Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Arkadaşlar ben inanıyorum sizde inanın inanmak başarmanın yarısıdır inşallah hepimiz bebişlerimizi alıcaz kucağımıza Allah a bol bol dua ediyorum ben ve tüm isteyenler için olumsuz düşünmeyin olumsuzluk olumsuzluğu getirir ve lütfen herkez bişeyler yaşıyor belki ama aynısını yaşıycaksınız diye bir şey yok Rabbim herkeze herşeyin hayırlısını nasip etsin çünkü şu an hepimiz hassas dönemdeyiz ve ufacık bir olumsuzluk canımızı sıkıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işe yarasa hamile olurdum canım.malesef 1 yıl 3 aydır korunmuyoruz sorun yok olmadı.2 ovitrelle dha yapılıp aşılamaya gtçek heralde bnm.çatlasad döllenmiyo.

Bızımde 10 ay oldu canım ben hayatımda hiç dogum kontrol hapı kullanmadm onunda etkısı oluyo demişlerdi ama soyledgım gıbı hiç kullanmadm. Eşim ne alkol ne sigara kullanıyo. Gecen ay ılk kez klomen ve ovıtrelle kullandm ama gene olmadı bılmıorum canım eşim ilaçlardn fayda gormesse bızde er gec aşılama denıycez sanırım

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende gecen sene turkiyeye geldigimde klomen ve catlaa ignesi kullandim fakat bebegim dustu bu ssene turkiyeye geld o m fakat esim soradan gelicek eger adetim tutarsa hesapladigim gibi asilama yaptirmak istiorum ama asilama hakkinda bilgim yok nasi oluo ve kac gun suruo ortalama bilgisi olan varmi acaba ? esimdede bendede sorun yok ama olmuo iste allahim mubarek gunlerde dualrimizi kabul eder ins herkese hayirli bir evlat nasip eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

klomen estrofem ovitrelle progeston ve bugun ki test sonucu her zaman ki gibi negatif😔 offfffff off... daha esime soyleyemedim cok uzulecek kendi kendime icime kapandim.. bi kutu olsa icine girsemde kimse beni gormese duymasa soru sormasa biktim inanin sokaga cikmayi birakin komsularla cop koyarken bile karsilasmak istemiyorum zaten altta bi teyze var delirtio beni kac senelik gelinsin senin gibi tembelini gormedim dedi gecen gun millet neyin kafasini yasio anlayamiyorum tukendim galiba...

Son düzenleme:
bende bu ay asilama deneyip sonra bi muddet beklemeyi dusunuyorum olmadi en son tup bebek en son allahim nasip etsin ins hepimize en kisa zamanda

canım ban msjlar bildirim kutusuna düşüyo tesadüfn gördüm bana yazdığını.o gün eve geldim moralim bozuk tabi menapoza girdim heralde diyorum o kafayla.maydanoz suyu içtim yarım bardak sonra geldi adetim ama çok az.sonraki ayda hem erkn geldi hemde çok geldi.o şekilde kistte gtmiş oldu

bende bu ay asilama deneyip sonra bi muddet beklemeyi dusunuyorum olmadi en son tup bebek en son allahim nasip etsin ins hepimize en kisa zamanda

İyi geceler cnm bende klomen kullandım bugun adetımın olmafı lazım ama ıkı gun onceden kahverengı bırsry geldı bıttı ıkı gun geldı ama adet belirtım hıç yok olmadıda sadece cok sık idrara çıkıyorum klomenden mi acaba yaaa

olsun hemen moralini bozmuşsun canım karamar olma.bir yılı geçti deniyoruz olmuyo alıştık artık.bnmde testim negatif.2 ay daha deneyip aşılama tüp denicem.olmazsa öylede bir daha lafını bil etmicem kaderim diyip geçerim.daha klomendesin hhemen karamsara bağlama.2.çatlatma iğnesi yine olumsuz bnm.şükür edelim tedavi oolabilicek sağlığımız var.neler var çocuk iteyipte tedavi göremeyen.o yüzden şükür et canım.isyanlara girme...

ben hiç korunmadım canım herşey normal diyo doktorlarda .yumurtamda çatlıyo ama nasip işte.bazıları yıllarca korunur bir kerede hamile kalır.hiç korunmassın olmaz.kaderimizi yşayıp görcez bakalım.

Ya arkadaşlar konu açıcam klomenle hamile kalan var mı diye kullananlar pek umut verici değil bende kullandım bekliyorum offfff

yumurtaların büyümesini istiyorsanız adetle beraber hayt çayı için süper etkili bir çay 22 kadar büyütüyor yumurtayı kızlar aktardan teymin edebilirsiniz allah şifa versin herkeze

günaydın kızlar pazar klomen bitti dün akşam doktora gittim doğru dürüst yumurta göremedi çok üzüldüm valla neden böyle oldu onu da anlamadım normalde bu zamanda 11 ya da 14 mm olurdu yumurtalarım bu sefer 8 9 mm de kalmış ( doktor cumartesiye tekrar çağırdı bakalım ne olacak

merhaba arkadaşlar bu ay ilk kez klomen kullandım 4 tane yumurtam göründü 2si fazlasıyla büyümüş çatlamamış ama benim gögüs ucumda kaşıntı var ve acıyor klomenin etkisi olabilir mi lütfen cvp

Canim bildgim kadariyla oyle bir iki gunluk bi surec degil bir dizi igneler vuruluyosn sonra asilmaya geciliyo ama burda daha tecrubeli arkadaslar var yardimci olurlar umarim 😊

ben hiç korunmadım canım herşey normal diyo doktorlarda .yumurtamda çatlıyo ama nasip işte.bazıları yıllarca korunur bir kerede hamile kalır.hiç korunmassın olmaz.kaderimizi yşayıp görcez bakalım.

Bende korunmayinca hemen olcak saniyodum walla bukadar zor ve zaman alicak deseler inanamazdim ama o bikerede hamile kalanlar sadece filmlerde galiba 😔

Günaydın canım günde kaç klomen içmiştin?? miktarı arttırılabilir. Ya da iğneyle büyütülebilir üzülme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…