Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

canım merhaba benim eşimde de sayı normal ama hareketlilik az dedi doktor evicape verdii..2 ay kullnasın dedii..

görürüsn canım inş yumurta takibine git canımm mutlaka yumoşlarına bak bi faydası olmuş mu

hareket bnm eşiminde azdı cnım üroloğa gittik beraber doppler testi kan idrar herşeye bktı sonuç söylemedi ilginç bi doktordu çlışmalra devam dedi herkezin içinde

Aynen canim bizde yaptirdk hepsini doktor ultrasonda bisey yok dedi ama klomen ve proxeed verdi 2,5 ay kullanmasi gerekiyomus ama esim ilaclari almadi daha malesef

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

gülüm yanlış yazmışım 127 milyon değil sayı.. sonuçları yukledim bakarsan çok mutlu olurumEki Görüntüle 1172613

canımm sayı morfolojiniz gayet güzel.sadece biraz ileri hareketlilik düşük ama onunda cok fzla sorun olacağını düşünmüyorum sayıdan dolayı...eşine fındık kaju incir yedirmeye çalış canımm birde ceviz bunlar hareketliliği çoğaltıyor inş en kısa zamanda gelir bebişinn

canım merhaba benim eşimde de sayı normal ama hareketlilik az dedi doktor evicape verdii..2 ay kullnasın dedii..

Benim eşimede proxeed verdı canım bıde klomen. Bende bıdahakı ay klomen kullanıcm tekrar bakalım inşallah ozamna kadar eşimdede bi ilerleme olur tedavıde inşallah sızın tedavınızde mutlu sonla bıter 😊

canımm çocuk isteniyorsa gerekli şeyler yapılmalı..sonuçta bu Allah 'tan olan bişey..mesela bende sorun yok ama olabilirdi de olmayacak diye bişey yok.bunu uygun bir dille anlat canım eşine onu kırmadan incitmeden...sonuçta erkekler bu konuda biraz daha hassas davranabiliyorlar...bebeğin olması için doktora gidilmesini vakit kaybetmemek için ilerde daha büyük sorunlar bendede sorunlar olmasın diye buna öncelik vermeliyiz diye anlatabilirsin.biliyorsun kadınların belli bir doğurganlık yaşı var...inş doktora gitmeyi kabul eder canımm hakkınız<da hayırlısı

Yok kızlar yine negatif.(((( klomen çatlatma iğnesi ilk ay fos çıktı. Üstüne üstlük adetimi de bozdu günü gününe gelen adetim bir türlü sökülmedi. kist mi yaptı ne yaptı .bu kahve lekeler nedir anlamadım((((((

AYY İNŞALLAHH ..ŞİFA OLSUN HEPSİNEE..

bizede verdi e vitamini...kullanıyoruz ama işeyaradımı bilmiyoruz

VALL BİZDE BİLMİYOOZZ 2 KUTU İTİNCE TEST YPTIRAYIM DİYO BENİMKİ BAKALIM GEREK KALMAZ İnşALALH....

Aynen canim bizde yaptirdk hepsini doktor ultrasonda bisey yok dedi ama klomen ve proxeed verdi 2,5 ay kullanmasi gerekiyomus ama esim ilaclari almadi daha malesef

bizede evicap vermişti onu kullandı o zaman.proxed fiyatı 100 fln galba dimi canım onu sigorta karşılıyomu bilmiyorum.yorumlara bakmıştım faydasını gören çok kişi var.

git bence bayanlar daha çok istiyo bebek erkekler için zamana bırakalım demek kolay ama bizler sabırsız varlıklarız bunu bilmiyolar:))

bizede evicap vermişti onu kullandı o zaman.proxed fiyatı 100 fln galba dimi canım onu sigorta karşılıyomu bilmiyorum.yorumlara bakmıştım faydasını gören çok kişi var.

Ayy insallah bizde goruruz faydasini. Daha ilacı almadı eşim cekındgı için eczaneye gıdememiş inşallah bugun alıcak ama odeyo ödemedgını bılmıorum. Evıcap sizde ise yaradimi canim?

Ayy bende aynıyım hep kahve lekeler allahım yaaa adet duzenım bozuldu inanki daha içmem ben klomen falan doktorum olmazsa verecem yıne klomen dedı istemiyorumm diyecem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim hutun erkeklerde mi ayni sey var bende baska doktora gideyim diyorum birakmiyor kalsin bu ay diyo ama ben gizlice gitcem napim cok istiyorum erkekler bize gore daha gucluler ama hamile oldugumuzu duysalar eminim bizden daha cok sevinirler canim yine gel demesindeki amac bence klomene tekrar baslatacagindan ama gitmende yarar var kist olmus olabilir ona baktircam de muayene odasinda ne konusuldugundan nerden haberi olacak canim ben iciyorum incir kurunu bakalim bi faydasini gorecek miyim bilmiyorum...

Ayy evet canim kilo almasi kotu .. Yemekleri azaltsin böylece kilo almamis olur.. Evet benim esimde evlendikten sonra 15 kilo aldi ama normal simdi daha fazla alirsa ozaman kotuuuu

Benim kırmızılar gelmeye başladı canım .tam adet günümde her zaman olduğu gibi .fakat çatlatma iğnesinden sonraki 19. Gün.demek ki iğnenin etkisi olmadı.Her zaman ki tarihte çatladı. Biz de o günü değerlendirmemiştik.çoktan çatlamıştır diye.36. Saat çatlar falan diye okumuştum.3 gün değerlendirip bıraktık.ben de yarın doktora gidip sorucam.sen çatlama iğnesi oldun mu? Kaçıncı günün bugün

görürüsn canım inş yumurta takibine git canımm mutlaka yumoşlarına bak bi faydası olmuş mu

Canim doktorum adetimin 11. Gunu bakti sag tarafta 4 yumurta vardi ve birini olcti 7.1 di. Artik bu buyumez gelecek aya kalsin dedi kestirip atti bende sinir oldum... Bende baska doktora gideyim dedim esimde bu ay ara ver rahat birak kendini kafan sakinlessin diyor ama galiba ben dayanamicam.. Annemlere gittigimde annemin doktoruna gidicem ve esime gittiğimi soylemicem... Napim merak ediyorum hem belki yapacak bisey olur...

Olmucak insanların bebeği oluyor.

2 yaşındaki çocuğunu iftara kadar aç bırakan kadın bunu bana anlatınca ben isyan ediyorum. Allah buna bile çocuk verirken bana neden vermiyor.

Hamile kalmakla da iş bitmiyor ki sağlıklı bir şekilde kucağa alabilmekte önemli.

Benim bir arkadaşım çok dikkatli ve bilinçliydi ama elisa testlerinde cmv ıgm pozitif çıktı ve çocuğu almak istiyorlar.

Diğer bir arkadaşım da yeni hamileydi sürekli kanaması oluyordu ve o halde kocasının tecavüzüne uğruyordu ama çocuğa hiçbir şey olmadı çok şükür.

Son düzenleme:
Ayy evet canim kilo almasi kotu .. Yemekleri azaltsin böylece kilo almamis olur.. Evet benim esimde evlendikten sonra 15 kilo aldi ama normal simdi daha fazla alirsa ozaman kotuuuu

Bizde 1 yıllık evliyiz hiç kilo almadı ama bu keçiboynuzu küründe var bir hikmet yani 1 hafta da 3 kilo ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…