Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Arkadaşlar bir fikri olan yok mu

bebeğimmmmmmm Rbbim c.c.sağlıkla kucğına alaağı günleride göstersin inş şu mübarek günlerdede darısı bize olsun inş.. eşine kürler vs yaptın mı peki caım?

haır canm hiçbirşey yapmadım kendimede yapmadım bliosun klomen kullanmıştım 3 ay önce o kdr. eşm proxeed plus kullandı devamlı 4 aydır ama..

bende dikkat etmeye başladımm hzır yoğurt kullanmıyorum bende kndim süt alıp yapıyorum meyvesuyu içmiyoruz meyve yemeye başladık onun yerine..ama kola ben içiyorummm ben bayana ygulanıyor diye biliyordum bu kür erkeğe bilmiyordumm..hattaa ben bu kürü kullandığım ilk ay kimyasal gebelik geçirdim en azında gebe kalmama vesile oldu nasip...

canım eşin bebek istemiyor muki böyle yapıyor??? benim eşimm benden önce gider bakar baktırır spnuçtaa erkekte srun olnayacak diye bişey yok ki:26::26:

Evrakcu canim yumoslari nasil buyutcem senin bana tavsiyen ??? Artik oyle hale geldim ki ne duysam uyguluyorum. Hormonlarim normal benim sadece yumurtlama problemim var buyumuyolar buyuyuncede catlamiyolar uyuzlar..

canımm büyüme ve çatlama srunun var incir kürü uygulayabilirsin vecatlaması içinde havuç kürü..hvucun şuanda zamanı değil ama bulabileceğini umut ediyorum büyük bir şehirdeysen..

canımm sayınız gayet güzel..yalnız önceki yazını bulamadım hareketlilik vs kopylyıp gönderir misin canım morfoloji ve hareketlilik ona göre yorumlyalım..

mrb kızlar bnde klomen kullandm sonra çatlatma iğnesi bu ay iknci tedavimiz iğnden sonra ki gün yani doktorun ilşki önerdiği gn çok akıntı olu beyaz beyaz ve çook ağrı belirti değildir demi bu ve sancım hala devam ediyo bu dördüncü günüm ilşki için normalmi sizce

canımmm uzayan şeffaf akıntının olması ve ağrıın olması yumurtanın çatladığına işrettir...doktorun dediği gibi devam canımm

canımmm uzayan şeffaf akıntının olması ve ağrıın olması yumurtanın çatladığına işrettir...doktorun dediği gibi devam canımm

saol cnm ya inş. tutuyodur da hiç boş geçrimiyoz zaten hiç bir sorunumuzda yok herşey gayet gzl ilerliyo sonraaa kırmızılaaaarr inş bu ay tutar ya hayrlısıyla Rabbim burdaki isteyn hepimize bayrama hamiş olarak girmeyi nasip etsin

kızlar mübarek aydayız.rabbım duamızı tez zamanda kabul etsın..bildiğimiz çocuk ıcın okunması gereken ne dua varsa yazalım buraya bılgılendırelım bırbırımızı..verecek olan Allah..belkı bır dua vesile olurda rabbım "OL"deyiveriri inşallah..bnm bildiğim 41 defa Meryem suresi...ya varis(707) ya latif(100) cekilçek hergun.zekerriyanın ettıgı dua her namazdan sonra 3 kez okuncakmıs..salatı tefrıceye dileyen 4444 defa dileyen her gun 100 defa..adetım bıtsın bunları uygulayacağım ınsallah..rabbım duysun sesımızı duamızı kabul etsın ınsaLLAHHHHH

Kola kesinlikle icmeyin canim kisirlik yapiyormus. Sigara kullaniyorsaniz icmeyin .. Ya bende erkege fayda eder diye yedirmedim aslinda hani bal tarcin corekotununda olumden baska herseye caresi var diye sifa niyetine yedirdim zarar olmaz ikinizde yiyin bence.
canımm büyüme ve çatlama srunun var incir kürü uygulayabilirsin vecatlaması içinde havuç kürü..hvucun şuanda zamanı değil ama bulabileceğini umut ediyorum büyük bir şehirdeysen..
Canim incir kurune basladim ama yumurtamin 15 - 16 mm olmasini bekliyorum havuc kurune baslamak icin. İstanbuldayim bulurum havucu. İnsallah faydasini gorurum ya...

cnm benim sağol allah razı olsun rabbim bu mübarek ayda isteyen herkese nasip etsin inşallah

cnm benim sağol allah razı olsun rabbim bu mübarek ayda isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu ayda olmadı moralim sıfır klomende daha kullanmayacam artık olursa olur olmazsada napayım ilçta kullanmak istemiyorum ne kadar sağlıklı bilmiyorum birde rahim filmi çektireyim dahada gitmem doktora

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yoğun adet akıntın bitince basla dedi ben de 5. Gun basladm. Günde 2 tane aloyrm. canm. Senin bilgin varmi bu ilac hakknda ??

yani yumurta çatlayınca mı başla dedi sana ? yoksa adetinin şu günümü dedi ?

benim bildiğim kadarıyla rahimi gebeliğe hazırlayan hormon var içinde. rahim duvarını kalınlaştırıyor.

ve bebeğin rahime tutunmasını kolaylaştırıyor.

Son düzenleme:
canımm sayınız gayet güzel..yalnız önceki yazını bulamadım hareketlilik vs kopylyıp gönderir misin canım morfoloji ve hareketlilik ona göre yorumlyalım..

gülüm yanlış yazmışım 127 milyon değil sayı.. sonuçları yukledim bakarsan çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…