Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canim merhabalar... Bende bu topikte yeniyim .. Bende sizinle ayni kaderi yasiyorum.. Yaklasik 2 senedir evliyim ve evlendigim gunden beridir bebek hasretiyle yanip tutusuyorumm.. Butun doktorlar hormonlarima bakip sende hersey normal git 5 ay sonra gel 3 ay sonra gel diye diye vakit kaybettim en sonunda bi doktor pkolu oldugumu soyledi glukofen verdi 5 ay sonra gel dedi ona da bidaha gitmedim verdigi ilaci bikac ay icip sogankuru kullandim. Bi doktor buldum bu gittigim 20 kusur doktordan daha iyi cikti ama mukemmel bi doktor degilll.. Pkolu degilsin kist yok dedi ama yumurta takibi yaptiginda yumurtlama problemim oldugunu soyledi.. O aydan itibaren ilk ay klomen + catlatma ignesi 1 yumurtam olustu ama mmaalesef yumurtam catlamadigi icin kiste donustu adetle attim neyseki.. İkinci ay ara verelim dedi tabi ben o kadar vakit kaybetmisken verirmiyim yine ictim klomeni 3 yumurta olustu bu kez ama devlet hastanesine gittim doktor hanim ara dedigi icin gidince kiziyodu devletteki de igne knermiyorum kist yapabilir dedi yaptiramadim bende... Bu ay klomeni azaltti 5 tane ictim 9. Gunu gittim kucuk kucuk 4 tane yumurtam varmis ama kucukmus yarin tekrar gidicem eger buyuduyse yumoslar takibe baslicaz ama yok buyumediyse baslamicaz yani umutlarim bi sonraki aya devredicekk
Zaman gectikce sabrim azaliyor agliyorum uzuluyorum dualar ediyorum o kadar cok şey yasadim ki onlar mi agir geldi bilmiyorum bu arada ilk evlendigim zaman hamile kaldim ama dusukle sonlandi.. Onun acisi da var icimde..
Rabbim isteyen herkese bu hayirli cuma gununde hayirlisiyla tez zamanda yavrularimizi gondersin. Kucagimiz bos kalmasin hamile haberi aldigimizda icimiz yanmasin.. Rabbim aratmasn bizleri evlat kokusuna hasret birakmasinn aminnn.
Hakkinizi helal edin arkadaslar baya uzun oldu ama icimi hickimseye dokemiyorum cok yoruldum cikmazdayimmm

Güzel bir soru :) Ama cevabını bende bilmiyorum. Hiç aklıma gelmedi bunu sormak :44:

Alenay canim merhabalr. Sende ki rahim incelmesi demis sanirim doktorun yalnis okumadiysam .. Ben gecen sene ramazanda yasadim ama doktorlar bende rahim kalinlasmasi oldugunu söylemişti. Benimde ayji senin gibi ara ara kanamalarim oluyordu ve bir beyaz parca degil bikac tane attim acillere gittim ozel hastaneler falan hepsi rahim duvarimin sokuldugunu söyledi. Yani anladigim kadariyla seninde rahim duvarindan sokulmustur o parca. Belki de ikisi farkli seyler olsa da belirtileri ay ni mi oluyor bilmiyorum ama ..
Amacim yardimci olmakti umarim kafani daha fazla karistirmamisimdir

Canim INSALLAH RABBim en kisa zamanda bebegini verir.Sen benim daha once yazdigim yaziyi okudunmu?bu ilaclar igneler hicte masum birsey drgiller ben olumden dondum dikkat et canim istersen kendine catlatma ignesuyle yumurta olustu tutmadi adetle atlatirim her defasinda bu kadar sansli olmaya biluyoruz.Ben bu kadar konuya hakimken ilk catlatmamda 3.derece agir ohss gecirdim ve suan hala 2.derece ohss geciriyorum .ALLAH once saglik versin hepimize.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim rahim duvarım hep inceydi. Ara kanamalardan sonra daha da inceldi. Ama jeli kullandıktan sonra ne ara kanama ne akıntı hepsi kesildi ama istenilen boyuta hala gelmemiş dedi doktor.

Kızlar ben 2 gündür incir suyuna tekrar başladım. 16 MM de kalan yumurtam belki tekrar büyümeye devam eder umuduyla ((

Eşimin sperm testi iyi çıktı. Herhangi bir sorunu yok ama ben yinede belki faydası olur düşüncesiyle keçi boynuzu kürü hazırlıyorum ona da.

Akşam eve gelince dayıyorum keçiboynuzu suyunu. İçiyor garibim napsın.

"Ben de bir sorun yok ben niye içiyorum da" demiyor.

Gün aşırı ilişkiye de devam.

Umut dünyası. Belki tutar :)

Son düzenleme:
Cnm bnm ya hakkinda hayirlisi olsun insallah iki erkek bi kiz diyolar ggecrnde baska bisi dediler ne dedikleri belli degil

hayırlısı bitanemmmm sağlıklı olsunlarda cok tatlı oluyorlar y geçenlerde arkadaşın ikizi oldu biri aynı annesi kız olan erkek olanda aynı baba bu kadar benzer diyorum cok tatlı oluyorlar Rabbim c.c. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm rmazanda bizim içinde bol bol dua et bitanemm

canımmm inş bebeğine kavuşursun hepimiz üzülüyoruz ama elimizden gelen hiçbişey yok Rabbim c.c. ne zaman ol derse o zman olacak inş..öncelikle şunu sorayım bu cok önemli çoğu doktor istemiyor bunu.eşinin testi yapıldı mı ? birde 4 ane yumurtan oluşmuş cok güzel ama küçük diyorsun günde 5 tane incir ye canımm bu yumurtalrını büyütecektirinş güzel haberlerle gelirsin ama dediğim gibi kuru inciri sakın ihmal etme

inş bu ay hamiş olurusunz..incir yumurtalrı büyütüyor gittiğinizde doktorunuz dicektir içiniz rahat olsun

sizinle aynı kaderi yaşıyoruz.benim eşimdede var bu sorun maalesef 2 ay klomen tedavisi gördümm ve süper yumurtalrım oluştu doktorum bile şaşırıyordu ama bundan daha da önemli olan bence spermler...çünkü dölleyen spermler..en sonuncuda 4 yumurtam vardı süper büyüklükte çatlama ipğneside vurduk zamanı ayarlaylım diye...ama işte nasip değil yaa bir tanesi bile tutmadı...sonrasında doktorumda tüp bebeğe yönlendirdi ve bıraktım gitmeyi...sperm sayısı ve hareketlilik kac önclkle bunu sorayım? cok büyük orunlr değilse kesinlikle devam edin.. 4. klomen kulanışında bile hamile kaln var benim doktorum tedaviyi kesti diye ben gitmiyorum tüp bebeğe yönlendirdi yumurtalrın cok güzel cevap veriyor ilaçlara vakit kaybetmeyelim dedi ama ben hazır değilim henüz...bence birkaç ay daha devam et canımm inş bebişin bu ay senine olur..

canım hareketlilik sorunu bizde de var malesef sayımız 29 milyon ama hareketlilik %5 sizin değerleriniz nasıldı doktor tüp bebeke yönlendirdi?

canım hareketlilik sorunu bizde de var malesef sayımız 29 milyon ama hareketlilik %5 sizin değerleriniz nasıldı doktor tüp bebeke yönlendirdi?

canım bizim syı 106 milyon harketlilik yüzde 20 lerde morfolojimiz kötü işte yüzde 6...tek taraflı varikosel cıktı bu morfoloijiy bozuyor mu acaba :26::26::26: 2 ay klomen tedavisi gördürüp direk tüp bebek dedi..acık konuşayım aşılama yapsakta tutmaz dedi vücudun ilaçlara cok güzel cevap veriyor tüp bebeğe gecelim dedi

diğer topikte de yazdım buradada yazyaım sayınız gayet güzel hareketlilikte kötü değil aslında ama sanırım bu morfoloji sizi engelliyor morfoloji ne onuda bilmiyorum benim eşim 7 ay önce oldu bir ara değerler iyi çıktı şimdi yine berbat doktor 2 kutu klomen iç tekrar test yaptır demiş ama insan üzlüyor ya 1 buçuk senedir ugraşıyoruz bende pazartesi gidicem doktora eşimin de sonuçları göstericem bakalım ne dicek

canım morfolojide hareketlilik gibi önemli bişey...testinize bakın son tarafta yazıyor kağıdın sonunda.normal baş gövde kuyruk diye krşılarında sayılar oluyor...spermlerin morfolojileri sorunlu olabiliyor işte o spermlerde dölleme yapmıyor.yani şöyle söyleyeyimm bizim sperm sayımızın yüzde 6 sı normal sperm...bunların kacıdaa hareketli onuda bilemiyoruz..morfolojisi bozuk olan spermlerin kimilerinin gövdesi olduğundan daha büyük kimisinin baş kısmında sorun var çift başlı olabiliyor kimisinide kuyruğunda...bunlar dölleme yapmıyor..ürolojideki doktor sayın vs cok iyi dedi e vitamini verdi bi...cok sevindik sorun yok diye ama kendidoktoruma gidince sperm sonucu iç acıcı değil dedi.ama hocam ürolojideki cok iyi bebeğin olmaması için topu yengeye atabilirz falan demişti dedimm..oda ürolojideki doktor sayısına bakr biz ise kalitesine bakarız kaliteli sperm yüzde 6 larda ve hareketlilik de istediğimiz gibi değil ama yinede klomene başlyalım demişti nasip olmadı...

günaydın kızlar artık bende dr a gitmicem bu ay boş geçicem .eşime çakşır suyu istettim keçi boynuzu özü bende bögürtlen kökü hayıt suyu incirde yapıcam bu aydan sonra kısmet bakalım olmuyo ya çatlatma ignesi bile faydası olmadı . evrakçu canım sen çakşırı denedinmi madem dr a gitmiyoruz bunları bi deniyelim herkes ilk denemesinde kalıyo ben bu kadar ugraşıyorum olmuyo badefne sen ne yaptın canım nasılsın

inş bu ay hamiş olurusunz..incir yumurtalrı büyütüyor gittiğinizde doktorunuz dicektir içiniz rahat olsun

Doktor, Yumurtaların büyümüyor 16MM kaldı, bu ay artık gelmene gerek yok ama sen yine de gün aşırı ilişkiye devam et. Mucize çok gördüm dedi.

Yani bu ay artık gitmicem. Adet olursam önümüzdeki ay gidicem.

İnşallah eşref saatine gelmiştir de hamile kalırım evrakcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…