- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.641
Bizde 1 yıllık evliyiz hiç kilo almadı ama bu keçiboynuzu küründe var bir hikmet yani 1 hafta da 3 kilo ne demek
Esin cok mu kilolu normal de canim eger cok kilolu degilse bunu takma acikcasi yine de keciboyjuzunun kuru fayda edecektir Allahin izniyle.. Bende su yaki bandini iyice arastirayim ikitane aldim bakalim daha nasil kullanilacagini bilmiyorum ama
Kızlar mrb bende bu ay günde bir klomen kullandım. Bugün 11 günüm Dr geldim şimdi en büyüğü 10 mm gün aşırı ilişki dedi.sizce büyüme ihtimali varmı sanki bana küçük geldi.bundan önce hamile kaldığım ay 13 günümde gitmiştim o zaman da iki yum vardı biri 13 diğeri 14 mm di
Peki hamile kaldığın bebeğin dünyaya geldi mi?
Yok cnm maalesef 12 haftamda kürtaj oldum kalbi durmuş
Çok geçmiş olsun canım. En azından hamile kalabileceğini görmüş oldun.
Kürtaj ya da düşükten çok korkuyorum ama hiç hamile kalmadım hayatımda. Bir kere hamile kalsam görsem içim rahatlıcak.
canımm sayı morfolojiniz gayet güzel.sadece biraz ileri hareketlilik düşük ama onunda cok fzla sorun olacağını düşünmüyorum sayıdan dolayı...eşine fındık kaju incir yedirmeye çalış canımm birde ceviz bunlar hareketliliği çoğaltıyor inş en kısa zamanda gelir bebişinn
Ayy insallah bizde goruruz faydasini. Daha ilacı almadı eşim cekındgı için eczaneye gıdememiş inşallah bugun alıcak ama odeyo ödemedgını bılmıorum. Evıcap sizde ise yaradimi canim?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kızlar ya bu çatlama iğnesi 36 saat içinde çatlatmıyor mu ??? Çatlamadan sonra 14 gün ömrü olduğuna göre bu yumurtanın.Neden ben iğneden sonra19. Günü adet gördüm ..demek ki iğneden 5 gün sonra çatlamış. O yumurta kafam kadar olmuştur benim o kadar beklediyse bu işte bir terslik var ama çözemedim
byük ihtiml kist yaptı canım. o yüzden bu kadar geciktirmiş olabilir.bnm ilk iğnede 4 gün geçmişti adetim..mutlu mutlu doktora gittim 2 tane folikül var kist olmuş dedi.1 haft içinde adet olmazsan gel söktrücü yazarım dedi o zaman.
Simla sen ne zaman oldun iğneni adet günün geçti mi?Çünkü benimde gecikti 3 üne kadar olmazsam kan tahlili için çağırdı doktor bunları okuyunca korkuyorum ,(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 15. Günde oldum bugün 30. Günüm 2 gün geçti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım hiç bir yan etkisi olmadı ben de .Kizlaaarr benim göruncemin eşine doktor klomen vermişti sperm sayisindan dolayı o ilaci kullandıktan sonra bacaklarında uyuşma ve his kaybı şikayeti yasadi ve hala yaşıyor siz veya cevrenizde varmi boyle bir yan etki yasayan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?