Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

ya bende alayım o zaman ya bizim ki de içsin araştırayım birde senin eşte sorun varmıydı ya?

bilmiyorumki oluşmuş olabilir dr a gitmedikki ben bunlarıda yapayım olmazsa zaten kışa dogru kendinide götürürüm aşılamammı tüpmü nolursa olsun

bilmiyorumki oluşmuş olabilir dr a gitmedikki ben bunlarıda yapayım olmazsa zaten kışa dogru kendinide götürürüm aşılamammı tüpmü nolursa olsun

senin bir çocugun vardı demi yanlış hatırlamıyorsam ?? bekleyin bakalım belkide olur kuzum bu zaman sürecinde :)

senin bir çocugun vardı demi yanlış hatırlamıyorsam ?? bekleyin bakalım belkide olur kuzum bu zaman sürecinde :)

valla beklyoruz zaten canım bi oglum var evet ama ekimde spirali çıkartırdım kaç ay oldu bak olmuyo .klomen iğne beni çok yıprattı hem fiziksel hem ruhsal . kısmet artık

Son düzenleme:
Bu ay ilk defa klomen+pregnyl kullandım.
İğnenin 19. günü adet olunca üzüldüm ama nasip dedim geçtim.
Bugün doktora gittim ve yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş. Orgametril diye bir ilaç verdi. 20 gün kullan 20. gün leke göreceksin onu adetin ilk günü kabul edecez o gün geld dedi. Moralim çok bozuldu. Ağlaya ağlaya eve geldim

valla beklyoruz zaten canım bi oglum var evet ama ekimde spirali çıkartırdım kaç ay oldu bak olmuyo .klomen iğne beni çok yıprattı hem fiziksel hem ruhsal . kısmet artık

çok güzel maşşallah rabbim uzun ömürler versin inşallah en kısa zamanda 2.bebeişine de hamile kalırsın...ilaç konusunda çok haklısın hem psikolojik hem ruhsal inanı yıpratıyor malesef biraz zamana bırakalım bakalım olmadı aşılama tüp deneriz bişiler canım

inş canım hakımıza hayırlsıı olsun Rabbim sizlerede evlatlar nasip etsin inş tez zamanda

ama kuzum önemli deilki o sayıı bence, ileri hızlı hareketli %15, ileri yavaş hareketli %30 yani hiçbi halt etmez benmde fsh yksek ve pko var
size doktor ne diyor peki eşinin durumu ve senin durumun için bizim ileri hareketlilik %55 den %5 e düştü bu ay dün sonucu görünce şok geçirdim doktorda eşime klomen vermiş normal yolla olur demiş yollamıi bakalım bekleyelim de ne olacak? benim hormon değerlerim iyi şimdiik sorun gözükmüyor ama bakalım

kuzum benm kadın dogum doktoru dediki ileri hızlı+yavaş= 45 olursa problemyok dioruz dedi.. sonra eşim tahlili isteyen uroloji doktoruna gösterdşi sonucunu doktorda ona e vitamini vermiş, keçi,boynuzu pekmezi iç demiş... ben anlamadımki... morfolojide yanlş hatrlamıosam 30 du ama şimdi onumde deil sonuçlarr umarım yanlş yazmamışımdır... bana doktor bu ay hiç ilaç vermedi 30 haziranda hsg çekilecek ve hiç ilaç vermeyecek 2 ay boyunca .. kendi halimize bırakacakmış... sanki olacakta.. hayret bişeyy.. pko'yum zaten demkki yumurta çatlamıyorr..2 ayda birsürü kistim olacak, olacağıda bu yani..hofff

yumurtayı çatlatmak için incir ve havuç suyunu denedin mi onu bir araştır istersen birde soğan kürü pkoya iyi geliyor diyorlar...birde şöyle de bişi var tek taraflşı tedavi de ne kadar işe yarar orası tartışılır bende ara vericem artık bakalım ne olacak...evet dediğin gibi ileri hızlı hareketli %40-45 olursaa sorun olmuyor birde morfoloji diye bişi varmış ben onu bilmiyorum yalnız bizim testlerde yok ((( hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

sana yazarken zehir gibi hayıtt vardı elimde onu içiodum... gunde 1 er kez aslan pençesi hayıt ve incir içiorum ama havuç denemedim.. yaaa zehir gibi bu hayıtt yaaa.... ilaçda vermedi yaa.. iyice otlara sardım.. soganı duydum canım ama sanki o rahim kisti içinmiş die duydum yumurtalık kistini eritmiormuş dogrumu bu?

ben saraçoğlunu dinlerken polikistik over ve miyomlar için diye duydum hamileliği kolaylaştırıyormuş ayrıca yumurta çatlatmak için incir suyu ile havuç suyunu karıştırın dedi onu dene birde en azından kist yapmaktan kurturulursun bu hayıt otu ve aslan pençesi ne işe yarıyor ?

gülüm hayıtla aslan pençesi yuksek fsh ı düşürüyor.. yuksek fsh yumurta rezervi azlığı demekmiş.. way halime 28 yaşındayım daha

LİKEFAKSİYON SÜRESİ : 120 dk

yazıyor bizim testtete şimdi sen yazınca sonuçları dikkatimi çekti. internetten baktım max 60 dk da spermin sıvılaşıyor olması gerekiyor yazıyor.

kafam karıştı.

birde kızlar sperm tahlili yaptıranlar sonuçları kadın doğumcunuzuma göstermekle yetindiniz yoksa ürologadamı gösterdiniz ?

üroloğada gösterdik canımm.. 120 dk da sıvılaşıyorda en az 2 saat hatta daha fazla yatarak kalmalısın bencee...

sen kaç yaşındasın badefne cim.. şuan beklemedemisin yoksaa yumurtalamadamısın
ben 27 yaşındayım canım benim fsh normal çıktı kullanmama gerek yok demek ki :) ben bu ay klomene başladım canım 3.günüm pazartesş kontrole gidicem zaten ara vericem bu aydan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…