Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

bir an once dra git ben de 19. gun adet oldum ve butun gebelık belırtılerını de yasadım. meger yumurta catlamamıs kıste donusmus

canım ben adetın 4. gunu gıtmıstım 12. gun cagırdı o gun ıgneyı yaptırdı. bazı drlar sık sık cagırıyormus ama ne yazıkkı bana oyle bırı denk gelmedı
en azından sunu tavsıye edebılırım sana. ıgneyı yaptırdıktan 2-3 sonra kontrole gıt catlamıs mı ogren. catlamamıssa erken mudahale edılır veya bosa umutlanmazsın

yok kuzu elimden damar yolu açtılar.. sonra anestezi doktoru ''şimdi burdan iğne yapçam azıcık elin yanabilir ''dedi. ama o yapınca elim deil hafif boğazım yandı gibi ve hemen uykum geldii ohhhhhhhhhh mışıl mışıll uyudummm misssssssssssss kalınca çok az adet sancısı gibi birşey vardı ama okadar az dıki.. hissedemedim bilee... şuan 2. gunumdeyimm pembe pembe akıntı var ama kesilir.. hiçbir rahatsızlığım yokk.. hiçççde korkmaaa yanında da UZUN ped götür yanında sana refakat eden kişi sen uyanınca onu sna taksın.. çünkü içeri verdikleri ilaç birazcık kanla beraber akabiliyorrr.. birde yanında ağrı kesici götürr olurda uyanınca ağrı hissedersen doktorada sorarakkk içersin ağrı kesicini.. ama gerek kalmıyorr.. inşallah dediğin gibi olurda hamiş oluruzzz..
.

inşLALH İYİ İR DOKTOR BULURSUN AMA BENDE ÇOK MENNUN DEĞİLİM İSTEDİĞİM Gİİ Bİ DOKTOR BULAMADIM..
klomen vermeden önce ulrtasyonda filan baktı mı ..en 3. günü hrmon tahlil yaptırdım sonuç daha çıkmadı dr klomen verdi itince gel yumurta durmuna bakalım dedi sadece bakayım ne olacak...

:) Rabbim çabalarımızın sonucunu verir inşallah

ya canım 4 5 gün içip bırakıyorum düzenli içmiyorum yararından çok zararı olur diye bu ay yapmadım olmadı yicem artık cevizle berbare sen nasılsın

yok canım niye zararı olsun ama düzenli yapman lazım ben biraZda bitkisel takılıcam bakalım bu şekilde nolucak

klomen bittikten sonra yumurta takibi başlıyor ona göre iğne vuruyor öle mi..

evet canım biz bu işlerin profu olduk :) artık yumurtan yeterli olgunluga oluştugunda ölçüyo ultrasyonda sonra igne veriyo ve ilişki günleri veriyo sana sonra çalışma zamanıııı :)))

Son düzenleme:
yok canım niye zararı olsun ama düzenli yapman lazım ben biraZda bitkisel takılıcam bakalım bu şekilde nolucak
ben sürekli içmiyorum mide kaldırmıyor takviye ürünler var onları araştırıyorum bakalım yararını görürsem sizede haber veririrm canım

klomen bittikten sonra yumurta takibi başlıyor ona göre iğne vuruyor öle mi..

Ewet canım kızlar ya şu an çok mutsuzum iki gün önce çok silik çift çizgi görmüştüm şimdi yaptım hiçbirşey çıkmadı benim sorunum yoktu doktora gittiğimde adetim düzenliydi şimdi 31. Günümdeyim gecikti eğer ilaçlar yan etki yapıp ümitlendiysem o doktorun kafasına yıkıycam orayı !!!!!! 😭😭😭😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhaba ben beş yillik evliyim evliliğinin ilk yolunda hamile kaldim fakat bos gebelik olmasından dolayi kürtaj oldum ve bu seneye gelinceye kadarda hic kprunmadim ve hamile de kalmadim düzensiz adet görmeye basladim ve sonunda doktora gitmeye karar verdim tedavi için doktor bana klomen ve catlatma iğnesi tedavisi önerdi ilk basta bende uç ay önce iki defa klomen kullandim ve hamile kalamadim çok ümitsizliğe kapildim uçuncu ay tekrar tedaviye baslqyacaktim annem rahatsizlandi bende tedaviye bir kaç ay ara vermeye karar verdim.Bu ay adetin geçti dedim test yapmayacagim tedavide olmasin nasil olsa dedim yapmadim ve adwtimi bir hafta geçti bende gebelik belirtileri cikmaya basladi ben kabul etmedim çünkü psikolojik olarak her ay belirti yasiyordum Esim dayanamayip test getirmiş bana yap dedi bende cikmaz yapmicam dedim ve israrina dayanamayip yaptim ve damlatir damlatmaz kopkoyu iki çizgi inanamadik çok saskindik hamileyim.Hemen bir kaç gün sonra doktora gittim doktor 6 cm kist olduğunu ve keseminde yeni oluştuğunu ve kist buyurse amelyat olacagimi söyledi ben yikildim dedim tekrar aynisi olacak diye sürekli agladim bor hafta sonra kontrole gittim hic sorunum yok allaha şükür çocuk büyüdükçe kisti kuculturmus bir buçuk aylik hamileyim allahim en Lisa surede sizlere de bu mutluluğu yasatsin inanin sürekli dua ediyorum sizlere kusurabakmayin basinizi agrittim ne olur kafaniza hic takmayin çok optum sizleri .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım igne olduysan onun etkisiyle çıkıyo geçen ay bende de silik çıktı testte sonra adet oldum

evet canım biz bu işlerin profu olduk :) artık yumurtan yeterli olgunluga oluştugunda ölçüyo ultrasyonda sonra igne veriyo ve ilişki günleri veriyo sana sonra çalışma zamanıııı :)))

sağol canım tz zamanda gelsn bebişinn ..

teşekkür ediyorum caım benim..ilaçların etkisi olabilir bence......inşALLAHH ADET GELMEZ DE BEİŞ GELİR........

Mevlam hayırlısıyl kucagına almak nasıp etsın burda duyunca bırı hamile çok mutlu oluyorum mevlam olmayanlarada nasıp etsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bence esin keci boynuzundan degil sporu biraktigi icin kilo aliuor . her bunye boyledir. Sporla hizla kilo verdigi icin biraktiginda da normal olarak aliyor bence hergun sinavlara ragmen bi saat yuruyus yapsin bak gor kilo almicak.
Bu arada arastirdim canim da pek akil sir ermiyor
Ben sana yine anlatayim ben deniycem cunku herseyi yaptim olmadi napim derim ama hic bisey yapmadan oturup beklemek istemiyorum. Adetin bittikten sonra bir yada 2 gun sonra belinde bardak cektircekmissin ben onu esime yaptircam daha oncede gobegimi cektirmistim garibim hic te yapmam dememisti.. Sonrasinda da ban di yapistircaksin o gun iliski yok ertesi gun var. Sonra ayaklarini dik havaya . bant ikigun kalicak. Sonra cikaricaksin canim bunlari ogrendim bakalim denicem Rabbim insallah bebegimizi gonderir sifamizin neyde gizli oldugunu bilemeyiz...

Canim bence esin keci boynuzundan degil sporu biraktigi icin kilo aliuor . her bunye boyledir. Sporla hizla kilo verdigi icin biraktiginda da normal olarak aliyor bence hergun sinavlara ragmen bi saat yuruyus yapsin bak gor kilo almicak.
Bu arada arastirdim canim da pek akil sir ermiyor
Ben sana yine anlatayim ben deniycem cunku herseyi yaptim olmadi napim derim ama hic bisey yapmadan oturup beklemek istemiyorum. Adetin bittikten sonra bir yada 2 gun sonra belinde bardak cektircekmissin ben onu esime yaptircam daha oncede gobegimi cektirmistim garibim hic te yapmam dememisti.. Sonrasinda da ban di yapistircaksin o gun iliski yok ertesi gun var. Sonra ayaklarini dik havaya . bant ikigun kalicak. Sonra cikaricaksin canim bunlari ogrendim bakalim denicem Rabbim insallah bebegimizi gonderir sifamizin neyde gizli oldugunu bilemeyiz...

Canim buyur 11. Gun 10 mm iyi 3 gun sonra 18 bile olir . yani benim oyle olmustu...

Canim adet olman yumurtan catladi anlamina gelmiyor maalesef . sadece yumurta olustugunu gosteriyor kucuk yada buyuk farketmez sen adet olunca yumuetan catlamadan sokuluyor .Allahin hikmeti heray yenileniyor yumurtalar elhamdulillah..

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini insallah canim.. İnsallah saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlarin olur... Bizlere umut oldun Allah razi olsun. Dualarinda bizede yer ver ..

bir an once dra git ben de 19. gun adet oldum ve butun gebelık belırtılerını de yasadım. meger yumurta catlamamıs kıste donusmus

canım doktora gittim yumurtam çatlamış kist görmedi. benim gecikmemin nedeni progestan hapı vermişti doktor olursa bebek tutunur olmazsa adetin sökülür diye o hapı 10 gün içip bırakmk gerekiyormuş.ben bırakmadım adet görene kadar ondan gecikebilirmiş öyle söyledi. .aklınızda bulunsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…