Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kızlarrr

2 gündür belim de ve kasıklarımda ağrı var. Umarım yumurtalarım çatlıyordur. Bu günleri değerlendiricem.

Mutfakta sürekli bir şeyler kaynatıyorum. Kürler hazırlıyorum.

Büyücü kadınlara döndüm.

canım eşin bebek istemiyor muki böyle yapıyor??? benim eşimm benden önce gider bakar baktırır spnuçtaa erkekte srun olnayacak diye bişey yok ki:26::26:

Esım Cocuk istiyo canım ama bu nedenle doktora gıtmekten cekınıyo zaten normaldede utangactır bıde soz konusu cocuk oldumu alınganlık gosterıyo artık oyle bır duruma geldık kı herseye alınıyo hemen "tamam bırak artık bu işin peşini benim çocugum olmuyo boyle kabul et" dıyo. Anlıycagın napıcagımı sasırdım arkadasım 😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yumurta catlayinca ya da su gün demedi. Adet bitince dedi. Benm.de 6 gun sürüyo. 5. Gun basladm öyle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım benim hayırlısı hakkımızda bakalm bana nasl etki edeceek.. 5 gün içtikten sonra mı doktora gittinizz szde..ilaç ittiken sonra mı bakıyoor yumurta durumuna.....yumurta takibi mi bu mu oluyorr..çook sordum kusuruma bakma ne olursun .....

Evet canim boyle kullaniliyor.hakkında hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlısı canım benim sağolasın.....

cnm benim sağol allah razı olsun rabbim bu mübarek ayda isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin insallah canim Allahtan umit kesilmez.. Al benden de o kadar canim surekli kaynat ic kaynat ic iyiki ramazan geldi de biraz durakladim.simdi de bogurtlen kokuyle yaki bandini duydum canim senin bi bilgin var mi yaa hamile kalmaya yardimciymis. ama tam bi bilgim yok nasil kullanilacaklarindan yaki bandi ni yarin akicam bakalim bi sansimi deniyim dimii

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR bn geçen ay klomen kullandım ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım adetimde hiç gecikmedi tam gününde oldum doktor adet olursan 3. günü yine gel dedi ama eşim izin vermiyo biraz rahat bırak kendini diyor bn tamam dedim ama kist olmuş olabilir mi diye korkuyorum ve bugünden itibaren incir kürüne başlamyı düşünüyorum bana bi akıl verin gitsem mi gitmesem mi daha fazla beklemk istemiyorum öyle bir özlem içerisindeyim ki anlatamam bu mübarek ay allah dualarımızı kabul etsin bizi annelik duygusundan mahrum etmesin inşallah... Evin içinde böyle oynyan bi bebğim olsa daha ne isterim ki allahtan

canım ilk başlarda öyle olur kabullenemezler kendilerini suçlu hissederler... ama sonra normale dönüyorlar kendileri öneri sunuyorlar hadi yapalım hadi gidelim şöyle yapalım doktor ne diyor onu dinliyelim derler.... üzülme zamanla geçecek çok üstüne gitme ama...

Ben bu ay kullandım canım sonrada çatlama iğnesi oldum klomen 19 mm yum yaptı diğer yumurtam kendiliğinden 22 mm oldu çatlama iğnesi oldum dua ederek bekliyorum adetim geçti gibi 3. Gibi doktorum kan testi yapıcak Rabbim izin verirse çok istiyorum 🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç duymadım tatlım. İnternetten bir araştır bence.

Keçiboynuzu kürü kilo aldırır mı? Eşim sabah akşam 1 bardak içiyor. 1 haftada 3 kilo aldı.:44:

Harnup pekmezi almıştım ama ona yedirmicem yoksa iyice şişecek.

Sperm sayısını ve hareketliliğini fazla kilo olumsuz yönde etkiler. Bir tarafı yapıyoruz öbür taraf bozuluyor. Bu nasıl iş ben anlamadım

Kızlar merhaba , ben de ilk kez klomen ve pregyn kullandım .çatlama ve yumurtlama problemi yok ama iğneden 19 gün sonra adet gördüm.bu çatlamanın geç olduğunu mu gösteriyor.?yoksa çatlamadığını mı ?bu kadar geç adet gören var mı iğneden sonra?çünkü ben biliyorum ki yumurtlamadan genellikle 14 gün sonra adet görülür.bir de progestan kullanmıştım iğneden 2 gün sonra başladım hiç bırakmadan kullandım o geciktirmiş olabilir mi olabilir mi? Şimdiden teşekkürler .

Canım bende halen hasta olmadım inşallahta olmam ama bu durumdan korkuyorum klomen ve çtlama iğnesi oldum birde duphaston kullandım şu an 30. Gün doktor 3 üne kadar olmazsan kan testi yapalım dedi

canım bende duphaston kullandım dün adet oldum doktorum bugün klomene başlamamı söylemişti bugün başlıycam inş hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımızaa:)))

Âmin inş canım bir an önce burda mutlu haberlerimizi paylaşırız canım bu beklemek çok zor bugün 30.gün 3 gün kaldı sonra test bide bir sürü şey okudum boş gebelik falan onlar be oluyor anlamadım çok yorucu bir dönem canım

Benimki normale doncek gibi degil canim doktora gideli uc gun oldu daha ilçalarını almadı bende bu ay ikinci kez klomen kullanıcaktm ama eşim istemedi oylece beklıorum işte Rabbım bu mubarek gunler hurmetıne hepımızi bebişlerimize kavustursun inşallah daha fazla hasret cektırmesın 😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

takılma ya olumsuz yazılara herkesin başına aynı şey gelcek die bi durum yok rabbim hayırlısıyla sağlıklısından ikizler nasip etsin bize:)) bu arada ikizlere takmış durumdayım rabiim inş nasip eder:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…