- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.401
Kizlar bisey sorsam dun tahretlenirken elime lop diye beyaz bi parca dustu sert et gibi goruntusude yogurt kaynagi gibi...sonra bende afedersiniz parmagimla baktim lop.lop beyaz oyle akinti geldi ama bayaaa..Sonr kanlandi bu akinti gecede baktim vajen ici yapis yapis ve kanli neden olurki
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
ben çok mesaj okudum burda doktorların "bu yumurta büyümez bu ayı atladık" deyip o yumurtanın büyüyüp, çatlayıp sağlıklı bir bebek olduğunu !
o yüzden sen inanarak bu günlerini sıkı değerlendir canım.
rahim inceliği için jelini kullanmaya başlayalı kaç gün oldu ? belki kalınlaşmayı sağlamak için daha uzun süre kullanmak gerekiyor.
Canım hayırlısı olsun..
Klomenle vakit kaybetme o zaman aşılama daha garanti.. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana üzme kendini..
merhaba cnm dün dr.gittim yumurtaların normalden büyük dedi 18.gün buda normal degil dedi biri 33 :biri 38 morelim çok bozuldu 5tane yumurta gördü
Doktorda öyle dedi canım. İmkansız değil ama ihtimali düşük dedi.
Jeli kullanalı bu 3. gün. Ama benim rahim duvarı o kadar inceydi ki adet dönemim dışında sürekli ara kanamalarım oluyordu.
15 adet jelim vardı. 3 ünü kullandım 12 kaldı. Eğer 12 gün sonra adet olmazsam test yapıcam.
herhangi bir kür falan yapıyorsan yada ilaç iltahap söküyor olabilirsin.
korktum cnm ya sorun yokken bide problem çıkmasın ama çokbüyümüş çatlar mı ki 38 dedi doktor kiste dönüşmesinde inşallah olmaz ama ben yine de bu kürü yaparımkalmakiçin
Tatlım biz ne bahtsız bedevi çıktık böyle.
Benimki de büyümemiş ve tedaviyi kesti.
Seninki de biraz fazla büyümüş. Kiste çevirebilir ama üzülme sakın. Bu şekilde oluşan kistler en fazla 1 ayda atılıyor.
İnternetten arastir luf sendromu yani catlamamis yumurta sendromu bizimkisi.maalesef bu aydan birşey bekleme dua et adetle atilsin.mutlaka ,adetin 2.günü Dr git
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani 1 ay daha erteleniyor demek bu nasıl üzülmeyim tatlım
sürekli ara kanama rahim inceliğine sebep mi oluyor yoksa rahim ince diyemi ara kanamaların oluyor acaba ?
:)
tam felesefe sorusu gibi oldu ama
Geç olsun güç olmasın. 1 ay 2 ay olabilir böyle gecikmeler. Yıllarca bebek hasreti çeken insanlar var üzülme.
Sen günde 2 klomen mi kullanmıştın canım yoksa 4 tane mi kullandın. Nasıl bu kadar büyüdüler.
Önümüzdeki ay ben günde 4 tane kullanıcam da. Kist oluşma riskin artacak dedi doktor.
Saol canım ya inş. bikaç gün öncesinden tatlı yeme dedi doktorum yemicem bende
Canımcım inan benim paşada her yerde bazen göbeğimin üstünde bazen en sağımda bazen en aşağıda geziyo mekanı müsaitken bence seninkide kuzundur rahat ol canımcım
Kizlar gunaydin
Ilk klomen + ovitrelle tedavisndn sonra malesef bugun regl oldum 😔. Aslinda hep 35 - 40 gun arasi hasta olurdum hatta 57 gun bile oldu ama bu ay tam 30.gunde bu sabah geldi kirmizilar(((. Normalde benim bi sorunum yok ama esimde sperm hareketliligi sorunu var ve tedaviyi reddediyor. Sizce bu ay klomene dewam etmelimiyim yoksa bosuna mi ilac icmis olucam Sizden fikir almak istiyorum cevaplayan olursa cok sevinirm.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Selam canim. Esin tedavi olmadigi surece sen nede yapan boşuna. Eşine keciboynuzu falan yedir belki faydasi olur
Yok canım ya aşılama ile vajinal muayene aynı hiç bi fark yok. Anestezi ye hiç gerek yok yapmazlar da yani. .haklısınn.. ya arivercim sana bişey soracam da.. şimdi abna rahim filmi çekçeklerr 2 ayda bizi kendi halimize bırakacak normal ilaçsızz yanii... neysee eğer olmazsa puregon başlarız dedi... ve aşılamaa .... sanki sen aşılama yaptırmıştın diye hatrlıorum.. nasıl bişey bu aşlımama anestezi ilemi yapıolarr.. acıtıyomuuu
hayılrısı herşeyin bebişimmm zor işler... zaman gectikçede dahada kötü oluyo insan nasip...
Cok sagol canim cwp verdgn icin 😊keciboynuzu aldim yemiyo adam kotu kokuyomus. Balik hapi aldim oda aciymis diye icmiyo. Bende bilemedm napsam bosuna klomende kullanmak istemiorum haklisin en iyisi esimin tedavisini beklemk galiba 😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?