- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.381
öyle cnm bende anlamadım kazara oldu muhabbeti falan kasıyor artık beni geçiştiriyorum bende öyle erkendr vs ama bide bana sor
ben sürekli dr gitmedim baştan gitsem belki olurdu şimdiye
Canim senin yazdiklarin benim yasadigimin aynisi.simdi ben anlatim...adetin 5.günü klomen e basladim her gün 2 tane içtim.10.gün bitince gittim 17 ertesivgun 18 mm digergun 22 catlatma oldum gittim yumurtalar 24 25 catlamamis.ertasi gün yine gittim 28 mm bir catlatma iğnesi tekrar oldum.ertesi gün 30 mm yok catlamiyor bu arada hafta sonu girdi araya ptesi gittim ve yumurtalar 4 cm.nur topu gibi 2 kist.sonra bana adetle atar dedi.adetin 5 .günü gittim duruyor.doğum kontrol hapi verdi gecmezse 2 ay kullanicaksin dedi.ben hemen eve geldim soğan kurune basladim ve 8. Gün tekrar gittiğimde kistler yol olmuştu.Dr.bile sasirdi.sanada tavsiye ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
millet sallıyooo kazara olmuşmuştaaa hahahaytttbenim bidünya 2-3 sen düşünmüyoruz diyen arkadaşlarımın hepsi hamileeeee siz düşünmüyordunuz dediğimde işte yapsak mı yapmasak mı diye aradakaldık yaptık diyolarr teksaf benim diyom içimde
öyle millet cin gibi beni de bi arkadaş kandırdı ben de ona söledim 3yıldır evli bu ay deniyoruz vsbende dedim bizde vs kız erken test yaptırmış hamişmiş sölememiş ben geç çözdüm kekledi yani
hamdolsun rabbime..doktorda ole soyledı..bi yazıda lh fsh dan kucuk olmalı dıye bı yazı okudum onuda sordum..adetın her evresınde ole olmaz..hormonların normal dedı..cok sukur cok sevındımm:)))canım hepsi normal
bak bak milletteki cinliğe bak hahahahaaabenimde bi arkadaş vardı kornuyoz falan diyo 4 senelik evli ne korunmasıysa artıkcalışıyordu zor olacak falan dedi bende buna dedim ki ben çalışıyorum ama istiyoruz hemde istediğin ilk ayda olmuyorki aylar sonra hamile kalabiliyorsun hemen hamilekalan cok nadir diye buna anlatıyom saf gibii sanki kendi bilmiyoda iştee bilmiyomuş gibi davranıyor hadi ya falan diyo üstünden cok geçmedi hamile olduğunu öğrendim güya korunuyodu öyle demişti ama dediğim gibi millet cin gibi.şimdide hamile diye havalara girmiş neyin havasının yapıyosun ki veren Allah c.c. alan Allah c.c...insanlar böyle davranınca üzülüyorum nispet yapar gibi bakışları bana karşı olmuyor ya...insan kendisi için istediğini Müslüman kardeşi için istemedikçe gerçekten iman etmiş olmazmış...çoğu insan bunun bilincinde değilya ona üzülüyorummm...
aynen öyle cnm bu dediğimin de dogumu yakın ve ben hala savaşıyorum çok morelimi bozdu benim ama olsun dedigin gibi havasındalar onlar bazı şeylerin bilincinde ve nisbet yapıyorlar bizlere olsun dediğin gibi verende alanda allah yani allahım bizlerede nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebiş
hamdolsun rabbime..doktorda ole soyledı..bi yazıda lh fsh dan kucuk olmalı dıye bı yazı okudum onuda sordum..adetın her evresınde ole olmaz..hormonların normal dedı..cok sukur cok sevındımm:)))
canımmmm tatildeydim :) hiç kafamda yoktu geldim yine bebek te bebek diye başladımmmkendimi bazen hiç iyi hissetmiyorum sennsılsın kuzummm miniklerimiz nasıl cinsiyetleri bellioldumu kuzucukların :)
Canim senin yazdiklarin benim yasadigimin aynisi.simdi ben anlatim...adetin 5.günü klomen e basladim her gün 2 tane içtim.10.gün bitince gittim 17 ertesivgun 18 mm digergun 22 catlatma oldum gittim yumurtalar 24 25 catlamamis.ertasi gün yine gittim 28 mm bir catlatma iğnesi tekrar oldum.ertesi gün 30 mm yok catlamiyor bu arada hafta sonu girdi araya ptesi gittim ve yumurtalar 4 cm.nur topu gibi 2 kist.sonra bana adetle atar dedi.adetin 5 .günü gittim duruyor.doğum kontrol hapi verdi gecmezse 2 ay kullanicaksin dedi.ben hemen eve geldim soğan kurune basladim ve 8. Gün tekrar gittiğimde kistler yol olmuştu.Dr.bile sasirdi.sanada tavsiye ederim
sogan kürü nasıl yapılıyor cnm ne zaman başlamam lazım
Belki senin catlamistir.yada kist olsa bile genelde adetle atilabiliyormus.adet olunca 2.gün Dr git.eğer kist olmuşsa adetin 5. Günü başla sabah AC aksam AC Karenina içiliyor.önce orta bir soganin en diş kabuğunu soy 4 5 e böl.1.5 bardak klorsuz kaynar suya koy agzini kapat ocağa koy tam 5 dk kaynat.agzini açma 10 dk demlensin sonra süz ilik ilik iç.şifa olsun.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Şimdi doktordan geldim. Malesef yumurtam büyümemiş. 16 MM de kalmış. Doktor bu ay artık gelmene gerek yok çünkü daha fazla büyümez dedi. Çatlatma iğnesi de vermedi. Rahim duvarımda hala çok inceymiş. Gün aşırı ilişki tavsiye etti ama umutlanma dedi. Hamile kalma ihtimalin bu ay çok düşük dedi.
Önümüzdeki ay klomen dozajını yükselticem günde 4 ilaca çıkarıcam. Vücut çok fazla direnç gösteriyor, ilaca tepki vermiyor dedi. Beni bir korku sardı. Günde 4 ilaç çok fazla değil mi :18:
Eğer önümüzdeki ayda hamile kalmazsam direk aşılamaya geçecekmiş. Aslında klomen tedavisine 6 ay devam ederiz demişti ama kararını değiştirdi sonra. Senin açından zaman kaybı olabilir 6 ay dedi. Tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki klomen tedavisinden çok fazla ümitli değilim sende dedi.
Ama sen yine bu ay mutlka gün aşırı birliktelik yaşa ben 17 yıllık meslek hayatımda çok fazla mucize yaşadım dedi.
Durum bundan ibaret kızlar.
kuzum senin cinsiyet belli oldumuu
oyyyyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmmm cok tatlı olmuşsunnn maşallah sizeeerkek bebeği olduğu cok belli bi karnın çıkmış rahim filmi için gitcem canım şehir dışına gitcem medical parka...bu aralar burası cok karışık yol kesmeler falan izinden dönüşte bile korka korka geldik bir fırsatını bulup gitcem inş canım olmadı burdaki özelde yaptırıcamm
üzülüyorum işte canımmm yaatatilde hiç aklıma gelmedi gezdim tozdumm ama buraya doğuya küçük bir yere gelince yapcak bişey olmadığından kafam hep bebekte oluyor...inan çalışmaları bile bıraktık eskisi gibi uğraşmıyoruz artık bunaldık bizde
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Şimdi doktordan geldim. Malesef yumurtam büyümemiş. 16 MM de kalmış. Doktor bu ay artık gelmene gerek yok çünkü daha fazla büyümez dedi. Çatlatma iğnesi de vermedi. Rahim duvarımda hala çok inceymiş. Gün aşırı ilişki tavsiye etti ama umutlanma dedi. Hamile kalma ihtimalin bu ay çok düşük dedi.
Önümüzdeki ay klomen dozajını yükselticem günde 4 ilaca çıkarıcam. Vücut çok fazla direnç gösteriyor, ilaca tepki vermiyor dedi. Beni bir korku sardı. Günde 4 ilaç çok fazla değil mi :18:
Eğer önümüzdeki ayda hamile kalmazsam direk aşılamaya geçecekmiş. Aslında klomen tedavisine 6 ay devam ederiz demişti ama kararını değiştirdi sonra. Senin açından zaman kaybı olabilir 6 ay dedi. Tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki klomen tedavisinden çok fazla ümitli değilim sende dedi.
Ama sen yine bu ay mutlka gün aşırı birliktelik yaşa ben 17 yıllık meslek hayatımda çok fazla mucize yaşadım dedi.
Durum bundan ibaret kızlar.
yazin dikkattimii cekti ve sana bir tavsiyede bulunmaak istiyorum rahim sorunun ne eger kalinlasmama ise kibrista sadece bu isi yapan tek doktor var adini hatirlamiyom ama o bolgeye masaj gibi bise yapiliyo ve cook faydali arastir bence
teşekkür ederim.
bi araştırayım.
Klomenle ikinci ayim. Ayrca 17.gundn itibarende progestana basladm bakalm ins bu ay son olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?