- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.681
merhaba arkadaşlar bu ay ilk kez klomen kullandım 4 tane yumurtam göründü 2si fazlasıyla büyümüş çatlamamış ama benim gögüs ucumda kaşıntı var ve acıyor klomenin etkisi olabilir mi lütfen cvp
ilk defa bu kadar küçük kaldı canım neyse vardır bir hayır artık napalımGünaydın canım günde kaç klomen içmiştin?? miktarı arttırılabilir. Ya da iğneyle büyütülebilir üzülme canım
inşlaahh kuzumm.. bende bugun hsg çektirdim anestezili.. bi tüpte zorlanmış ama açılmış galiba 2 tüpte açık.. artık ilaç falan yok kendi halimizdeyiz ve olması için çalışmalara başlarızçok sağol kuzucummm yorumun içinnn inşallah hepimizin bebişi gelirrr
Bayanlar ben şimdi önce soğan kürünü daha sonrada incir kürünü denemek istiyorum soğan kürü 15 gün sürüyo incir kürü ise 21 gün nasıl olucak bilen varmıdır bayanlar.
merhaba arkadaşlar bu ay ilk kez klomen kullandım 4 tane yumurtam göründü 2si fazlasıyla büyümüş çatlamamış ama benim gögüs ucumda kaşıntı var ve acıyor klomenin etkisi olabilir mi lütfen cvp
öztürkümmm nasılsın kuzummmsoğan kürü benim bldiğim 7. gün başlanıyor 15 gün içiyorsun yemeklerden 20 dk önceydi öyle hatırlıyorum canımmm.sonğan kürü bittikten sonra incir kürüne geçiyorsun iki kür bir arada olmuyo kuzummm
günaydın kızlar pazar klomen bitti dün akşam doktora gittim doğru dürüst yumurta göremedi çok üzüldüm valla neden böyle oldu onu da anlamadım normalde bu zamanda 11 ya da 14 mm olurdu yumurtalarım bu sefer 8 9 mm de kalmış( doktor cumartesiye tekrar çağırdı bakalım ne olacak
İyiyimmm kuzumm benimmm bu ibrahim saraçoğlunun sitesini okudum da baya hamile kalan var bu iki kürde bunu deniycem bende canım peki incir kürüne geçtiğimizde geç olmuyor mu yumurtanın büyümesi içinnn kuzummm
ucunda kaşıntı ve ağrı östrojen yüksekliğinden oluyor canımm
ya sogan suyuna dayanamadım ben 2 gün yaptım aslında çok şifalı bişey miş kistleri bile eritoyomuş .mutlaka yapmanı tavsiye ederim canım .başlıcam bende ramazandan sonra akşamları hayıt içmeye çalışıyorum eşimede çakşır suyu aldım gerçi bu ay boş geçicez ama
Canım ben ilk klomen kullandığımda yanında bal +tarçın+çörek otu karışımı yedim ve bayada iyi büyümüştü ama bu ay doktora gittim sadece klomen kullanarak 10 ve 13 olarak büyümüştü yani 50mg klomen yumurtamı büyütmedi bende bu yüzden incir kürüne başlamak istiyorum canım
bal +tarçın+çörek otu karışımı da çok güzel
canım bende geçen ay klomen +bal tarçın çörekotu incir kürü yaptım sadece 1 yumurtam oluştu ama 21 mm büyüklügündeydi .igne de oldum fakat fosssincir kürünü yamıştım oglumda ilk ayda hamile kaldım şimdi kaç ay oldu olmuyo sen ne kadardır deniyosun canım
cnm çatlatma iğnesi yaptırdın mı peki benim de öyle oluyordu ama daha sonra terar açılıyordum inş. gebelik vardır canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşş..İyi geceler cnm bende klomen kullandım bugun adetımın olmafı lazım ama ıkı gun onceden kahverengı bırsry geldı bıttı ıkı gun geldı ama adet belirtım hıç yok olmadıda sadece cok sık idrara çıkıyorum klomenden mi acaba yaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba cnm ben de yakalşık 1 yıl klomen kullandım çatlatma iğnesinden sonra göğüslerimde aşırı hassasiyet ve acı,kasıklarım da şiddetli ağrılarım oluyordu ama kaşıntı gibi bi şikayetim olmadı allahım hayırlısını nasip etsin inş.Canım çatlama iğnesi olmadın mı.?kaşınmanın onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum göğüs acısı da adete yakın bazen oluyor ...bilemiyorum klomen ben de böyle bir etki etmedi canım.
ya sogan suyuna dayanamadım ben 2 gün yaptım aslında çok şifalı bişey miş kistleri bile eritoyomuş .mutlaka yapmanı tavsiye ederim canım .başlıcam bende ramazandan sonra akşamları hayıt içmeye çalışıyorum eşimede çakşır suyu aldım gerçi bu ay boş geçicez ama
Canım ozaman bende mi sadece incir kürünü yapsam ki soğan kürü yapmayım diyorum incir kürüne nezaman başlamalıyım biliyormusun sen canım
Ben 7-8 aydır istiyoruz canım
cnm çatlatma iğnesi yaptırdın mı peki benim de öyle oluyordu ama daha sonra terar açılıyordum inş. gebelik vardır canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşş..
ya canım 4 5 gün içip bırakıyorum düzenli içmiyorum yararından çok zararı olur diye bu ay yapmadımcanım ya incir kürü yapmadınmı dene bence büyütüyo cumartesine kadar incir kürü yap canımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?