- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.581
Benimki normale doncek gibi degil canim doktora gideli uc gun oldu daha ilçalarını almadı bende bu ay ikinci kez klomen kullanıcaktm ama eşim istemedi oylece beklıorum işte Rabbım bu mubarek gunler hurmetıne hepımızi bebişlerimize kavustursun inşallah daha fazla hasret cektırmesın 😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Yasenel bende ikiz istiyorum klomen bazen yapıyormuş ayyyy inşallah Allahım büyük Rabbim ol der ve olur ne büyüktür o 🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım dualarım seninlede olucak ay düşününce bile göğüslerin sızlıyorven çok istediğimden çocuk arkadaşlarım artık beddua eder gibi ikizin olurda inşallah görürsün derlerdi inş tutar )))))
Canım bende halen hasta olmadım inşallahta olmam ama bu durumdan korkuyorum klomen ve çtlama iğnesi oldum birde duphaston kullandım şu an 30. Gün doktor 3 üne kadar olmazsan kan testi yapalım dedi
Ben klomeni 5 gün kullandım 5 adet 5 Haziran'da başladım 10 Haziran'da bitti 14 Haziran'da yumlarım çatlamadı. Ben çok istediğim için doktor şansa bırakmadı ovilette iğne oldum 15 Haziran gecesi duphoston kullandım 10 gün 25 bitti ve ben 28 gün de bir hasta oluyorum kızlar dua edin 30. Günüm dua edin 🙏🙏🙏
Göğüslerim taş oldu sağa sola dönerken kasıklarım sızlıyor ama iştahım normal ve malesef sigara halen canım istiyorbulantım yok fakat içim acıyor bazen ara ara su gibi akıntım var halsizlik var ama ben biraz mislinim zaten en çok dönerken yaşadığım kıramp ve sızılar beni heveslendiriyor virde adet ağrısı değilde farklı bir ağrı bu ve gelip geçiyor sürekli değil çok zor beklemek çok zor :)
Göğüslerim taş oldu sağa sola dönerken kasıklarım sızlıyor ama iştahım normal ve malesef sigara halen canım istiyorbulantım yok fakat içim acıyor bazen ara ara su gibi akıntım var halsizlik var ama ben biraz mislinim zaten en çok dönerken yaşadığım kıramp ve sızılar beni heveslendiriyor virde adet ağrısı değilde farklı bir ağrı bu ve gelip geçiyor sürekli değil çok zor beklemek çok zor :)
tatlım eşinden gizli kullan sen nerden bilcek hem güzel bi şekilde anlat ona sorun olsada bunun normal olduğunu önemli olan şeyin tedaviyi uygulamak olduğunu bu konu biraz hassas zor bi durum rabbim kolaylık versin...
Canım anlatıyorum ama her konuşmamızn sonu tartışmaya varıyo dıye artık bende bıraktım anlatmayı 10 aylık evlıyız ve hiç korunmadık ama eşim hala daha erken ne acelen var dıyo bılmıorum yardım Rabbımdn inşallah hepimizn imdadına yetişir tez zamanda
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
haziranda klomen ve çatlatma iğneesi olmuştum gebe kalamadım bnimde eşim istemedi raht bırak biraz dedi bnde onu dinledim adetimin bugün dördüncü günü ama aklımda hep bir soru işareti var gitsem mi acaba diyetatlım eşinden gizli kullan sen nerden bilcek hem güzel bi şekilde anlat ona sorun olsada bunun normal olduğunu önemli olan şeyin tedaviyi uygulamak olduğunu bu konu biraz hassas zor bi durum rabbim kolaylık versin...
Herşeyi eşlerimize söyletmeyelim kızlar hem onlarda stres oluyor sende söyleme kullan tatlım bu neticede sağlık o da sen stres oluyorsun diye istemiyor zaten çaktırma kullan bu tip şeyler günahda değil ayrıca
inş hamilesindir canım insan böyle bi durumda kendini dinleyince de psikolojikmen bütün belirtileri yaşıyo gibi oluyo ama seninki inş bebişdir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?