- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.621
Aynen dedgın gıbı canım nasıpse olur Allahın işine niye karısıyosun dıyo aslında buyuk bı problemı yom esımın sperm sayısı yeterli ama hareketli sperm sayısı az malesef. Galıba bu sorunda ilaçla bikaç ayda duzeliyomuş inşallah eşlerimz aklını basını alır 😔
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kola kesinlikle icmeyin canim kisirlik yapiyormus. Sigara kullaniyorsaniz icmeyin .. Ya bende erkege fayda eder diye yedirmedim aslinda hani bal tarcin corekotununda olumden baska herseye caresi var diye sifa niyetine yedirdim zarar olmaz ikinizde yiyin bence.
Canim incir kurune basladim ama yumurtamin 15 - 16 mm olmasini bekliyorum havuc kurune baslamak icin. İstanbuldayim bulurum havucu. İnsallah faydasini gorurum ya...
hareket bnm eşiminde azdı cnım üroloğa gittik beraber doppler testi kan idrar herşeye bktı sonuç söylemedi ilginç bi doktordu çlışmalra devam dedi herkezin içinde
Kola kesinlikle icmeyin canim kisirlik yapiyormus. Sigara kullaniyorsaniz icmeyin .. Ya bende erkege fayda eder diye yedirmedim aslinda hani bal tarcin corekotununda olumden baska herseye caresi var diye sifa niyetine yedirdim zarar olmaz ikinizde yiyin bence.
Canim incir kurune basladim ama yumurtamin 15 - 16 mm olmasini bekliyorum havuc kurune baslamak icin. İstanbuldayim bulurum havucu. İnsallah faydasini gorurum ya...
gülüm yanlış yazmışım 127 milyon değil sayı.. sonuçları yukledim bakarsan çok mutlu olurumEki Görüntüle 1172613
canım merhaba benim eşimde de sayı normal ama hareketlilik az dedi doktor evicape verdii..2 ay kullnasın dedii..
Esım Cocuk istiyo canım ama bu nedenle doktora gıtmekten cekınıyo zaten normaldede utangactır bıde soz konusu cocuk oldumu alınganlık gosterıyo artık oyle bır duruma geldık kı herseye alınıyo hemen "tamam bırak artık bu işin peşini benim çocugum olmuyo boyle kabul et" dıyo. Anlıycagın napıcagımı sasırdım arkadasım 😔
canım merhaba benim eşimde de sayı normal ama hareketlilik az dedi doktor evicape verdii..2 ay kullnasın dedii..
Benim eşimede proxeed verdı canım bıde klomen. Bende bıdahakı ay klomen kullanıcm tekrar bakalım inşallah ozamna kadar eşimdede bi ilerleme olur tedavıde inşallah sızın tedavınızde mutlu sonla bıter 😊
bizede verdi e vitamini...kullanıyoruz ama işeyaradımı bilmiyoruz
Aynen canim bizde yaptirdk hepsini doktor ultrasonda bisey yok dedi ama klomen ve proxeed verdi 2,5 ay kullanmasi gerekiyomus ama esim ilaclari almadi daha malesef
haziranda klomen ve çatlatma iğneesi olmuştum gebe kalamadım bnimde eşim istemedi raht bırak biraz dedi bnde onu dinledim adetimin bugün dördüncü günü ama aklımda hep bir soru işareti var gitsem mi acaba diye
bizede evicap vermişti onu kullandı o zaman.proxed fiyatı 100 fln galba dimi canım onu sigorta karşılıyomu bilmiyorum.yorumlara bakmıştım faydasını gören çok kişi var.
Yok kızlar yine negatif.(((( klomen çatlatma iğnesi ilk ay fos çıktı. Üstüne üstlük adetimi de bozdu günü gününe gelen adetim bir türlü sökülmedi. kist mi yaptı ne yaptı .bu kahve lekeler nedir anlamadım ((((((
git bence bayanlar daha çok istiyo bebek erkekler için zamana bırakalım demek kolay ama bizler sabırsız varlıklarız bunu bilmiyolar:))
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR bn geçen ay klomen kullandım ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım adetimde hiç gecikmedi tam gününde oldum doktor adet olursan 3. günü yine gel dedi ama eşim izin vermiyo biraz rahat bırak kendini diyor bn tamam dedim ama kist olmuş olabilir mi diye korkuyorum ve bugünden itibaren incir kürüne başlamyı düşünüyorum bana bi akıl verin gitsem mi gitmesem mi daha fazla beklemk istemiyorum öyle bir özlem içerisindeyim ki anlatamam bu mübarek ay allah dualarımızı kabul etsin bizi annelik duygusundan mahrum etmesin inşallah...Evin içinde böyle oynyan bi bebğim olsa daha ne isterim ki allahtan
Hiç duymadım tatlım. İnternetten bir araştır bence.
Keçiboynuzu kürü kilo aldırır mı? Eşim sabah akşam 1 bardak içiyor. 1 haftada 3 kilo aldı.:44:
Harnup pekmezi almıştım ama ona yedirmicemyoksa iyice şişecek.
Sperm sayısını ve hareketliliğini fazla kilo olumsuz yönde etkiler. Bir tarafı yapıyoruz öbür taraf bozuluyor. Bu nasıl iş ben anlamadım
Ayy bende aynıyım hep kahve lekeler allahım yaaa adet duzenım bozuldu inanki daha içmem ben klomen falan doktorum olmazsa verecem yıne klomen dedı istemiyorumm diyecem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
görürüsn canım inş yumurta takibine git canımm mutlaka yumoşlarına bak bi faydası olmuş mu
Ayy evet canim kilo almasi kotu .. Yemekleri azaltsin böylece kilo almamis olur.. Evet benim esimde evlendikten sonra 15 kilo aldi ama normal simdi daha fazla alirsa ozaman kotuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?