Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

walla bende anlamadım canım onlar ne işe yarıyor herkesde morfoloji yazıyormuş bende morfoloji de yok biz hem ürologa hem de benim doktora gösteriyoruz ben daha gitmedim doktoruma pazartesi kontrole gidince göstericem

ben 27 yaşındayım canım benim fsh normal çıktı kullanmama gerek yok demek ki :) ben bu ay klomene başladım canım 3.günüm pazartesş kontrole gidicem zaten ara vericem bu aydan sonra

fsh yuksek değilse sen sadece incir falan yap ve şükret pko illet bişeyy.. banada dua et olurmu canımm... Benimde dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alıcaz benm bat 18 temmuz seninki ne zaman?

fsh yuksek değilse sen sadece incir falan yap ve şükret pko illet bişeyy.. banada dua et olurmu canımm... Benimde dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alıcaz benm bat 18 temmuz seninki ne zaman?

ederim canım etmem mi derdi veren rabbim dermanını da versin inşallah bu cuma mübarek günde...benim bat 21 haziran canım şimdi adetin 7.günündeyim doktora pazartesi gidicem yumurtalara bakıcak zaten benim ilacın dozajını artırdı karnıma ağrılar girmeye başladı gittiğimde bakalım ne dicek eşimin sperm testini de götürücem..sonrada zaten 1 ay tatile gidiyorum ona göre yön çizicem ama ilaç kullanmıycam olursa olur olmazsa tüp aşılama bişiler yaparım

inşallah olacak canımmm benim.. karnın falan ağrıyosa mutlaka git doktora zaten klomendendir. 1 ay tatil dediğin ramazanmı yani.. ohh dinlrn wallaa iyi gelir

Ayy çok mutlu oldum

Adetimin 18. günündeyim. Biraz daha incir yapıp büyüteyim sonra havuç eklerim diye düşünmüştüm.

Hemen havuca da başlasam mı acaba :44:

Sen nasıl yapmıştın canım?

inşallah olacak canımmm benim.. karnın falan ağrıyosa mutlaka git doktora zaten klomendendir. 1 ay tatil dediğin ramazanmı yani.. ohh dinlrn wallaa iyi gelir
akıntım da fazlalaştı anlamadım yarına kadar devam ederse eğer giderim diyorum...ben senelik izne çıkıcam eşimle de kafa fağıtmak için tatil yaparız dedik canım :) sağlam kafa ile artık bişiler düüncez bebiş için

ben direk havuç incir suyu yaptım canım ki diyhorum ya sana benim yumurtalalar daha küçüktü o ay neden öle oldu bizde anlamamıştık ben kullandım oldu demek ki işe yarıyormuş dedim ama malesef bebek düştü ama sağlık olsun dedim (((

Bütün hamileliklerde çocuğun düşme ihtimali %15 miş canım. Kısmet. En azından hamile kalabileceğini görmüşsün. Bu da bir gelişme.

Ben bu akşamdan itibaren kürüme havucu da ekliyorum

Birde Batım ne demek ya herkes konuşuyor ama ben anlamını bilmiyorum :))

bilmiyorum valla inş bişey olmaz zararı varmıdırki
bilmiyom ki kuzum ondan dedimm
maşallah de yahu nazar değdirme ne güzel sperm sayınız ilahi sen yani :)))))))
canım morfoloji cok önemli bak bunu araştır istersen.morfoloji yüzde 0 olunca spermin olsa bile bebek olmaz morfoloji düştükçe gebe kalmak zorlaşıyor ama ben yüzde 1 morfolojiyle bile hamile kalanları okudumm.nasip...
yahu benim eşim anormalmii yaa 127 milyon spermi war

sayı gayet güzel.ama sayıdan önemli bişey daha var hareketlilik ve morfoloji..onlar kaçta yorumlayalımm isterseniz.

bat : beklenen adet tarihi
sat:adetin ilk günü

Teşekkür ederim canım. Ben düzenli adet olmadığım için tarihi hiçbir zaman belli olmadı ama doktor vajinal jellerin bitince adet olacaksın demişti.

rica ederim canım...inşallah yoluna girer adet döngünde en kısa zamanda bebiş sahibi oluruz :)

Slm kızlar size bi sorum olacak.ben bu ay yum takibine başladım Dr bana klomen verdi günde bir tane olmak üzere ben bunu öğlen içiyordum şimdi ilacın sonuncusu yarın yani Ramazan'ın ilk gününe denk geliyor ben bu son ilacı bu gece sahurda içsem sorun olmaz dimi.yani demek istediğim saat farkı sorun yaratmaz herhalde.sonuçta antibiyotik değil

Sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü ben adetimin 5. günü akşama doğru gitmiştim doktora ve bugün klomene başlamalıyız demişti. Günde 2 tane verdi ilacı. Şimdi peş peşe 2 tanesini iç yarından itibaren 1 sabah 1 akşam içersin demişti. Ben de öyle yapmıştım.

Son düzenleme:

Anladım Saol cnm bende bişi olacağını sanmıyorum ama yinede emin olmak istedim Dr sormanda hiç aklıma gelmedi o an

Son düzenleme:
kızlar doktordan geliyorum. adetin 5. günündeyim. kist oluşmamış. yeni yeni yumurtaları gördük. umarım bu ay kendiliğinden büyür ve döllenecek kıvama gelirler.

bu ay klomen kullanmak istemediğimi söyledim. ilaçsız yumurta takibi yapalım dedim. öyle yapacaz. adetin 13. günü tekrar çağırdı.

13 - 15 - 17 günleri kesinlikle ilişki dedi ama ben o 14 - 16 yıda doldurim diyorum.

bide şunu öğrendim düzenli adetiniz varsa her ay yumurta oluşturduğunuz % 80 ihtimalindeymiş.

benimde adetim hiç sapmaz demekki benim kendi yumurtamı geliştirme ihtimalim var desteksiz.

o yüzden %100 doğal yollarla ilerliyeceğim bu ay.

eşimide götürdüm ürologa. o da sonuçlarınız çok güzel dedi. ama nisanda yaptırdığımız için birde bu ay tekrar yaptırım spermgrafiyi dedi. bu geçn 3
ayda düzenli olarak çinko, folik asit içirmiştim kocaya bakalım fark çıkacakmı.

birde E vitamini yazdı.

Eve geldik. yine bekleme sürecine girdik.

Ariver selam, bugün iğneyi vurulalı 15. günümdü ve kan testi yaptırdım. Yine negatif çıktı canım yaaa şimdi adet olmayı bekliyorum. adetten sonra rahim filmi çektiricem. diğer ay da aşılama için dr la görüşücez. sen neler yapıyorsun?

Canim ohss ne inan bilmiyorum okumadim yazini konu mu actin hemen bakicam. Rabbim saglik versin evet ama herseyin zarari var incir ve havuc kuru de iciyorum bi umut fayda eder diye bilmiyorum ki caresizlikten dayaniyoruz ilaclara yapacak bisey yok.. İnsallah tez zamanda olur da evlatlarimiz kurtuluruz surekli alttan muayeneden ilactan igneden...
Canım benim rahim duvarım hep inceydi. Ara kanamalardan sonra daha da inceldi. Ama jeli kullandıktan sonra ne ara kanama ne akıntı hepsi kesildi ama istenilen boyuta hala gelmemiş dedi doktor.
Zamanla gelir insallah canim ya...

Canim kesinlikle umudunu yitirme. Benim teyzem adetinin 45 . gunuydu yumurtasi yeni catladi da 60. Gunde doktor iki haftalik dedi hamileligine yani olmaz diye bisey yok oluyor..bende bugune ragmen umudumu hala kaybetmedim kendi capimda ugrasmaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…