Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

kızlar mrb bnde 5 aydr olumsz sonuç alıyorm daha yeni ama eşimle 6-7 yıllık birlikteliktn snr evlendk artık bi bebişimz olsn istiyrz dr bu ay klomn berdi sağda 3 yumurta oluştu catlatma iğnesi oldm 18 hzrnda bugündn itibarende progestana başladm ve 2 saattr sağ yumurtalığımda ağrı var sebebei ne olabilr kii

Evet canim esimin testi yapildi ve cok sukir bi sorun yok dediler ama benim pek bi bilgim yok sperm testleriyle ilgili sonuclari sana yazmak istiyorum acikcasi.. İncir kuru yapiyorum canim adetimin 4. Gjnu basladim yumurtalarim kucuk diye hala havuc eklemiyorum simdilik ilerleyen zamanlarda onu da yapicam artik herseyi deniycen usenmicemelbet rabbim verir bi gun ..
İnsallah kalirsin tatlim bence p.tesi bidaha git bi baktir en azindan 17 18 olduysa catlatma ignesi vurdurursun..
canım morfoloji en sonra yazması gerek baş gövde diye yokmu? bunun olması cok önemli doktorunuz nasıl istememiş şaşırdımm
Canimcim bizim morfolojide normal 95
Anormal 5
Dev bas 2
İgne bas 3 yaziyir ayrica digerlerini de yazayim da bi bak doktor bisey yok dedi hic aciklamadi uyuz oluyorum zaten o kariya
Likefaksiyon suresi 15dk
Miktar 3 cc
Renk kirlibeyaz
Viskozite pozitif
Ph 8
Sayi ml de 146 milyon
Sayi total 438 milyon
Hareket oda isisinda yarim saatte 90
1 saat 85
Hizli ileri 60
Yavas ileri 15
Yerinde 10
Hareketsiz 15 yaziyor
Canim 11 mm dedigi zaman kacinci gunundu.. ? Bnde kullaniyorum incir kurunu ona ragmen bugun 11. Gun 7.1 mm biraktik tedaviyi .. Buyumez dedi doktor...

Canim mutlaka sogan kurunu yapmalisin yumurtalik kistlerine de cok iyi geliyor .. Ben de pkoluydum simdik doktorum yok diyor sogan kurunden sonra.. ben faydasini gordum cok sukur umarim sende gorursun..

zeynnnnnnnn kuzuummmmmmmmmmmm hamişmisin senn cok cok cok sevindim kuzum bana umut oldunnn

evet canım benimm hiç beklemiyodumm ya hiçççç.... eşim test yaptırmaya giidcekti bir gün. bekle bakalım dedimm kendi kendimee bekle bekle 40. güne kadar adet olmadım 42. gün test yaptım ve çıktı canım allahtan ümit kesilmez dualarını eksik etme sanada dua ettim aynı durumdayız bir mucize gösterdi rabbim bize inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız kuzuummm

canuım bu değerler süper bizim hareketsizlik 60dı ileri 10 du ve hamileyim kesinlikle umudunu kesme dua et bol bol

canım galiba sonuçlar kötüü
ileri hızlı hareketli:%15
ileri yavaş hareketli: %30
yerinde hareketlilik: %35
Anormal Morfoloji: %30
Normal morfoloji:%70
Likefaksiyon: 45
pH:8
Vizkozite: düşük
renk: opak

yorumlarmısın kuzum:44:

ya evet yapmalıyım galiba doktor sen pko sun dediğinde soğan suyu içeyimmi dedim. o da'' soğan suyu rahim kistelerini eritir yumurtalık kistini değil dedi'' delimi ne

11.gün 11 mm idi canım sonradan incir sayesinde büyüdü şükür

Merhaba rabbim şifa versin inş. Bende yaklaşık 1yıl kullandım çatlatma iğnesinden sonra ağrı oluyor canim ins bu ay gebelik gerceklesir cnm

Merhaba ben bu ay yaklasik 4ay aradan sonra tekrar basladim klomene basladim asilama yapilacak rabbim hayirlisini naslp etsin ins hepimize

INSALLAH canim benim.Aynen ya o ilaclar zaten hormon mecburen iste sen incir havuca devam et hayirlisiyla INSALLAH bebisin gelecek canim dua et bolbol.Bende ohss nedir bilmiyordum arkadaslara yazdim konusurken basimdan gecince konu acmamistim canim.ohss o kullandigimiz ilaclarin yan etkisi pkolarda siddetli gozukmekte ve her tedavide tekrar etmektedir bende agri pkoyum ne yazikki.Ben siddetlisini yasadim.Yurtdisinda br arkadasimda tup bebek yaptirirken ohss gecirmis hamilede kalmis (hamilelerin ohss gecirmesi daha agir ve tehlikelidir)ALLAHtan bebislere birsey olmamis ama kiz hamileyken ameliyat yapilmis bir tupunu ve bir yumurtaligini almislar.ALLAHim hepimizi korusun bebek isterken doktorlara guvenip kendimizi emanet ediyoruz .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cevp verdgn için cok saol canım. Bende tahlıl ve yumurta takıbı yaptırdm dediğn gibi ilaca cok guzel cvp verdıler ge catlatma iğnesi oldum ama sonuç husran oldu ( ama cok sukur dun agladim biraz sonunda ikna ettm esimi doktora gittk. Varikoselden cok korkuyordm ama doktor yok dedi ultrasondada kotu bisey cikmadi. Aslinda esimin sperm sayisi ve miktari iyi ama spermlerin hareketi 4 uzerinden iki malesef buda dollenmeyi geciktirio. Doktor 2,5 aylik bi tedavi verdi. Ilaclar bitince tekrar test yapilcak. Bende bu ay klomene ara verdm onunuzdeki ay baslicam belki ozamana kadar esimin ilaclari etkisini gosterirde bebegime kavusurum bende tum isteyenlerde insallah

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım için ferah olsun çünkü esinin testleri süper maşallahh.hatta bu kadar iyi ilk defa gördümm mesela bizde morfoloji normal yüzde 6 sadece...morfoloji beslenmeyle alakalı diorlar...rica etsem nasıl besleniyorsunuz ? artık dikkat ediyorum hazır gıda vs almıyoumm am nasip hala gelmedi bebişimm..yumoşları büyüt kuzum bebişiniz gelir Rabbimin izniyle için feraholsunn caımm

bebeğimmmmmmm Rbbim c.c.sağlıkla kucğına alaağı günleride göstersin inş şu mübarek günlerdede darısı bize olsun inş.. eşine kürler vs yaptın mı peki caım?

sperm sayısıda önemli ama harketlilikte cok önemlii..eşie keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin yada çakşır suyu bunlr hareketliliğiyükseltiyormuş..bende çakşır suyu almayı düşünüyorum keçiboynuzu kürü yapmaya eriniyorum çünkü çalıştığım içinn

canuım bu değerler süper bizim hareketsizlik 60dı ileri 10 du ve hamileyim kesinlikle umudunu kesme dua et bol bol
Oyle dua ediyorum ki rabbim daha ol demedi ol dicek bi gun umutla bekliyorum..
ya evet yapmalıyım galiba doktor sen pko sun dediğinde soğan suyu içeyimmi dedim. o da'' soğan suyu rahim kistelerini eritir yumurtalık kistini değil dedi'' delimi ne
Yok canim sen yap benim kistler gitti inan ama yumoslar hala yavas bu ay yine buyumedi gelecek aya kaldi umutlar :/ ama incire devammm..
11.gün 11 mm idi canım sonradan incir sayesinde büyüdü şükür
Hmm benim 7.1 canim buyur mu acaba ya p tesi gitsemmi doktora duramiyorum acaba buyumusmudur ?
Merhaba ben bu ay yaklasik 4ay aradan sonra tekrar basladim klomene basladim asilama yapilacak rabbim hayirlisini naslp etsin ins hepimize
Ecem canim hayirli ugurlu olsun rabbim bu ay bebisini gobusune gondersin insallah... Bizlere umut olursun Canim benim esim herseyi cok sever ve cok yer en cok dikkat ettigim sey kesinlikle hazir yogurt kullanmiyorum yengemizin hayvanlari var onlardan taze sut alip kendim mayaliyorum. Kola asla icmiyoruz ikimizde . canimiz meyve suyu mu cekti buzluktan cikariyorum azcik visne kaynatip sogutuyorum onu iciyoruz ama bunlari spoş icin yapmiyorduk kendi sagligimiz icin yapiyoduk demek ki onlara da etki ediyor. Bide bal tarcin corek otu karisimimdan testi yaprirdigim donem esime de yedirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…