Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Bizde 1 yıllık evliyiz hiç kilo almadı ama bu keçiboynuzu küründe var bir hikmet yani 1 hafta da 3 kilo ne demek

Esin cok mu kilolu normal de canim eger cok kilolu degilse bunu takma acikcasi yine de keciboyjuzunun kuru fayda edecektir Allahin izniyle.. Bende su yaki bandini iyice arastirayim ikitane aldim bakalim daha nasil kullanilacagini bilmiyorum ama

Esin cok mu kilolu normal de canim eger cok kilolu degilse bunu takma acikcasi yine de keciboyjuzunun kuru fayda edecektir Allahin izniyle.. Bende su yaki bandini iyice arastirayim ikitane aldim bakalim daha nasil kullanilacagini bilmiyorum ama

Çok kilolu değil çünkü yediklerine dikkat ediyor spor yapıyor.

1 ay sonra sınavı var ders çalışıyor o yüzden sporu bıraktı. Birde üstüne keçiboynuzu eklenince kilo aldı.

Kilo almaya da çok meyilli zaten. Ucunu bir bırakırsa devamı gelir biliyorum.

Sen araştır bakalım yakı bandını. Eğer işe yararsa bende alırım. Hepsini tek tek deniyorum. Bünye alıştı artık

Kızlar mrb bende bu ay günde bir klomen kullandım. Bugün 11 günüm Dr geldim şimdi en büyüğü 10 mm gün aşırı ilişki dedi.sizce büyüme ihtimali varmı sanki bana küçük geldi.bundan önce hamile kaldığım ay 13 günümde gitmiştim o zaman da iki yum vardı biri 13 diğeri 14 mm di

Peki hamile kaldığın bebeğin dünyaya geldi mi?

Yok cnm maalesef 12 haftamda kürtaj oldum kalbi durmuş

Çok geçmiş olsun canım. En azından hamile kalabileceğini görmüş oldun.

Kürtaj ya da düşükten çok korkuyorum ama hiç hamile kalmadım hayatımda. Bir kere hamile kalsam görsem içim rahatlıcak.

Kızlar ya bu çatlama iğnesi 36 saat içinde çatlatmıyor mu ??? Çatlamadan sonra 14 gün ömrü olduğuna göre bu yumurtanın.Neden ben iğneden sonra19. Günü adet gördüm ..demek ki iğneden 5 gün sonra çatlamış. O yumurta kafam kadar olmuştur benim o kadar beklediyse bu işte bir terslik var ama çözemedim

Saol cnm ama hamile kalmakta yetmiyor maalesef önemli olan hamileliği sağlıklı bir şekilde sonlandırmak.acı bir tecrübe oldu Allah bi daha yaşatmasın diye dua ediyorum

inşlaahh kuzumm.. bende bugun hsg çektirdim anestezili.. bi tüpte zorlanmış ama açılmış galiba 2 tüpte açık.. artık ilaç falan yok kendi halimizdeyiz ve olması için çalışmalara başlarız çok sağol kuzucummm yorumun içinnn inşallah hepimizin bebişi gelirrr

işe yarasa hamile olurdum canım.malesef 1 yıl 3 aydır korunmuyoruz sorun yok olmadı.2 ovitrelle dha yapılıp aşılamaya gtçek heralde bnm.çatlasad döllenmiyo.

byük ihtiml kist yaptı canım. o yüzden bu kadar geciktirmiş olabilir.bnm ilk iğnede 4 gün geçmişti adetim..mutlu mutlu doktora gittim 2 tane folikül var kist olmuş dedi.1 haft içinde adet olmazsan gel söktrücü yazarım dedi o zaman.

Çünkü benimde gecikti 3 üne kadar olmazsam kan tahlili için çağırdı doktor bunları okuyunca korkuyorum ,(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonra ne oldu gitti mi kistler.?ben de sormuştum kist oluyormuş diye.doktor da bana kendi Haline bırakırız kist olursa 1 ay ara demişti. Bakalım kanamam başladı bugün..belki atmışımdır bu adetimle inşallah.ben zaten 2 ay ara vericem tatil molası..Tatil dönüşü tedaviye devam inşallah gerek kalmaz da kendiliğimden kalıveririm.Allah en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün.

Kizlaaarr benim göruncemin eşine doktor klomen vermişti sperm sayisindan dolayı o ilaci kullandıktan sonra bacaklarında uyuşma ve his kaybı şikayeti yasadi ve hala yaşıyor siz veya cevrenizde varmi boyle bir yan etki yasayan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 15. Günde oldum bugün 30. Günüm 2 gün geçti

Canım merak etme 15. Günü olmuşsan iğneni 2-3 gün içinde çatlıyor zaten.muhtemelen adetinin 17.günü çatlamıştır.çatladıktan 14 gün sonra adet görüldüğüne göre 17+14=31.gün :) yani yarın gelebilir bence günün geçmemiş .iğnen geç yapıldığı için canım.sıkma canını.

Yok canım hiç bir yan etkisi olmadı ben de .

Canım bak şimdi dahada canım sıkıldı ben ümitliyim hamilelik belirtilerin var şimdi yarın deyince sen kafam karıştı ayyy artık ne olacaksa olsun çok stres oldum valla ben yumurta takibi yaptırdım 15. Gün yumurtam çatladı 14. Gün yaptırdım iğneyi 15. Gün yumurta çatladı orda yanlış söyledim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…