Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

sen test yap bnce canım senin gününde geçmiş hemen umutlanma ama büyük ihtimal onu gösteriyo.klomnene gelince neler yapıyo neler.kist ypıyo sinir bozukluğu yapıyo.göğüs ağrısı karın ağrısı kasık ağrısı bel kalça ağrısı mide bulantısı hepsi var onda hormon olduğu için vücudunda tavan yapıo hormonlar.bütün belirtileri yaşamıştım bn.

Canım ilimizde inş hamişizdir burda çığlık çığlığa sevinç baraları atarız inşallah Rabbim duydun dualarımızı 🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar adet oluyorum sanmıştım ama olmadı geceden beri kahve kahve lekeler . Ben hiç böyle olmaZdım direk gelirdi adetim.çatlama iğnesi ya da klomen yapmaz demi.bugün iğnenin 19. Günü birazdan test yapıcam.

Inş hamişsindir canım. 🙏🙏🙏hayırlı haberini bekliyorum

Cnm teşekkur ederim cevap verdiğin için dahada kullanmam klomen bir kaldı geriye rahim filmi çektirmem normalde bir problem yok bende eşimin gitmesi gerek benim herşey normal zaten 16 yaşında bir oğlum var çok şükür ikincisi olmuyor

Kızlar bende sorun yoktu doktora gittiğimde çok istediğini söyledim yumurtlama takibi için geldim dedim bunları verdi sizde sorun var mıydı? Merak ettim şimdi

canım nşallah hamişsindir normalde iğneinin 14.yada 15.günü adet olunuyomuş doktor öyle demişti.hemen test al bizede umut olsun inşallah.

Yok canım biz de de sorun yok yaklaşık 1 senedir olmayınca klomen verdi

anladım canım boşver bi çocuğun varsa rahim filmine kadar hiç uğraşma bir tane var sonuçta rabbim hayırlı ömür versin.2. için tedviye gerek yok bnce.hormon takviyesi hepsi.nasipte varsa olur.bnm yok bir tane olsunda inşallah yeter bana.

canım nşallah hamişsindir normalde iğneinin 14.yada 15.günü adet olunuyomuş doktor öyle demişti.hemen test al bizede umut olsun inşallah.

Doktorda bana 26 Haziran'da test yapabilirsin dedi ama yapmadım korkudan.kahve akıntılar gelince çok ağladım dün akşam adet geldi diye ama şimdi azaldı peçeteye silince çok az geliyor.bilmiyorum umarım yine hayal kırıklığı yaşamam

bana doktor test yap demedi.adetin 1 hafta geçerse gel dedi.adet olursanda 3.günü gel dedi.yap canım testi sen artık tek çift ( inşallah çift çıkar) hemen umutsuzlığa kpılma daha başındayız tedavilerin.

Canim bnm herzamn duamdasiniz insallah olur insallah olcsk inaniyorum

Cnm aynı sorun bendede var kahve rengi birsey geldı çamur gibi dahada birsey yok benim bir arkadasta öyleydı hamile kaldı ama bebeğin beyninde kist vardı anne karnında öldü

Canım kahve lekeler oluyormuş bebek yerini temizliyor derler dedi annem halk arasında .ama benimki O'dan mı adet sinyallerimi sadece onu anlayamadım.ama kırmızıya dönünce düşük tehlikesi var önemli olan o.kısmet Rabbim hayırlısını versin sen de bir test yap istersen

Bende belirtide yok ama yapsamda çıkmaz testte idrardan ama kandan çıkar

aynı durumdayım seninle canım bnm eşimde istemiyo tedavi nasipte varsa olur neden kaderini zorluyosun diyo bir yılı geçtik biz zorla doktora gittim.

Aynen dedgın gıbı canım nasıpse olur Allahın işine niye karısıyosun dıyo aslında buyuk bı problemı yom esımın sperm sayısı yeterli ama hareketli sperm sayısı az malesef. Galıba bu sorunda ilaçla bikaç ayda duzeliyomuş inşallah eşlerimz aklını basını alır 😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hareket bnm eşiminde azdı cnım üroloğa gittik beraber doppler testi kan idrar herşeye bktı sonuç söylemedi ilginç bi doktordu çlışmalra devam dedi herkezin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…