- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.661
işe yarasa hamile olurdum canım.malesef 1 yıl 3 aydır korunmuyoruz sorun yok olmadı.2 ovitrelle dha yapılıp aşılamaya gtçek heralde bnm.çatlasad döllenmiyo.
Bızımde 10 ay oldu canım ben hayatımda hiç dogum kontrol hapı kullanmadm onunda etkısı oluyo demişlerdi ama soyledgım gıbı hiç kullanmadm. Eşim ne alkol ne sigara kullanıyo. Gecen ay ılk kez klomen ve ovıtrelle kullandm ama gene olmadı bılmıorum canım eşim ilaçlardn fayda gormesse bızde er gec aşılama denıycez sanırım
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
slm Bende gecen sene turkiyeye geldigimde klomen ve catlaa ignesi kullandim fakat bebegim dustu bu ssene turkiyeye geld o m fakat esim soradan gelicek eger adetim tutarsa hesapladigim gibi asilama yaptirmak istiorum ama asilama hakkinda bilgim yok nasi oluo ve kac gun suruo ortalama bilgisi olan varmi acaba ? esimdede bendede sorun yok ama olmuo iste allahim mubarek gunlerde dualrimizi kabul eder ins herkese hayirli bir evlat nasip eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım hiç bir yan etkisi olmadı ben de .
bende bu ay asilama deneyip sonra bi muddet beklemeyi dusunuyorum olmadi en son tup bebek en sonBu ayda olmadı moralim sıfır klomende daha kullanmayacam artık olursa olur olmazsada napayım ilçta kullanmak istemiyorum ne kadar sağlıklı bilmiyorum birde rahim filmi çektireyim dahada gitmem doktora
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sonra ne oldu gitti mi kistler.?ben de sormuştum kist oluyormuş diye.doktor da bana kendi Haline bırakırız kist olursa 1 ay ara demişti. Bakalım kanamam başladı bugün..belki atmışımdır bu adetimle inşallah.ben zaten 2 ay ara vericem tatil molası..Tatil dönüşü tedaviye devam inşallah gerek kalmaz da kendiliğimden kalıveririm.Allah en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün.
bende bu ay asilama deneyip sonra bi muddet beklemeyi dusunuyorum olmadi en son tup bebek en sonallahim nasip etsin ins hepimize en kisa zamanda
klomen estrofem ovitrelle progeston ve bugun ki test sonucu her zaman ki gibi negatif😔 offfffff off... daha esime soyleyemedim cok uzulecek kendi kendime icime kapandim.. bi kutu olsa icine girsemde kimse beni gormese duymasa soru sormasa biktim inanin sokaga cikmayi birakin komsularla cop koyarken bile karsilasmak istemiyorum zaten altta bi teyze var delirtio beni kac senelik gelinsin senin gibi tembelini gormedim dedi gecen gun millet neyin kafasini yasio anlayamiyorum tukendim galiba...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bızımde 10 ay oldu canım ben hayatımda hiç dogum kontrol hapı kullanmadm onunda etkısı oluyo demişlerdi ama soyledgım gıbı hiç kullanmadm. Eşim ne alkol ne sigara kullanıyo. Gecen ay ılk kez klomen ve ovıtrelle kullandm ama gene olmadı bılmıorum canım eşim ilaçlardn fayda gormesse bızde er gec aşılama denıycez sanırım
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bende dikkat etmeye başladımm hzır yoğurt kullanmıyorum bende kndim süt alıp yapıyorum meyvesuyu içmiyoruz meyve yemeye başladık onun yerine..ama kola ben içiyorummmben bayana ygulanıyor diye biliyordum bu kür erkeğe bilmiyordumm..hattaa ben bu kürü kullandığım ilk ay kimyasal gebelik geçirdim en azında gebe kalmama vesile oldu nasip...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hiç korunmadım canım herşey normal diyo doktorlarda .yumurtamda çatlıyo ama nasip işte.bazıları yıllarca korunur bir kerede hamile kalır.hiç korunmassın olmaz.kaderimizi yşayıp görcez bakalım.
günaydın kızlar pazar klomen bitti dün akşam doktora gittim doğru dürüst yumurta göremedi çok üzüldüm valla neden böyle oldu onu da anlamadım normalde bu zamanda 11 ya da 14 mm olurdu yumurtalarım bu sefer 8 9 mm de kalmış( doktor cumartesiye tekrar çağırdı bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?