- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.361
belki böyle dikkat etmemek daha iyi canım..
ama çok zor kafadan atabilmek hatta imkansız biliyorummm...
Allahım yardımcınız olsunn dualarınız kabul olsun..
ben seni çok iyi anlıyorum..inş birgün sende benim yaşadıklarımı daha güzellerini yaşarsınn canımmınn içiii
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn bitanemmmm inşcok cok öptm seni ve minik mustafayı Allah a emanet olunn bebişiiiiiiiiiimmmm
bende seni çpk öptümmm seniii sende bize dua et teyzesiiii
Tamam canım. Buraya yaz mutlaka.
Bende yarın gidicem.
merhaba cnm dün dr.gittim yumurtaların normalden büyük dedi 18.gün buda normal degil dedi biri 33 :biri 38 morelim çok bozuldu 5tane yumurta gördü
moralinizi bozmayın evet fazla büyümüş ve çatlamamışlar doktorunuz çatlatma iğnesi verdi mi??
hayır vermedi bende acemiyim ne yapmam lazım
doktorunuzla görüşün inş çatlarlarama 5 tane yumurta varmış diyorsunuz...bence yarın vakiy kaybetmeden doktorunuza gidip görüşün çünkü çatlamayan yumurtalar kiste dönüşebiliyormuş sonrasında eritmek içinde 1 ay doğum kontrol hapı kullandıklarını okumuştum..doktorunuza catlar mı diye sorun olmadı çatlatma iğnesini sorun birde...havucun zamanı değil şuan olsaydı havuç suyu çin derdim çatlaması için ...
tek şey söledi adette görüşelim diye klomenden olbilir mi ya hamişliği hızlandıralım derken tersi olmasın adet döneminde normele döner belki dedi
normale dönecek olan ne onu anlamadım? klomen yapmıştır normalde kadında 1 ay 5 yumurta olması imkansızzaten.klomen yumurta çoğaltıcı etkisi var buda gebeliğeolanak sağlıyor.
yumurtalar normale döner dedi belki cnm çok sıkıldı ya
dr gider gitmez ilk gitmemde klomen verdi
yumurta sayısı olarak demiş sanırım canım...ilgili bir doktor mu doktorun??? klomenini düşürebilir belkide sana fazla geliyordur yumurtaarın cok güzel gelişmiş çünkü ylnızca catlamasorunu var anladığım kadarıyla...ne zamandır bebek istiyorsun eşinin ve seni hormon testleriniz yapıldı mı? cok soru sordum kuura bakmaama inan doktor gibi oldum artk
yok cnm önemli degil biz 2yıldır evliyiz hiç korunmadık her ay bi ümitle baktık olacagı yok 1. yıl kontrolleri yaptırdık ondada bende de sorun yok biz yine normal devam ettik ilaç vs kllanmadan yapalım diye yine olmadı bu ayın 7sinde hastalandım dr adetin 5. günü klmene başla dedi sabah akşam kullandım 14 gün kontrole gittim 2 tane yumurtamı gördü biri 13 biri 17 büyüklügünde gün aşırı ilişki dedi ve 18 gündü dün gittigimde yumurtaların büyük oldugunu söyledi ii degil dedi bugunden için ilişki önerdi adetinde gel dedi vs böyle hikayem yani çatlamamışmı yeni başladığım için analamıyorum ben çok ama morelim çok bozuk
canım sorun yoksa hiç sıkıntı ypma.klomeni süreci hızlandırmak için vermiş doktorun..sana gün aşırı ilişki demiş çünkü yumurtalar 18 mm yi geçtikten sonra çatlamaya başlar canımm kimiside çatlamaz seninkiler fazla büyümüş ve çatlamamışlar.moralini hiç bozma ayrıca daha cok yenisin bende 2 ay klomen tedavisi görüp bıraktım doktorum tüp bebeğe yönlendirdi gitmiyorum artık...bu süreçte hiç hamile kaldın mı? birde rahim filmi çektirdin mi? klomenle bikac ayda snuc alamayınca rahim filmi istiyorlar kimi doktorda klomenden önce istiyor...ama dediğim gibi yarın mutlaka doktoruna görün canımm ben kist dönüşme ihtimali vardiye biliyorum sen yinede bir araştır canımm
daha önce gebelik olmadı çok sağol canım yarın ik işim dr arayıp gitmek hiç bi sorunum yokken kist vs olacak korktum vallahi
daha önce gebelik olmadı çok sağol canım yarın ik işim dr arayıp gitmek hiç bi sorunum yokken kist vs olacak korktum vallahi
sen yinede işini sağlama al canımm...inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun bende 2. yılıma gircem evlilikte ck zor biliyorum cevrede cok etkiiyor niş bebişler bekletmeden gelir
hani var ya yaramdan degil sorandan olmadı ne yapayım yani kontrellere bile ailemden habersiz gidiyorum imseyede birşey söleyemiyoruz 2miz savaşıp duruyoruz zormuş vallahi ya
yok cnm önemli degil biz 2yıldır evliyiz hiç korunmadık her ay bi ümitle baktık olacagı yok 1. yıl kontrolleri yaptırdık ondada bende de sorun yok biz yine normal devam ettik ilaç vs kllanmadan yapalım diye yine olmadı bu ayın 7sinde hastalandım dr adetin 5. günü klmene başla dedi sabah akşam kullandım 14 gün kontrole gittim 2 tane yumurtamı gördü biri 13 biri 17 büyüklügünde gün aşırı ilişki dedi ve 18 gündü dün gittigimde yumurtaların büyük oldugunu söyledi ii degil dedi bugunden için ilişki önerdi adetinde gel dedi vs böyle hikayem yani çatlamamışmı yeni başladığım için analamıyorum ben çok ama morelim çok bozuk
boşvercanım kimseni bilmediğidaha iyi..benim bebek istediğimi herkes biliyor gelen soruyor giden soruyor misali yakında adım kısıra cıkcak...Allah tan ekimde 1 kimyasal gebeliğim varda ondan pek ses edemiyorlar ama neden olmuyor neden olmuyor diye deşip duruyorlar...olmuyor işte ne yapayım elmden glen bişey mi varsoran olursa geçiştir genciz faln de bebek olunca oldu işte dersin inan bana herkes böyle yapıyor benim gibi saf değil kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?