- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.441
zeynnnnnnnn kuzuummmmmmmmmmmm hamişmisin senncok cok cok sevindim kuzum bana umut oldunnn
Doktor, Yumurtaların büyümüyor 16MM kaldı, bu ay artık gelmene gerek yok ama sen yine de gün aşırı ilişkiye devam et. Mucize çok gördüm dedi.
Yani bu ay artık gitmicem. Adet olursam önümüzdeki ay gidicem.
İnşallah eşref saatine gelmiştir de hamile kalırım evrakcu
evet canım o geçen ay hamiş kaldı maş.darısı tüm isteyenlere
ayy cok sevindim yaaaa bayağıdır girmiyorum zeynle önceden cok dertleşirdik biz spoşlarla ilgilicok şükür ona nasip oldu darisi bize inş
aminnnnnnnnnnn
canım valla ben çakşırı denicem eşimde kendimede hayıt suyu bögürtlen kökü bu ay geçsin gerçi hiç ümidim yok ama igneye ragmen olmadıeşimi dr a götürmek zor off napıcam bilmyorum .sen neler yapıyosun
inş canımm ama dediğim gibi inciri ihmal etmee gecde olsa büyüyorlarr yumurtası büymeyen arkadaşlara inciri tavsiye ettik ve gittiğinde doktoru bile şaşırmış arkadaşlar var kuru inciri öyle kuruyemiş gibi tüket canımm hyırlısı inş ..
hiçbişeyyy yap yap bıktım nereye kadar dedimmdoktora bile gitmiyom o kadar yani çakşır benimde cok kafamda hiç değilse hzır su d aktarcı bize cok önermedi hangi marka alıcan canım ???
mecitefendi çakşır suyu 4 lt aldım kobay gibi kullanıcam adamı inş bişey olmaz
hiçbişeyyy yap yap bıktım nereye kadar dedimmdoktora bile gitmiyom o kadar yani çakşır benimde cok kafamda hiç değilse hzır su d aktarcı bize cok önermedi hangi marka alıcan canım ???
inş olmaz canım fydası olurda gelir bebişiniz :) intden mi aldın canım ne kadar bide fiyat olarak?
gitti gidiyordan 12,50 tatlım inş faydası olur
Miktar 2 mL > 1,5canım morfolojide hareketlilik gibi önemli bişey...testinize bakın son tarafta yazıyor kağıdın sonunda.normal baş gövde kuyruk diye krşılarında sayılar oluyor...spermlerin morfolojileri sorunlu olabiliyor işte o spermlerde dölleme yapmıyor.yani şöyle söyleyeyimm bizim sperm sayımızın yüzde 6 sı normal sperm...bunların kacıdaa hareketli onuda bilemiyoruz..morfolojisi bozuk olan spermlerin kimilerinin gövdesi olduğundan daha büyük kimisinin baş kısmında sorun var çift başlı olabiliyor kimisinide kuyruğunda...bunlar dölleme yapmıyor..ürolojideki doktor sayın vs cok iyi dedi e vitamini verdi bi...cok sevindik sorun yok diye ama kendidoktoruma gidince sperm sonucu iç acıcı değil dedi.ama hocam ürolojideki cok iyi bebeğin olmaması için topu yengeye atabilirz falan demişti dedimm..oda ürolojideki doktor sayısına bakr biz ise kalitesine bakarız kaliteli sperm yüzde 6 larda ve hareketlilik de istediğimiz gibi değil ama yinede klomene başlyalım demişti nasip olmadı...
günaydın kızlar artık bende dr a gitmicem bu ay boş geçicem .eşime çakşır suyu istettim keçi boynuzu özü bende bögürtlen kökü hayıt suyu incirde yapıcam bu aydan sonra kısmet bakalım olmuyo ya çatlatma ignesi bile faydası olmadı . evrakçu canım sen çakşırı denedinmi madem dr a gitmiyoruz bunları bi deniyelim herkes ilk denemesinde kalıyo ben bu kadar ugraşıyorum olmuyobadefne sen ne yaptın canım nasılsın
bende alayım olmadı yaa en iyisi bu mu peki araştırdın mı canımm??? keçiboynuzu kürü yapmak zor geliyor hiç değilse bu içilen hzır bşey ama tam bilgiye sahip depilimm
canım morfoloji en sonra yazması gerek baş gövde diye yokmu? bunun olması cok önemli doktorunuz nasıl istememiş şaşırdımmMiktar 2 mL > 1,5
Likefaksiyon 40 - 10 30
pH 7 - > 7,2
Renk KİRLİ BEYAZ
Viskozite VİSKOZ
Aglütinasyon YOK
mL'de Sperm Sayısı (Konsanrasyon) 30.4 milyon/mL > 15
Yuvarlak Hücre 8.1 milyon/mL < 1
HAREKET 1.SAAT .
Hızlı İleri Hareketli 5 % > 25
Yavaş İleri Hareketli 20
Yerinde Hareketli 15
Hareketsiz 60
HAREKET 2.SAAT .
Hızlı İleri Hareketli 0 % > 25
Yavaş İleri Hareketli 15
Yerinde Hareketli 20
Hareketsiz 65
canım bak bu bizim sonucumuz ama burada morfoloji yok nedensebende klomene 3.başlayışım ama sanırım bu ayda es geçecek böyle giderse
canım yok en iysimi bilmiyorum aldım bi kere keçi boynuzunun özü var onuda sipariş et canım yanında
canım morfoloji en sonra yazması gerek baş gövde diye yokmu? bunun olması cok önemli doktorunuz nasıl istememiş şaşırdımm
iyi olmaya çalışıyorum canım klomene başladım bu doktor adeti 3 e çıakrdı son kullanışım zaten ara vericem artık eşim dün sperm testi verdi kötü çıktı azıcık moralim bozuk ama herşeyde vardır bir hayır demekkibu çakşır suyu ne işe yarar sadece erkekler mi kullanır birde nerede satılır?
incie kürünü kullan canım banada doktor büyümüyor en büyüğü 11 mm dedi incire başladım gün aşırı ilişki oldu allahın hikmeti ben o ay hamile kaldım yani diyeceğim incirin çok faydası var üzülme sakın büyümüyor diye ki 16 mm olmuş maşallah birde yumurta çatlatmak için havuç ekliyorsun onu da yap bu ara çatlamayı kolaylaştırsınBen olduğu gibi yemiyorum da İbrahim Saraçoğlu'nun kürünü uyguluyorum. İnciri 15 dakika kaynatıp biraz dinlendirip suyunu içiyorum.
:44:
ya bende alayım o zaman ya bizim ki de içsin araştırayım birde senin eşte sorun varmıydı ya?canım bende internette araştırıken gördüm sperm artırıcı etkiye sahipmiş forumda da kullanalar olmuş faydasını görmüşler bilmiyorum zararı olurmu diyede düşünmekteyim bitki suyu sonuçta ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?