Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kizlar bisey sorsam dun tahretlenirken elime lop diye beyaz bi parca dustu sert et gibi goruntusude yogurt kaynagi gibi...sonra bende afedersiniz parmagimla baktim lop.lop beyaz oyle akinti geldi ama bayaaa..Sonr kanlandi bu akinti gecede baktim vajen ici yapis yapis ve kanli neden olurki

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

herhangi bir kür falan yapıyorsan yada ilaç iltahap söküyor olabilirsin.

Doktorda öyle dedi canım. İmkansız değil ama ihtimali düşük dedi.

Jeli kullanalı bu 3. gün. Ama benim rahim duvarı o kadar inceydi ki adet dönemim dışında sürekli ara kanamalarım oluyordu.

15 adet jelim vardı. 3 ünü kullandım 12 kaldı. Eğer 12 gün sonra adet olmazsam test yapıcam.

Canım hayırlısı olsun..
Klomenle vakit kaybetme o zaman aşılama daha garanti.. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana üzme kendini..

Bundan sonra en fazla 1 ay daha klomen kullanırım ama sonrası aşılama olur.

Bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Ablamda da polikistik over var. Üstelik o çok kilolu ve kıl problemi de var. Buna rağmen hiç tedavi görmeden 4 çocuk sahibi oldu.

Ben de pcolu olmama rağmen ne kilo var nede kıl problemim. Sadece adetlerim düzensizdi. Ablanın bile çocuğu olduysa senin haydi haydi olur diyordu herkes. Nitekim işler öyle yürümedi.

merhaba cnm dün dr.gittim yumurtaların normalden büyük dedi 18.gün buda normal degil dedi biri 33 :biri 38 morelim çok bozuldu 5tane yumurta gördü

Tatlım biz ne bahtsız bedevi çıktık böyle.

Benimki de büyümemiş ve tedaviyi kesti.

Seninki de biraz fazla büyümüş. Kiste çevirebilir ama üzülme sakın. Bu şekilde oluşan kistler en fazla 1 ayda atılıyor.

Kizlar gunaydin
Ilk klomen + ovitrelle tedavisndn sonra malesef bugun regl oldum 😔. Aslinda hep 35 - 40 gun arasi hasta olurdum hatta 57 gun bile oldu ama bu ay tam 30.gunde bu sabah geldi kirmizilar (((. Normalde benim bi sorunum yok ama esimde sperm hareketliligi sorunu var ve tedaviyi reddediyor. Sizce bu ay klomene dewam etmelimiyim yoksa bosuna mi ilac icmis olucam Sizden fikir almak istiyorum cevaplayan olursa cok sevinirm.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sürekli ara kanama rahim inceliğine sebep mi oluyor yoksa rahim ince diyemi ara kanamaların oluyor acaba ?

:)

tam felesefe sorusu gibi oldu ama

korktum cnm ya sorun yokken bide problem çıkmasın ama çokbüyümüş çatlar mı ki 38 dedi doktor kiste dönüşmesinde inşallah olmaz ama ben yine de bu kürü yaparım kalmakiçin

İnternetten arastir luf sendromu yani catlamamis yumurta sendromu bizimkisi.maalesef bu aydan birşey bekleme dua et adetle atilsin.mutlaka ,adetin 2.günü Dr git

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dr üstü kpalı söyledi zaten adette görüşelim diye başka dr mı gitsem acaba cnm ilk gitmemde klomen verdi normal mi

yani 1 ay daha erteleniyor demek bu nasıl üzülmeyim tatlım

Geç olsun güç olmasın. 1 ay 2 ay olabilir böyle gecikmeler. Yıllarca bebek hasreti çeken insanlar var üzülme.

Sen günde 2 klomen mi kullanmıştın canım yoksa 4 tane mi kullandın. Nasıl bu kadar büyüdüler.

Önümüzdeki ay ben günde 4 tane kullanıcam da. Kist oluşma riskin artacak dedi doktor.

cnm dr normal klmensiz takip yapmadı bende ilk gidiyorum adet olursan ara dedi aradım klomen verdi günde 2kez sabah akşam

Bana da ilk korunmadigim ayda klomen verdi ama ben bir de bal tarcin çörekotu yuttum klomen le ikisi agir geldi galiba.Dr.degistirme istersen.ama aklina takilani sor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam canim. Esin tedavi olmadigi surece sen nede yapan boşuna. Eşine keciboynuzu falan yedir belki faydasi olur

Selam canim. Esin tedavi olmadigi surece sen nede yapan boşuna. Eşine keciboynuzu falan yedir belki faydasi olur

Cok sagol canim cwp verdgn icin 😊keciboynuzu aldim yemiyo adam kotu kokuyomus. Balik hapi aldim oda aciymis diye icmiyo. Bende bilemedm napsam bosuna klomende kullanmak istemiorum haklisin en iyisi esimin tedavisini beklemk galiba 😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yok canım ya aşılama ile vajinal muayene aynı hiç bi fark yok. Anestezi ye hiç gerek yok yapmazlar da yani. .
hayılrısı herşeyin bebişimmm zor işler... zaman gectikçede dahada kötü oluyo insan nasip...

Aynen öyle canım kötü olduk işte. Iki kelime edecek halimiz kalmadı. Başkasının çocuklarını sevmek istemiyorum artık. .

Rica ederim canim. Eczanelerde, aktarlarda keciboynuzu ozu satiliyor. Pekmez gibi. Suyundansa o daha iyi. Benim esimde suyuna burun çeviriyordu ama özünü giyiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…