Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canım çatlama iğnesi olmadın mı.?kaşınmanın onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum göğüs acısı da adete yakın bazen oluyor ...bilemiyorum klomen ben de böyle bir etki etmedi canım.

Günaydın canım günde kaç klomen içmiştin?? miktarı arttırılabilir. Ya da iğneyle büyütülebilir üzülme canım
ilk defa bu kadar küçük kaldı canım neyse vardır bir hayır artık napalım günde 3 kez içtim hemde bu sefer doz arttı daha çabuk büyür diye beklerken tersi oldu

Bayanlar ben şimdi önce soğan kürünü daha sonrada incir kürünü denemek istiyorum soğan kürü 15 gün sürüyo incir kürü ise 21 gün nasıl olucak bilen varmıdır bayanlar.

hsg den sonra hamiş kalanı cok duydum inş sende gelecek aya hamiş olursun cnımm bende anestezili cektiricemde nasıl oluyor canımm? iğne faln mı yapıyorlar uyutmak için yoksa hava gibi bişey mi veriyorlar ???:26::26:

Bayanlar ben şimdi önce soğan kürünü daha sonrada incir kürünü denemek istiyorum soğan kürü 15 gün sürüyo incir kürü ise 21 gün nasıl olucak bilen varmıdır bayanlar.

öztürkümmm nasılsın kuzummm soğan kürü benim bldiğim 7. gün başlanıyor 15 gün içiyorsun yemeklerden 20 dk önceydi öyle hatırlıyorum canımmm.sonğan kürü bittikten sonra incir kürüne geçiyorsun iki kür bir arada olmuyo kuzummm

İyiyimmm kuzumm benimmm bu ibrahim saraçoğlunun sitesini okudum da baya hamile kalan var bu iki kürde bunu deniycem bende canım peki incir kürüne geçtiğimizde geç olmuyor mu yumurtanın büyümesi içinnn kuzummm

canım ya incir kürü yapmadınmı dene bence büyütüyo cumartesine kadar incir kürü yap canımsın

İyiyimmm kuzumm benimmm bu ibrahim saraçoğlunun sitesini okudum da baya hamile kalan var bu iki kürde bunu deniycem bende canım peki incir kürüne geçtiğimizde geç olmuyor mu yumurtanın büyümesi içinnn kuzummm

ya sogan suyuna dayanamadım ben 2 gün yaptım aslında çok şifalı bişey miş kistleri bile eritoyomuş .mutlaka yapmanı tavsiye ederim canım .başlıcam bende ramazandan sonra akşamları hayıt içmeye çalışıyorum eşimede çakşır suyu aldım gerçi bu ay boş geçicez ama

Canım ben ilk klomen kullandığımda yanında bal +tarçın+çörek otu karışımı yedim ve bayada iyi büyümüştü ama bu ay doktora gittim sadece klomen kullanarak 10 ve 13 olarak büyümüştü yani 50mg klomen yumurtamı büyütmedi bende bu yüzden incir kürüne başlamak istiyorum canım

bal +tarçın+çörek otu karışımı da çok güzel

canım bende geçen ay klomen +bal tarçın çörekotu incir kürü yaptım sadece 1 yumurtam oluştu ama 21 mm büyüklügündeydi .igne de oldum fakat fosss incir kürünü yamıştım oglumda ilk ayda hamile kaldım şimdi kaç ay oldu olmuyo sen ne kadardır deniyosun canım

Canım ozaman bende mi sadece incir kürünü yapsam ki soğan kürü yapmayım diyorum incir kürüne nezaman başlamalıyım biliyormusun sen canım
Ben 7-8 aydır istiyoruz canım

cnm çatlatma iğnesi yaptırdın mı peki benim de öyle oluyordu ama daha sonra terar açılıyordum inş. gebelik vardır canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşş..

Canım çatlama iğnesi olmadın mı.?kaşınmanın onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum göğüs acısı da adete yakın bazen oluyor ...bilemiyorum klomen ben de böyle bir etki etmedi canım.
merhaba cnm ben de yakalşık 1 yıl klomen kullandım çatlatma iğnesinden sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet ve acı,kasıklarım da şiddetli ağrılarım oluyordu ama kaşıntı gibi bi şikayetim olmadı allahım hayırlısını nasip etsin inş.

Bende soğan dilimleyip üzerine 1 kaşık sumak serptim ama o kadar iğrenç bir tat oldu ki yiyemedim.
Yemek için kendimi çok zorladım öğürmeye başlayınca bıraktım. Gözlerimden yaşlar geldi.

Kocam keçiboynuzu suyunu ırım kırım ederek içiyordu. Tadı çok kötü ben direk keçiboynuzunu yesem olmaz mı falan diyordu ama o halimi görünce artık bir dikişte içiyor :)

cnm çatlatma iğnesi yaptırdın mı peki benim de öyle oluyordu ama daha sonra terar açılıyordum inş. gebelik vardır canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşş..

Cnm olmadım iğne gerek görmedi çatlıyordu yumurtalıklarım ve daha adet olmadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzel haberler alacağınız herşeyin sizin için yolunda gideceği bir gün geçirmeniz dileğiyle merhaba arkadaşlar:) çalıştığım için çok sık giremiyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sayfayı. benim size bir sorum olacak. bu benim ikinci kez klomen kullanışım ve ovitrelle yaptırışım. ovitrelleyi olalı 5 gün oldu ama benim ne karnım ağrıdı ne belim ağrıdı hiç bir belirti yaşamadım. ilk yaptırdığım zaman çok ağrım olmuştu acaba bu sefer çatlamadımıki anlamadım

canım ya incir kürü yapmadınmı dene bence büyütüyo cumartesine kadar incir kürü yap canımsın
ya canım 4 5 gün içip bırakıyorum düzenli içmiyorum yararından çok zararı olur diye bu ay yapmadım olmadı yicem artık cevizle berbare sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…