- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
- 158
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #11.701
Kızlar ya bu çatlama iğnesi 36 saat içinde çatlatmıyor mu ??? Çatlamadan sonra 14 gün ömrü olduğuna göre bu yumurtanın.Neden ben iğneden sonra19. Günü adet gördüm ..demek ki iğneden 5 gün sonra çatlamış. O yumurta kafam kadar olmuştur benim o kadar beklediyse bu işte bir terslik var ama çözemedim
sağol canım benim hayırlısı hakkımızda bakalm bana nasl etki edeceek.. 5 gün içtikten sonra mı doktora gittinizz szde..ilaç ittiken sonra mı bakıyoor yumurta durumuna.....yumurta takibi mi bu mu oluyorr..çook sordum kusuruma bakma ne olursun .....
hayırlısı canım benim sağolasın.....
hsg den sonra hamiş kalanı cok duydum inş sende gelecek aya hamiş olursun cnımmbende anestezili cektiricemde nasıl oluyor canımm? iğne faln mı yapıyorlar uyutmak için yoksa hava gibi bişey mi veriyorlar ???:26::26:
canım ben adetın 4. gunu gıtmıstım 12. gun cagırdı o gun ıgneyı yaptırdı. bazı drlar sık sık cagırıyormus ama ne yazıkkı bana oyle bırı denk gelmedı
en azından sunu tavsıye edebılırım sana. ıgneyı yaptırdıktan 2-3 sonra kontrole gıt catlamıs mı ogren. catlamamıssa erken mudahale edılır veya bosa umutlanmazsın
Ben 13.Günde yaptırdım 15 akşamüstü çatlama oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ozaman bende mi sadece incir kürünü yapsam ki soğan kürü yapmayım diyorum incir kürüne nezaman başlamalıyım biliyormusun sen canım
Ben 7-8 aydır istiyoruz canım
Bende soğan dilimleyip üzerine 1 kaşık sumak serptim ama o kadar iğrenç bir tat oldu ki yiyemedim.
Yemek için kendimi çok zorladım öğürmeye başlayınca bıraktım. Gözlerimden yaşlar geldi.
Kocam keçiboynuzu suyunu ırım kırım ederek içiyordu. Tadı çok kötü ben direk keçiboynuzunu yesem olmaz mı falan diyordu ama o halimi görünce artık bir dikişte içiyor :)
ya canım 4 5 gün içip bırakıyorum düzenli içmiyorum yararından çok zararı olur diye bu ay yapmadımolmadı yicem artık cevizle berbare sen nasılsın
klomen bittikten sonra yumurta takibi başlıyor ona göre iğne vuruyor öle mi..
ben sürekli içmiyorum mide kaldırmıyor takviye ürünler var onları araştırıyorum bakalım yararını görürsem sizede haber veririrm canımyok canım niye zararı olsun ama düzenli yapman lazım ben biraZda bitkisel takılıcam bakalım bu şekilde nolucak
klomen bittikten sonra yumurta takibi başlıyor ona göre iğne vuruyor öle mi..
Ewet canımkızlar ya şu an çok mutsuzum iki gün önce çok silik çift çizgi görmüştüm şimdi yaptım hiçbirşey çıkmadı benim sorunum yoktu doktora gittiğimde adetim düzenliydi şimdi 31. Günümdeyim gecikti eğer ilaçlar yan etki yapıp ümitlendiysem o doktorun kafasına yıkıycam orayı !!!!!! 😭😭😭😭
evet canım biz bu işlerin profu olduk :) artık yumurtan yeterli olgunluga oluştugunda ölçüyo ultrasyonda sonra igne veriyo ve ilişki günleri veriyo sana sonra çalışma zamanıııı :)))
Ewet canımkızlar ya şu an çok mutsuzum iki gün önce çok silik çift çizgi görmüştüm şimdi yaptım hiçbirşey çıkmadı benim sorunum yoktu doktora gittiğimde adetim düzenliydi şimdi 31. Günümdeyim gecikti eğer ilaçlar yan etki yapıp ümitlendiysem o doktorun kafasına yıkıycam orayı !!!!!! 😭😭😭😭
Kizlar merhaba ben beş yillik evliyim evliliğinin ilk yolunda hamile kaldim fakat bos gebelik olmasından dolayi kürtaj oldum ve bu seneye gelinceye kadarda hic kprunmadim ve hamile de kalmadim düzensiz adet görmeye basladim ve sonunda doktora gitmeye karar verdim tedavi için doktor bana klomen ve catlatma iğnesi tedavisi önerdi ilk basta bende uç ay önce iki defa klomen kullandim ve hamile kalamadim çok ümitsizliğe kapildim uçuncu ay tekrar tedaviye baslqyacaktim annem rahatsizlandi bende tedaviye bir kaç ay ara vermeye karar verdim.Bu ay adetin geçti dedim test yapmayacagim tedavide olmasin nasil olsa dedim yapmadim ve adwtimi bir hafta geçti bende gebelik belirtileri cikmaya basladi ben kabul etmedim çünkü psikolojik olarak her ay belirti yasiyordum Esim dayanamayip test getirmiş bana yap dedi bende cikmaz yapmicam dedim ve israrina dayanamayip yaptim ve damlatir damlatmaz kopkoyu iki çizgi inanamadik çok saskindik hamileyim.Hemen bir kaç gün sonra doktora gittim doktor 6 cm kist olduğunu ve keseminde yeni oluştuğunu ve kist buyurse amelyat olacagimi söyledi ben yikildim dedim tekrar aynisi olacak diye sürekli agladim bor hafta sonra kontrole gittim hic sorunum yok allaha şükür çocuk büyüdükçe kisti kuculturmus bir buçuk aylik hamileyim allahim en Lisa surede sizlere de bu mutluluğu yasatsin inanin sürekli dua ediyorum sizlere kusurabakmayin basinizi agrittim ne olur kafaniza hic takmayin çok optum sizleri .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bence esin keci boynuzundan degil sporu biraktigi icin kilo aliuor . her bunye boyledir. Sporla hizla kilo verdigi icin biraktiginda da normal olarak aliyor bence hergun sinavlara ragmen bi saat yuruyus yapsin bak gor kilo almicak.Çok kilolu değil çünkü yediklerine dikkat ediyor spor yapıyor.
1 ay sonra sınavı var ders çalışıyor o yüzden sporu bıraktı. Birde üstüne keçiboynuzu eklenince kilo aldı.
Kilo almaya da çok meyilli zaten. Ucunu bir bırakırsa devamı gelir biliyorum.
Sen araştır bakalım yakı bandını. Eğer işe yararsa bende alırım. Hepsini tek tek deniyorum. Bünye alıştı artık
Kızlar mrb bende bu ay günde bir klomen kullandım. Bugün 11 günüm Dr geldim şimdi en büyüğü 10 mm gün aşırı ilişki dedi.sizce büyüme ihtimali varmı sanki bana küçük geldi.bundan önce hamile kaldığım ay 13 günümde gitmiştim o zaman da iki yum vardı biri 13 diğeri 14 mm di
Kızlar ya bu çatlama iğnesi 36 saat içinde çatlatmıyor mu ??? Çatlamadan sonra 14 gün ömrü olduğuna göre bu yumurtanın.Neden ben iğneden sonra19. Günü adet gördüm ..demek ki iğneden 5 gün sonra çatlamış. O yumurta kafam kadar olmuştur benim o kadar beklediyse bu işte bir terslik var ama çözemedim
Canim bence esin keci boynuzundan degil sporu biraktigi icin kilo aliuor . her bunye boyledir. Sporla hizla kilo verdigi icin biraktiginda da normal olarak aliyor bence hergun sinavlara ragmen bi saat yuruyus yapsin bak gor kilo almicak.Çok kilolu değil çünkü yediklerine dikkat ediyor spor yapıyor.
1 ay sonra sınavı var ders çalışıyor o yüzden sporu bıraktı. Birde üstüne keçiboynuzu eklenince kilo aldı.
Kilo almaya da çok meyilli zaten. Ucunu bir bırakırsa devamı gelir biliyorum.
Sen araştır bakalım yakı bandını. Eğer işe yararsa bende alırım. Hepsini tek tek deniyorum. Bünye alıştı artık
Canim buyur 11. Gun 10 mm iyi 3 gun sonra 18 bile olir . yani benim oyle olmustu...Kızlar mrb bende bu ay günde bir klomen kullandım. Bugün 11 günüm Dr geldim şimdi en büyüğü 10 mm gün aşırı ilişki dedi.sizce büyüme ihtimali varmı sanki bana küçük geldi.bundan önce hamile kaldığım ay 13 günümde gitmiştim o zaman da iki yum vardı biri 13 diğeri 14 mm di
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini insallah canim.. İnsallah saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlarin olur... Bizlere umut oldun Allah razi olsun. Dualarinda bizede yer ver ..Kizlar merhaba ben beş yillik evliyim evliliğinin ilk yolunda hamile kaldim fakat bos gebelik olmasından dolayi kürtaj oldum ve bu seneye gelinceye kadarda hic kprunmadim ve hamile de kalmadim düzensiz adet görmeye basladim ve sonunda doktora gitmeye karar verdim tedavi için doktor bana klomen ve catlatma iğnesi tedavisi önerdi ilk basta bende uç ay önce iki defa klomen kullandim ve hamile kalamadim çok ümitsizliğe kapildim uçuncu ay tekrar tedaviye baslqyacaktim annem rahatsizlandi bende tedaviye bir kaç ay ara vermeye karar verdim.Bu ay adetin geçti dedim test yapmayacagim tedavide olmasin nasil olsa dedim yapmadim ve adwtimi bir hafta geçti bende gebelik belirtileri cikmaya basladi ben kabul etmedim çünkü psikolojik olarak her ay belirti yasiyordum Esim dayanamayip test getirmiş bana yap dedi bende cikmaz yapmicam dedim ve israrina dayanamayip yaptim ve damlatir damlatmaz kopkoyu iki çizgi inanamadik çok saskindik hamileyim.Hemen bir kaç gün sonra doktora gittim doktor 6 cm kist olduğunu ve keseminde yeni oluştuğunu ve kist buyurse amelyat olacagimi söyledi ben yikildim dedim tekrar aynisi olacak diye sürekli agladim bor hafta sonra kontrole gittim hic sorunum yok allaha şükür çocuk büyüdükçe kisti kuculturmus bir buçuk aylik hamileyim allahim en Lisa surede sizlere de bu mutluluğu yasatsin inanin sürekli dua ediyorum sizlere kusurabakmayin basinizi agrittim ne olur kafaniza hic takmayin çok optum sizleri .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir an once dra git ben de 19. gun adet oldum ve butun gebelık belırtılerını de yasadım. meger yumurta catlamamıs kıste donusmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?