Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

öyle cnm bende anlamadım kazara oldu muhabbeti falan kasıyor artık beni geçiştiriyorum bende öyle erkendr vs ama bide bana sor
ben sürekli dr gitmedim baştan gitsem belki olurdu şimdiye

millet sallıyooo kazara olmuşmuştaaa hahahayttt benim bidünya 2-3 sen düşünmüyoruz diyen arkadaşlarımın hepsi hamileeeee siz düşünmüyordunuz dediğimde işte yapsak mı yapmasak mı diye aradakaldık yaptık diyolarr teksaf benim diyom içimde

desene dr iyice hasta edecek beni hiçbir sorun yokken iyice sorun stres olacam

öyle millet cin gibi beni de bi arkadaş kandırdı ben de ona söledim 3yıldır evli bu ay deniyoruz vsbende dedim bizde vs kız erken test yaptırmış hamişmiş sölememiş ben geç çözdüm kekledi yani

öyle millet cin gibi beni de bi arkadaş kandırdı ben de ona söledim 3yıldır evli bu ay deniyoruz vsbende dedim bizde vs kız erken test yaptırmış hamişmiş sölememiş ben geç çözdüm kekledi yani

bak bak milletteki cinliğe bak hahahahaaa benimde bi arkadaş vardı kornuyoz falan diyo 4 senelik evli ne korunmasıysa artıkcalışıyordu zor olacak falan dedi bende buna dedim ki ben çalışıyorum ama istiyoruz hemde istediğin ilk ayda olmuyorki aylar sonra hamile kalabiliyorsun hemen hamilekalan cok nadir diye buna anlatıyom saf gibii sanki kendi bilmiyoda iştee bilmiyomuş gibi davranıyor hadi ya falan diyo üstünden cok geçmedi hamile olduğunu öğrendim güya korunuyodu öyle demişti ama dediğim gibi millet cin gibi.şimdide hamile diye havalara girmiş neyin havasının yapıyosun ki veren Allah c.c. alan Allah c.c...insanlar böyle davranınca üzülüyorum nispet yapar gibi bakışları bana karşı olmuyor ya...insan kendisi için istediğini Müslüman kardeşi için istemedikçe gerçekten iman etmiş olmazmış...çoğu insan bunun bilincinde değilya ona üzülüyorummm...

aynen öyle cnm bu dediğimin de dogumu yakın ve ben hala savaşıyorum çok morelimi bozdu benim ama olsun dedigin gibi havasındalar onlar bazı şeylerin bilincinde ve nisbet yapıyorlar bizlere olsun dediğin gibi verende alanda allah yani allahım bizlerede nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebiş

aminnnnnnnnnnnnn canım inş önemli olan evlat değil hayırlı evlat Rabbim c.c. hepimize öyle evlatlar nasip etsin inş eli ayağı düzgün ahlaklı tertemiz çocuklar inş...

hamdolsun rabbime..doktorda ole soyledı..bi yazıda lh fsh dan kucuk olmalı dıye bı yazı okudum onuda sordum..adetın her evresınde ole olmaz..hormonların normal dedı..cok sukur cok sevındımm:)))

normal canım aradaki fark en fazla 1,5 olmalı seninki gayet iyi masallah.benimki 16 lh, fsh 8

canımmmm tatildeydim :) hiç kafamda yoktu geldim yine bebek te bebek diye başladımmm kendimi bazen hiç iyi hissetmiyorum sennsılsın kuzummm miniklerimiz nasıl cinsiyetleri bellioldumu kuzucukların :)

Cnm bnm ya hakkinda hayirlisi olsun insallah iki erkek bi kiz diyolar ggecrnde baska bisi dediler ne dedikleri belli degil

sogan kürü nasıl yapılıyor cnm ne zaman başlamam lazım

sogan kürü nasıl yapılıyor cnm ne zaman başlamam lazım

Belki senin catlamistir.yada kist olsa bile genelde adetle atilabiliyormus.adet olunca 2.gün Dr git.eğer kist olmuşsa adetin 5. Günü başla sabah AC aksam AC Karenina içiliyor.önce orta bir soganin en diş kabuğunu soy 4 5 e böl.1.5 bardak klorsuz kaynar suya koy agzini kapat ocağa koy tam 5 dk kaynat.agzini açma 10 dk demlensin sonra süz ilik ilik iç.şifa olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

korktum cnm ya sorun yokken bide problem çıkmasın ama çokbüyümüş çatlar mı ki 38 dedi doktor kiste dönüşmesinde inşallah olmaz ama ben yine de bu kürü yaparım kalmakiçin

Canım hayırlısı olsun..
Klomenle vakit kaybetme o zaman aşılama daha garanti.. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana üzme kendini..

bizde bırakmıştık belki sizinde oluverir zaten bu zamanlarda oluyor bende aynı senin gibi küçük yerdeyim arkadaşım yok inşallah sende hamiş kalırsın canım

ben çok mesaj okudum burda doktorların "bu yumurta büyümez bu ayı atladık" deyip o yumurtanın büyüyüp, çatlayıp sağlıklı bir bebek olduğunu !

o yüzden sen inanarak bu günlerini sıkı değerlendir canım.

rahim inceliği için jelini kullanmaya başlayalı kaç gün oldu ? belki kalınlaşmayı sağlamak için daha uzun süre kullanmak gerekiyor.

yazin dikkattimii cekti ve sana bir tavsiyede bulunmaak istiyorum rahim sorunun ne eger kalinlasmama ise kibrista sadece bu isi yapan tek doktor var adini hatirlamiyom ama o bolgeye masaj gibi bise yapiliyo ve cook faydali arastir bence

teşekkür ederim.

bi araştırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…