onun oranı daha yüksek diyor hayılısı kuzumm bakalımm bekliyorum hala bebişimin gelmesini ama gelmiyor işte erteliyorum kendiliğinden gelir diyee ama bizi daha cok bekleteceğe benziyor...çevremdeki herkes ikinci bebeği şu zaman yapcam diye konuşuyor ben üzülüyorum susuyorum iyice içime kapanık oldumm

Canım hamilelik çok yakışmış allah hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın bende oğluma hamileyken karnım vardı tek cokta zayıftım 57 kg dogum yapmıştım erkek bebekler anneyı dısunuyor kg konusunda:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımmmmmmm Allah cc razı olsun binnnnn kere Rabbim mustimizi hayırlı eylesinn inş..aynen heeki bizim gibi gurbettekiler için daha zor kime güvenipte verecez ki...ama yinede Rabbim c.c. bu duygudan mahrum etmesin hiçkimseyi inş...

canım üzülme sıkma kendinş ne olurrr...
canım aşılama yoksa tüp bbeği dene o zaman...
böyle umutsuz olma bekletmicek inşşş

ee anasını çirkinleştirmek istemiyor...onun ilk aşkı olcam sonuçta demi ama

aminn canımm aminnnn

canım üzülme sıkma kendinş ne olurrr...
canım aşılama yoksa tüp bbeği dene o zaman...
böyle umutsuz olma bekletmicek inşşş

inş canım valla artık ne günlere dikkat ediyorum ne bişey eskisi gibi değiliz uğraşıp uğraşıp olmayınca baktık bizde olmuyo eskisi gibi dikkat etmiyoruz ama aklımda..nasip bebişimmm inş

inş canım valla artık ne günlere dikkat ediyorum ne bişey eskisi gibi değiliz uğraşıp uğraşıp olmayınca baktık bizde olmuyo eskisi gibi dikkat etmiyoruz ama aklımda..nasip bebişimmm inş

belki böyle dikkat etmemek daha iyi canım..
ama çok zor kafadan atabilmek hatta imkansız biliyorummm...
Allahım yardımcınız olsunn dualarınız kabul olsun..
ben seni çok iyi anlıyorum..inş birgün sende benim yaşadıklarımı daha güzellerini yaşarsınn canımmınn içiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…