Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Yasenel bende ikiz istiyorum klomen bazen yapıyormuş ayyyy inşallah Allahım büyük Rabbim ol der ve olur ne büyüktür o 🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım eşinden gizli kullan sen nerden bilcek hem güzel bi şekilde anlat ona sorun olsada bunun normal olduğunu önemli olan şeyin tedaviyi uygulamak olduğunu bu konu biraz hassas zor bi durum rabbim kolaylık versin...

duphaston bitti 6. gün adet oldum ben normalde çok düzensiz adet olurum senede bi kaç kere kendi kendime olamıyorum nerdeysee ama umutluyum ikiz konusunda DD

İnşallah canım dualarım seninlede olucak ay düşününce bile göğüslerin sızlıyor ven çok istediğimden çocuk arkadaşlarım artık beddua eder gibi ikizin olurda inşallah görürsün derlerdi inş tutar )))))

bende milletin diline düştüm bana da direkt ikizn olur die dua ediyolar rabbim isteyen herkese yaşatsın inşş bende sana dua edicem :)))) ilk ayın mı klomende ben daha başlayamadım doktorun aramasını bekliyorumm bakalım :))

Slm birsey soracam yanıtlarsanız sevinirim bilginiz varsa ben ayın 5 de klomen kullandım yani adetımin bittiği gün sonra kontrole gıttım birkaç kez ama iğneye gerek duymadı doktor Aten yumurtaların çatlamış dedi sorun yok dedi bende normalde temmuzun 1 de adet olmam gerekti ama iki gün önce azcız kahve rengi birsey geldı daha birsey yok ondan önce kasıklarım çok ağırdı ama dayanamayacağım bir sancı oldu oda geçti şimdi göğüns uçlarım çok sızlıyor iğne batar gibi acaba klomen yaparmı böyle şikayetler uzun oldu ama kusura bakmayın:)

Ben klomeni 5 gün kullandım 5 adet 5 Haziran'da başladım 10 Haziran'da bitti 14 Haziran'da yumlarım çatlamadı. Ben çok istediğim için doktor şansa bırakmadı ovilette iğne oldum 15 Haziran gecesi duphoston kullandım 10 gün 25 bitti ve ben 28 gün de bir hasta oluyorum kızlar dua edin 30. Günüm dua edin 🙏🙏🙏

Göğüslerim taş oldu sağa sola dönerken kasıklarım sızlıyor ama iştahım normal ve malesef sigara halen canım istiyor bulantım yok fakat içim acıyor bazen ara ara su gibi akıntım var halsizlik var ama ben biraz mislinim zaten en çok dönerken yaşadığım kıramp ve sızılar beni heveslendiriyor virde adet ağrısı değilde farklı bir ağrı bu ve gelip geçiyor sürekli değil çok zor beklemek çok zor :)

Bende aynı 5 de basladım 10 da bıraktım klomenı ayın bırınde olacaktım normalde adet ama ıkıgun once oyle kahve rengı geldı kan değil ama nıye oyle oldum yaa bende bılmıyorum inşallah sende hamilesındır

inş hamilesindir canım insan böyle bi durumda kendini dinleyince de psikolojikmen bütün belirtileri yaşıyo gibi oluyo ama seninki inş bebişdir :)))

Benimde yumurtlama donemim 14 dundeydı aynıyız senle adet gunlerımız bırde aynı anda hamile kalsak

tatlım eşinden gizli kullan sen nerden bilcek hem güzel bi şekilde anlat ona sorun olsada bunun normal olduğunu önemli olan şeyin tedaviyi uygulamak olduğunu bu konu biraz hassas zor bi durum rabbim kolaylık versin...

Canım anlatıyorum ama her konuşmamızn sonu tartışmaya varıyo dıye artık bende bıraktım anlatmayı 10 aylık evlıyız ve hiç korunmadık ama eşim hala daha erken ne acelen var dıyo bılmıorum yardım Rabbımdn inşallah hepimizn imdadına yetişir tez zamanda

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

aynı durumdayım seninle canım bnm eşimde istemiyo tedavi nasipte varsa olur neden kaderini zorluyosun diyo bir yılı geçtik biz zorla doktora gittim.

Herşeyi eşlerimize söyletmeyelim kızlar hem onlarda stres oluyor sende söyleme kullan tatlım bu neticede sağlık o da sen stres oluyorsun diye istemiyor zaten çaktırma kullan bu tip şeyler günahda değil ayrıca

haziranda klomen ve çatlatma iğneesi olmuştum gebe kalamadım bnimde eşim istemedi raht bırak biraz dedi bnde onu dinledim adetimin bugün dördüncü günü ama aklımda hep bir soru işareti var gitsem mi acaba diye

tabiki günah değil tedavisini çaresini arıcnda gelde anlat.söylemicem tamamda çatlatma iğnesinden sonra ilişki saatleri var onu ayarlamam gerekiyo.bnm eşim şehir dışına gidiyo bazen iş için.mesela bu ay 36.saat olmadı iğneden önce bir kez iğneden 2 gün sonra bir kez oldu afedersin ama.o yüzden söylemem gerekiyo bnm.

inş hamilesindir canım insan böyle bi durumda kendini dinleyince de psikolojikmen bütün belirtileri yaşıyo gibi oluyo ama seninki inş bebişdir :)))

aynı belirtileri bnde yaşadım canım çatlatma iğnesinden sonraki 8 gü içinde.bugün 13.günüm hç bişey yok yarın kırmzı kartı görücem gibi hayırlısı.inşallah senin bebek geliyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…