- 18 Haziran 2014
- 1.288
- 808
- 88
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.561
canım eşin bebek istemiyor muki böyle yapıyor??? benim eşimm benden önce gider bakar baktırır spnuçtaa erkekte srun olnayacak diye bişey yok ki:26::26:
yani yumurta çatlayınca mı başla dedi sana ? yoksa adetinin şu günümü dedi ?
benim bildiğim kadarıyla rahimi gebeliğe hazırlayan hormon var içinde. rahim duvarını kalınlaştırıyor.
ve bebeğin rahime tutunmasını kolaylaştırıyor.
Ben de bu şekilde başladım. Yumurta yerince büyüdüğünde çatlatma iğnesi yaptık. Ama malesef yumurta çatlamayıp kiste dönüştüİnşallah sen ilk kullanışında hamile kalırsın canım
Evet canim boyle kullaniliyor.hakkında hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin insallah canim Allahtan umit kesilmez..cnm benim sağol allah razı olsun rabbim bu mübarek ayda isteyen herkese nasip etsin inşallah
Al benden de o kadar canimKızlarrr2 gündür belim de ve kasıklarımda ağrı var. Umarım yumurtalarım çatlıyordur. Bu günleri değerlendiricem.Mutfakta sürekli bir şeyler kaynatıyorum. Kürler hazırlıyorum.Büyücü kadınlara döndüm.
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR bn geçen ay klomen kullandım ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım adetimde hiç gecikmedi tam gününde oldum doktor adet olursan 3. günü yine gel dedi ama eşim izin vermiyo biraz rahat bırak kendini diyor bn tamam dedim ama kist olmuş olabilir mi diye korkuyorum ve bugünden itibaren incir kürüne başlamyı düşünüyorum bana bi akıl verin gitsem mi gitmesem mi daha fazla beklemk istemiyorum öyle bir özlem içerisindeyim ki anlatamam bu mübarek ay allah dualarımızı kabul etsin bizi annelik duygusundan mahrum etmesin inşallah...Amin insallah canim Allahtan umit kesilmez..Al benden de o kadar canimsurekli kaynat ic kaynat ic iyiki ramazan geldi de biraz durakladim.simdi de bogurtlen kokuyle yaki bandini duydum canim senin bi bilgin var mi yaa hamile kalmaya yardimciymis. ama tam bi bilgim yok nasil kullanilacaklarindan yaki bandi ni yarin akicam bakalim bi sansimi deniyim dimii
Esım Cocuk istiyo canım ama bu nedenle doktora gıtmekten cekınıyo zaten normaldede utangactır bıde soz konusu cocuk oldumu alınganlık gosterıyo artık oyle bır duruma geldık kı herseye alınıyo hemen "tamam bırak artık bu işin peşini benim çocugum olmuyo boyle kabul et" dıyo. Anlıycagın napıcagımı sasırdım arkadasım 😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Günaydınnn;
Bayanlarrr nasılsınız
günaydıınn sana da..çok şükürr sen nasılsıınn......
Amin insallah canim Allahtan umit kesilmez..Al benden de o kadar canimsurekli kaynat ic kaynat ic iyiki ramazan geldi de biraz durakladim.simdi de bogurtlen kokuyle yaki bandini duydum canim senin bi bilgin var mi yaa hamile kalmaya yardimciymis. ama tam bi bilgim yok nasil kullanilacaklarindan yaki bandi ni yarin akicam bakalim bi sansimi deniyim dimii
Canım bende halen hasta olmadım inşallahta olmam ama bu durumdan korkuyorum klomen ve çtlama iğnesi oldum birde duphaston kullandım şu an 30. Gün doktor 3 üne kadar olmazsan kan testi yapalım dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende duphaston kullandım dün adet oldum doktorum bugün klomene başlamamı söylemişti bugün başlıycam inş hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımızaa:)))
canım ilk başlarda öyle olur kabullenemezler kendilerini suçlu hissederler... ama sonra normale dönüyorlar kendileri öneri sunuyorlar hadi yapalım hadi gidelim şöyle yapalım doktor ne diyor onu dinliyelim derler.... üzülme zamanla geçecek çok üstüne gitme ama...
Âmin inş canım bir an önce burda mutlu haberlerimizi paylaşırız canım bu beklemek çok zor bugün 30.gün 3 gün kaldı sonra test bide bir sürü şey okudum boş gebelik falan onlar be oluyor anlamadımçok yorucu bir dönem canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?