- 29 Mayıs 2014
- 102
- 13
- 33
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.521
Bilmiorum canım walla napicagmi sasirdim esim reddiyor o tarz seyleri icmez kesinlikle. Su ilaclar fayda eder insallah yoksa eşimi bidaha doktorada gıtmez zaten zorla goturdum 😔sperm sayısıda önemli ama harketlilikte cok önemlii..eşie keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin yada çakşır suyu bunlr hareketliliğiyükseltiyormuş..bende çakşır suyu almayı düşünüyorum keçiboynuzu kürü yapmaya eriniyorum çünkü çalıştığım içinn
Evrakcu canim yumoslari nasil buyutcem senin bana tavsiyen ??? Artik oyle hale geldim ki ne duysam uyguluyorum. Hormonlarim normal benim sadece yumurtlama problemim var buyumuyolar buyuyuncede catlamiyolar uyuzlar..canım için ferah olsun çünkü esinin testleri süper maşallahh.hatta bu kadar iyi ilk defa gördümm mesela bizde morfoloji normal yüzde 6 sadece...morfoloji beslenmeyle alakalı diorlar...rica etsem nasıl besleniyorsunuz ? artık dikkat ediyorum hazır gıda vs almıyoumm am nasip hala gelmedi bebişimm..yumoşları büyüt kuzum bebişiniz gelir Rabbimin izniyle için feraholsunn caımm
Kızlar doktor bana klomenin yaninda bir de estrofem verdi. Bilgisi olan varmii ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
127 milyon muuuuuuuuu
ama kuzum önceki sayfaya bak da hareketlere
127 mi emin misin ?
20 milyon bizim ki iyi dedi doktor :26:
canım sayınız kctı??
KIzlar bilgisi olan bişeyler yazabilir mi lütfen.
Klomen+pregnyl kullandım. Adet oldum. 3. gün doktora gittim yumurtanın çatlamadığını ve kist oluştuğunu söyledi. Orgametril verdi. 20 gün, günde 1 tane kullanıp sonrasında leke gördüğüm gün adetin 1. günü sayılacakmış ve o zaman doktor gel dedi.
Kist gitmeden ilaç verirsem kist büyür ameliyat gerekir dedi. Dün gece ilk ilacımı içtim. Dünden beri kanama yok. Bu normal mi? Ben soğan kürü yapacağım ama hangi gün başlamalıyım?
Ayrıca netten anladığım kadarıyla bu ilaç yumurtaları baskılamıyor. Bu ay hamile olabilme ihtimalim var mı? Yumurtlama gününü nasıl hesaplamam lazım?
Yardımınızı bekliyorum.:26:
Merhaba benim de yumurtamsı 2 taneydi catlamadi.hatta klomenden sonra 2 kez catlatma iğnesi olmuştum.bana doğum kontrol hapi verdi yok edelim sonra tekrar korunmazsin dedi.ben de adetinin 5. Günüydü soğan kurune basladim.kurun 10. Günü muayene oldum yok olmuştu.simdi hapumin bitmesini ve adetini bekliyorum.sen de soğana başla mutlaka.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kanamam durduğuna göre bu akşamdan başlayayım ben en iyisi.Doktor bana korunma ile ilgili birşey söylemedi. ve bu verdiği ilacı niye verdi onu da anlamadım. Adetin 3. günüydü zaten.. Gerçi benim doktorum hiç konuşmuyor hiç bir bilgi vermiyor. uyuz oldum iyice ona. o kadar çok övüyorlarki çok bilgili ama ben geveze doktor istiyorum. Bu ilacı 20 gün kullanıp leke gördüğüm gün başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
i akşamlarr hayırlı ramazanlar kızlarr..bende doktora gittim bugün bir kutu klomen vedi pazartesi başlıyorrum adetin 5. günü dedii..kutuda 10 tane var sabah akşam iç bitince ertesi gün gel dedii..sizler de bu şekilde mi kllanıyorsunuz....
i akşamlarr hayırlı ramazanlar kızlarr..bende doktora gittim bugün bir kutu klomen vedi pazartesi başlıyorrum adetin 5. günü dedii..kutuda 10 tane var sabah akşam iç bitince ertesi gün gel dedii..sizler de bu şekilde mi kllanıyorsunuz....
İlk defa duyuyorum canim.. Hemen internete bakicam prospektusunu bi okuyayim :) belki isime yarar doktoruma sorarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?