- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.601
Slm birsey soracam yanıtlarsanız sevinirim bilginiz varsa ben ayın 5 de klomen kullandım yani adetımin bittiği gün sonra kontrole gıttım birkaç kez ama iğneye gerek duymadı doktor Aten yumurtaların çatlamış dedi sorun yok dedi bende normalde temmuzun 1 de adet olmam gerekti ama iki gün önce azcız kahve rengi birsey geldı daha birsey yok ondan önce kasıklarım çok ağırdı ama dayanamayacağım bir sancı oldu oda geçti şimdi göğüns uçlarım çok sızlıyor iğne batar gibi acaba klomen yaparmı böyle şikayetler uzun oldu ama kusura bakmayın:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen bekliyormuşuz şu an bekliyorsan seninde 30. Günün dimi
sen test yap bnce canım senin gününde geçmiş hemen umutlanma ama büyük ihtimal onu gösteriyo.klomnene gelince neler yapıyo neler.kist ypıyo sinir bozukluğu yapıyo.göğüs ağrısı karın ağrısı kasık ağrısı bel kalça ağrısı mide bulantısı hepsi var onda hormon olduğu için vücudunda tavan yapıo hormonlar.bütün belirtileri yaşamıştım bn.
Kızlar adet oluyorum sanmıştım ama olmadı geceden beri kahve kahve lekeler . Ben hiç böyle olmaZdım direk gelirdi adetim.çatlama iğnesi ya da klomen yapmaz demi.bugün iğnenin 19. Günü birazdan test yapıcam.
Kızlar bende sorun yoktu doktora gittiğimde çok istediğini söyledim yumurtlama takibi için geldim dedim bunları verdi sizde sorun var mıydı? Merak ettim şimdi
Cnm teşekkur ederim cevap verdiğin için dahada kullanmam klomen bir kaldı geriye rahim filmi çektirmem normalde bir problem yok bende eşimin gitmesi gerek benim herşey normal zaten 16 yaşında bir oğlum var çok şükür ikincisi olmuyor
canım nşallah hamişsindir normalde iğneinin 14.yada 15.günü adet olunuyomuş doktor öyle demişti.hemen test al bizede umut olsun inşallah.
Doktorda bana 26 Haziran'da test yapabilirsin dedi ama yapmadım korkudan.kahve akıntılar gelince çok ağladım dün akşam adet geldi diye ama şimdi azaldı peçeteye silince çok az geliyor.bilmiyorum umarım yine hayal kırıklığı yaşamam
hayırlısı bitanemmmm sağlıklı olsunlarda cok tatlı oluyorlar y geçenlerde arkadaşın ikizi oldu biri aynı annesi kız olan erkek olanda aynı baba bu kadar benzer diyorum cok tatlı oluyorlar Rabbim c.c. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmrmazanda bizim içinde bol bol dua et bitanemm
Doktorda bana 26 Haziran'da test yapabilirsin dedi ama yapmadım korkudan.kahve akıntılar gelince çok ağladım dün akşam adet geldi diye ama şimdi azaldı peçeteye silince çok az geliyor.bilmiyorum umarım yine hayal kırıklığı yaşamam
Cnm aynı sorun bendede var kahve rengi birsey geldı çamur gibi dahada birsey yok benim bir arkadasta öyleydı hamile kaldı ama bebeğin beyninde kist vardı anne karnında öldü
Canım kahve lekeler oluyormuş bebek yerini temizliyor derler dedi annem halk arasında .ama benimki O'dan mı adet sinyallerimi sadece onu anlayamadım.ama kırmızıya dönünce düşük tehlikesi var önemli olan o.kısmet Rabbim hayırlısını versin sen de bir test yap istersen
aynı durumdayım seninle canım bnm eşimde istemiyo tedavi nasipte varsa olur neden kaderini zorluyosun diyo bir yılı geçtik biz zorla doktora gittim.
Aynen dedgın gıbı canım nasıpse olur Allahın işine niye karısıyosun dıyo aslında buyuk bı problemı yom esımın sperm sayısı yeterli ama hareketli sperm sayısı az malesef. Galıba bu sorunda ilaçla bikaç ayda duzeliyomuş inşallah eşlerimz aklını basını alır 😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?