- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.541
Evet canim boyle kullaniliyor.hakkında hayirlisi
lmiştir.
Slm arkadaşlar adetime 3 gün var ve benden süt renginde kıvamlı bir akıntı geldi bu neden acaba. Bu ay ilk defa klomen kullandım ignesiz kullandım. Böyle birşey yaşayan varmı acaba. Ilaçtan mi oldu yoksa bir belirti olabilirmi.
bebeğimmmmmmm Rbbim c.c.sağlıkla kucğına alaağı günleride göstersin inş şu mübarek günlerdede darısı bize olsun inş.. eşine kürler vs yaptın mı peki caım?
Arkadaşlar bir fikri olan yok mu
Oyle dua ediyorum ki rabbim daha ol demedi ol dicek bi gun umutla bekliyorum..Yok canim sen yap benim kistler gitti inan ama yumoslar hala yavas bu ay yine buyumedi gelecek aya kaldi umutlar :/ ama incire devammm..Hmm benim 7.1 canim buyur mu acaba ya p tesi gitsemmi doktora duramiyorum acaba buyumusmudur ?Ecem canim hayirli ugurlu olsun rabbim bu ay bebisini gobusune gondersin insallah... Bizlere umut olursunCanim benim esim herseyi cok sever ve cok yer en cok dikkat ettigim sey kesinlikle hazir yogurt kullanmiyorum yengemizin hayvanlari var onlardan taze sut alip kendim mayaliyorum. Kola asla icmiyoruz ikimizde . canimiz meyve suyu mu cekti buzluktan cikariyorum azcik visne kaynatip sogutuyorum onu iciyoruz ama bunlari spoş icin yapmiyorduk kendi sagligimiz icin yapiyoduk demek ki onlara da etki ediyor. Bide bal tarcin corek otu karisimimdan testi yaprirdigim donem esime de yedirmistim
Bilmiorum canım walla napicagmi sasirdim esim reddiyor o tarz seyleri icmez kesinlikle. Su ilaclar fayda eder insallah yoksa eşimi bidaha doktorada gıtmez zaten zorla goturdum 😔
A
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evrakcu canim yumoslari nasil buyutcem senin bana tavsiyen ??? Artik oyle hale geldim ki ne duysam uyguluyorum. Hormonlarim normal benim sadece yumurtlama problemim var buyumuyolar buyuyuncede catlamiyolar uyuzlar..
127 milyon canımm yaa
haır canm hiçbirşey yapmadım kendimede yapmadım bliosun klomen kullanmıştım 3 ay önce o kdr. eşm proxeed plus kullandı devamlı 4 aydır ama..
canımm sayınız gayet güzel..yalnız önceki yazını bulamadım hareketlilik vs kopylyıp gönderir misin canım morfoloji ve hareketlilik ona göre yorumlyalım..
mrb kızlar bnde klomen kullandm sonra çatlatma iğnesi bu ay iknci tedavimiz iğnden sonra ki gün yani doktorun ilşki önerdiği gn çok akıntı olu beyaz beyaz ve çook ağrı belirti değildir demi buve sancım hala devam ediyo bu dördüncü günüm ilşki için normalmi sizce
canımmm uzayan şeffaf akıntının olması ve ağrıın olması yumurtanın çatladığına işrettir...doktorun dediği gibi devam canımm
bende dikkat etmeye başladımm hzır yoğurt kullanmıyorum bende kndim süt alıp yapıyorum meyvesuyu içmiyoruz meyve yemeye başladık onun yerine..ama kola ben içiyorummmben bayana ygulanıyor diye biliyordum bu kür erkeğe bilmiyordumm..hattaa ben bu kürü kullandığım ilk ay kimyasal gebelik geçirdim en azında gebe kalmama vesile oldu nasip...
Canim incir kurune basladim ama yumurtamin 15 - 16 mm olmasini bekliyorum havuc kurune baslamak icin. İstanbuldayim bulurum havucu. İnsallah faydasini gorurum ya...canımm büyüme ve çatlama srunun var incir kürü uygulayabilirsin vecatlaması içinde havuç kürü..hvucun şuanda zamanı değil ama bulabileceğini umut ediyorum büyük bir şehirdeysen..
Kızlar doktor bana klomenin yaninda bir de estrofem verdi. Bilgisi olan varmii ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yoğun adet akıntın bitince basla dedi ben de 5. Gun basladm. Günde 2 tane aloyrm. canm. Senin bilgin varmi bu ilac hakknda ??selam
adetinin kaçıncı günü başladın estrofem e ? ve günde kaç tane acaba ?
cnm benim sağol allah razı olsun rabbim bu mübarek ayda isteyen herkese nasip etsin inşallahOyle dua ediyorum ki rabbim daha ol demedi ol dicek bi gun umutla bekliyorum..Yok canim sen yap benim kistler gitti inan ama yumoslar hala yavas bu ay yine buyumedi gelecek aya kaldi umutlar :/ ama incire devammm..Hmm benim 7.1 canim buyur mu acaba ya p tesi gitsemmi doktora duramiyorum acaba buyumusmudur ?Ecem canim hayirli ugurlu olsun rabbim bu ay bebisini gobusune gondersin insallah... Bizlere umut olursunCanim benim esim herseyi cok sever ve cok yer en cok dikkat ettigim sey kesinlikle hazir yogurt kullanmiyorum yengemizin hayvanlari var onlardan taze sut alip kendim mayaliyorum. Kola asla icmiyoruz ikimizde . canimiz meyve suyu mu cekti buzluktan cikariyorum azcik visne kaynatip sogutuyorum onu iciyoruz ama bunlari spoş icin yapmiyorduk kendi sagligimiz icin yapiyoduk demek ki onlara da etki ediyor. Bide bal tarcin corek otu karisimimdan testi yaprirdigim donem esime de yedirmistim
cnm benim sağol allah razı olsun rabbim bu mübarek ayda isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yoğun adet akıntın bitince basla dedi ben de 5. Gun basladm. Günde 2 tane aloyrm. canm. Senin bilgin varmi bu ilac hakknda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?